HEJ


Fy farao vad jag skäms!!! Jag kommer tillbaka med FET uppdatering snart, JAG LOVAR. Men just nu så går jag hemifrån innan sju på morgonen och kommer hem efter nio på kvällen. Extremt långa dagar. Jag arbetar 6 härliga dagar i veckan. Dessutom så har jag hund, sambo och renovering att ta hand om. Å som pricken över i så är jag sjuk. Halsproblemen is back! Yippie-Ka-YAY mf! No fun!

Men ge mig nån dag till! Jag har en del på G :)

Ha en mysig helg kära vänner. Hoppas ni mår toppen! Kramar!



SKJORTA




Varför står jag som jag gör på den största bilden? Haha, ser ju lite kul ut! Kör på det enkla idag, skjorta och leggings. En bra outfit då man har bråttom på morgonen :)



MYCKET JUST NU




Sorry för superdålig uppdatering här på bloggen! Jag har fullt schema och ingen tid över. Tyvärr så går det ut över bloggen. Hoppas ni är förstående :)... Jag försöker så gott jag kan!

Hur har ni det? Vädret? Regn här! Trist då jag snart ska ge mig ut i eländet och ta mig till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag, kram!



BEIGE




Klänning från Monki. Skor och väska från Zara. Älskar denna outfiten!!!!!

Nu är det städat och klart här hemma.
Dags att åka till affären och handla!



SOLSTRÅLAR & BABBEL








I veckan gjorde jag en liten makeover av vår balkong. Tidigare var den marinblå och havsinspirerad, men kände nu att jag ville förändra en aning :) Var uppe på Rusta och köpte de fina kuddarna med rosenblom på. Älskar dem! Jag har förändrat mycket hemma, även inomhus, under den senaste tiden... Är ni intresserade av att ta er en titt? :)

Söndag idag, den enda lediga dagen jag har. Det blir lite vemodigt faktiskt. Jag har så mycket tankar och idéer, så mycket saker jag VILL göra, men har varken tid eller ork att genomföra allt. Det är aningen frustrerande faktiskt. Men, nu tänkte jag ta tag i dagen, efter en underbar sov- och mysmorgon, och börja städa. Sedan ska jag posta lite paket och därefter åker jag till Skönborg igen för målning.

Vi har förresten blivit tvungna att avboka vår Stockholmstripp i juni. Patrik har fått sommarjobb, och fick då inte ledigt den veckan :(.. Himla trist eftersom det var hans 25-årspresent från mig. Vi skulle gått på EM-kvalmatchen Sverige-Finland, turistat i Stockholm, med allt vad det innebär, bott på hotell & såklart hälsat på Patriks familj. Vi fick boka om hotellet till i juli (tack och lov!!!), så vi åker dit då istället. Dock blir det  bara 2 dar däruppe, istället för 5, ingen fotboll och inte heller lika mycket tid till att utforska stan. Men huvudsaken är att vi kommer iväg lite tillsammans ♥

Patrik fick inte ledigt då vi ska ner till Sofiero slott, Helsingborg, på Robynkonserten heller, så nu ska jag åka ner med finaste Anna istället ♥ Lite omstruktureringar, men vad gör det? Att åka med Anna blir bara ännu bättre, en som avgudar Robyn lika mycket som jag, det kan ju inte bli annat än bra! ;-)

En hel uppsats blev det visst idag. Hade lite att skriva av mig! Ha en superhärlig söndag och NJUT av sommarvärmen! KRAMAR ♥



UPDATE




Sista bilden på denna outfiten, jag lovar... ;-) Fick bli så i brist på annat!

Hej på er! Hur har ni det i sommarsverige? Jag mår så bra, så bra!!!.... Idag jobbar jag för fulla muggar. Ska bland annat göra min barndomskompis fin i håret idag! Hon bor annars i Göteborg, men är här på blixtvisit i helgen. Har inte träffat henne på nästan 2 år, så det ska bli så himla kul att träffas ♥ I eftermiddag ska här bakas chokladtårta, för ikväll ska vi grilla på Skönborg och jag lovade att stå för efterrätten. Någon gång idag har jag även tänkt att hinna med att måla plank. Hmmm, tidsoptimist? ;-)

I vilket fall, önskar er en trevlig lördag :) KRAM.

...åhh, ni, imorgon ska ni minsann få se en av mina favoritoutfits för sommaren... stay tuned...


SILVER




Silvertröja/klänning från Zara. Den sitter så himla fint på kroppen och kommer vara riktigt nice att ha över bikinin när man är på väg hem från stranden alternativt som klänning med ett par färgglada heels till. MUMS.

FREEEEEEEDAG!
Snart helg och dessutom sommarvärme och sol ute ♥ Då mår jag som bäst! Jobbar till kl 18 idag, sedan blir det lite fredagsmys. Imorgon jobbar jag till 14 och sedan ska jag ut och måla plank igen :) Helgerna ser likadana ut.

Hur ser er helgplanering ut?
HAPPY FRIDAY! ♥


DAGENS




Fotade dagens i det tredje rummet som vi håller på att göra om. Den där "tavlan" ovanför mitt huvud sitter där enbart för att dölja ett fult märke i väggen. Inte så fint, men bättre än inget! :) Snart ska det upp lite andra saker där, så stay tuned... Dagens med skor - palladium, leggings- åhléns, kofta - h&m, skjorta - gina!



BIKINI








Glad över att jag fick tag på både den gula och orange bikinin! Gillar modellen och färgerna. 49 kr/st! H&M för den som missat ;-)


DETAILS






Hola guapas! On my way to work men tänkte bara slänga in detta inlägget lite snabbt. Blev en ofrivillig bloggpaus igår. Faktiskt skönt :)... Nu är det jobb till kl 20 som gäller! KRAM!


RUSTA





Rusta har överraskande fina saker just nu :) Älskar sakerna ovan!!!
Otippat!



CARGO FRÅN ZARA




De är fina i färgen, mjuka och goa i kvalitén och perfekt passform! Zara kan minsann leverera! Nöjd med mina nya byxor :) Har redan används vid 4 olika tillfällen, och det, mina vänner, är iiiiinte vanligt ;-)



MORGONSTUND...




God morgon! Här ringde klockan vid 05 idag. Upp och hoppa liten loppa! Hade massor med inbokade saker i morse, bland annat så var jag iväg på sjukhuset och laserbehandlade mig igen! Sista gången inför sommaren :) Nu slipper jag den smärtan fram till sep/okt nångång! Eftersom jag redan är hemma så tänkte jag sätta mig på balkongen med min andra frukost för dagen, nämligen färska jordgubbar! Till det så myser jag med den nya ELLE tidningen som landade i brevlådan igår. Börjar jobba vid 10 och jobbar till kl 20 ikväll. Ses om en stund, ha en mysig dag :)...



SHORTS



Några som frågat var jag köpt mina shorts från Levis. De är från Urban Outfitters! Mina svarta är från BikBok. Så nu vet ni det :)...

Funderar
på att ha frågestund senare i veckan. Vad säger ni om det??


NO SUN




Jag var nog lite för kaxig igår när jag sa att vi fortfarande hade sol. Idag känns det som höst ute. Brrrr!!! Längtar till utlandsresorna!  Barcelona & Sardinien ♥



AMSTERDAM SHOPPING






ÄNTLIGEN (!!!!!) hittade jag de perfekta bootsen. Jag ÄLSKAR dem. Det kan nog vara det bästa köpet någonsin. Tyvärr var storlekarna konstiga. Jag som har minifötter fick inte plats i 36or, mer vanligt att jag drunknar i 36or. 37orna var liiiite för stora. De glappar. Men 37orna fick följa med hem till Sverige, och nu, med sulor i så sitter de perfekt! Grymt nöjd! Allt är från Zara, förutom den mönstrade klänningen som är från Berschka. Den har en fantastiskt fin rygg.


STILL SUNNY




Hur underbart är det inte när SMHI har fel åt rätt håll? Fortfarande SOL trots att de lovat regn den senaste dagarna. Däremot vaknade jag i natt av att det öste ner utanför fönstret. Så mysigt att somna om då :)...

Hoppas ni har solsken hos er!


GÅRDAGENS!






Pumps från Zara, byxa Gina, tröja U.O, klockan är från CK.

Bättre sent än aldrig ;-)...


INKA






Igår när jag jobbade så hade jag på mig min favorit t-shirt med inkamönster från Urban Outfitters!


HEY!




God morgon söndag och lediga dag! Är bara ledig söndagar framöver och det känns helt okej. Mycket annat blir lidande, men tyvärr så är det så det måste vara. Satsar man så vinner man! Har varit uppe sen 6, har inte ro till att ligga och dra mig när jag är ledig. Har så mycket saker att göra att jag skulle behöva vara ledig i en vecka egentligen. Tvätten går redan sin andra runda för idag, jag har hunnit städa ur skrivbord och skåp och nu vankas det god frukost med färska frallor och jordgubbar. Vid 12 åker vi till brorsan som ska tatuera Patrik och sedan åker jag till Skönborg för att måla plank. Ikväll ska vi över till Cizela och Mackan, se finalen mellan Sverige och Finland. Under dagen ska jag även hinna med att putsa fönster, storstäda, veckohandla och rensa garderoben. Bäst jag sätter igång! Hoppas på en effektiv och produktiv dag!!!! Jag har förberett lite inlägg till er, så vi ses ändå under dagen ;-)

KRAM och trevlig söndag vänner!



STYLE MASTERS SHOW DEL 1




Hela gänget som alla arbetar på Salong Gränslös.



Fio & Jag tillsammans med David Raccuglia som är fotograf och grundare av American Crew.



Jag & Fio igen, tillsammans med nästan hela Style Masters-teamet.





Några av oss tillsammans med Klas Hjälmberg, Creative Director på REVLON.







Här har ni oss igen, denna gång tillsammans med Fumio Kawashima och hans team. Fumio är Japans mest framgångsrika frisör/topstylist.

 

Bilden längst ner till vänster tillsammans med Johan Rönnow, American Crew International Educator.

Över 3000 frisörer från hela världen var samlade för att se STYLE MASTERS SHOW i Amsterdam. Allt var otroligt snyggt gjort, riktigt proffsigt. Vilken show!! Kommer att leva på den här resan länge! Men det inte konstigt att det blev en sån succe, när det är några av de absolut största i branschen som ligger bakom det här. 

Jag vet inte hur många av er, mina bloggläsare, som är frisörer och därför vet jag ju inte heller hur mycket ni vet om frisöreliten. Men jag kan ju erkänna att jag blev starstrucked. På riktigt. Kanske inte av Klas och Johan, för de har jag träffat många gånger tidigare. Men av de andra! Fantastiskt!

More to come!



LINDEX




Ny skjorta från Lindex barnavdelning :)

Till helgen tänkte jag ta mig tid att visa vad som inhandlades i Amsterdam! Ni är några stycken som frågat. Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll. KRAM! ♥



KARTELL & FREDAGSMORGON




Hej på er! Freeeeeeeeeeedag idag! MYS! Jag jobbar ju imorgon också men ändå, lite fredagsfeeling är ju inte fel :)... Igår var vi och hämtade hem möblerna. Så nu råder det KAOS (på riktigt!!!) i arbetsrummet. Dörren är stängd in dit så jag slipper se det. Mår så dåligt av allt stök. Nu ska bara det gamla skrivbordet säljas och så ska benen på det nya skrivbordet kapas. En tavla, alternativt en stor spegel ska införsaffas och så vill jag ju så gärna skaffa stolen från Kartell. Har velat ha den i flera år... Någon gång? Kanske kan önska mig i 25-årspresent annars?

Nähe, jobbet kallar! LATER.


FORTFARANDE SOL!




De hade "lovat" regn idag, men än skiner solen och det är uppemot 25 grader! Sååå underbart :)

Hur mår ni idag?? Allt väl?


TORSDAGSTRÖTT




God morgon! Jisses vad den här lilla resan tagit kål på mig. Jag är trött, konstant. Ligger efter med sömnen om jag säger så. Ändå så var jag uppe med tuppen idag. Det var hårt! Sitter och äter god, lyxfruppe samtidigt som jag ser vad som hänt i Big Brother huset det senaste dygnet.

Jobbar till 19 idag sedan ska jag hämta ett skrivbord som jag köpt! Kanske plockar jag hem skåpet också när vi ändå är igång :)

Later!


AMSTERDAM


















Vilken resa! Vilken fantastiskt mysig stad! Gillar verkligen Amsterdam. Det var kanaler överallt, mysiga gränder och bra shopping. Vi hade tur med vädret första dagen, men andra dagen stod det som spö i backen under vår shoppingtur. Skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen. Tänk att det inte ens är en timme i luften dit! Underbart. Style Masters Show var extremt bra. Bilder från galan kommer till helgen då jag inte hade min kamera med mig dit. Vi har iaf haft såååå kul!


MITT I VECKAN // HOME




Onsdag! Mitt i veckan för er, men för mig blir det den första arbetsdagen denna vecka :) Amsterdam har varit fantastiskt!!!! Uppdaterar med bilder om en stund, nu ska jag till jobbet! Puss!


VILA




Linnet är från Vila, skorna från Palladium, å så shortsen från Topshop då.

Sitter på flyget, on my way to Copenhagen. Därefter blir det minibuss hem till Växjö. Dryyygt.

Ses hemma! ♥


PIPPI LÅNGSTRUMP




Har länge velat ha en Pippi Långstrump tröja. Gärna lite oversize! Fyndade denna på Tradera. Den kommer hänga med hela sommaren. Perfekt!!! :) Till den så har jag shorts från Levis, skor från Converse.



SKAKA ROMPA




Rumpskymtande shorts från Topshop! Så himla fina i färgen och modellen. Inga jag kommer stå att jobba i direkt, men användas, det ska dem! 

Idag åker vi hem! Först blir det härlig hotellfrukost och några timmar på stan i AMSTERDAM. Kan inte svara på hur galan var, då detta är ett tidsinställt inlägg! Men det kommer när jag är hemma igen.

Ha en bra dag fina ni!


MY CHOICE FOR STYLE MASTERS SHOW





Såhär såg det ut när jag testade den blå skapelsen från Nelly innan avresan. Här är alltså inte makeup, hår och smycken på plats...



(Tidsinställt inlägg)

Här ser ni de olika outfitsen. Jag tror nog att det blir den blå, men beror på hur jag känner mig ikväll. Den nedersta ser extremt tråkig ut på bild. Dels för att jag inte har några accessoarer, dels för att bilderna blev så dåliga. Men ville iaf visa er vad jag gått och fnurlat på ett tag :) Gillar båda mycket! Tänk på att hår och makeup inte är fixade på dessa bilderna.

Hoppas ni har det bra i vårvärmen hemma.
KRAM!

Kommer hem sent imorgonkväll.


H&M






Mums på mina shorts från Conscious Collection by H&M. Gillar även den magkorta skjortan från Topshop!

Hur har ni det hemma? Hoppas allt är bra ♥



CROCHET








Oj, EXPLOSION av bilder :)... Glömt att visa er denna underbara virkade klänning från H&M's Conscious Collection. Den kommer från barnavdelningen ;-) Gillar den massor! Snygg som den är, eller till kavaj och sandaler/skinnjacka och boots.

Gillar ni den?


DETALJER PÅ OUTFITEN




Låter bilden tala för sig själv :)


BALKONGEN FYLLER 1 ÅR









För ett år sedan satte jag igång att renovera balkongen. Vi hade bott i lägenheten i knappt 4 månader när jag satte igång :) Målade allt vitt och sedan dit med trätrall. Blev såååå bra! I år har vi lovat varandra att utnyttja den mer. Glömmer liksom bort den ibland. Men det är otroligt vackert att se solnedgången från balkongen! ♥


KOMMER SAKNA SAMBA




Min absolut bästa vän, Samba, världens goaste vovve! Kommer sakna henne dessa dagar jag är borta. Särskilt när jag ska sova, då hon alltid ligger vid mina fötter och värmer dem :).. Älskade hund!



RESEOUTFITEN...




... består av klänning & jacka från Gina, tröja från Lindex, väska från FAA. Solbrillorna är även de från Gina, akutshoppade de häromdagen, de är PERFEKTA för att dölja båda mina bölder. Uuuunderbart.

Nu åker vi!

Kom ihåg att jag tidsinställt inlägg hela tiden jag är iväg ;-)

KRAM & ha en fortsatt skön helg!


NAVEL




Shorts från Levis, magkort tischa från H&M.

För några månader sedan så tog jag bort mitt tandsmycke. Det kändes wierd. Kändes som jag tappat en hel tand, så tomt kändes det i munnen! Förra veckan tog jag bort min navelpiercing. Hittar inte ens ord som kan beskriva hur konstigt det känns och framförallt hur konstig min mage ser ut. Haha, att något såååå litet kan göra sån skillnad! ;-)


KÄNNER NI IGEN MIG?




4 år sedan. Jag är inte mig lik. Gud vad åren går. Fyller ju faktiskt 25 snart! Wihooo! Man blir bara bättre med åren... ;-)

Goood morgon mina underbara läsare!
Gud vad ni är goa!
Peppar mig till max och då blir det ju såå kul att blogga! Bölden (bölderna!) är där den är, jag kan som sagt inte göra något åt det i dagsläget. Bara att gilla läget.

Idag jobbar jag för fullt.
Sedan blir det minsann hem för att PACKA. Fyy så tråkigt. Är sååå dålig på det och har alltid med mig fel saker och för mycket saker. Känner ni igen er?

Jag har fixat massor med inlägg till dagarna som jag är iväg :)
Så kika gärna in!
Later!


HAPPY FRIDAY




Önskar er en trevlig fredag kära läsare!




WORDS


Är extremt ledsen nu. Har känt av i ett par dagar att min hud varit öm mellan ögonen. Har ju som några av er vet, problem med bölder i ansiktet (och då är det inte akne jag pratar om, för den har jag fått bukt på) . Jag äter medicin för detta, men äter en lightversion av vad jag egentligen skulle behöva, då den bästa medicinen ger fosterskador i flera år efter om man skaffar barn. Detta i sin tur leder till att lightmedicinen (antibiotika) inte hjälper fullt ut. Jag har bloggat om detta tidigare, eftersom jag haft problem med bölder i över 7 år. Nu har jag haft 2 veckor, på totalt 12 veckor med den nya medicinen, som varit bra, då jag har varit fri från bölderna. I måndags var en sån dag, då allt var kanon. I tisdags fick jag en böld, precis mellan ögonbrynet och hårfästet, tänkte "faaan va trist, men bra att de sitter där den sitter, då kan håret dölja den". Men så igår, började jag som sagt känna att något var på gång mellan ögonen. Idag vaknar jag tidigt, vid 03, av värk mellan ögonbrynen. Vad ser jag när jag tittar mig i spegeln? Jo, en böld. Jag kan verkligen ta det annars, för jag är sååååå van vid dessa, men just nu, när jag snart ska gå på gala, så känns det så jävla surt! Trots att jag stoppar i mig 4 tabletter med antibiotika dagligen så får jag dessa elakheter. Det är extremt orättvist. Idag har jag knappt någon syn på höger öga, pga stor svullnad. Det bultar, värker och ömmar. Jag mår så dåligt av detta, ni anar inte. Nu är det för nära inpå resan, för att ingripa med något kraftigare, eftersom det tar minst 3-6 veckor för en böld att försvinna. Man har ingen lust till någonting när det är såhär. Helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet i en månad, slippa visa mig. Såhär såg det ut förra gången jag bloggade om mitt problem. Idag ser jag ut som på bild nr 3 i det inlägget.


GODISSUGEN




ÅHHHH. Jag har enormt godissug :).. Ska nog ta mig en runda förbi Konsum på vägen hem från jobbet lite senare. Ska påbörja lite packning och planering ikväll också. Ses hemma!


FAKE SMILE




Haha, ursäkta mitt fakesmile :) Men jag är iaf inte ledsen... ;-) Samma jeans som igår (blivit riktiga favoriter) och en topp från Topshop! Har nylackade naglar på bilden så därför jag spretar man armarna.


NEWS!




Färgglad tunika, neongult (färgen gör sig inte på bild) linne samt lösögonfransar från H&M.

Hello guys! Måste kila nu egentligen, men kom på att jag glömt blogga i morse. Min todolist är 2 A4-sidor lång, och det är saker som MÅSTE göras innan jag åker. Stress, stress :) Men jag har faktiskt hunnit fota dagens, så det kommer upp lite senare. Ha en superbra dag! KRAM ♥


MINI SNEAK




Efter många vändor, fram och tillbaka, så bestämde jag mig tillslut för att endast droppa dessa små sneak-a-peak foton på de två olika outfitsen som jag ska ha på mig i Amsterdam, på Style Masters Show. Jag väljer mellan ett blått asymmetriskt fodral med svarta accenter, svart kuvertväska, svarta pumps från Zara och en cremevit härlighet, i svallande, veckad chiffong, i olika tunna material, tillsammans med ett par tanfärgade heels och korallmatchande läppar och naglar. Det är den stora frågan, just nu lutar det åt den blå klänningen, eftersom den är väldigt speciell och det känns som att detta kanske är den enda gången som jag kommer kunna ha den. Men vi får se, kommer ha båda med mig och bestämma mig precis innan i samråd med mina vänner!

Har fotat lite idag, tänkte nämligen förbereda lite bilder tills när jag är iväg. Så det blir inte helt tomt här i bloggen, utan tänkte förtidsinställa några inlägg som kommer upp med jämna mellanrum. Nu är det dags att laga lite mat :)


HÄR ÄR JAG!




Röda converse, svarta slitna jeans från Gina, gammal tischa från Indiska, liten purse från H&M (FAA). Jepp, det var nog alles!

Fan jag har ont i nacken. Vaknade med det idag. Har nog sovit konstigt. Kan knappt kolla åt vänster. Gaaaanska störande. Hoppas det ger med sig till imorgon! :) Om ett par timmar så ska jag bege mig hem för att överlämna en möbel som jag sålt. Snaaaart kan jag ta hem skåpet. Längtar!


DETALJER






Liten sneak...

Halloj! Hur är läget? Vädret blivit bättre? Helt galet att det snöade igår. Som tur är så la det sig aldrig, om det gjort det så hade jag börjat gråta. Idag är det iaf bättre! Solen tittar fram, dock är det fortfarande bara runt 10 grader. Hård vind på det... Brrrr... Nu ska jag jobba vidare :) Ha en fin dag, så ses vi snart igen! Ikväll LOVAR jag att visa lite bilder på galakläderna. Kram!


SHOPPINGTIPS?




Åker ju till Amsterdam på söndag. Har koll på att shoppingen ligger vid Kalverstraat och däromkring. Men är det något annat som jag inte bör missa? Har ni varit där? Är butiker öppna på söndagar?


FASHION AGAINST AIDS




Jag gillade även denna kollektionen från H&M, FASHION AGAINST AIDS. Bra koncept!

Hejhej! Tisdag idag, och jag jobbar en normal dag mellan 9-18. Skönt. Ska försöka hinna med att slänga i lite färg i mitt hår idag också, annars så är det inga planer! Vad gör ni idag?


PÅ BEGÄRAN






Shorts från Topshop, tischa från H&M (Fashion Against Aids)

God kväll! Fått massor gjort idag. Bland annat så tappade jag hakan inne i färgaffären. 1800 spänn gick färgen på. Inte vad jag räknat med om vi säger så... Hoppas resultatet slår kostnaden! Nu ska jag iväg till Anna en sväng. Ses imorgon, Kram ♥


DONE




Nu är skåpet klart! Blev ett par andra knoppar från Åhléns istället för de som jg hittade på Indiska, de var nämligen lite cremefärgade. Suuuupernöjd! Så idag ska jag slänga upp annonser på Blocket för att sälja vårt nuvarande möblemang, skrivbord samt förvaringshylla. Hoppas att det är lättsålt. Tar nog inte hem detta förrän jag sålt det andra.

Gillar ni resultatet? :)



PLANK



Bilden jag utlovade igår fick komma upp idag istället :) Detta var alltså vad pappa och jag shoppade i lördags. 25 st brädor i längd 5,4 meter. Kan ni gissa vad jag nu ska hitta på?? ;-)


KOFTA



Älskar denna kofta som får agera jacka mestadels. Den är varm och fin i färg och mönster.

God morgon! Idag mår jag bättre :).. Så utlovar lite bättre blogguppdateringar under dagen. Är ledig idag, sååå skönt. Ska snart träna och sedan fixa massa ärenden och därefter ut och måla plank. Kommer åka hemifrån vid 10 och komma hem igen vid 17. Så jag vet inte, känns inte som jag kommer vara ledig alls ;-)

Frågade ju er häromdagen om ni ville vara med och bestämma outfiten till galan i Amsterdam. Ångrade mig lite sen, vill ju inte avslöja för alla andra vad jag ska ha på mig. Men en liten sneak ska ni få iaf :) Det är det minsta jag kan göra.

Jobbar på hela veckan i övrigt, tisd-lörd, för att sedan natten mellan lör och sön åka till Köpenhamn och sedan vidare till Amsterdam. Ser framemot detta såååå mycket! :)

Ha en fin måndag! ♥


SOON TO BE MINE



Dessa underbaringar är på väg hem till mig ♥ Hoppas de är lika fina in real som på bild!

Hallå Söndag. Måste erkänna att jag är mer död än levande idag. Steg upp NU. Halv två. Vad hände???? Hahaha! Sitter med ostbågar, lösviktsgodis och en chokladkaka framför mig. Det blir min frukost. Brist på karaktär.

JAHA. Nu har jag massor med saker att dona med. Skulle egentligen behöva slänga ut halva min garderob, men det känns som ett ganska jobbigt moment så därför tar jag istället tag i lite pappersjobb. Ses senare...