SATURDAY SLEEPY MODE








My God! Vad hände???  Vart tog tiden vägen?
Jag skjutsade Patrik vid 11 till hans samling. De spelar just nu fotboll på Öland. Jag var hemma igen strax efter 11. Däckar tydligen? Vaknar nu.... Jag har sovit i 5 timmar!!!!!! Ångest... Men ack så sönt. Jag har inte fått sova en hel natt på över en vecka. Så jag antar att jag behövde det.

Nu är det ju så att jag har typ 20 saker på en lista som jag tänkte hinna med idag, helt plötsligt är tiden knapp, men jag ska fan ge mig ut på en snabbpromenad med Samba och rensa huvudet lite. Jag får göra resten sen. Någon annan gång...

Tack alla för gratulationerna igår :) Ni är fina ♥


MY BIRTHDAY




Blir alltså 24 år idag. Mmm.. Vaknade till härlig skönsång av min älskling.. haha! Dock kunde han inte ens sången, dåligt :) Patrik ska sticka och träna nu och sedan ska vi ner en runda på stan. Några ärenden som måste fixas.
Synd att det är skitväder ute. Brukar det aldrig vara när jag fyller år...

Puss på er!



LÄNGTAN


























Fantastiska bilder från vår underbara resa. Dessa bilder är från en båttur.

Vi åkte till Famagusta, som ni kan se skymta långt bort i fjärran på en av bilderna. Famagusta kallas för spökstaden eftersom den stora staden endast består av ruiner. Höghusen ser ut att vara sönderbombade men trots detta står de fortfarande kvar med svarta fasader. Det finns även hus som väntade, och väntar fortfarande på att bli färdigbyggda, då arbetskranar står övergivna mitt i stadskärnan. De enda som kommer in innanför den s.k "Green-Line"-gränsen för området är FN-trupper och turkiska armén. Om du korsar denna "Green-Line" utan lov kan du vänta dig dryga böter och i vissa fall fängelse.

Vi vände sedan på skutan och for vidare på de böljande blå till den Blå Lagunen. Där var det såååå fint. Vattnet slog allt som jag tidigare sett!!!



HOME








Hej hopp!!!
Nu är vi hemma igen efter ca 38 körda mil idag. Vilken utflykt! Vi har shoppat loss båda två. Det gillar vi! Har ju jobbat hela förmiddagen idag också, det skall inte glömmas! Patriks familj har ju vart på besök. Så trevligt så :) Här ser ni även att jag färgat håret mörkt/dämpat det solblekta. Jag tog saken i egna händer, mixade med den lilla färg jag har hemma och 2 minuter senare stod jag i badrummet och kämpade för att nå allt det långa håret längst bak. Men det blev grymt. Riktigt nöjd.

Nu lite friidrott och sedan ska det bli jäkligt skönt med sängen faktiskt. Samba höll mig vaken i natt så är snuskigt trött nu...

Kramar!!


VI DANSAR OSS GENOM VARDAGEN












Haha jag fullkomligt älskar de här bilderna. Och jag fullkomligt älskar Patrik!! Inga kan vara lyckligare än vi...

Jaha! God Kväll!
Sorry för skit kass bloggning men jag har fullt upp. Dagarna springer förbi, och skönt är väl det. Det är ju bara ett bevis på att man trivs i tillvaron. Jobbar ju på som innan också. Jag vill verkligen blogga och jag fotar jättemkt men sen finns inte tiden att lägga upp det. Ska bättra mig! 
Imorgon kommer Patriks mamma och syster hit och fixar frippsen och därefter åker vi på roadtrip norrut under dagen. Dock hemma igen sent imorgonkväll. Jobbar ju torsdag!

Nu blir det filmen som visas på trean. Closer tror jag den hette.

Hoppas allt är bra med er i sommarvärmen
Kramar

N/A




Nu har det varit dålig bloggning från min sida. Det blir så när man har fullt upp med annat! Igår så kom Patriks pappa och hans särbo på besök. Vi var ute och åt på Akropolis och sedan for vi hem för fika här och se lite golf. När de åkt hem så åkte Patrik och jag iväg och spelade kort ett slag. Mysigt i regnet!

Dagen idag går åt till massor av morgonmys och mat och sedan är det ju faktiskt seriestart igen för Rydaholm. Patrik spelar idag mot Emmaboda. Hoppas givetvis på en seger!

See you! 

HERE WE GO AGAIN









Nu drar jag till jobbet :) Ha en finfin dag!! Kramar


ÄLSKADE JEANSSHORTS






Dessa jeansshorts i väldigt blekt denim levde jag mer eller mindre i nere på Cypern. Tyvärr blir de inte använda lika frekvent nu då jag anser att de är för korta att jobba i. Men jag ska använda dem i många år :)

TIRED




Haha! Han kommer mörda mig :) Men Patrik var iaf djupt försjunken i mina tidningar... Väldigt molningt på denna bilden men det sprack upp och blev kanonväder vid lunch.



Matsäck :) Inte illa...

Heeej!!

Fyyy bubblan vilken mysig dag vi hade igår. Upp i ottan och lämnade av hund och handlade med oss gottis sedan iväg på 25an mot Kalmar och Öland. Det såg mörkt ut på himlen men jag hade kollat upp att det skulle bli fint väder så vi fortsatte köra. När vi närmade oss Borgholm så blev det världens bilkö.. hatar att sitta i en varm bil då. Sen var det Köpingsvik som gällde hela dagen. Vid fyra packade vi ihop, mätta på sol (haha det blev mulet) och åkte till Kalmar. Tog bara en timme... Sååå drygt med all trafik. Väl där blev det lite shopping och sedan påbörjades resan hemmåt.

Jag älskar såna här små utflykter. De är guld värda och ger mig lite lyx i vardagen. Nu är jag dock redo för jobb igen. Sitter här och funderar på om jag ska äta frukost eller inte. Är inte det minsta sugen/hungrig. Får plocka med mig något på vägen istället...Jobbar till 21 idag. Och ont i axeln har jag också!!! Skiiiit...

Ha en skön dag!
Kram


KONNOS IGEN!!!!




Fina omgivningar.



Taggiga "blommor".



Vår utsikt från restaurangen.



Jag är inte såå brun. Bruden till höger är bara blek. Precis som mitt hår. Bleeekt. Fucking awful!!!



Båten längst bort till höger skulle jag inte tacka nej till.



Baby!



Stig till grottorna!



Som även ledde ner till stranden. De där gula sakerna var solstolar som man även kunde ta med sig ut i havet för att flyta på. Första gången jag sett sådana och de var väldigt sköna!



Stigen till grottorna.

God kväll i stugan!

Bara en snabb uppdatering med en massa bilder. Ska försöka somna nu för imorgon står klockan på 06.30. Då ska vi åka och handla, lämna Samba och sedan bege oss mot Öland.

Ses imorgon kväll. Förhoppningsvis nöjda över dagen :)
Kram


THIRD FROM CYPRUS// MORSNING KORSNING






Morsning!
Väääldigt mycket brådis här hemma nu eftersom jag börjar jobba typ nu. Är helt snurrig i mössan idag så ska bli intressant att se hur dagen blir. Kan sluta hur som helst!
Kraaaaaam


KONNOS BEACH // MONDAY MORNING




Tidigt tidigt på morgonen så  är det såhär vackert på Konnos. Det turkosa havet mot den riktigt vita stranden. Vi var så gott som själva här. Patrik ligger och sover som ni ser :)



Efter ett tag kom solen och då blev det såhär vackert. Kan man begära mer? Denna bryggan gick från havet upp till en supermysig restaurang med världens utsikt.



Haha min mage var svart vid det här laget...



Underbart! Dagen vi var här så hade vi 51º C. Vattnet mätte 32º C.



Halloj!!

Uppe med tuppen idag också, klockan ringde vid halv sju. Då åkte mamma och jag till vetrinären och plockade bort stygnen på Samba. Hon fick även sin tredje valpspruta så nu deklareras hon som en vuxen vovvsing. Allt såg bra ut och ärret har blivit så fint. Kalaset gick på 13 300 kr... Galet!

Har precis ätit fruppe och väntar på Pate som är och tränar. Sedan blir det en runda till Lilla Hultet för att bada innan jag ska börja jobba. Jobbar till kl 21 idag.

Som ni ser på bilderna ovan så är dessa tagna på Konnos Bay. Det låg ca 10 min bort från vårt hotell med taxi. Man kunde även hyra cyklar för 10 €/dag för att ta sig dit på egen hand. Vägen ner till Konnos beach är väldigt slingrig och jobbig så vi höll i varandra hårt varje gång vi åkte dit. De kör ju som galningar och vänstertrafiken gör det hela ännu snurrigare. Men det var värt det. Tusen gånger om. Väldigt fint och klart vatten! Dessutom skönt att få vara ensamma.

Vi hörs senare.
Kramar ♥


CYPRIOT






RANDOM PICS CYPERN//GOD MORGON!!!




Jag var så ledsen den dagen jag fick veta att Samba var sjuk så jag grät hela tiden tills när Patrik kom med denna lilla hunden :) Då var det bara till att torka tårarna och ställa upp på foto :)



Jag älskar dig! ♥



Efter första dagen i solen så skulle lille Putte jämföra magfärg. Haha ja, ni kan ju gissa hur kul vi haft det där nere ;-)



Efter en kväll i stan så gick vi för att se poolen by night. Det var fint. Vid det här laget hade mitt hår redan blivit kritvitt. (Ska förhoppningvis färga det mörkt nästa vecka!)







Samma dag som vi landade på Cypern. Patrik är helt nyrakad. Knappt man känner igen han! Inte van vid att se han utan skägg. Neej. Skääääggg ska det vara!!!! Myyyyyycket!! :)

God Morgon Söndag

Lite trött idag efter en lång kväll igår. Det var först grillning som stod på schemat och sedan filmen The Alphabet Killer. En film från 2008 med bl.a Oscarsbelönade Timothy Hutton. Vi satt på helspänn hela tiden. Den var riktigt bra! Ikväll ska vi se Up in the air med George Clooney. Avslöjar ikväll om den var sevärd eller ej.

Ska strax väcka turturduvorna där inne med frukost. Jag tror att Samba älskar att få ligga inne i sängen själv med Patrik. Få ha hela min sida för sig själv och slippa ha konkurrens om honom :)
Vid lunchtid ska vi cykla ut till Skönborg. Eller det är tänkt så iaf. I normala fall, innan Samba opererades, så kunde hon springa bredvid cykeln, men nu får hon inte anstränga sig längre så vi ska testa att ha henne i cykelkorgen. Haha... Mmm, vi får väl se hur det går. Slutar säkert med att vi tar bilen ut.

See you later!


BILDREGN




Min älskade kusin Jenny provligger 50-årspresenten som jag och brorsan gav mamma.



Hittade rosa blommor!



Jenny, Henke och Patrik.



Finaste älsklingen!



Farfar och Farmor



Kusin nr 2, Johan med sin Emma.



Kärlek mellan Konjak och Jenny



Mormor kastade kottar till Samba.



Vissa fick vara i hundgården, och vissa utanför. Totalt 6 hundar på plats igår.



Här bor Farmor och Farfar.



Farmor var på glatt humör.



Frans och hönorna.



Konjak satte språng.



Sommarbild på Mormor och Morfar och lilla Samba.



Linslusen Linus var ute och kollade läget.



Jag och Patrik spelade kubb.



Födelsedagsbarnet herself provligger.


50 YEARS




Ja så här såg jag alltså ut innan vi åkte till Skönborg! Blev hela 13 timmar där ute. Hur mysigt som helst och kul att Jenny och Henke, Johan och Emma kom!!!

Idag vaknade man av att regnet smattrade på rutan. Hur skönt?? Älskar känslan.
Ska strax ge mig iväg på lite ärenden, sedan väntar lite pappersjobb..


SECOND OUTFIT//CYPERN









Såhär såg jag ut en vacker sommarkväll på Cypern :)


TURKOSA HAVET




Vattnet på Fig Tree Bay var klarare än poolvattnet. På 15 meters djup så kunde man fortfarande se botten tydligt!

Good Morning!

Attans så varmt det är i vårt sovrum. Vaknat vid 5 varje dag sen vi kom hem och sedan kan jag inte somna om. Ändå så vädrar vi ut om kvällarna och igårkväll var det så kallt i sovrummet att jag låg med duntäcket och frös... Men man ska väl inte klaga på värmen :)

Idag är jag ledig eftersom vi ska till Skönborg på 50årsgalej. Ska strax hoppa in i duschen, skrubba mig för tredje gången sedan vi kommit hem (det värsta jag vet är ojämn bränna!!!) och sedan ska jag gå och lämna filmen vi hyrde igår och köpa jordgubbar. Vi såg på Shutter Island igår med Leonardo Dicaprio... Den var hur bra som helst, Bästa filmen på mycket länge.

See you later Skater...




FÖRSTA OUTFITEN//CYPERN







GOD MORGON SOLSTRÅLAR

Sitter här med frukosten framför mig, precis som för ett par veckor sedan. Ska snart bege mig mot dagens jobb! Jobbade igår också, så nu är man i full gång igen. Jobbar till 9-20 idag.
Imorgon ska jag vara ledig igen eftersom mamma fyller 50 år och det vankas kalas.
Vi hörs sen!
Kram


STRANDEN DÄR VI BODDE














Mmmm... Ser det inte underbart ut?
Den här utsikten möttes vi av varje morgon. Vi bodde ett stenkast därifrån! Helt grymt vatten och superfin strand med lite klippor och stenar. Precis så som vi ville ha det.



SCAR




Älsklingen är trött och tycker mest att jag är jobbig som väcker henne. All min kärlek till Samba ♥


HOME



Såhär ser jag ut idag. Älskar mina nya Ray Ban Aviators som jag köpte på flygplatsen i Larnaca.

Heeeeej Bloggen!

Landade vid 3 i natt och körde sedan hem. Resan gick super. Låg i sängen klockan 6, redo för ett par timmars sömn :)
Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit på Skönborg och hämtat godingen Samba. Hon mår efter omständigheterna väldigt bra. Hon går fortfarande på smärtstillande, så får hoppas att hon mår bra även när hon slutat med det. Dock har jag redan märkt att hon inte kan hoppa upp och ner i sängen här hemma utan hon piper att hon vill ha hjälp. Soffan är inga problem, men hon är försiktig. Hon har ett 20 cm långt ärr på magen.
Patrik har precis åkt till träningen, som startar idag igen efter sommaruppehållet och jag ska ta tag i lite pappersjobb som skall lämnas in imorgon.

Usch det ser mörkt ut nu, tror åskan är på väg.
Kram kram!!!


BYE CYPRUS


Vaskorna star packade. Vi ar nyduschade och klara for avfard. Dock ar det 3 timmar kvar innan bussen hamtar oss sa nu ska vi ga ut och ata och gotta oss!
Planet gar vid midnatt och vi landar vid 4 snaret i natt. Sedan vantar 23 harliga mil hem till Vaxjo.

Vi har haft en helt fantastisk semester!!!! Imorgon ar det ater dags for jobb och fotbollstraningar!

Ses hemma! ♥
Kramar


FEW DAYS LEFT


Nu sitter jag har pa den kassa datorn igen, med Patrik bredvid mig. Idag har vi varit pa Konnos Beach, det ar helt fantastiskt vackert dar. Thailand varning faktiskt! Det ar grekisk afton har pa hotellet ikvall men vi avstar, sag allt forra veckan. Nu har vi inte sa manga dagar kvar har. Jag langtar inte hem... Den enda jag langtar efter ar Samba.

Fick namligen ett trakigt samtal fran mamma haromdagen att min hund, Samba, akutopererats. Varfor hander alltid sant nar inte jag ar hemma? Men jag kande faktiskt pa mig att nagot skulle handa... Hon har opererat bort hela livmorden pa henne och oppnat upp magen. Hade inte detta upptackts i tid sa skulle hon inte levt sa lange till. Tackar gud och mamma for att det upptaktes i tid. Min lilla tjej gar pa smartstillande nu i 1 vecka och om 2 veckor ska alla stygn tas bort. Sa far vi hoppas att hon blir densamma nar allt ar lakt och hon frisknat till.

Sa forutom det trakiga (som forstort semestern lite...) sa har vi det riktigt bra. Har forresten fatt lite mer problem med mina knan och min vanstra axel. Sakert for att jag slappnat av och hunnit kanna efter. Borjar jobba om 6 dagar och jobbar sedan hela sommaren. Det ar bara att bita ihop. Blir ju ledigt vid jul i 3 dagar!  ¦-)

Puss


UPDATE


Hej pa er!
Sitter vid receptionens dator. Den ar kass och det finns inte mojlighet till att uppdatera med bilder. Tyvarr. Desto fler bilder nar vi kommer hem.
Verkar inte som det gar nagon nod pa er heller iofs. Ni har ju stralande kanonvader har jag hort. Underbart!!

Vi kopplar av har nere genom att ta oss till olika strander. Det ar valdigt vackert har, och valdigt varmt. Igar hade vi 51 grader mitt pa dagen. Da kan man inte ligga i solen utan man far antingen ligga i plurran eller under parasollet. Men vi njuter, och klagar inte en sekund!!! Det ar ca 30 grader i det vackra turkosa havet. Underbart.

Sitter och vantar in Patrik som ar pa gymmet. Jag kan inte trana i dag for jag har fatt skoskav, blasor som ar ca 5x5 cm stora pa halarna. Inte sa skont.
Snart vantar iaf en god frukost!

Ha de sa gott och ta hand om er!
Kramar ♥