CHANGES




God kväll vänner! Vilken härlig dag. Fått massor gjort. Är hemma nu igen, efter målning och inköp av virke. Blev ändrade planer ikväll så snart kommer Anna hit och joinar. Vi ska äta, äta, och äta lite till :) MYS! Nu ska storstädningen påbörjas ;-) Kan absolut inte ta hit någon nu när mina inneboende är så framträdande (dammråttorna!) Hua mig...

Ha en trevlig Valborg! ♥


YELLOW, CORALL AND WHITE







Kunde inte hålla mig, så jag köpte även de vita shortsen med spetskant som jag bloggade om häromveckan. Sitter som en smäck ;-) Från Topshop!

Hey girls! Har ni en bra dag? FAAAASEN vad det blåser här. Det var nästintill omöjligt att cykla i motvind. Kändes som jag bara trampade och trampade utan att komma nån vart. Nu är jag iaf hemma. Har precis ätit en baguette från Subway! GOTT. Nu bär det av till Skönborg. Måla lite, shoppa lite brädor och sedan påböra projektet. Ikväll tar jag det LUGNT. Jag orkar inte annat :) Ska bli underbart att vara ensam hemma!

Hörs senare, Kramar.


MORNING VALBORG




Till detta körde jag på ihop med svarta Converse igår. Glömde posta bilden :)

God morgon! Vet ni hur dags jag steg upp idag? 04.50. Är det inte underbart? Haha... Skämt å sido, det gick faktiskt riktigt bra. Var tvungen eftersom jag börjar jobba nu, och var tvungen att lämna Samba på Skönborg innan. Patrik är iväg hela helgen! Jobbar till 12.30 bara, skööönt :).. Då blir det någon form av lunch sedan ska pappa och jag påbörja mitt lilla projekt här hemma :)...

Nu JOBB! Ha en fin dag :) och njuuut för det är tydligen den sista soldagen! KRAM


KOMBO




Lite nytt från TOPSHOP. Ni får se dem på vid ett senare tillfälle :)


BLÅTT





Sneak på dagens. Blå stor boyfriendskjorta med nedklippta korallackade naglar tillsammans med blekta svarta jeans. Även solbrännan börjar komma nu :)... Känner man sig genast lite fräschare.


HEYYY




Vet inte om jag ser bra ut på bilden ovan eller om jag mest ser skrämmande ut. Anyhow så är det fredag idag och det känns la gött. Jobbar visserligen imorgon så den där riktiga fredagskänslan infinner sig nog inte idag. Har massor med funderingar idag...  

...Om lite drygt en vecka så åker jag till Amsterdam för att gå på GALA. Hur kul?? :) Har två olika outfits klara, frågan är bara vilken av dem jag ska välja! Ni kanske vill hjälpa mig??

...Igårkväll så var vi på Skönborg. Jag målade och sedan fikade vi. Mamma hade bakat blåbärsmuffins, mums!

...Imorgon är det Valborg. Firar ni detta??.. Några traditioner kanske? :)... Här blir det lugna puckar. Patrik åker iväg över helgen med grabbgänget och meningen för min del var att åka till Köpenhamn. Meeeen nu valde jag att jobba istället! Sköna slantar.

Nu blir det JOBB. KRAM och Happy Friday! ♥


FRANSAR I MASSOR




Jeans från BikBok, Tischa, väst och skor H&M.

Hur har ni det i sommarvärmen?? Åhh jag är så avis på alla som är lediga när vädret är såhär fint. Själv jobbar jag på för fullt, hann dock med en sväng uppe på Grand Samarkand (premiär idag) innan jag började. KAOS där uppe, verkligen. Men det är suuuperfint! Eventuellt åker vi upp ikväll också, Putte ville kolla på något. Kul med nyöppning. Nu ska jag äta en apelsin och mumsa på choklad. Ha en fortsatt härlig dag. Kramar!


DETAILS




Lika sen som vanligt, men här är iaf en liten bild på vad jag hade på mig igår. Vårigt :) Gillar verkligen västen från H&M Conscious Collection!

Gooood morgon! Vakna? Klart ni är :) Idag är det som vanligt jobb som väntar, heeeela dagen lång. Ikväll MÅSTE jag hinna ut till Skönborg för att måla en allra sista gång. Vill ju ha hem skåpet nuuuu!!! Haha ja, eller iaf så fort som möjligt :) Tänkte även att jag skulle flörta lite med pappa ikväll angående ett litet projekt jag har här hemma. Mer om det sen ;-)




LUSH




Nyinköpt rouge från MAKEUPSTORE i färgen Lush. Jag älskar. Snyggt nu, snyggare till brännan!


JAG = ETT STORT BARN


                                                                              

Köpte en medi långklänning igår. Kommer från H&M's barnavdelning. Haha andra klänningen som jag köpt från barnavdelningen på en vecka. Vart ska detta sluta??? En barnslig sommar kanske? ;-) Jag gillar den iaf. Perfekt för alla tillfällen. Köpte den i storlek 134 eftersom jag inte ville ha den ankellång, vill att den ska sluta mellan knä pch ankel. 129 kr.

Hey hooo, let's go! Off to work! Till kl 19, sedan blir det eventuellt lite målning igen- den som lever får se!


DAGENS




Allt från H&M :) Förutom skorna som är från Laredoute!

Haft lunch precis. Nu jobbar jag igen fram till halv åtta, sen ska jag träffa Anna :)


SNEAK




Mönstrade harems från H&M är på :)

Hallå! Läget? Dags för mig att kila mot jobbet i detta nu. Ville bara önska er en trevlig dag, så ses vi snart igen! ♥


KNOPP


                                                    
God kväll bloggen!
Jag är oerhört ledsen för mitt dåliga bloggande denna helg. Får helt enkelt skylla på fint väder och behövande vila. Här ovan ser ni en bild på den sortens knopp som ska få pryda skåpet jag målar om. Kommer från Indiska! Hoppas att de finns i butik :) Ska kolla läget imorgon om jag hinner.

Här hemma har vi först nu hamnat framför tvn och jag sitter därmed bekvämt i soffan :) Det är bland det bästa med sommaren, att man är ute nästan hela dagarna! Underbart :) Idag blev det målning igen. Nu är skåpet helt klart, bara hyllplanen som skall målas en gång till innan skåpet ska fraktas hem till oss.

Imorgon jobbas det 9-19.30. Minns inte om jag har någon lunch så jag har bunkrat upp med 2 matlådor. Jobbar mycket denna veckan! Alla dagar är långa dagar, med minst 10 arbetstimmar.

Vi hörs imorgon! Sov gott, KRAM!


SKÅPET






Bilder på hur skåpet såg ut från början. Blått och lite tråkigt enligt mig.



Efter grundmålningen så börjar den blå färgen bli ett minne blått (haha! där fick jag till det ;-)..)



Igår målade jag första lagret med "riktiga" färgen. Den blå färgen gör sig inte påmind längre!

Nu ska jag fixa lite nödvändigheter här hemma och sedan ska jag till Skönborg för att måla igen. Kanske sista lagret? Vi får väl se :) Har hittat superfina nya knoppar som jag ska sätta på skåpet sen! Åhh det kommer bli såååå fint!

Strålande solsken idag också. Ingen är gladare än jag!


SKÖNBORG


























Här är bilder på "mitt" paradis! Fina, underbara Skönborg. Här bor mina föräldrar! Hit kommer jag gärna och ofta! Det är så otroligt lugnt, tyst och harmoniskt. Hundarna springer lösa, katterna går som de vill. Ingen trafik, bara fåglarnas kvitter som hörs. Det bästa är att det bara ligger 10 minuter från stan, och bara 2 minuter ner till sjön och stranden :)

Förstår ni att jag trivs?


ONÖDIGT BABBEL


Alltså ni anar inte vilket underbart väder vi har! Igår kändes det som sommar. Vi åkte ut till Skönborg vid tvåtiden igår eftermiddag. Meningen var att jag skulle måla en gång och klippa farmor och pappa. Hoppade målningen och satte mig i solen istället. I bikini. Hur underbart? Första brännan är på gång, gött!

Igårkväll så blev vi bortbjudna till Anna & Niklas på grillmys. Fantastiskt gott, och vi satt ute för första gången och åt. Verkligen sommarkänsla!

Nu sitter jag här med en stor skål färska jordgubbar och en smörgås. Ska strax klä på mig målarkläder för att ge mig ut till Skönborg och måla en omgång nu innan solen blir för varm. Lägger upp bilder under dagen.

För övrigt så tänker jag unna mig en hel dag i solen!... Och för er som undrar, så har jag täckförband över de partier som jag laserbehandlar. Får ju egentligen inte sola förrän i slutet av maj! Men jag tänker inte sitta inne när det är såhär utomhus ♥


Ha nu en härlig dag! Kram!


FIKA I SOLEN




Alex & jag i Köpenhamn. Känner ni igen mig? ,-)



Ännu en bild på oss, denna är tagen i Barcelona -08.

Idag efter jobbet ska jag fika med Alexandra, som sagt. Ska bli el mucho grande trevligt! :)

Snart är denna arbetsdagen slut. En kortis på jobbet kan vara otroligt skönt ibland! Planerna för kvällen är fortfarande lite lösa, så vi får fundera lite till. Helst av allt så hade jag velat hinna ut till Skönborg i 3-4 timmar också för att måla skåpet ännu en gång. Tanken är att göra det klart tills på måndag, och målar jag inte det idag så kommer det inte bli färdigt till dess. Men vi får se!

Vad ska ni göra ikväll, påskafton till ära? :)



WORKS FOR ME




God morgon! Varför skröt jag om att halsen var bra häromdagen?? Vaknade med halsont idag IGEN. Nu hoppas jag verkligen att det bara en snabb påhälsning som försvinner under dagen.

Kolla in vädret vi ska ha nu i helgen. Hur underbart? Hoppas att jag hinner sitta ute och njuta! Nähe, klockan tickar på snabbt så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för en kort dag på jobbet.

GLAD PÅSK!


PÅSKHAREN HAR VARIT I FARTEN...






... Har idag lekt påskhare och överlämnat två påskägg till två som betyder mycket för mig ♥

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen. Guud vad trött jag är! Har målat skåpet en gång, tog lite mer än 3 timmar, och ändå har jag bara hunnit grunda! Hua mig! Har minst 2 lager till kvar... Men resultatet kommer bli hur bra som helst. Jag ska visa er bilder i helgen! Vi grillade massa gott hos mamma & pappa i eftermiddags också. Efter det så smällde jag i mig maaaaaaassor av påskgodis! Slank även ner en och en annan kaka. Underbart med påsk! Är fortfarande lite sugen så funderar på att ta mig till Konsum ;-)

Blir lugnt resten av kvällen.
Dels för att jag är übertrött, dels för att jag har målarfärg över hela kroppen, och dels för att jag ska jobba imorgon. Efter jobbet imon ska jag äntligen träffa Alexandra. En kompis som flyttat hela vägen upp till Gävle! Hon är hemma i helgen och hälsar på! Ska bli så kul ♥

Hoppas er långfredag varit bra, stor kram!


1 ÅR SEDAN




För ett år sedan såg jag ut såhär! Hade fortfarande kvar mitt tandsmycke. Gud vad glad jag är för att jag tagit bort det. Ser ut som smuts ;-) Det är faktiskt bland det bästa med att blogga, att man kan titta tillbaka i arkivet. Jag var mer personlig i bloggen tidigare, men ju fler läsare jag fått desto mer anonym har jag blivit. Vill inte exponera hela mig själv, bara en liten, liten del.

Detta är ett förtidsinställt inlägg, eftersom jag är i Karlskrona! Ses hemma


LÅNGFREDAG





God morgon ♥
Hoppas ni vaknar utvilade idag! Det gjorde jag, underbar känsla. Har förresten inte haft ont i halsen på lite mer än en vecka. SCORE! Nu ska vi åka till Karlskrona, hämta ett skåp och sedan hem igen. Vad gör ni idag? Kan tänka mig att vissa är lite bakis kanske? ;-)


DAGENS!




Min utväxt är inte så mörk som på bilden, blixten har nog ett finger med i bilden där ;-) Dagens idag bestod av jeans från Berschka, topp H&M, skor Laredoute och skärp från Zara.

Nu är jag hemma från jobbet, ska byta om och sedan åker vi några mil för att se en fotbollsmatch! Patriks f.d lag som spelar, alltid kul att kika :-)

Ha en härlig kväll allesammans!


DAGENS DETALJ






Yes. Ljusa färger idag. Känns vårigt!  Hela dagens kommer upp senare ♥


MORNING SWEETHEARTS




Hey, hey, heeey!
En trött Jill framför datorn idag. Ska strax bege mig till jobbet. Jobbar till 18 sedan ska vi till Rydaholm för att kolla fotboll. Imorgon är vi lediga, ska dock upp tidigt för att åka till Karlskrona. Har shoppat lite möbler där som skall hämtas! Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en mysig skärtorsdag!


METRIC






Blir himla fina i sommar till allt vitt och virkat samt brunbrända ben ♥ METRIC från Nelly.se, 449kr.


DAGENS- SOON TO BE






Japp, upplägget är klart. Ska bara slänga på mig det hela också :).. Det är strålande väder ute idag också, peppar-peppar, dock tror jag att det kommer in regn strax efter lunch, men jag jobbar ju inomhus, så vad gör det?

NOW: WORK!

...mission completed... ;-)


STRAWBERRIES FOR BREAKFAST



Jag har totalt snöat in på jordgubbar i vaniljyoghurt till fruppe. Mums vad gott det är :) Några frallor alternativt äggmacka till det! Jag äter som en häst på morgonen... Hur ser era frukostvanor ut?

Hej ONSDAG!
Hur mår vi idag då?
Allt fint? Idag har jag en extremt tuff dag framför mig. Kommer inte gå närmre in på det, men jag ska kämpa! Siktar högt :)... Jobbar till halv nio, och det känns helt ok. Vädret skulle bli något sämre idag, för att sedan bli fint igen framåt helgen. Hoppas det stämmer. Hoppas ni alla får en fin onsdag!


SÖTA FRÅN TOPSHOP



Me LOVE! Står högst upp på önskelistan just nu ♥

Då har man lunch nu då, ska ut en sväng i det underbara vädret :) Ikväll tror jag nog att mina inlines åker på! Premiär :)



GÅRDAGENS SVARTVITA...




Tunika från H&M's Conscious Collection, byxa från Gina och kofta från Topshop!

Det var gårdagens det! Idag är det minst lika varmt ute så måste få på mig något lättare. Höll ju på att dö av värmeslag igår ;-)... Vi får se vad det blir! Återkommer.


NYTT PÅ HYLLAN




Lite nya saker på vita hyllan, och då menar jag våra bokstäver :).. Blev fint! Det ena är från Gallerix och J:et är från Urban Outfitters HOME.

God morgon!
Sorry för URKASS bloggning men mitt liv har gått upp i 180 igen. Det är sinnessjukt mkt som står på schemat. Hoppas ni har tålamod med mig! Ska försöka göra det lite roligare framöver :)...

Dags att dra till jobbet, jobbar till kl 20 ikväll också. Ha en underbar dag, kära, kära läsare!


GISSA ÅRTIONDET!






Haha! Så underbar baddräkt som kommer matchas med slitna jeansshorts & higt heels ♥ Ganska otippat, men jag älskar den!

Rätt dag att visa badmode. Här i Växjö är det 25 grader och SOL. Det är helt underbart! Sommarvärme :) Folk går omkring i bara shorts och linnen :) Synd att man jobbar... Slutar när solen gått ned!


BUDDHA




För ett par veckor sedan stötte jag på denna fina, fina buddhastaty! Den är i modell större, och känns härligt sliten. Älskar att den är blå och nött i färgen.

God dag! Haha, formellt det lät. Hur är det idag? Är ni pigga och glada? Här har det varit fullt ös i 3 timmar! Steg upp omänskligt tidigt. Börjat bli en konstig vana. Men jag gillar att kunna softa på morgonen innan man ska iväg. Ta det lite lugnt :)... Måndag idag, ny vecka, vilket betyder nya möjligheter! Påskvecka är det också och här i Växjö utlovas det ca 20 grader varje dag denna vecka... Sommartemperaturer! Underbart! Själv är jag bara ledig på fredag (långfredagen, röd dag) men jobbar igen på lördagen, påskafton. Jobbar även Skärtorsdagen. Så jag klämmer in mina 45 timmar iaf ;-)

Hur ser er vecka ut?


TRADERA




La precis upp 2 nya annonser på Tradera! Kika gärna in och buda HÄR!  :)


HJÄLP! // NÅGON VÄNLIG SJÄL?!



Åh jag har totalt kärat ner mig i dessa vackra halsband från WEEKDAY. Kostar 100kr/st. Weekday finns tyvärr inte i min närhet, därför undrar jag om det finns någon vänlig själ som läser min blogg som skulle vilja kirra dessa båda åt mig och skicka hit? Det hade varit helt fantastiskt snällt! ♥ Kommentera inlägget eller maila mig på [email protected] så kan vi diskutera fraktpris etc.


Btw så har min dag inte blivit riktigt som tänkt. Är magsjuk! Så för tillfället är toaletten min bästa vän, not sooo fresh, i know. Men det börjar ordna upp sig nu... Så om ni tycker att updaten är sämre än vanligt så vet ni varför..


TASSELS...






Hittade söta små tassels på Panduro häromdagen. Fick bli nyckeldekoration :)..

Idag skulle jag kalla mig själv för trötter, för herregud vad trött och sömnig jag är! Lite energi tack...


FIXARDAGEN ÄR HÄR




God morgon söndag! Ledig dag idag firas med en lååååång to-do-list! :).. Fullt ös! Ska äntligen ta mig tid till att prova Conscious Collection kläderna, lämna tillbaka kläder, betala räkningar, städa, handla, laga matlådor så det räcker till hela veckan, och förhoppningsvis hinna softa lite ikväll också. Gick upp vid strax efter 06 och har hunnit med en del påskfix nu på fm. Hääärliga dag! Mulet ute nu, men ska bli kanonväder vid lunchsnåret. Me like. Ha en finfin dag, återkommer om en stund :)...


VÄDERBEROENDE




Ja, väderberoende är vi nog allihopa, mer eller mindre. Jag är vääääldigt beroende. Får huvudvärk när vädret skiftar, och ofta ingen som helst inspiration vid dåligt väder. SMHI.se är jag inne på varje morgon för att checka av läget. Även det kan ju kallas för ett beroende ;-) Kollade precis, och bilden jag fick upp ser ni ovan. Looking VERY good! Underbart. Jag är glad! Hur väderberoende är ni?

Har ni förresten smakat på nya Marabou Maräng & Nöt? Har letat efter den i nån vecka, idag stötte jag på den inne på Pressbyrån. Tror att det bara är dem som har den! Finns bara i liten förpackning med 6 rutor. GUDOMLIGT god! Lätt den godaste chokladen av dem alla! Ni måste testa!

Har fått massor gjort idag, känns så sjukt gött. Nu blir det soft i soffan! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! ♥


GÅRDAGENS...




Sådärja! Gårdagens. Börjar bli en dum ovana hörrni med att lägga ut outfiten dagen efter.. men ibland finns bara inte tiden!... Bättre sent än aldrig :) Nu ska jag gå hem från jobbet, sedan ska vi åka ut till Skönborg för att byta till sommardäck på bilen och tvätta av den! Hörs senare vänner :)...


SNEAK PÅ GÅRDAGENS




Hohoho! Igår testade jag att ha lite utsvängda jeans. De är egentligen raka i modellen men känns som utsvängda eftersom jag är sååååå ovan! Levt i stuprör i ett par år liksom ;-)

Är ni vakna??... Sömntutor! Upp och hoppa :)... Nu kilar jag till jobbet! Spännande dag,  som skall avslutas med en premiärklippning på min brorson, 1,5 år! Får se hur det går ;-)

Kram!


♥ H&M HOME ♥









Det finns så extremt mycket fint på H&M HOME just nu! De har bra material, ofta organiska, och bra priser. Det gillar vi! Jag älskar allt som är vitt och lite lantligt chict! Såååå vackert! :) Pressbilderna de tar är sååå fina! Vill ha allt!


KEEPING IT SIMPLE




Svartvitt i LIKE!
Dock är inte detta dagens kläder... Kommer upp bild på vad jag har på mig ikväll :)


FRIDAY LOVE




God morgon fredag!
Härligt med helgen på intågande. Själv blir denna fredag som en vanlig dag för mig eftersom jag jobbar imorgon också. Men det är helt okej :)

Måste också hälsa lille William välkommen till världen! Min vän Anna födde i morse fram en liten kille :)... Så i eftermiddag bär det av till BB för att se sötnosen live! Så himla mysigt! STORT grattis min fina vän!

Later readers :)


COLORFUL




Underbara, underbara, UNDERBARA väska! Jag är såååå kär i dig! Kommer användas väldigt flitigt, särskilt till sommaren ♥


MITT MEDVETNA VAL



Samlade ihop ett litet kollage av bilder på saker som jag fått tag på ur Conscious Collection! Kommer nog inte behålla allt, men lite iaf:) Så fina saker!...

... Då var det bara brännan som fattades! ;-)


BLINGAT PASSFODRAL




Från Hoofstore. Tyckte att det var fint :)

Jaha kära vänner, nu har jag varit på H&M och shoppat lite ;-) Fick tag på det jag ville! Var uppe på Grand Samarkand och där uppe vart det otroligt lugnt och skönt. Ingen anstormning alls. Ska visa er lite senare vad som fick hänga med! Nu ska jag till tandis! Hoppas inte det gör ont...

Later huns!


IDAG SLÄPPS KOLLEKTIONEN






Idag släpps den efterlängtade, ombloggade, nästan uttjatade kollektionen Conscious Collection by H&M. Tänker ni fightas i butik?

God morgon!
Galet tidigt inlägg, men känns som jag hade kunnat blogga när som helst i natt för jag har nämligen inte sovit!
Så kan det gå. Är inte det minsta trött, konstigt nog. Kommer väl i eftermiddag/kväll. Har sån fruktansvärd tandvärk, som inte gett med sig med värktabletter, så jag är mig själv evigt tacksam att jag var så klok igår och ringde och bokade tid när man tand sprack. Nu ska jag äta frukost i min ensamhet. De andra två tokarna sover som stockar ♥

Kram!


NYTT FRÅN CONSCIOUS COLLECTION






Idag trillade jag in på H&M och där fanns MASSOR med nytt från Conscious Collection som jag tidigare bloggat om. Ska ju som sagt inte släppas förrän imorgon egentligen, så lite konstigt är det allt. Jag hade inte tid att prova så jag köpte hem dessa 4 plagg för provning hemma. Går ju alltid lämna tillbaka :) Hade nästan hoppats på att något skulle sitta dåligt på mig, men allt sitter perfekt... =PROBLEM! Kan ju för tusan inte köpa 4 par shorts från samma kollektion?! (inkl de virkade som inte är med på bilden) Åhhh.. tur att jag har 10 dagar på mig att fundera :)...

Vet ni vad jag gjorde idag? Jo jag satt helt plötsligt och tuggade på min ena tand vid lunchen idag. En av mina framtänder har tydligen spruckit och en ganska stor bit (5x5mm) ramlade bort. Som tur är så syns det inte när jag smilar eftersom det är på insidan, mot tungan. Ringde och bokade tid med en gång, så ska till tandis imorgon på morgonen och se vad som kan göras. Hoppas inte att det blir ett dyrt kalas...


EN DAGENS TACK!




Pallade inte trycket från kameran idag, därav inga ansiktsbilder ;-)...  Skinnskjorta från ZARA (i love!), toscha från Frank Dandy, byxa från Zara och skor Converse.


FINT FRÅN GINA




Åhh, se så fina dessa linnen är från Gina. Ryggen är sååå snygg! Outfiten blir komplett med ett par heels till. Finns i alla möjliga färger. Gillar verkligen att det färgstarka är tillbaka! Blir extra fint sen när brännan är på plats ;-) Vilken är er favorit?


GRÖNT I SOVRUMMET




Jaa, nu har jag gått bananas och köpt grönt till sovrummet också! Vem tror jag att jag är? Ernst Kirchsteiger eller? ;-) Som jag tidigare nämnt, så är jag ingen hejjare när det kommer till blommor. Men skam den som ger sig!

OFF TO WORK! Later honeys!


DETAILS




Skinnskjorta möter ormmönstrade brallor! Ni får en hel dagens snart :)

God morgon! Allt väl idag? Här är det kanoners... Smhi hade lovat regn både igår, idag och imorgon. Igår regnade det inte, och idag ser det ut att bli helt ok väder också. Underbart :) Börjar lite senare idag, så nu blir det långdragen frukost i soffan och tv-mys. Morgonstund har guld i mun...



PUMPS BY ZARA






Pumps by ZARA

Sitter som en smäck! Är sugen på ett par färgglada pumps. Kan tänka mig både rosa, blå, gröna och gula. Orange är fint också. Mmm, verkar som jag behöver fundera ett tag till ;-) Vilken färg tycker ni?


DAGENS WITHOUT MAKEUP




Japp, så fick det bli! En dagens utan smink :) Tänkte inte ens på det när jag fotade, såg det först när bilderna las upp på datorn. Sååå kan det gå! Tischa från Zara, byxor från H&M.



RING I HÅRET




Hittade denna smarta ring på Monki för ett par dagar sedan. Den går att öppna och forma så att man lätt får in håret i den. Blir lite roligare än bara en vanlig tofs i håret! :) Minns inte riktigt priset men tror inte det var mer än 50 kr iaf! En snygg detalj.


DAGENS DETAILS


    
En liten skymt av vad jag har på mig idag! Eftersom det ska bli lite sämre väder idag (det sägs att det ska bli regn!) så passar jag på att använda mina jeans med lackdetaljer och kedjor idag. De känns egentligen aningen höstiga, men funkar fint om man har rätt plagg på sig upptill.

Jahopp. Jag jobbar, redan varit vaken i 4 timmar. Sovit undeeeeerbart skönt. Hur är det med er?



KVÄLLSINLÄGG




Här har ni mig! ;-)

God kväll! Halv åtta hos mig står på i bakgrunden, dörren till balkongen är fortfarande öppen, solnedgången är otroligt vacker. Vi har precis gått runt sjön! Så perfekt väder det är! Underbart, och som förutspått, många människor runt sjön denna afton. Maten står i ugnen, våra magar kurrar i kapp och Samba har jämt jobb med leksakerna under bordet ;-) Kvällen blir lugn och skön, ska försöka komma i säng vid 22 tiden då klockan ringer vid 05 imorgon.

Hoppas er dag varit minst lika bra som min,
vi ses imorgon igen ♥


JUST NU- BALKONGHÄNG












Mmm, som ni ser så har jag laddat upp med lite godsaker på balkongen. Ska äta årets första skörd jordgubbar och bläddra i de nya magasinen som jag fått i brevlådan idag :) Svängde förbi Plantagen tidigare idag och köpte ett miniväxthus i lite shabby chic stil (mest för syns skull, tycker att det är så himla vackert). Ska invänta solen, som brukar komma till vår balkong vid 14.30 ungefär, och sedan ska jag sola näsan lite ;-)

Vad kul det är att komma hem och se att jag hamnat på Blogg.se's förstasida igen! Små, små saker som gör en så glad ♥ Som sagt så blir det lite häng på balkongen nu och sedan ska jag in och förbereda maten tills när Putte kommer hem från universitetet! I eftermiddag så får vi allt ta en promenad runt sjön, nu när solen är här. Mys! Gissar att ungefär hela Växjös befolkning håller till där idag :)


Vad gör ni idag?



FEATHERS & LOVE






För några år sedan så köpte jag detta fina fjäderhalsband på en marknad. Det hänger runt halsen var och varannan dag. Gillar det verkligen.

Heeey, heeey, heeeeey!
God morgon på er, sovit gott? Det har jag! Natten har gått sååå fort, kändes som jag bara legat i sängen i 5 minuter när klockan ringde. Kan inte påstå att jag känner mig utvilad för fem öre, hade gärna legat kvar i ett par timmar till. Sovmorgonen vi hade igår gav minsann merkänsla.

Idag är jag "ledig" från jobbet. Ska dock sätta mig med en pappershög, dags att räkna på momsen. Ska även åka och inhandla lite blommor/krukor och eventuellt ett litet drivhus. Patrik har fått för sig att börja odla på balkongen, haha, vi får väl se hur det går :) Ska veckohandla också, då vi var för lata för att ta tag i det under gårdagen.

Ses om en stund igen, Kram.


QUESTION




Det var några som frågade varifrån de virkade shortsen var köpta, och de kommer från H&M's miljömedvetna kollektion Conscious Collection. Egentligen släpps inte kollektionen förrän den 14 april, men plaggen började "läcka ut" redan för ett par veckor sedan. Trist! Men samtidigt är jag glad över att jag fick tag i dem ♥




YNGSJÖ HAVSBAD




Mina två godingar står och väntar på resten av sällskapet. Vädret var fantastiskt!



Första gången jag var på Yngsjö Havsbad- men absolut inte den sista! Otroligt vacker natur.



Resten av sällskapet bestod av mamma & pappa och några hundar. Jag fick plocka av mig skorna när vi gick ner på stranden, ville inte få massor med sand i dem. Redan nu, i början av april, så var sanden varm! Helt fantastiskt!



Plockade av mig jackan ett slag. Spetstopp i vitt och marinblå kavaj från H&M, jeans från Gina. Samba älskade att springa omkring i sanden, men hon vågade inte sig ner i havet, som några av de andra hundarna gjorde.

Så ja! Då kanske ni kan få er en bild av hur fint det var i Yngsjö? Förstår mycket väl varför Johan, min kusin, valt att flytta ner hit från de småländska skogarna! Så himla vackert. Vädret var ju verkligen på vår sida också, vilket bara gjorde det hela ännu bättre. Att kunna gå barfota i sanden, i april, kändes väldigt speciellt! Sedan åkte vi till Johan, blev bjudna på fantastiskt god mat, fick se nykläckta kycklingar, och se oss omkring i deras halvklara hus. Kan bara sammanfatta dagen som KANON.

Har precis kommit hem igen efter en liten promenad i det fina vädret med Anna. Nu ska vi åka till Skönborg för årets grillpremiär!


GOD FÖRMIDDAG




Här ser ni en bild på min senaste tatuering, som gjordes den 16 januari 2011.
Bilder från tatueringstillfället hittar ni här. Det är alltid kul att inspirera andra, men vissa handlingar tål jag bara inte. Jag kan inte förstå hur man vill kopiera någon annans tatuering rakt av...

God morgon fina, fina läsare!
Här har vi idag tagit en ordentlig sovmorgon.
Underbart :) Längtat efter det hela veckan så idag fick jag min belöning. Termometern visar 13 grader och det är strålande sol och klarblå himmel. Idag har vi inte många planer, mer än att fylla på kylen. I em ska vi ut till Skönborg för årets första grillning :) Kan det kännas bättre? Knappast ;-)

Ska snart visa er lite härliga bilder från vår lilla tur till Skåne. Hörs om en stund igen ♥


CONSCIOUS COLLECTION // VIRKADE SHORTS






Å så fick jag till slut tag i de kanske mest eftertraktade shortsen för tillfället! :) Skam den som ger sig! Så nöjd med mitt köp. Love them! Kommer vara väldigt rädd om dem. Funderar även på att fråga kära farmor om hon kan virka ett par till mig. Eller ska jag kanske virka ett par själv? Haha, vilket skämt! Nöjd iaf ♥ Kommer upp fler bilder på dem imorgon.

Längtar till värmen mer än någonsin nu...


KRUCIFIX




Några söta kronor i vit, gammeldags metall/smide, fick följa med hem för några veckor sedan. De är från Citygross och blir superfina på balkongen framöver. På tal om balkongen så ska vi införskaffa oss ett litet drivhus/växthus snart! Här ska det planteras kryddor och groddar! Balkongen ska bli grön av växter! Ska även köpa lite gröna växter att ha inomhus. Mina fingrar är ju sedan tidigare bevisat väldigt ogröna (däremot väldigt torra & bleka) men jag tänkte ge det hela en ny chans... Någon gång borde väl även jag lära mig? :)


DETAILS




Kan inte mitt hår växa som ogräs nu?

Lite detaljbilder som aldrig publicerades för ett par dagar sedan!


LOOKING GOOD I CAN TELL




Ja men vädret ser ju ut att bli alla tiders i helgen! Jag/vi ska visserligen fraktas nästan 20 mil söderut imorgon, och där ska det vara ännu varmare. SCORE! Ingen kan vara lyckligare än jag.... ;-)

God kväll i stugorna! Oojoj vilken dag det har varit. Bra, absolut! Nu är jag svintrött som få. Sitter hemma och fredagsmyser alldeles själv, det kallar jag LYX. Finns absolut inget bättre! Jag och Samba och massvis med godis i soffan. Sounds pretty good huh? ;-)

Imorgon ska vi försöka stiga upp vid 6 tiden och storstäda innan vi ska bege oss. Har förberett lite inlägg till er. Hoppas ni alla får en fin helg. Det är ni värda! ♥


PERFEKTION




Älskar precis rubbet med den här bilden. Perfektion!


UPPLÄGGET






Ganska trist dagens kan tyckas men jag pallade bara inte i morse. Sleeeeep mooooode.

Idag jobbas det vanlig arbetsdag, 9 timmar. LIKE. Ledig i helgen dessutom så riktigt härlig feeling i kroppen. Imorgon far vi till Skåneland, som jag berättat, annars så är det inga helgplans. Har ni planerat något?

Ledsen att jag inte svarat på era kommentarer igår, har inte hunnit. Gör det under dagen :)...

HAPPY FRIDAY babes!!!!


OLD ONE




Minns nu när jag ser bilden ovan att jag gjorde mitt hår lite askigt för ett halvår sedan. Dags att göra igen! Klippa mig måste jag också göra. Men bara topparna, ska ha LÅÅÅÅÅNGT hår nu ;-)


VACKER SOM EN DAG




...Drömmer mig bort... ♥

Hur mår ni idag?


SNARK




Önskar att jag var pigg idag eftersom jag ska jobba 14 timmar. Men det får la gå ändå :) Humöret är som vanligt på TOPP! Jag är även bättre i halsen! GÖTT mos. Hämtade ut paket igår, wanna see? Kommer upp ett och annat inlägg under dagen. Själv kommer jag hem vid 22 tiden ikväll. Går hemifrån NU. YAY.

Tjillevippen.


SOMMARÄNG




Underbar bild, verkligen... Längtan är lång. Fast solen tittade faktiskt fram lite innan, även om den mest lyser med sin frånvaro. Idag blir det hem och sova järnet efter jobbet. Både Patrik och jag har sovit minimalt den senaste veckan, max 6 timmar/natt och det är egentligen först idag som jag känner av det. Ska hinna med lite ärenden också, bla hämta ut lite paket ;-)...



REGN HOS MIG




God morgon! Här regnar det för fullt idag så vore det inte för att jag ska börja jobba nu så hade jag gärna dragit täcket över huvudet och sovit lite till. Älskar att sova när vädret är som det är utanför fönstret. Men sömnen/sovmorgon får vänta tills på söndag! Vi hörs senare, Kram Kram.



DAGENS




Sorry för dålig update idag! Massor att göra på jobbet :)... Kör på blåjeans från Gina, och spetstopp H&M!


5 APRIL




Morsning Korsning! Ahhhhhh ännu ondare i halsen idag! Vaknat flera gånger i natt för att jag haft så ont. Är svullen. Vill ju absolut inte gå till farbror doktorn (då ska jag nästan vara döende. och det är jag inte!) så jag får helt enkelt härda ut! Ska dricka massor med ingefärste idag, gurgla jodsprit och tugga ingefära ;-)

Idag jobbar jag till 20.30.
Det är låååånga dagar som gäller! Funkar för mig. Idag ringde klockan vid 05. Så det är väl det som är det jobbiga i det hela, att man inte får sova ut. På söndag, då ska jag sova, minsann!

Måste kila nu, ha en superfin dag fina!


MONKI LOVE







Monki har myyyycket att erbjuda. Fick minsann hålla i plånboken ;-) Av bilden att döma så gillar jag alltså fortfarande rymden.


SILVERSKÄRP




Rådiggar detta metallskärp från Saddler. Hoppas nu inte att det blir sådär rosa/bronsfärgat i kanterna efter lite användning...

Hej hopp! Vaknat på mitt bästa humör och ser framemot vad dagen har att erbjuda! Blir först och främst en vanlig arbetsdag på 8 timmar, dock utan rast, sedan kör vi på med visning ikväll. Jag ska försöka uppdatera som vanligt! Hoppas ni får en bra start på veckan ♥


COME TO MAMA

 

                               

På väg hem till mig är nu denna underbara skapelse från Eling Kling for H&M. Från första stund så kände jag "DEN bara MÅSTE jag ha!" men när kollektionen senare släppts, och dissats bland många, så svalnade mitt intresse. Många klagade på passformen, att kläderna kändes som tält etc. La ner tanken helt tills när vi var i Göteborg förra helgen. Då hängde det faktiskt en 34a inne i Kompassen! Testade, kände, pillade, posade. Gillade massor, men kunde inte förmå mig själv att köpa den. Patriks första reaktion var "- Är den inte lite stor?" och det var nog det som gjorde att jag gick ifrån butiken utan jackan. Gick för att käka lunch, fick ont i magen och ångest över att jag lät den hänga kvar. Gick tillbaka- GONE. Skiiiiiiiit också. Letade länge och väl vill jag lova men fick till slut ge upp. Nu har jag kammat hem den på Tradera. Till ett bra pris dessutom. Oanvänd. På väg hem till mig. LYCKA. Den får se hur stor ut som helst. Jag är ändå glad över att den snart är min.

Det var den berättelsen det! Nu slappar jag i soffan efter en aktiv dag. Hunnit med hur mycket som helst! Jag är väldigt glad över framgångarna för Växjö Lakers också! ELITSERIEN nästa! ;-) Patrik och jag köpte matchen och låg och kikade i sängen. Så jäääääkla bra gjort! Vinna serien och redan klara för elitserien trots att 2 matcher fortfarande inte är spelade. Nöjd över att vara Växjöbo!

Imorgon är det jobb som gäller. Därefter blir det kurs/visning med bästa Klas. Alltid lika bra och trevligt ;-)... Vill ni ha bilder? Kan ju plocka med mig kameran! Brukar vara dålig på att visa bilder från visningarna jag går på, men om ni är intresserade så kan jag absolut bli bättre på det?!?! :)

Hoppas er helg varit kanon, trots busvädret utanför ♥


LIPSTICKS // PRETTY BABY & FIRST KISS








Har äntligen gått från tanke till handling när det kommer att investera i läppstift. Haft budgetvarianter i ungefär samma toner, men köpte alltså nu dessa två underbara från Make Up Store igår. De är ju inte dyra dessa heller, men det beror ju på vad man jämför med ;-) Pretty Baby är ett rosa, matt läppstift och First Kiss har en mer orange ton och lite mer lyster i. Går lite åt korall. Jag gillar! 170 kr/st på Make Up Store.


MED SPETS UPPTILL






Åh vad jag gillar spetströjan jag köpt! Outfiten går i en tråkig gråskala idag, matchar alltså vädret perfekt ;-) Vad gör ni idag? Bakis kanske?? ;-) Hur är vädret hos er?


DETALJER & KOMMANDE VECKANS PLANER




Mjae. Lite detaljer får det vara. Gillar inte att känna mig för utsmyckad utan håller mig hellre till det enkla. Det vet ni nog vid det här laget? ;-)

Idag blir det en massa fix och don inför veckan som kommer. Händer väl egentligen inte överdrivet mycket. Jobb och plugg på varsitt håll. I veckan får vi besök av halva Patriks familj. Har inte setts på evigheter (långt innan jul!) så det ser vi framemot!  På lördag styr vi kosan ner mot Skåne, närmre bestämt till Yngsjö som ligger nedanför Åhus. Väl där ska vi till min kusin som flyttade dit för 1,5 år sedan. Har inte varit där tidigare (skäms på mig!) det ska bli jättekul. De har båda fyllt år, så det skall firas!

För övrigt så kantas alltså veckan av jobb. Frisk har jag tänkt att bli också då min hals fortfarande inte är pigg. Vi startar söndagen med en veckoinhandling och lite städning. Fler bilder på dagens kommer! Later.


LOVELY DETAILS




Älskar de låga Conversen och älskar väskan! Mina finaste detaljer ♥

Nu är jag hemma från jobbet- Mycket tidigare än planerat! En kund som avbokade, tack och lov så var det sista kunden på dagen så jag slapp lucka och kunde gå hem tidigare istället :) Sköööönt! Som vanligt är listan lång på saker som BORDE göras men det får faktiskt vänta tills imorgon för nu, nu ska jag njuta av ledig eftermiddag! Kram!


CLOSE UP




Ojoj, såhär närgången brukar jag ju inte vara! ;-)...

Morning guys! I natt har det inte blivit mycket sömn, så känns lite extra tungt att gå till jobbet. Jobbar till 15 sedan ska jag hem och klippa Putte! Off to work. Puss!


CUBUS




Perfekt, lagom stor  clutch från Cubus.

Heey! Har ni blivit lurade idag?? Det har minsann jag! Sååå trög är jag ;-) Kommer jag få höra länge! Åter till jobbet!


GOD MORGON & ZARA








Zara hann jag förbi också, och även där vart jag lite beviken på vad de hade att erbjuda. Fick ändå med mig några finingar. Älskar sandalerna. Har ett par liknande som jag köpte på Zara i Barcelona för 3 år sedan, men de sjunger på sista versen. Dessa blir perfekta att ersätta de med ♥

God morgon! Här är humöret på topp, NOT!... Min dator är numera helt död :( Sitter just nu framför killens dator. Ska se om jag hinner lösa en ny dator under helgen. Har som tur är fixat lite inlägg (hade på känn att den skulle lägga av) som kommer upp med jämna mellanrum :) Så på återseende, trots datorhaveri! ;-)

HAPPY FRIDAY!