SNÖ UTANFÖR MITT FÖNSTER

Bilderna togs för 5 minuter sedan genom ett fönster, därav den dåliga kvalitén. Balkongfönstrerna gick nämligen inte att öppna idag, de är förfrusna. KUL JUL!!

Jag tror inte att det är sant. Såg ju igårkväll hur det snöade men trodde aldrig att det skulle vara kvar idag. Det är -3° ute. HUA! Solen lyser ju iaf så det ser ändå ut att bli en vacker vinterdag. Men det känns ändå inte riktigt okej...

Nu blir det fruppe och sedan jobb! Vi ses!


Kommentarer
Postat av: Linda

Hej Jill.

Utslagen du fick i ansiktet, är det akne? Vad fick du för pencillin utskrivet mot det? Var det svårt att få det utskrivet?

2010-10-21 @ 10:49:06
Postat av: P

men oj, jag kan bara inte fatta att det redan kommit så mycket snö!

2010-10-21 @ 19:17:37
URL: http://ihpm.blogg.se/
Postat av: Jill

Njae.. det är en form av akne men den sitter i underhuden, alltså allra längst in i huden av 3 olika lager hud. Det är den svåraste typen av akne eftersom det alltid blir inflammationer i huden ioch md att den ligger så långt in mot vävnaden. Jag har ju ätit medicin sedan jag var 15 år för akne. Det är sista året som jag inte ätit ´medicin som skiten/aknen kom tillbaka.. så nu ska jag äta antibiotika i 6 månader och förhoppningsvis tar det död på en stor del av talgproduktionen. Pencillinet heter tetralysal. ätit det i 4 år tidigare. Ha de gott!

2010-10-22 @ 08:03:28
URL: http://jillh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback