GOOOOD MORNING SUNSHINES




Å idag är jag trött!!! Det är precis som om kroppen ställer in sig på att vara trött när man är ledig. Jaa, någon sjusovare är jag ju ändå inte, steg upp vid 6.30 idag så det anses väl fortfarande som tidigt? Denna veckan har det inte blivit mycket sömn. Snittar väl på 5-6 timmar/natt och jag mår faktiskt väldigt bra av det, hur konstigt det än må låta för vissa av er. Känner mig betydligt tröttare om jag sover längre. Konstigt det där.

Gårdagen var lugn och fin.
Patrik var iväg i Oskarshamn och senare lag- och avslutningsfest. Själv så jobbade jag och sedan for jag ut till Pappa, mest för att hämta hem Samba men det blev även en fika och en stund utomhus då det var så underbart varmt! Farmor hade bakat favoritkringlorna och stickat yllestrumpor till både mig och Patrik ♥ Lördagskvällen här hemma gick åt till städning och mys med goaste hunden! Jag älskar att vara hemma själv, och tar verkligen vara på de gångerna! Jag är en riktigt osocial människa när jag är ledig ;-) Haha...

Idag ska vi upp en sväng till Samarkand. Dags att köpa 3D-glasögon och väggfäste till nya tvn. Pappa kommer vid lunchtid med borren i högsta hugg! Annars så blir det till att beta av 3månaders pappersarbete och fortsätta utrensningen i klädkammaren.

Ha en fin söndag & ta vara på värmen!



Kommentarer
Postat av: eemma

åhhh du är SÅ underbart söt.

2011-10-02 @ 14:57:53
URL: http://eemz.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

men du är väl bara föör söt :)

2011-10-02 @ 16:33:29
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Pablo Nutti

Tack så mycket!!!



Söt du är ^^

2011-10-03 @ 14:25:24
URL: http://pabbeawesome.blogg,se
Postat av: Julia

SÖT!

2011-10-03 @ 14:58:37
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback