PAUSE




Det är jobbigt just nu... Återkommer när lusten återkommer.


DAGS ATT RENOVERA IGEN ;-)...






God kväll raringar!

Jag lever i en liten bubbla för tillfället & det trivs jag mycket bra med :) Renoveringsbubblan is back! Jag håller på att "tillverka/fixa" två stycken bord (blir nog klar i helgen eller veckan därpå), samtidigt som jag planerar badrumsrenoveringen vi ska göra om några veckor. Jag har inte nämnt det tidigare, men vi har funderat på att renovera vårt badrum sen vi köpte lägenheten -09. Det har dock känts onödigt då det renoverades för bara ett par år sedan, men tyvärr i helt fel stil och färg. Nu när övriga lägenheten är i toppform så utmärker sig badrummet ännu mer och känns tråkigare och fulare än någonsin.

Ni har ju många gånger efterfrågat bilder på badrummet men jag har ALDRIG visat det i bloggen och det beror ju på utseendet ;-)... Jag vill att renoveringen ska påbörjas så snart som möjligt, jag LÄNGTAR som en tok! Ni kommer få följa bygget så gott det går. För- och efterbilder och några renoveringsbilder eventuellt. Vi kommer inte bo hemma under tiden då vi bara har en toalett, så mor & far får ha oss på långbesök. Det kan ju bli minst lika spännande som själva renoveringen ;-)... Såklart ska jag ta vara på tiden då jag bor där, eftersom jag aldrig sovit i deras hus. Jag kommer självklart ha något projekt när jag bor där ute också, då jag kommer ha tillgång till garaget hela tiden... Kliar redan i fingrarna ;-) Hehehe...

Ni börjar väl bli vana vid mina galenskaper och projekt
, alltid något nytt på gång! För mig är det viktigt, roligt och stimulerande. Inredning är ett stort intresse och jag vet att en badrumsrenovering ger ett högre värde på lägenheten vid framtida försäljning.

... Det ska bli så himla kul!
Jag är förväntansfull :) Tyvärr får vi begränsa oss mycket då vårt badrum är suuuuperlitet, nu blir det fokus på att få bra förvaring och få badrummet att upplevas större. Den dagen jag bor i hus ska jag ha ett badrum på minst 20 kvm. En riktig relaxdröm... och tro mig, ritningen finns redan ;-)


TIPS!




Jag gillar verkligen denna tröja med flätad polokrage från H&M. Priset på 99:- gillar jag ännu mer! Den är beställd :).. Hoppas nu bara att den inte är stickig och kliar!

Hej på er!
Det är dåligt med bloggning från min sida.
Jag har en hel del sidoprojekt just nu och behöver vila lite mellan varven för att orka med allt. Jag vill verkligen blogga, så det kommer komma lite inlägg då och då :) Inspirationen finns där, men inte alltid orken. Men allt det där kommer tillbaka när jag är klar med allt hemma :)... Ha en fortsatt skön dag. KRAM


FRÅNVARO


Hej på er :)... Jag har inte bloggat på några dagar och har inte heller haft tid till det. Jag har en hel del saker på G just nu, flera nya projekt, som tar upp den lilla lediga tid jag har :)... Skulle vilja ha en assistent eller åtminstone kunna klona mig själv.  Jag berättar mer i helgen, nu ska jag fortsätta jobba. KRAM!



SJUKHUND.COM




Bilder på Samba, 4 år, från i somras!

Vår lilla goding har gått och blivit sjuk! Vet inte riktigt vad som är felet, men antagligen har hon fått i sig något olämpligt. Vi hade precis ätit vår, för övrigt supergoda, fredagsmat när lillan bestämde sig för att spy i sängen. Vi märkte inte det förrän när hon var "klar". Jag började bädda rent... Å undertiden så roade hon sig med att lägga en pizza i soffan också. (= bra att ha mörk soffa!!..) och sedan har hon avlagt 3 st pizzor till på mattan. Den dyra mattan. Spelar ju egentligen ingen roll, men hon kunde "valt" bättre ställen. Mitt lilla hjärta, inte så lätt! Hon darrade sedan hela kvällen, fragmade och mådde dåligt. Hon är så söt när hon är sjuk. Extra kelig och vill ha värme och uppmärksamhet hela tiden. Det gav med sig under natten, så nu håller vi tummarna för att hon fått upp allt och att febern lagt sig. Hon verkar piggare nu på morgonen, skönt!

Japp, så fredagskvällen blev inte så mysig som det var tänkt! Nu ska jag kila till jobbet och sedan bär det av till finaste Anna ikväll på party :) Sett framemot det hela veckan! Jag visar kvällsoufiten sen, KRAM!



HAPPY FRIDAY ♥




HA EN SKÖN FREDAG RARINGAR!


KOFTOR SOM VÄRMER



God morgon fina ni. Här är inte humöret på topp då det vräker ner regn utanför... Jag blir så depp på höstvädret. Mörkt, blåsigt och kallt är det också. Nej, tacka vet jag sommar och sol!!! Men jag får väl, som så många andra, bara gilla läget nu i typ 8 månader. Jag älskar ju höstkläder så man får trösta sig med lite shopping istället ;-) Dessa två hänger i min garderob! De är sååå fina. Älskar modellen, det blir ett så fint fall.

Dags att ta sig till jobbet. Mitt paraply är redan på jobbet, så hur jag ska ta mig dit utan att bli genomblöt är en bra fråga... KRAM



49 :-




Igår hade jag en orange cardigan från H&M. Den kostar bara 49.50:-... Gillar den massor!



MORSNING KORSNING




Hallå ja! Då var det ny dag! 5 oktober och REDAN onsdag. Det blir en lång dag på jobbet idag, så bäst att jag drar. KRAM


BLOMMIGT




Älskar min söta klänning från H&M, till den har jag heels med träklack från Nelly, väska från ZARA samt en orange cardigan även den från H&M (inte med på denna bilden...) Självklart har jag svarta strumpbyxor också, men vid fototillfället så kunde jag inte hitta dem :-) Slarvmaja!



DAGENS DETALJBILD




Färgglatt är det här!

GOD MORGON. Jag är ute i ganska god tid idag, vaknade sinnessjukt tidigt så jag har hunnit gå till konditoriet och köpa färska frallor OCH nybakade, saftiga kanelbullar. Det är ju kanelbullens dag idag så jag tänkte passa på att bjuda mina kära kollegor på fika! Jag har ju, som några av er säkert redan listat ut, inte kunnat hålla fingrarna borta från kanelbullarna...(Jag är nog universums mesta fikatjej, för att inte tala om godis och choklad. Det slinker ner mängder...) Så frukosten idag bestod av frallor OCH 3 (!!!!!!!!!!!!!) kanelbullar. HAHA...Men är det Kanelbullens dag så får man äta så många ;-) Godare frukost får man leta efter...

Kommer upp hela dagens outfit under dagen.
Nu ska jag kila. Hoppas ni får i er några bullar idag ni också. STOR KRAM.


BROWN LEGS & NY VECKA




Mmm, bilden är från Sardinien, så riktigt så brun är jag inte idag. Dock pratade vi igår, och kikade lite, på nästkommande resa. Det blir nog en storstadsresa framöver... Avslöjar mer när vi bokat!...

Hallooj! Hur är läget? Haft en bra helg?... Här gick helgen fortare än fortast och nu jobbas det igen. Jobbar hemifrån nu på fm med pappersarbete, sedan ska jag in och jobba på salongen i em. Igår bidde det inget gjort hemma för min del då vi istället åkte 22 mil och hälsade på Patriks pappa som ligger på sjukhus, var hemma rätt sent och jag däckade kort därefter. Tycker att det är såååå jobbigt att sitta i en bil när det är mörkt ute, sitter och spänner mig hela tiden. Tur var väl det för vi fick faktiskt tvärnita för en älgko på vägen hem. Fattar inte varför de springer ut framför bilarna, så tröga! 

Vi ses hörrni, ha de gott :)

 

IDYLLISKT & VACKRA FÄRGER












Dessa härliga foton tog jag igår ute hos mamma & pappa! Det var en helt underbar dag med nära 23 grader mitt på dagen och inte ett moln så långt ögat kunde nå. Nu är det nästan som vackrast, när löven är härligt roströda och träden ännu inte hunnit bli kala. Jag gillar verkligen hösten, det är en fin årstid ♥



GOOOOD MORNING SUNSHINES




Å idag är jag trött!!! Det är precis som om kroppen ställer in sig på att vara trött när man är ledig. Jaa, någon sjusovare är jag ju ändå inte, steg upp vid 6.30 idag så det anses väl fortfarande som tidigt? Denna veckan har det inte blivit mycket sömn. Snittar väl på 5-6 timmar/natt och jag mår faktiskt väldigt bra av det, hur konstigt det än må låta för vissa av er. Känner mig betydligt tröttare om jag sover längre. Konstigt det där.

Gårdagen var lugn och fin.
Patrik var iväg i Oskarshamn och senare lag- och avslutningsfest. Själv så jobbade jag och sedan for jag ut till Pappa, mest för att hämta hem Samba men det blev även en fika och en stund utomhus då det var så underbart varmt! Farmor hade bakat favoritkringlorna och stickat yllestrumpor till både mig och Patrik ♥ Lördagskvällen här hemma gick åt till städning och mys med goaste hunden! Jag älskar att vara hemma själv, och tar verkligen vara på de gångerna! Jag är en riktigt osocial människa när jag är ledig ;-) Haha...

Idag ska vi upp en sväng till Samarkand. Dags att köpa 3D-glasögon och väggfäste till nya tvn. Pappa kommer vid lunchtid med borren i högsta hugg! Annars så blir det till att beta av 3månaders pappersarbete och fortsätta utrensningen i klädkammaren.

Ha en fin söndag & ta vara på värmen!



HEEY




TREVLIG HELG!! ♥



FINT FRÅN IKEA & VÄLKOMMEN OKTOBER


                 
Ikea har fått in massor med söta möbler i ljus, ljus lila färg. De ser alldeles underbara ut! Ser framemot att se dem live nästa gång jag besöker ett varuhus.

Morning guys! Uppe med tuppen även idag, har en härlig känsla i kroppen och jag tror att det är det underbara vädret som vi fått de senaste dagarna som gjort mig så glad ♥ Hoppas det håller i sig under dagen!

Nu bli det frukost, var förbi Konsum och köpte nybakade frallor, GOTT! Jobbar till 15.30 idag, sen blir det städning av klädkammare. KRAM