GOD MORGON SÖNDAG





Hej finisar! Idag är det en trött bloggerska som säger hej och välkommen söndag! Jag sitter fortfarande i sängen med datorn i knäet och Nyhetsmorgon på tvn. Precis som det ska vara på söndagar! Mina ögon är svullna av all gråt som filmen "Jag saknar dig" bidrog till under nattens småtimmar. Vilken vacker film!

Sist vi hördes
var jag på väg till jobbet. Vad jag inte hade berättat var att jag sedan höll i möhippa för fina Anna. Ville ju inte avslöja mig ;-)... Vi började möhippan med att boka in en fakekund på henne som skulle spela henne ett litet spratt. Hans uppgift var att spela kund som inte var helt frisk. Han skulle vara lite schizo, och annorlunda om jag säger så. Han lyckades såååå bra! Det blev många skratt :-) Sedan fortsatte vi till Medley där vi hade bokat ett privat spinningpass med bästa Emma! Efter det var mina ben väldigt spaghetti, jag har ju inte tränat sen min lunginflammation! Otränad som få ;-)... Vi for vidare till ett dagspa där vi hade hyrt bastu & bubbelpool/jacuzzi. Till detta förtärde vi cava, champagne, mörk choklad och frukt. Kvällen avslutades på 4 krogar med god mat och vid det här laget: trötta tjejer! Jag skulle vilja påstå att möhippan blev precis så lyckad och mysig som vi tänkt oss. Anna var mer än nöjd över överraskningen :)

Kul att det trillat in lite frågor på frågestunden. Ni kan fortsätta fråga under dagen idag också om ni vill. Nu ska vi nämligen ta oss i kragen och kliva upp. Idag ska Patrik tatueras och jag ska ha mysdag med älskade Jonna & Lowe. Vi ska ge oss ut i backen och åka snowracer/pulka! Kameran hänger med så vänta er ett inlägg ikväll. 

Ha en underbar söndag, och hoppas ni orkade läsa er igenom hela inlägget ;-)
KRAM!



Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad roligt med möhippa! :D Härligt att den blev lyckad också.



Trevlig söndag på dig!

2012-01-22 @ 11:03:43
URL: http://borninmay.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det där låter som en möhippa i min smak :) Inte en massa "göra-bort-sig-på-stan". Hoppas att du får en härlig söndag, vädret är ju underbart iallafall! Kram

2012-01-22 @ 11:33:48
URL: http://skattkistan.blogg.se/
Postat av: sara

Låter som en riktigt rolig möhippa! :)

Hoppas du får en mysig söndag!

2012-01-22 @ 11:38:32
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: Mickan

Vad roligt med möhippa! Emma är världens bästa instruktör så förstår ju att ni blev trötta;) Vilket dagspa var ni på? :) Den dagen jag gifter mig hoppas jag på att få en sån mysig möhippa!

2012-01-22 @ 12:53:57
URL: http://livelovelaugh.blogg.se/
Postat av: martina

Den filmen är såå vacker, så smärtsam men så kärleksfull så det gör ont.

2012-01-22 @ 18:57:14
URL: http://magotsuku.blogg.se/
Postat av: Ida

Låter som en bra helg!



Kul med frågestund också.. =))

2012-01-24 @ 09:31:06
URL: http://festisandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback