ASK ME



Dags för en liten frågestund!

FRÅGA PÅ NU!!!



GOOD MORNING FOLKS


Åh min enda lediga dag på 14 dagar är här. Sovit till elva och legat och myst bland duntäckerna nu ett slag. Finns det något bättre?
Nu är vi i full gång med städningen här hemma. Det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Man mår så dåligt när det ser ut såhär... Tanken var att jag sedan skulle gå och hämta Samba som sovit hos mormor i natt men mormor har åkt på vinterkräksjukan så jag tror nog att jag lämnar kvar Samba där för annars kommer jag ju garanterat att åka på samma skit igen.
Istället blir det att ta sig neråt stan för att fixa nybakade frallor till frukost och sedan blir det en massa annat fixande och donande. Har verkligen fullt upp.

Igårkväll vart det mysigt hos Anna. Vi var ett gäng tjejer som sammanstrålade :) Kanske kan komma upp en och annan bild framöver.

Ber verkligen om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men det kommer snart bli bättre! Lovar ♥


PRE-PARTY


Välkommen Huvudvärk!



Jag ooooorkar inte!!!!
Haha jävla skit säger jag bara..
Nu när jag jobbar klart för dagen så ekar liksom allt i huvudet. Känner mig helt tom eftersom det bankar så hårt.
Men annars frisk som en nötkärna så jag ska inte klaga ;-)
Ska krypa ner i sängen nu och vila och sedan äta och därefter åka till Anna en stund. I nuläget är jag inte så sugen på party men jag är verkligen sugen på att träffa alla sötnosar.

Uppdaterar med outfit senare. Pöss!


SATURDAY FEVER




God Morgon säger jag och bebis!! :)
Nu ska jag skynda iväg till 9 timmars jobb.
Har aaaap- ont i min visdomstand idag :( inget kul alls.
Men vi hörs later on dudes.
Ha en skön lördag.
Kram!


God kväll...



 Såhär söt kan en griffon/dvärgpinscher/chihuahua vara när hon tror att hon är bebis. Det är nappen
 som gäller hela tiden och hon piper nog värre än en riktig bebis när nappen åkt ur. Hon ligger
 bara sådär med nappen i mun... Vår lilla tjej!! :)



... Ja förlåt får jag väl börja med att säga för dålig bloggning idag.
Har helt enkelt inte funnits tid till det. Nu är det dock paus i Solsidan så då passar jag på att slänga upp bilderna på världens finaste hund (bebis???).

Snart ska jag duscha och sedan blir det sängen. Jobbar heldag på jobbet imorgon och sedan ska jag iväg till nästa bygge och jobba där i ett par timmar. Imorgonkväll hoppas jag på tjejfest hos Anna... Nu lutar det åt att det blir party iaf!!! :)

Hoppas ni har en fin fredag.
Kramar till er ♥

Breakfast




Dagens frukost på hotellet var underbar!
Helt okej start på dagen :)


Jobbar för fullt här idag, verkligen tight schema.
Längtar hem till sängen.. Sovit väldigt dåligt i natt pga en viss Samba som är bebis. Hon är skendräktig och har missuppfattat allt en aning. Hon har nämligen nappen hela tiden nu. Annars brukar hon bara ha den då och då. Men nu får hon panik om nappen inte finns i hennes mun när hon vaknar och då har det varit pipigt kan jag lova. Hitta en jäkla napp i sängen är inte alltid det lättaste när det är mörkt... Haha.. Jag ska visa bilder ikväll, hon är så söt :)
Nu ska det klippas lite till innan jag har lunch med Daniel idag.

Kram ♥




ÅHHH



Nu som först är jag hemma från jobbet. Hehe... Tiden försvann och så klippte jag brorsan också. Självklart mys med Lowe och Jonna också :)
Nu ska jag få i mig ngt att äta, var ju sisådär 6 timmar sedan och sedan blir det en lång varm dusch.
Imorgon har vi frukostmöte på Hotell Cardinal, underbart med hotellfrukost! :) Tyvärr betyder det tidig morgon. Ingen sovmorgon för mig imorgon alltså!! Men vad gör det när man får en så härlig start på fredagen?

Sov gottis
Kram


IT'S A SUMMERBREEZE


GÖTEBORG?



Mmm, vi sitter och fnurlar på det.
Den där helgen vi ska åka iväg, alltså den 13-14 mars... Det lutar allt mer åt att det blir Göteborg :) Men jag vill gärna till Köpenhamn, så vi får väl se vad vi bokar :)




SUMMERFEELINGS


LOVE ME SWEETHEART





MAYBE-THE-BEST-SOUND-RIGHT-NOW


GAAAT DAMN IT vad jag älskar denna låten..
Den går på högvarv här hemma vill jag lova!!!!
Den var dessutom med på löprundan i morse och fick mig
att kämpa vidare i de 5 kalla minusgraderna!
Lyssna och njut





Morning Friends!



Klockan ringde vid 6 idag! Härligt :) Upp och tittade på Sverige-Slovakien, som tyvärr slutade illa för Sveriges del. Jag såg dock inte hela matchen eftersom jag gav mig ut på en löprunda trots mitt värkande knä och min onda hals. Jag står inte ut att inte träna. Så idag struntade jag i alla känningar och bara körde på! Så jäääääkla skönt! Kom hem lagom till sista perioden och bytte av Patrik som åkte till skolan.

Igår unnade jag mig lite shopping, så där bröt jag mitt lovord om att hålla mig borta från shoppingen i 2 månader. Hmm, men jag tar nya tag nu! :) Var bara tvungen...
Idag ökade ju kontot på med en härlig lön också och det kom väl till pass!

Nu blir det dusch och lite städning här hemma innan jag ska dra mig vidare mot jobbet. Idag jobbar jag till 20. Låååång dag med andra ord.
Vi hörs snart!
Kram Kram


HELP ME



Ok. Jag står vid ett vägskäl.
Jag har äntligen fått mitt hår långt och jämt, alltså inget uppklippt. Luggen är i perfekt längd nu när den äntligen växt ut igen. MEN, jag har ett problem.
Antigen ska jag ha hårförlängning i och göra det ca 10 cm längre, eller så ska jag klippa av håret till axlarna ungefär. Mitt hår växer otroligt sakta, så klipper jag av det så kommer jag antagligen tycka att det är kul i ungefär en vecka och sedan kommer jag sakna det långa. Eller så älskar jag det.. Vem vet?
Det är ju så, som frisör, att man mixtrar något sjukt mkt med håret. Jag har redan haft allt...
Hmm.. Vad säger ni???
Långt eller kort??


YEEEEEEHAA!



Solen lyser, himmlen är blå!
LIVET ÄR FANTASTISKT!

Skall tilläggas att jag kunde byta bort min jobbhelg
i mars och därmed får jag och Patrik en weekend ihop.
Ikväll ska vi sätta oss ner och boka något! :)
Några förslag?

INSNÖAD



Jag bara äääääälskar detta skärp.
Så bli inte förvånade om ni typ alltid kommer se det på mig.
Tjingtjong!


Onsdag


God morgon på er!
Vad fort nätterna går alltså, helt sjukt. Men det är underbart skönt att det är så ljust ute iaf. Det är härligt och betydligt lättare att stiga upp. Jag ska kila iväg till jobbet nu, jobbar fulldag till kl 18. Sedan ska jag försöka ge mig på en träning, hoppas hoppas.
Patrik har just fått veta att han har ledigt en helg i mars, så då ska vi åka iväg. Tyvärr är det min jobbhelg, men kanske kanske kanske kan jag byta bort den. Vi funderar antingen på att åka på Spa och bara njuta en hel helg, av varandra och av massage, bubbelpool osv.. eller blir det en helg i Malmö/Köpenhamn där shopping väntar. Eller så kombinerar vi allt! Vi får se vad det blir och först och främst ska jag kolla om jag kan vara ledig...

Kram!


CONFUSED


Gode tid vad mycket jag har i huvudet nu. Kanske därför "de" väljer att köra harcore i huvudet även denna dag?!
Jag tänker på mitt kommande företag hela tiden.
Jag har 2st A4-sidor med punkter som ska fixas. Oh Lord. Oh. Lord. Jaaaaa, så känns det nu ungefär.
Nu tror jag iaf att jag kan pricka av en del av försäkringsbiten... Ska fylla i några papper till ikväll och läsa igenom ett antal papper och sedan posta det imorgon. Ska även på ett möte på Länsförsäkringar i v.9 då jag ska gå igenom min pensionsförsäkring (Jag vet, är bara 23 år.. men när jag ska ha barn så måste jag tydligen ha haft en pensionsförsäkring i minst 1 år men gärna i 4 år (olika ersättningar), hur nu det går ihop sig??!?!?) Så det är väl likabra att skaffa sig det nu, så jag kan börja samla på mina år...

Det snurrar verkligen i skallen på mig..

Hade iaf en helt underbar lunch idag med finaste, finaste Alexandra. Underbara människa!!! Hon är en gammal kollega till mig, som snart ska få sitt första barn! Ska bli sååå spännande! Blir alltid lyrisk och glad av att träffa henne :)

Nu ska det fyllas i försäkringspapper och sedan ska jag plocka lite här hemma innan det blir soffan en stund innan läggdags.

Kramar till er!  ♥



Dagens Kläder



Dagens Detail





LOVELY


God morgon, God morgooooon!


Hallå eller...
Är ni vakna? :)
Jag har varit uppe i 10 minuter nu och känner mig helt lamslagen.
Jobbigt att börja tidigt denna veckan och så är jag bara ledig på söndag.
Så alla ni som tror att jag är hemma och glassar hela tiden, har väldigt fel. Jobbar minst 180 timmar i månaden som frisör, alltså mer än en heltid. Därför är det ganska lite tid över sen. Ska ju hinna med att träna (gärna 4 ggr i veckan) och göra alla andra sysslor här hemma. Tiden är knapp och jag kämpar emot den hela tiden.

Igår däckade vi framåt ett som först. Kunde aldrig slappna av. Dock att jag hittade 2 ibbetabletter som gjorde att jag sov som en stock! :) Underbart. Älskar verkligen vår säng...

Nu står Vakna med the Voice på i bakgrunden och självaste Pernilla Wahlgren är där och gästar. Hon ska tydligen vara med i Melodifestivalen. Kan ju bli spännande, haha.

Måste dra till jobbet nu.
Kramisar!


SICK-LIKE-A-MF



Det sa bara POOF! och nu ligger jag här sjuk.
Okej, jag har varit krasslig i en vecka men nu har det nog banne mig slagit ut.
Huvudvärken är jobbigast, det är hardcore i skallen på mig.
Jag ska ta en lång dusch, leta ivrigt efter värktabletter (de är slut) och sedan ska jag gå och lägga mig.
Låter som ett skämt va? Jag, sova nu? Hahahahaha... Kanske framåt två? Om jag har tur?
Hoppas jag är piggare i morgon för då jag har en jättemysig lunchdate... Vill inte missa!

Kramar!  ♥


CONVERSE BEAUTIFULS



VILKEN ÄR DIN FAVORIT?


NEW-NEW-NEW




Mitt nya silverarmband med berlock.

Dagens hemma



Myser runt här hemma i tights och skön tröja från Lindex.

God förmiddag!



Huaaa, vilket väder det är!
Jag måste sluta klaga över snön här nu känner jag...

Posten damp precis ner här nu, visade sig innehålla en hel del kul. Ett nytt silverarmband bland annat. Desutom den nya Plaza Kvinna, som jag ska lusläsa i eftermiddag.

Patrik är som vanligt i skolan och när han slutar så ska vi åka och handla mat. Inte speciellt kul men både kyl och frys gapar tomt så det är dags att fylla på.

Är ju ledig idag, så ska bara njuta av detta. Ska läsa, laga mat och dra dammsugaren över golven. Samba är inne i en fruktansvärd period vad det gäller fällning. Vinterpälsen åker av nu. Ska jag se det som ett tecken på att det snart är vår?

Kram  ♥

Söndagspyssel



Det som hör söndagar till är att jag brukar bry mig om mig själv lite mer. Göra diverse inpackningar både i fejjan och i håret. Färga ögonfransar och bryn, samt plocka. Eventuellt färga håret och ibland klippa lite...
Nu har jag precis färgat ögonfransarna iaf... Skillnad?
En annan skillnad på bilderna är att jag hittade en närbildsfunktion att fota efter bilden med... haha, man lär sig något nytt varje dag!!!


SPONTANT



Fin bild på mig och Anna från en spontanutgång i somras.
GIVE ME MORE!!


LOVE THE DETAILS


THAILAND






Bilder från när jag och min underbara vän Emma var i Thailand och gottade oss.

Memories never die!!


Suuunday!




En riktig sovmorgon är det bästa Samba vet... Hon älskar att ligga i sängen och morgonbusa!

Jag vet inte hur länge sedan jag såg solen. Det måste vara flera, flera veckor sedan. Inte konstigt att man saknar den. Sol är det bästa jag vet och på sommarmånaderna utnyttjar jag solen till max. Finns det något härligare än sol?
Ja som ni kanske förstår av de bittra raderna ovan så har det alltså snöat ännu mer. Det är mängder med snö ute. Jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv. Här nere i södra Sverige så är det väldigt sällan vi ens får snö under vinterhalvåret. Gissar om jag gillar det?

Vi tog sovmorgon idag. Jag drömde om Thailand. Måste åka dit snart alltså. Inom ett år iaf. Måste, måste, måste. Ska visa er bilder från när jag var där...

Idag ställdes lite av planerna in och det känns ganska skönt. Patrik blir tvungen att plugga hela dagen och jag ska fixa en massa annat. Förhoppningsvis kommer Pappa också hit och reparerar tvättmaskinen. Ja det visade sig att den gått sönder och det var därför allt vatten var på golvet istället för i maskinen. TUR säger jag att pappa kan allt! Otroligt tacksamt.

Nu ska jag skramla ihop lite Thaibilder..


Översvämning...


I min gamla lägenhet så hade jag översvämning i badrummet ganska ofta och det berodde på de gamla rören som inte var bytta på över 50 år.
Gillade faktikst tanken att slippa översvämningar när vi flyttat. Men idag påvisades det att det mycket väl kunde svämma över även i detta badrum. Något störande.

Jag har tvättat hela dagen, så tvättmaskinen har gått på högvarv. Inget ovanligt, vi tvättar mycket i vår lilla familj. Patrik tränar ju nästan alltid 2 ggr dagligen så det blir en hel del med svettiga träningskläder.
Well. Satte igång den sista maskinen tvätt och gick och la mig för att vila innan vi skulle åka och handla. Går upp efter ett tag, ska kissa och går alltså in i badrummet och sätter foten i ca 5 cm vatten. Tjoho. PLASK.
Fuck fuck fuck.
Ringer till vaktmästaren, men han har väl tagit lördagsledigt för svarar gör han då inte... Ringer självklart pappa, som nu är på ingång. Han kan ju det där med tvättmaskiner. Så snart får jag veta vad som är felet.

Har precis skyfflat över allt vatten nu... Fortsättning följer...


WALKING LIKE THIS



Morgonrufs och tyvärr osminkad.
Hoppas ni blir lite inspirerade trots det.
Längtar efter att kunna gå utomhus, dressed like this.


DRESSED DOWN OR DRESSED UP?



Jag tog mig friheten att sätta ihop dessa två outfits.
Byt skor från Converse till High heels och du är redo för sommarkvällens party!
Shortsen är ju ett riktigt Must Have!


God Morgon helg!



Åhhh, underbart!
Äntligen helg.
Tyvärr är det kanske mest snö någonsin i Växjö idag så det är ju inte så upplyftande att gå utanför dörren.
Jag forsätter att drömma mig iväg mot varmare breddgrader. Kan inte själv minnas att jag någonsin längtat så mycket efter vår som jag gör nu.
Återkommer senare!
Kram!


-DETAILS-DETAILS-DETAILS-DETAILS-DETAILS-





BEG FOR MERCY




Dagens tråkiga. Har verkligen en bad day!

God morgon fredag!




God morgon från soffan!
Lika förkyld även denna morgon, hoppas det går över under dagen, nu när det snart vankas helg!
Sitter som vanligt och tittar på The voice tv och äter frukost.
Idag fick det bli yoghurt med färska blåbär och müsli. Jag förstår inte riktigt hur jag kan vara sjuk så ofta med tanke på att jag äter så nyttigt hela tiden. Mycket konstigt.

Nu ska jag om några minuter kila till jobbet. Det har kommit otroligt mycket snö under natten så man har ju inte direkt någon lust att ge sig ut. Förstår inte vädergudarna att vi vill ha vår?

Vi hörs senare vänner ♥


Min sommaroutfit!




Vem längtar inte till sommaren??

INSPO




Tycker att denna bild är otroligt inspirerande. Älskar som bekant det shabby-chic inspirerande. Skulle mer än gärna vilja ha mer av den varan hemma. Synd att vi inte är två som gillar det...


YAY!



 Mina Wesc hörlurar kom idag!
Fick mig på bättre humör :)


FAKE IT!



Skjorta H&M, Tischa Melba, Leggings Gina


TOTALLY BANANAS



 
Igår åt jag mini-pannkakor med banan och jordgubbssylt. GOTT.
Det påminde mig om Thailand där vi åt panncakes med olika fyllningar hela tiden.
Favoriten var den med nutella och banan i. Helt jäkla underbart gott!


Snörvel!


Jag har nog någon liten sjukdom i mig som vill ut. Har precis vaknat upp efter 13 timmars sömn. Jag har huvudvärk och halsont. Precis som de senaste dagarna alltså. Dock så har även näsan havererat nu! Så nu är jag täppt också. Så morgonträningen uteblir idag. Ska istället försöka pallra mig till jobbet och jobba till klockan 20 idag. Ska sova lite till nu. Kram kram  ♥


EXHAUSTED


Herre-min-jesus, vad är det med mig?
Jag jobbade till 18 och sedan gick jag hem och gjorde pannkakor. Åt. Somnade. Vaknade nu!!!!!! Sovit i mer än 3 timmar!!!!!! GAAAAhhh, jag blir så arg på mig själv. Varför är jag så trött helt plötsligt? Senaste 4 dagarna har jag känt mig som en zombie. Det är jättejobbigt! Ingen lust till någonting. Skiter i allt och alla, bara jag får sova. Ungefär. Det är därför som bloggandet inte har blivit lika aktuellt som vanligt.
Men imorgon är det en ny dag, och då ska jag banne mig ta nya tag! Håll till godo!!!
Nu ska jag sova igen. Lika bra. Gör ändå inget vettigt!!

Zum morgen, Tschüss!

DEN LILLA DETALJEN


Today



Skinnleggings och skärp Gina, Tischa med döskalle Zara

God morgon fina ni!


Pigg och frisk denna morgon, hur underbart är inte det? Hoppas nu det håller i sig!! Ska se till att få i mig mycket vitaminer idag, så kroppen är tillräckligt motståndskraftig mot alla baciller. Tyvärr är det ju många kunder som kommer trots att de är sjuka, vilket gör att de smittar ner oss frisörer. Synd att det finns sådan egoism i allt folk.

Nähe, nu ska jag kila. Ska hinna förbi Askelyckans Konditori innan jobbet för att köpa en fralla.

Kram!


EN DAGENS TACK




Leggings med knäskydd i mocka- Gina, Randig oversize- JSFN, Skor- Zara, Skärp- Lindex.


Kycklingsallad!




Maten! GOTT!!!!! :)

STEKNING PÅGÅR




Ugnsbakad kycklingfilé står på lunchmenyn idag! ;-)
Till det blir det sallad!


Good Morning!



Jag är vaken, efter en härlig sovmorgon. Börjar ju lite senare idag, helt underbart.
Tanken är att jag ska träna nu, men jag mår verkligen inte bra, så jag tror att jag ska hoppa över det. Eventuellt så kör jag lite försiktigt, vi får se. Vill ju inte riskera att bli mer sjuk än såhär.
Ska även ringa lite samtal nu under förmiddagen eftersom jag inte hann med det igår och sen ska jag hämta ett roligt paket.
Det är alltså planerna denna förmiddag. Vi hörs om en stund igen!
Kram ♥




BE HAPPY



Nu är det träning som gäller!
Upp med hakan- LE! :)


Dagens detalj- Händer



Mina händer pryder jag gärna med accessoarer i form
av nagellack och ringar.

Dagens repris av lördagen



Tröja JSFN, Skinnbyxa Gina, Skor H&M

Idag fick det bli samma kläder som i lördags! Sällan sånt händer, men idag så bara orkade jag inte.

SMP



 Det står om Patrik i tidningen idag, alltid kul! Denna bild publicerades och
 på bilden är även Annas kille, Pierre och så någon tam jäkel i HAIF ;-)

Jaaa, nu har jag en klippning kvar innan jag får gå på lunch. Ska äta rester från gårdagen, så mer spännande än så blir det tyvärr inte. Ska försöka bli lite duktigare på det där med att äta ute, försöka undvika det fler dar i veckan och istället satsa på matlåda. Hur trist det än är...

Snart slänger jag upp dagens!

God morgon vecka 7



Som vanligt så är tvn på och det program som alltid rullar hemma
hos oss på morgonen är ju såklart Vakna med the voice.
Finns det ngt bättre?


Nu är vi vakna här hemma sedan en timme tillbaka. Otroligt trött denna morgon eftersom jag vaknat med halsont och snorig näsa. Hoppas att det inte blir värre än såhär; har liksom inte tid att vara sjuk nu. Patrik däremot är redan på gymmet och kör veckans första pass. Önskar att jag kunde vara lika hurtig som han, men får ta nya tag när förkylningen lagt sig.

Min absoluta favorit har sovit hemma försts gången sen i tisdags. Äntligen lite värme under täcket :) Fryser alltid så mycket när inte hon ligger nere vid mina fötter. Lilla Samba! Hon låg mellan oss i sängen igårkväll, som den bebis hon tror att hon är, och pratade för fullt med oss. Haha, det är så kul när hon pratar. Jag tror hon förstår precis allt vi säger.

Nu ska jag vidare till jobbet. Hoppas jag har tid att ringa lite samtal under dagen...
Ha en skön måndag, så hörs vi snart igen.
Kram ♥


God natt ♥




Kvällen är sen, hoppas ni alla haft en fin Alla Hjärtans Dag!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det sängen som gäller. Imorgon är det en ny dag, ny vecka och vi går in i februaris andra hälft. Snön får ligga max 2 veckor till, sedan vet jag inte vad jag gör...  Är som alla andra, otroligt trött på snöandet och det kalla klimatet. Vill ha vår!
Jag jobbar heldag imorgon, sedan blir det träning. Hoppas att Patrik lyckas hitta sina nycklar imorgon, som för tillfället är borta. De försvann på matchen. Antagligen är det någon av hans lagkamrater som tagit fel nycklar med sig. Det löser sig förhoppningsvis under hans träning.


Vad tycker ni förresten om den nya designen?

Sussa sött!
Kram ♥



FINALVINST



Favoriten Lowe hejjade på Patrik!

Patriks lag, Rydaholm, vann finalen i Årydscupen idag med 1-0 mot Haif. Patrik gjorde målet på straff. Jag kan ju avslöja att jag var riktigt nervös när han skulle lägga straffen. Allt var alltså i sin ordning. Men segern var inte så självklar som vi först räknat med. Rydaholms spel var under all kritik. Hoppas de hinner få ordning på det och på orken till seriestart.
Vi var hela gänget och hejjade. Jag, Jonna, John, Lowe, Malin med kompisar, Anna Newhill med svärfamilj och lille Oliver. Mysigt! :) Lowe skulle man numera kunna kalla för Studsboll eftersom han inte har ro att sitta still, utan gärna vill hoppa i knäet :) Goding!



GÅRDAGEN



Marimekko skålan fungerar
huvudsakligen som godisskål
hemma hos oss. Underbart!



Igår jobbade jag fram till kl 15 för att sedan möta upp Patrik och hans familj (ja, 3/5 iaf).
Vi gick fram och tillbaka på stan och konstaterade att det inte var så många intressanta restauranger öppna just då. Slutligen så hamnade vi på LaGondola och maten där var ju helt ok.
Sedan åkte de hem till Tranås igen och vi hyrde film för kvällen. Vi hyrde den nya Beck- I stormens öga och det visade ju sig vara ett ganska dumt val. Var ju inte särskilt längesen vi såg den på bio, haha, men det kom vi på först efter vi satt på den. Jaja, den är superbra så vi kollade på den för andra gången. Rekommenderas starkt!

Så lördagen blev ganska mysig och lugn. Skönt att idag vakna med huvudet på topp!





Fotbollsoutfit..




Nu sticker jag och min rosa Adidasjacka till tipshallen för fotboll! :)



God morgon Alla Hjärtans Dag!




 Nej det blev inga röda rosor idag, däremot fick jag fina tulips igår
 samt choklad i form av hjärtan! :)

God morgon på er!
Åhh, min enda lediga dag på 2 veckor är här. Vaknade strax innan nio och kände mig utsövd. Fick god frukost på sägen idag, alla hjärtans dag till ära.

Jag ska fixa lite med bloggdesignen snart och sedan är det fotboll som gäller.
Idag spelar ju Patrik final :)

Vi hörs om en stund!
Kram  ♥



Armani Exchange

Artikelbild

Här är bilden från Armani Exchange som upprör många p.g.a  homo- och heteropar. 
Jag tycker att den är välgjord och snygg!

Heeeej Löööördag!!!!!
Underbart, inte sant? Med helg alltså :)
Själv så är jag på jobbet i 2 timmar till innan det blir helg för min del.
Direkt efter jobbet så ska vi ut och äta med Patriks familj som är här och hälsar på.
Håller på att få ett nervous breakdown här nu, haha nej men det ska nog gå bra ;-)

Hann tyvärr inte fota dagens innan jag gick till jobbet idag.
Märkte nämligen att det kommit ca 1 dm snö till under natten, vilket gjorde att jag fick dra på mig skorna lite
extra tidigt denna vita morgon för att hinna till jobbet i tid.

Jag har ingen aning om hur länge hans nära och kära tänkt stanna idag, så vi får väl se när vi hörs igen.
Hoppas ni får en fin lördag ♥
Kram!


Ångest



Har ångest för första gången på länge.
Är trött och behöver lätta hjärtat lite...
Har ont i mitt ena knä och har huvudvärk.

Nu låter det som att Patrik river huset,
måste checka vad han gör :)


Vad förväntade jag mig?



Hur kunde jag tro något så dumt som att Patrik skulle städa idag?
Han har inte rört ett finger här idag. Jo, han har stökat till allt mera!
GAAAAAD vad jag är trött nu!


Prickiga Converse




 Mina svarta Converse är så fina inuti tycker jag! 
 För övrigt så gör det prickiga stor comeback i vår, på framförallt
 kläder! Så nu vet ni det :)
 Tänkte snart slänga upp ett inlägg om vårens trender, har gjort ett
 sådant tidigare, men ska göra ett finare, mer genomtänkt :)
 

Dagens...



Skinnleggings Gina, Klänning (transparant leopard) BikBok, Skor
Converse, Sjal H&M, Smycken Glitter.

Nu har jag precis kommit in på jobbet igen efter en lunch med Daniel.
Idag kryssade vi i taket genom att äta sallad och inte vår älskade
thaimat. Himla gott! :)



Changes




Hola!
Jag kommer nog att göra lite ändringar på bloggen under helgen. Så just nu är det mycket testing, testing.
Kommer alltså att vara under ombyggnad ett par dagar :)

Vad för förändringar vill ni se?


Dagens Detail





Dagens detaljbild är en närbild på mig och min outfit.
Snart får ni se hela bilden :)


God morgon fredag!!
Åh så härligt att det äntligen är fredag. Mysigt värre.
Jag jobbar till 18 idag och sedan ska jag hem och städa lite.
Ska syna Patriks städning rättare sagt, eftersom han lovat att städa
idag :) Vi får väl se hur väl han sköter den uppgiften.

Måste kila nu, så vi hörs senare!
Kram kram
Happy Friday!!! ♥





PANCAKES!!




Hej Underbara läsare  ♥

Hur är det med er?
Snart är det helg för många, härligt härligt.
Jag jobbar ju lördag också så får fira helgen då istället :)

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan.
Busy day. Underbart :)

Nu ska jag håva i mig pannkakor.
SVIN hungrig är jag!!
Gottigt värre.


Min höft





Sådärja!
Här är tatueringen som jag har på min högra höft.
Svalan syns framifrån :) Älskar verkligen svalor.
De betyder frihet.
Det är 1 år sedan den kom  till och den är min femte tatuering.
Är verkligen supernöjd med den.
Storleken är väl ca ca 20x15 cm.
Vet ni vad den latinska texten betyder?

Sitter och fnurlar på nästa objekt.
Jag vill ha en svala till och sen vill jag bygga på
mina tatueringar på axlarna...
Överlåter det hela till min bror :)



Bombastic...


 Skinnleggings Gina, Tischa Weekday, Paljettväst Only

Och för er som undrar, neej jag orkade inte dra upp
dragkedjan på skorna. Superjobbigt ju ;-)



Wonderland




Resan är nu både bokad och betald :)



Träningen avklarad




Mmmm... Nöjd efter ett tidigt morgonpass! :)


Goood Morning!




Måste inleda med att säga GRATTIS till Johanna som fyller år idag!!! :)
Min fina, fina vän.

Torsdagen den 11 februari idag alltså. Jag har redan varit vaken i 3 timmar... Pysslat och donat här hemma. Skönt att ta vara på förmiddagen när man börjar jobba lite senare.
Nu ska jag färga bryn och fransar på mig själv och sedan fixa lite annat. Ska ringa lite samtal osv.
Idag jobbar jag till åtta.

Vi hörs senare :)
Tshüss!


Onsdag eftermiddag



Stress stress :)
Nu har jag iaf en minut över medans min kund sitter i färg.
Ikväll är vi båda lediga, för en gång skull.
Patrik ska visserligen plugga men vi är hemma samtidigt :) Alltid något! Man får ju vara glad för det lilla.
Jo det är en del som frågat varför han behöver åka så långt för att träna...
Det beror på att han bir i Växjö, spelar i Rydaholm och tränar i Värnamo. Så tur och retur Växjö-Värnamo blir lite mer än 13 mil. Det är bara nu under försäsongen som de tvingas träna i Värnamo för att får spela på konstgräs. Sånt finns nämligen inte i den lilla hålan Rydaholm ;-)
Men en dag i veckan så är det fortfarande träning i Rydaholm som gäller, och då har han som vanligt 8 mil till och från träning! Tufft tufft.
Förhoppningsvis spelar han i Växjö sen igen... Så vi får mer tid ihop! :)


Dagens Zebra- outfit


 Leggings och tröja Gina, Skor Zara


Sådär såg jag ut i morse innan jag spillde :)
Så fick i all hast dra på mig ett par jeans istället!



Vilken jäkla natt :(



Det här har varit den värsta natten på länge. Det började med att Patrik kom hem från träningen, som en haltande Lotta. Givetvis är det hans ena fot som krabbar igen. Jag var trött som tusan men kom ändå inte i säng  förrän vid 12 tiden. Patrik satte sig med foten i varmt vatten framför tvn. Jag sov i 3 timmar. Vaknade, upptäckte att Patrik fortfarande inte kommit in i sovrummet. Gick ut till tvn och hittade honom däckad i soffan. Tror ni att jag kunde somna om sen? NIX :( Mitt huvud har bultat som bara den. Jag har dessutom ont i halsen.

Jag ska slänga i mig frukost nu och sen stressa iväg till jobbet. Har första kunden om 20 min.
Ha en finfin onsdag :) Hoppas ni sovit bättre än jag! :)

Kram ♥


Gulaschsoppa a la Jill




1 sats (jag gjorde en dubbel sats)

400 gram nötfärs
8 medelstora potatisar
4 morötter
2 gula lökar
1 röd paprika
2 msk tomatpuré
4 dl vatten
1,5 köttbuljongtärning
2 tsk timjan
paprikapulver
salt och peppar

Stek nötköttet i en panna, tills det blir finkornigt.
Skala och hacka morötter, potatis, lök och paprika.
Ta upp köttet och lägg på en tallrik sålänge,
stek morötter, lök och paprika tills de blivit lite mjuka (ca 10 min).
Lägg tillbaka köttet i stekpannan och lägg i potatisen. Fyll på med vatten och
lägg i köttbuljongen. Tillsätt tomatpurén och timjan.
Låt koka tills potatisen är genomkokt (ca 15 min).
Krydda med lite paprikapulver, salt och peppar och smaka av.

Servera med en varm fralla :)
MUMS!

Jag frös in hela 14 portioner av denna soppan... Supergott att värma!!! :)


Hej underbara!




Min pojkvän leker med bollen. Tungan rätt i mun ;-)


God kväll på er Gott folk!
Nu är jag hemkommen efter en dag på jobbet. Har verkligen haft upp över öronen att göra. Härligt!
Vad kul med så många kommentarer! Me like! :) Keep up the good work!

Jag är superduper trött. Ska invänta Putte som snart kommer hem från träningen innan det är dags för sängen. Tycker så synd om Patrik.. Han åker 13 (!!!!) mil nästan varje dag för att träna nu! Fy fasen. Det skulle jag aldrig göra... Tur att någon har disciplin på sig själv.

Nu ska jag skriva ihop receptet från igår, eftersom det var stor efterfrågan på de :)
Så vi hörs snart igen vänner!



Dagens..



Kofta och leggings Gina, Brottarlinne BikBok, skor Zara.

Inga konstigheter alls.


Slänger upp en tofs...




Goder Morgon alla!
Haha, ja precis. Håret är nu i knut och snart får ni se hela dagens outfit.
Jag har fullt upp idag vilket betyder NO lunchbreak! :(
Så kan det vara. Jobbar iaf till 18 och sedan blir det att dra sig hem igen.

Första arbetsdagen för mig denna vecka 6. Jobbar alltså tis-lör.
Denna veckan händer det inte så mycket än, vad jag vet.
Jag ska hinna med att träna 3 ggr till och på lördag kommer även
Patriks mor och hennes kille hit.

På återseende.



Måste kila iväg här nu.




Byte av header...



Jag vill förändra och förnya bloggen! Dock har jag varken tillräckligt med kunskaper eller tid för att utföra detta. Någon som kanske vill hjälpa till? ;-)




Värmande Soppa!





Här hemma pågår det storkok. Helt underbar soppa! :)
Vill ni ha receptet?


Måndag förmiddag!




Den här bilden tog jag för en timme sedan. Med mobilkameran, och för första gången
så måste jag säga att kameran faktiskt visade upp sina alla fem megapixels.
Ser ni vilket konstigt sken det är ute? Himmeln var verkligen superblå, nästan åt det lila.



Nu är Tuttelo och jag hemma efter en morgonpromenad. Hon ville verkligen inte gå idag, stackarn, så det fick bli en kort tur. Ska smörja in hennes tassar snart, så de inte spricker. Samba längtar verkligen lika mycket som Matte till sommaren. Just nu ligger hon här på pläden, med en napp i munnen. Ibland undrar jag om hon tror att hon är människa?

Har ringt runt och fixat lite saker nu inför företaget. Givetvis var min försäkringsmäklare sjuk idag, så jag får prova imorgon igen och se om han frisknat till. Annars så har jag idag fixat utträdesansökan ur Handels och min nuvarande A-kassa och en inträdesansökan till min nya arbetslöshetskassa, Småföretagarna. Kommer få hem alla papper inom några dagar och sedan ska allt skickas in.
När jag fixat försäkringarna så är det bara åter dags att vänta på Skatteverket och Bolagsverket och deras godkännande av företaget.
Sedan är det lite bankgrejer som ska fixas. Pengar måste ju företaget ha! Och jag måste fixa bankgiro, skattegiro och lite annat smått och gott.

Nu blir det lite stök och städ här hemma till hög musik. Patrik är i skolan och så fort han kommer hem igen så ska jag åka och handla mat. Idag står gulashsoppa på matsedeln. Det är snuskigt gott faktiskt. Passar bra med soppa när det är kallt ute.

Vi hörs senare. Ha en fin fin Måndag allesammans.
Puss och Kram!


Min favorit ♥






Patrik har pluggat precis heeeeeela dagen. Jag sitter här och tjatar på att "nu måååste du väl ändå vara klar" men icke.. Stackars liten. Ja, stackars mig alltså ;-) Jag vill ju hinna säga några ord till han idag.. haha vi har knappt pratat med varandra idag :) Riktig plugghäst!
Haha, dock kom han ut från sitt arbetsrum för någon timme sen och dansade lite för mig! Myyyycket underhållande! Synd att jag inte lyckades fånga det på bättre bilder... Haha.. Du gjorde min dag älskling!  ♥



Mysig söndagskväll.



Vi sitter och ser på Blåsningen på tv3. Det är ju fantastiskt kul att titta på :)
Dagen idag har spenderats med träning, powerwalk, läsning och mat. Mat, mat, mat. Det bästa som finns.

Imorgon är jag ledig, skönt. Ska ringa en man som ska hjälpa mig att teckna försäkringar till företaget. Dessutom är det några andra samtal som ska ringas. Ska träna och fixa lite soppa!

Det finns alltså massor med saker och göra :) I like.

Ha de så bra, hoppas er helg har varit kanon.
KramKram

 

Vår hos Mio





Våren har kommit till möbelföretaget Mio. De har nu lanserat sin vårkatalog, fylld med nyheter.
Drömmer mig bort bland allt det fina ♥


Kanske den bästa låten just nu...



..Alicia Keys har verkligen satt den!
LOVE IT!
Lyssna och njut :)





Hej söndag!




 Fina Lowe var här igår och myste med oss!

Hej på er alla och förlåt för dålig uppdatering.
Jag kände bara för att ta en paus. Ibland så undrar jag varför jag bloggar och igår var en sådan dag, därför lät jag det vila till idag.

Jag har sovit länge idag. Har varit vaken halva natten och mått dåligt. Nu har vi iaf ätit god lyxig frukost och så snart den har smält så ska jag ge mig ut på en lång härlig promenad med Samba.
Har faktiskt skön träningsvärk från afrodansen igår. Känns ju underbart! :) Älskar verkligen att ha träningvärk.
Då känner jag mig tillfreds...

Min bror John, Jonna och Lowe var här igårkväll. Vi lagade kyckling/avokado gryta och sedan såg vi på melodifestivalen och spelade lite kort.



Även jag passade på att pussa på min brorson.


Rosiga detaljer






Underbara färger tillsammans. Det rosa mot det vita/gräddfärgade.
Synd bara att mannen där hemma inte går med på rosa... Ska nog få han på andra tankar.
Blir ljuvligt tillsammans, känns inte så kallt och man får den där ombonade känslan... ♥


God middag!



Åh så underbart med helg!!
Patrik känner sig fortfarande sliten, men mår mycket bättre idag.
Själv startade jag dagen med ett afrodans pass. Härligt härligt. Det var otroligt kul och jag kommer absolut gå dit fler gånger. Trist bara att jag jobbar så dumma tider så det sällan passar. Sånt som jag kan förändra sen när jag blir egen företagare :)

Har precis varit och handlat inför ikväll. Det blir den berömnda kycklinggrytan med avokado. Mumsigt..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan softa lite! SKÖNT att bara vara ledig och kunna lalla runt. Evigheter sedan.

Vi hörs senare. Tschüss!!


Freaky Friday



Tischa Gina, Oversized kofta Monki, Leggings med skinnlappar Monki, Skor Zara

Så ser dagens workoutfit ut. Kommer nog svira om när jag kommer hem från jobbet.
Dels för allt hår som hamnar på kläderna under dagen (är ju frisör!) kliar något magiskt,
och för att det ser ofräscht ut och inte minst för att vi ska ut och käka ikväll.
Så vem vet, det kanske kommer upp en dagens till senare idag :)



Fredag!





Lite inspirerande bilder såhär på morgonkvisten.

God morgon God morgon.

Ska precis, i detta nu, gå till jobbet. Är lite trött idag. Men än så länge så har jag inte någon huvudvärk. Dock lär den anlända samtidigt som jag till jobbet. Vi håller ju på att renovera hela salongen och det stinker allt möjligt. Förhoppningsvis så ska allt vara klart till nästa vecka, så man slipper stå i den lukten.

Patrik mår inte alls bra idag, stackaren. Hoppas inte det bli värre bara.

Idag har jag ett väldigt stressat schema, men ska försöka mig på några inlägg iaf.
Hoppas ni alla får en fin fredag!
Kram  ♥


Imorgon är det freeeeedag!!



Så, hemma nu från jobbet. Det blev en sen ikväll! Imorgon jobbas det "bara" 9 timmar. Sedan är det helg!
Vi ska ut och käka imorgon, tillsammans med 2 andra par. Ska bli mysigt!
Vi är lite halvkrassliga båda två. Patrik mår sämre än vad jag gör, stackarn.
Jag är helt slut efter denna långa dagen så orkar inte riktigt sitta framför datorn mer.
Vi hörs imorgon istället
SOv gott!
Kram


Döskalle Detail





Mitt favorithalsband bestående av en kulkedja och en dödskalle.



DAGENS!





Dagens kläder består av skor från Dinsko, klänning från Gina, skjorta
från Monki och smycken från Lindex.




Goood Morning sunshineess



Fy vilken natt! Somnade vid halv fyra som först och vaknade därför inte förrän nu. Liiite panik. Jag börjar ju jobba snart så måste verkligen slänga mig i duschen nu bums och sedan springa dit.
Ska verkligen försöka hinna med en dagens...
Känns iaf underbart att vi bokat en resa, känns liksom heeeeeeelt helt rätt!!

Kram

Shoppingstopp



Yes. TYVÄRR. Nu är det no more shopping som gäller. Jag ska fixa det!!!
Ska inte shoppa något (förutom mat) på 2 månader.
Jag köper ju alldeles för mycket kläder och det är dags att det tar stopp här och nu.
Jag har visserligen nästan 1000kr att plocka ut från jobbets klädkonto innan jag säger upp mig, så det ska jag utnyttja, men annars blir det alltså inga köp!
Stötta mig i det här och önska mig lycka till!

Nu ska jag snart sova.. kanske.


Resa bokad!





 2 veckor är bokade :)

Ja, efter mycket om och men så har vi tillslut bokat en resa. Först hade vi tänkt att välja ett ganska billigt alternativ men eftersom vi ska vara iväg i 2 veckor så ville vi ha lite bättre standard.
Vi bokar den här resan för att vi behöver komma iväg, för att vi vill komma iväg och för att vara garanterade fint väder. Vi gör det också för att fira att jag blivit egen företagare.
Tanken var att vi skulle åka över midsommar, men vi hittade inga bra resor som passade med Patriks fotbollstider, så istället så åker vi ett par dagar efter midsommar.
Än så länge är det bara preliminärbokat, så vi har 8 dagar på oss att bestämma oss om vi ska ta den här resan.



Kvällskvisten..


Hemma från jobb och precis fått god mat i kistan. Kvällen till ära blev det potatisgratäng och grillad kyckling. MUMS! Nu ska vi boka en resa :) Hörs senare. Kram


More from Brocade Home







Det är ju sååå sjukt snyggt att inreda med högblankt vitt och sedan blanda upp det "stela" med mjuk färg och lite barockmöbler. Helt fantastiskt faktiskt. I LIKE!  ♥


Kläder denna onsdag



Tröja H&M, jeans Gina, skor Zara, smycken Lindex, Indiska och Tunisien.

Några som undrat var jag får tag på mina Zara kläder och skor. Eftersom Zara inte finns i Växjö så köper jag det när jag är på resande fot. Det mesta är köpt på Zara i Spanien och en del även i Köpenhamn. Eftersom Zara är spanskt så finns det massor av saker där som aldrig kommer in till Sverige :)  Jag reser ju i jobbet varannan månad ungefär, så får passa på då. Eller så åker jag på shoppingdagar till Göteborg/Malmö/Sthlm. Visste ni förresten att Zara kommer öppna webb-butik snart? Dock kommer de inte börja leverera till Sverige förrän om ett par år. Men den som väntar på ngt gott...






God morgoooon!



Hallen som står i blom denna gång :)

Hallå på er!
Onsdag idag, vilket innebär att halva arbetsveckan snart har passerat. Vi kommer närmare helgen för varje stund som går. Underbart! :) Jag är ledig den kommande helgen och har massor av roligheter inplanerat.
På fredag ska vi ut och äta med 2 andra par. Mina fina vänner Emma och Emma och deras respektive. Vi ska ut och äta :)
På lördagen kommer John och Jonna, och givetvis lille Lowe hit för lite god mat och mys.
Mycket att se framemot med andra ord :)
Dessutom är jag ledig på måndag, och då har jag tänkt att ringa alla samtal och fixa en massa inför företagandet.
KUL! :)

Nu ska jag dock bege mig ut i det mindre roliga vädret för att ta mig till jobbet. Inte alls sugen på dessa 10 minuter ute i det kalla. Men det är bara att bita ihop...

Ha en fin onsdag söta.
Kram ♥


God kväll sötnosar



Idag har jag konstigt nog ingen inspiration alls. Kanske är så när man inte känner sig pigg? Förmodligen. Det är inte så likt mig om man säger så. Jag brukar ha tusen idéer och miljontals saker på gång alltid. Men icke idag.
Har iaf skickat iväg min käre pojk till Konsum nu för att köpa choklad till mig. Haha, det är alltså dags för tycka synd om sig själv lite ;-)

Ha de så gott så lovar jag bättre uppdatering imorgon! Pepp pepp!
Sussa finfint.



Busy day



Nu är jag hemma igen efter mötet med min revisor. Har fått en hel lista på saker som jag måste ta tag i nu. Även fått lite mer information om allt och vad de olika begreppen innebär. Väldigt mycket nytt att ta in, men jag tror som sagt inte att det kommer vara några som helst bekymmer. Mitt företagsnamn blev Frisör Jill Holmgren. Vi får väl se om det går igenom hos bolagsverket ;-)
Så nu har man en hel del att pyssla med framöver. KUL tycker jag. Alltid kul när man gör saker för sin egen vinning.

Ska röja lite bland kläderna här hemma och sedan bär det av till världens bästa och snällaste morfar på födelsedagsfika. Han blir 77 år gammal idag.

Imorgon är det arbetsdag som gäller; hoppas hoppas att jag känner mig piggare i kroppen. Har boostat med själv med KanJang, apelsiner och massor annat.. har dessutom avstått från träningen idag.

Vi hörs senare vänner.
Kramisar ♥




D-D-D-Dagens..





Shorts Zara, Skor Converse/Junkyard, Tischa Gina.
 
Såhär går jag klädd idag. Dock ska jag snart slänga på mig ett par jeans istället eftersom jag ska vandra till revisorn.
Mår fortfarande käässs, så måste förbi das work för att hämta hem lite ibbe.
Vi hörs senare :)
Haha och förresten, jag vet inte om ni trodde jag var seriös när jag skrev inlägget om vad mitt företag ska heta.. givetvis var jag väldigt ironisk och mitt företag kommer faktiskt heta något så tråkigt som Jill Holmgren.
Ni är för söta!!
Puss och kram  ♥


Tävling! Vinn mobil!




Hej på er!
Tyvärr så är det ju inte jag som har äran att lotta ut någon mobil, nej nej. Men eftersom min egna mobil strular något så fruktansvärt mycket så ville jag göra detta! Det är alltså tre mobiler från Nokia som ska lottas ut, och du väljer själv färg!
Ni kan också göra det, genom att klicka er in på Therese's blogg och följa instruktionerna.
Hoppas hoppas nu att man har en chans! :)


Ångest


OJOJOJ
Nu har jag sovit i över 3 timmar. Jag skulle ju bara vila lite.. Har sån ångest nu!!
Jaja, nu sitter jag här med en tallrik müsli och ska snart slänga mig in i duschen. Åh, panik..


God morgon!



Vaknat flera gånger i natt av att jag kallsvettats och frusit på samma gång. Så ja, jag är sjuk igen! Kan inte tro att det är sant. Har känt mig lite risig och trött ett par dagar nu. Min kropp är inte gjord för detta land. Jag ska ju egentligen bo nere på någon grekisk ö och bara njuta av det glassiga livet. Well. Det är väl bara till att säga heejhejheeej till förkylningen och hoppas att man kan säga bye till den senare under dagen.

Har precis skjutsat iväg Patrik till skolan. Det har snöat ca 15 cm under natten och snöröjningen har inte varit igång än denna morgon vilket betyder kaos på vägarna. Det tar noramlt sett 7 min att köra till universitetet hemifrån, idag tog det 25 minuter. Totalt livsfarligt att ge sig ut nu.

Nu blir det till att fixa massor med saker, har en hel lista att gå igenom, och i em blir det möte med revisorn. Annars har jag inga planer denna tisdag så jag ska kurera mig ordentligt och hoppas att jag är frisk nog till att jobba imorgon.

Hörs senare friends!
Kram ♥


Egen företagare



Imorgon ska jag till min revisor och gå igenom allt kring mitt företag. Jag har ju fortfarande inte bestämt vad jag ska heta. Vad tycker ni???

Kanske;

Jill fix the frill
Jill's frill
Jill fix the frill and you pay the bill
Jill wants to pill
Jill don't kill the frill


eller ska jag bara köra med något så kort och trist som;

Jill

????  ;-)
Ok, förstår ni nu att jag inte har några egna idéer... Haha, vad säger ni? :)


Puderrosa ♥





Väldigt inspirerande bilder. Helt i min smak. Älskar som ni vet när det moderna blandas ut med lite mer vintage och gammalt. Väldigt fint... Puderrosa på väggen är ju helt rätt här!




Dagens väldigt trötta...


 Tischa Sweet/Junkyard, Ridbyxor Zara, Skor DinSko

Jag var, som ni ser, vääääldigt trött i morse ;-)
Men det är iaf så jag går klädd idag.

Det råder kaos på jobbet. Vi har ju fuktskador på hela nedervåningen och idag påbörjades renoveringen och reparationen av detta. Det stinker mögel och det ser för jäkligt ut här. Inte bra, inte kul.


Tips; Nagellacksremover!



Tänkte bara tipsa om kanske världens bästa nagellacksremover. Jag har haft den ett tag nu och den är supersmidig. Det är en burk med remover i där man doppar i sitt finger, snurrar runt lite, och vips så är lacket borta. Hur enkelt som helst.
Ibland så kanske man målar fel på en nagel och ska man då ta vanlig nagellacksremover på en bomullstuss så är ju sannolikheten att man råkar förstöra någon annan nagel ganska stor.
Rekommenderar verkligen denna från Depend. Den är dessutom fri från aceton, olja, färg och parfym. 59 pix. Katshiiiing!!



God morgon Februari




Inte så pigg denna måndag...

Jaha, då har alltså hela januari susat förbi. Känns otroligt segt med februari faktiskt. Längtar redan till vårmånaderna men får alltså hålla ut lite till. Tur att februari är en kort månad :)
Nu är det ny vecka och det innebär också nya tag!

Vi har en hel del inplanerat denna veckan så tiden kommer nog bara försvinna. Imorgon ska jag äntligen träffa min revisor och vi ska gå igenom en del saker angående mitt kommande företag. Spännande :)

Nähe, nu ska jag ta mig ut i det snöande ovädret. Känns som det har snöat flera dagar i sträck nu... snart får det vara nog!
Vi hörs senare, ska försöka slänga upp en dagens sen.
Puss! ♥