WORDS


Är extremt ledsen nu. Har känt av i ett par dagar att min hud varit öm mellan ögonen. Har ju som några av er vet, problem med bölder i ansiktet (och då är det inte akne jag pratar om, för den har jag fått bukt på) . Jag äter medicin för detta, men äter en lightversion av vad jag egentligen skulle behöva, då den bästa medicinen ger fosterskador i flera år efter om man skaffar barn. Detta i sin tur leder till att lightmedicinen (antibiotika) inte hjälper fullt ut. Jag har bloggat om detta tidigare, eftersom jag haft problem med bölder i över 7 år. Nu har jag haft 2 veckor, på totalt 12 veckor med den nya medicinen, som varit bra, då jag har varit fri från bölderna. I måndags var en sån dag, då allt var kanon. I tisdags fick jag en böld, precis mellan ögonbrynet och hårfästet, tänkte "faaan va trist, men bra att de sitter där den sitter, då kan håret dölja den". Men så igår, började jag som sagt känna att något var på gång mellan ögonen. Idag vaknar jag tidigt, vid 03, av värk mellan ögonbrynen. Vad ser jag när jag tittar mig i spegeln? Jo, en böld. Jag kan verkligen ta det annars, för jag är sååååå van vid dessa, men just nu, när jag snart ska gå på gala, så känns det så jävla surt! Trots att jag stoppar i mig 4 tabletter med antibiotika dagligen så får jag dessa elakheter. Det är extremt orättvist. Idag har jag knappt någon syn på höger öga, pga stor svullnad. Det bultar, värker och ömmar. Jag mår så dåligt av detta, ni anar inte. Nu är det för nära inpå resan, för att ingripa med något kraftigare, eftersom det tar minst 3-6 veckor för en böld att försvinna. Man har ingen lust till någonting när det är såhär. Helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet i en månad, slippa visa mig. Såhär såg det ut förra gången jag bloggade om mitt problem. Idag ser jag ut som på bild nr 3 i det inlägget.


Kommentarer
Postat av: Erika

Fina Jill! Är så ledsen för din skull och förstår hur hemskt det måste vara. Går det inte att sminka över eller nåt då? Helt sjukt att det inte finns nåt som tar bort det snabbare (jag menar, folk åker ju tom till månen!). Hoppas du iaf får en trevlig resa och kan släppa det lite. Styrkekramar till dig!

2011-05-06 @ 07:24:35
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Postat av: Karin

fy STACKARE krya på dig så jättemkt kram

2011-05-06 @ 07:40:57
URL: http://endorfinkickar.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Lider med dig Jill:( Hoppas att det går över snart och att du/ni får det roligt på resan! Många kramar

2011-05-06 @ 07:48:50
URL: http://mimspims.blogg.se/
Postat av: Gisela

Ursh så tråkigt! Håller med Erika det måste ju finnas någonting som fixar det där bättre än antibiotika! Kan ju inte vara bra att trycka i sig det hela tiden! Jag tycker det är skitbra att du vågar stå upp och visa för oss! Hoppas det försvinner lite iaf! Och hoppas du får en kamp resa ändå!!! Kram

2011-05-06 @ 07:52:56
URL: http://giselaaxelssn.blogg.se/
Postat av: elena

FIna Jill! Usch va jobbigt och hemskt. Särskillt när det berör ens utseende och man inte kan göra något medans det läker! Ta hand om dig och försök att vila. Hoppas det går över fort och du kommer iväg på din resa:)) kram

2011-05-06 @ 08:07:28
Postat av: josefin

Brukar nästan aldrig kommentera i bloggar. Men tycker du är otroligt stark som skriver om såna problem och att du vågar visa bilder på dig själv !! Hoppas det går ner lite till du ska iväg i alla fall så att du slipper ha ont...Ta hand om dig.

2011-05-06 @ 09:04:32
Postat av: Sara

Men gummsan, usch och fy för sådant. Hoppas verkligen att du får en remiss till en duktig läkare så ni hittar något bättre botemedel!! Vet att denna kommentar inte gör ditt ansikte bättre men hoppas verkligen att svullnaden går ner snart så du kan fara iväg på galan och stråla! Skickar en stor styrkekram! :)

2011-05-06 @ 09:33:12
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men arma Jill!!! Lider med dig och tycker det är coolt att du skriver om det och visar bilder!!!!



Krya på dig!!!!!

2011-05-06 @ 10:11:52
Postat av: Yasmine

stackare där :( Tycker du är oehört stark som går ut med bilder och allt!!

2011-05-06 @ 10:34:59
URL: http://yassmoo.blogspot.com
Postat av: P

åh stackars dig, du är vacker inåfrån och ut men förstår att det måste kännas tråkigt när det sker precis just nu! Stor kram!

2011-05-06 @ 10:55:08
URL: http://ihpm.blogg.se/
Postat av: Ellen

fy vad jobbigt för dig :( starkt av dig att skriva om det tycker jag! hoppas det blir bättre :/ puss och kram!

2011-05-06 @ 11:29:25
URL: http://mswestin.blogg.se/
Postat av: Cissi

Stackare vad jobbigt!

Men kanske du kan lyckas sminka över det så de känns OK?

Oftast ser man det mest själv...



KRAM på DIG!

2011-05-06 @ 12:21:27
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Lillis

Du är vacker ändå!

Du är stark som skriver om det - visar.

Visst att det är en gala, men går du i alla fall nu, så är du bara starkare... :)

2011-05-06 @ 13:20:26
Postat av: Emma Andersson

Jag känner verkligen med dig något oerhört! Jag är rätt säker på att du har gjort allt för att bli kvitt det här problemet även om du inte skriver om det just här. Men har du blivit remitterad till specialist på hud? Vad beror det på? Är det talgproduktionen som är för hög? Jag hoppas hoppas hoppas att du snart slipper de här bölderna, verkligen! Stor kram!

2011-05-06 @ 14:16:38
URL: http://emmaandersson.se
Postat av: Cassandra

Fy vad jobbigt :( jag lider själv av ganska grov acne, och förstår hur jobbigt det måste kännas, även om detta är värre flera gånger om. Hoppas för din skull att du får bukt på det här, det förtjänar du! Och sen vill jag bara säga att din blogg är min favvo! :)

2011-05-06 @ 15:32:00
URL: http://caslie.blogg.se/
Postat av: F

Men gumman... Jag lider med dig. Hoppas verkligen det blir bättre snart. Styrkekramar!

2011-05-06 @ 17:46:44
URL: http://fitforfofo.shapemeup.se
Postat av: Anonym

Elena! Tack sötnos! Ja det är jobbigt och gör ont, man känner sig hemsk, verkligen. Men det finns värre saker, så det är bara att bita ihop och göra det bästa utav det.. Ha en mysig helg! Kram



josefin: Tack :).. Det värmer att du kommenterar! Äter ipren nu också, så det ömmar inte lika hemskt. Trevlig helg!



Hanna: Tack, tack!!!.. Trevlig helg!



Lillis: Tack :).. Snälla du! Hoppas du får en fin helg, kram!

2011-05-06 @ 18:53:02
Postat av: Emma Andersson

Okej, jag förstår. Fy va jobbigt! Jag har som någon annan också skrev, ätit medicin för svår vuxenakne, även om detta är värre så har jag verkligen förståelse för din frustration. Jag fick vuxenakne från ingenstans utan att ha haft några problem under hela sena uppväxten, och hade min akne i lite över två år. Började äta tetralysal och tre månader senare så var allt borta. Det är två år sen nu och det har hittills inte kommit tillbaka, så himla skönt. Jag hoppas verkligen att du hittar något som funkar för dig, eller att det försvinner av sig självt som för din pappa. Hur som - ge inte upp. Sätt press på sjukvård och specialister, och stå på dig! Ha nu underbar helg, du kommer se strålande ut, det är jag säker på!

2011-05-06 @ 19:52:48
URL: http://emmaandersson.se
Postat av: J

Fy din stackare. :( Kan inte vara lätt.



Men jag måste fråga vad du änvänder mot akne då? Jag själv har stora problem med akne.



Tack för en bra blogg!

2011-05-07 @ 11:29:15
Postat av: Jill

J: Det har varit olika genom åren. Just nu använder jag Exuviance, funkar bra. Använder även dr Hauschkas ansiktsolja på kvällarna, och den är helt fantastisk. I sminkväg så har jag täckcreme från Make up store, puder från Clinique.

2011-05-07 @ 13:40:47
URL: http://jillh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback