Helgen i bilder..


De nya skorna åkte på... (från Forever21)



Mammas nya kissekatt...


Ny tvbänk...


Jag var tvungen att testa glasögonen.. hahaha....


Samba är mallig


Sötnösen herself...


Världens bästa Erik kom på besök...



Jag badade i rött vatten....


Alex och Jag redo för party

Jippi Kayayy motherfucker

Sådärja!
Helgen har passerat och det är måndag. Jag är ledig idag. Nu har jag äntligen fått ordning på allt här hemma. De nya möblerna är på plats, allt är färdigsytt och jag känner mig ganska nöjd faktiskt.

Idag ska jag hjälpa bror min och hans tjej Jonna att flytta. Det känns så härligt att ngn behöver lilla mig. Jag som är så stor och stark menar jag.

freiiitag

fredag igen! veckorna går onekligen fort!

kul när monki öppnade igår, fick med mig en hel del hem.

idag är det fredag.. vilket innebär fest och ledighet för många men inte för mig. attans. fullt upp hela helgen. men det är så dem ska tas. inbillar jag mig.

överlycklig över att gulliga emma ska fixa skorna till mig från h&m's specialedition som kommer senare i höst. det kommer bli lattjo!
TACK!

nu drar jag

uppe med tuppen.. varför? jo för det är löning och vad är inte mer spännande än att få veta hur mycket man får ut... haha nä.
nu ska jag iväg på monkis öppning. hoppas att ryktet stämmer nu annars blire lite jobbigt ju..
därefter ska jag lämna tillbaka lite grejer som jag fick ifrån hm igår och så ska jag lämna tillbaka lite grejer på ginatricot..
idag ska jag be min chef betala mina nya kläder. fint det :)

sen är väl tanken att det blir lite lunch på koh thai. jobbar 12-20 idag så gäller att man är taggad när man inte har någon lunch.

weeelll. nu ska jag möta upp Alex.
see you later


INSPIRATIOOOON

underbart!
Jag fullkomligt älskar att vara Jag idag.. har en sån där sjukt bra dag när det känns som att inget kan gå fel. lovely.
har beställt massor av nya skor. ja jag är svag för skor. jag började igår att måla en tavla, som ska få pryda en av mina väggar, och ska nu snart fortsätta. har världens inspiration så jag antar att det är bra. Var nöjd med den igår och trodde at jag var klar. men icke. en liten detalj till skulle nog göra susen.

fick hem mina wonderfula sinnyleggings från american apparel idag och ett paket från hm med diverse olika saker. äntligen.

imorgon så viskas det om att monki öppnar sin butik i växjö. också ett finally på den. grymt bra eftersom jag inte börjar förrän vid 12 imorgon, så kan jag vara där när de öppnar och plocka godbitarna.

just nu ser det ut som ett helvete här.. kan nån ge mig en klackspark i rumpan så jag nångång detta kvartal tar hand om städningen? den har... uteblivit de senaste. skärpning på den!

laddade hem nya oth innan också.. så det blir nice onsdagsunderhållning idag.

jag som brukar vara deppig när hösten kommer.. vad hände? :)


Nu är jag ARG!!!!!!!!!!!!!

Kommer till jobbet och det nya datasystemet är igång.. great. äntligen tänker jag.
men jippi vad glad man blir när man märker att chefen inte synkat datorerna.. hur pantad får man bli? dubbelbokningar heey heey heeeeeeeeeeeeeeeeeey! jävla skit. ska man inte ha kunniga datamänniskor till att fixa sånt här? eller ska man låta en människa som inte ens förstår sig på outlook ha ett finger med i spelet? gaaahh jag blir galen!
varför ska folk verka så kunniga hela tiden när de inte kan ett piss?

haha på tal om kunniga datanördar... alex min älskade vän slängde i förra veckan ur sig: "Hur gör man snabel:a?" haha :)

men men det ska nog lösa sig det här.. jag är ju på plats.. och jag kan ju allt och lite till.. inte sant? ;)

AKO

SItter och tuggar på AKO... varför slutade de tillverka dessa godingar? det är ju förbannat gott och beroendeframkallande.

Helgen blev lugn. Kände att jag behövde det. Igår jobbade jag och sen åkte jag ut till mina föräldrar för att påbörja måningen på mina gamla ekbord... som nu ska bli bli vitlackerade. högglans, såklart.

åkte sedan till bror och jonnis. fixade hennes hår o sen när hon skulle dammsuga så upptäckte hon att det inte suttit i nån dammsugapåse.. eller det hade suttit i.. men allt låg utanför.. hahhaa ja jisses va vi skrattade.. mer jobb! ja!


idag har vi vart o tittat möbler. köpte hem en ny matta, men den åker raka vägen tillbaka igen. bidde inge bra.. hittade en finare sen :)


Söt bitter Jonna :)

Ny månad, nya tag

Hejsan hoppsan lillebror. Nu ska jag försöka ta tag i min blogg igen. Det är ju ett evigt tjatande att höra att alla tycker att jag ska blogga. So here I go. Får se hur länge det håller denna gången.


I vilket fall. Det är måndag idag. Jag har varit ledig. Steg upp tidigt för att tvätta och fixa en massa saker. Sovit cirkus 4 timmar inatt. Tittade på P.S I Love You igår och lipade hela filmen ungefär. Det syns i ögonen idag.
 Det råder Kaos i min lägenhet. Ny garderob har min far byggt ihop idag. Det räcker ju inte med en klädkammare! Så en stor garderob inhandlades på Ikea igår. Nu är den halvklar. Har slängt ut skrivbordet och snart åker tv-bänk och soffbord ut också. Ibland behöver man nya saker, trots att det bara är ett par månader sen jag bytte allt. Well well... Nåt måste man ju lägga pengarna på :) Visar för och efter bilder sen när allt är klart.
Ska bli så skönt att få ordning på alla kläder.

Shopaholic som man är så har jag köpt 6 nya par skor i veckan också. När jag ska ha tid att gå in dem och använda dem det vet jag inte. Men de är fina att se på! Kan slänga upp bilder på dom också. För det vill ni ju ha... eller?

bla bla bla.. jag är bra på att tjata.. hej.