DAGENS




På mig idag har jag skinnbyxor från H&M, topp från Vero Moda, skor från Nelly.


SNEAK




Ett par bilder som avslöjar min nya stol... Den är fantastisk! Love it :) Visar helhet sen!

God morgon! Halvt stressad här idag, trots att jag varit vaken i 2 timmar redan. Fattar inte hur tiden kan gå så fort på morgonen. Ska slänga i mig frukost nu och sedan köra Samba till mormor. Därefter jobb till kl 19. Låååång dag ahead! Hoppas ni får en fin tisdag! Kram ♥



MYS & CHOKLADDOPPADE PEPPARKAKOR




I lördags fick jag en söt liten present från Alec med chokladdoppade pepparkakor (godaste ever!) och en flaska Blossa Glögg. Tillsammans med saffranskakan som jag och Lowe bakade i helgen så var det en mysig afton igår med min favorit ♥


FAVORIT I REPRIS




Hej Tisdag! Är på jobbet sen ett par timmar och knegar på till 18 sedan hem för att färdigställa (?) badrummet!


BÄSTA MAMMA




Fått söta dekorationer av mamma ♥ Tack, du är bäst!


HINKAR KAFFE




God förmiddag! Jag kan säga som så att jag är lite trött idag. Många spänningar som släppt under helgen och idag har jag haft möjlighet att sova ut ordentligt! Så härligt! Sovit 8 timmar i natt, minns inte när jag gjorde det senast? Har inte vaknat en enda gång, och det känns som en evighet sedan sist det hände! Nu känner jag mig nästan lite övertrött, så det får kaffe råda bot på. Jag är ledig nu på fm för jag måste vara hemma och ta emot en leverans som kommer any minute. I em ska jag jobba med bokföringen, och sedan handla och städa ur garderoberna. Betala lite räkningar också kanske, samt försöka få med mig Samba ut på en promenad. (Hon är inte lättflörtad nu när det är kyligare ute, hon stannar allra helst inomhus med en filt över sig ;-)...)

Ha en härlig måndag & en fin start på veckan. Tänk, att snart är det December!


LJUS I VÅRT HEM ♥














Myser ikväll med min älskling som just kommit hem efter ett par timmar i bilen. Stormen Berit hörs även om vi är inne, det viner och susar! Perfekt mysväder! ♥


NYA KÖKSBORDET




Har utlovat bilder på både köksbord och soffbord och först ut blir köksbordet! Jag har letat länge efter det perfekta kryssbordet efter många om och men hittade jag det! Dock såg det inte ut såhär riktigt så jag har fått slipa ner bordsskivan ganska mycket för att få en mer jämn yta och för att få bort gammal färg, och gamla inristningar som var där innan. Nu funkar det perfekt som köksbord istället för målarbord ;-) Älskar det blå, slitna underredet. Köket för helt plötsligt en ny dimension, känns större, och mycket mysigare!

Gillar ni det?

(dock har vi andra stolar till, lägger upp nya bilder i veckan...)

TACK FÖR IGÅR!




Hej på er :) Dålig bloggning i helgen men jag har inte haft tid. Igår var det full fart fram tills att tjejerna kom hem till mig. Bjöd på tacos och sedan blev det massor med vin. Myyyyysigt!

Idag vaknade jag tidigt, städade undan gårdagen och sedan for jag ut till Skönborg för att passa Lowe. Vi har bakat saffranskaka, första advent till ära! Lowe sover middag just nu men när han vaknar så ska vi fika :)

Hoppas ni har en fin första advent trots väder och vind! Många kramar!


DETALJBILD PÅ TVÄTTSTÄLLSBLANDAREN




I bakgrunden ser ni mosaiken som har en vit bas med en finish av olja. Tycker så mycket om den. Blandare från Tapwell och handfat från Ballingslöv.



BADRUMSUPDATE






Igår var pappa här och fixade lite småsaker i badrummet. Han kopplade belysningen till spegelskåpet, satte upp den nya taklampan (love it!), fixade med dörrfoder och monterade handdukshållare och hållaren till toarullen. Blev himla fint och bra! I kväll ska jag städa av alla ytor, väggarna är fortfarande väldigt dammiga (även om det kanske inte syns på bild). Tvättmaskin och duschhörnan monteras och kopplas in nästa vecka. En bänkskiva och två skåp ovanför tvättmaskinen skall upp också. Därefter vågar jag nog påstå att barummet är klart :)

Jag säger som pappa sa igår; Man kan inte se sig mätt på det!



JULKLAPPSTIPS!




Jag störtade in på Åhléns en snabbis häromdagen och gissa om jag blev glad när jag fann detta underbara paket! CLEAN parfymerna har hägrat i mitt badrumsskåp länge och jag varvar 4 olika dofter. Nu har jag totalt 6 olika dofter! Spännande :)... 4x30ml för 699kr. Annars kostar en 30ml-flaska 455kr. Kan det bli bättre? Det fick bli en tidig julklapp till mig själv. Tack Jill, Varsågod Jill!


HAPPY FRIDAY & SKALLEBANK




God morgon! I natt har det inte blivit så mycket sömn. Har otroligt ont i huvudet! Massor med spänningar. Massage, tack! ;-) Men jag lipar inte, så nu kör vi på med lite positiv energi, "glömmer" huvudvärken och kickar i gång denna fredag! Jag var uppe strax innan 6 idag och kände mig sugen på att städa så jag drog igång med att städa ur alla köksskåp och lådor. Det var dammigt där kan jag berätta! Men nu är det rent, fint och luktar till och med riktigt fräscht. Älskar känslan av ett rent hem. Då mår jag bra :)

I övrigt så är det fortfarande lite (ganska mycket) kaos i lägenheten. Men det känns bra. I morgon ska jag nämligen ha över ett gäng tjejer och det är alltid lättare att städa när man känner pressen. Jag ser så mycket fram emot imorgon. Ska bli fantastiskt kul!

Ska vidare till jobbet i detta nu. Jobbar till 18 och sedan ska jag montera vår nya tv-bänk och fortsätta med ta-bort-byggdamm-projektet.

Lägger upp lite nya bilder på badrummet under dagen. Kram och HAPPY FRIDAY ♥


BADRUMMET




Nu så!!!! Nu har det hänt lite grejer sen sist va? :)... Tyvärr är detta också en dålig bild, men jag har fortfarande inte min systemkamera. Gillar inte att behöva fota med blixt. Men! Visst blir det fint? Som sagt, duschen är försenad och det är mitt eget fel. Jag tänkte helt fel när jag beställde den första. Den första var klassiska duschdörrar som man kan fälla in mot väggen. Bara det att eftersom utrymmet är så litet så skulle det bli svårigheter med att ta sig in i duschen. Inte för oss, men ifall någon med lite mage skulle vilja duscha så skulle det inte gå då vi bara skulle kunna öppna en liten springa inåt. Vi ska ju inte bo här i all evighet, så det är bra om duschen kan nyttjas av alla framtida köpare. Så i helgen beställdes det en ny dusch, som jag hoppas kommer idag eller imorgon. I övrigt är det lite småsaker som ska in såsom handduksknoppar, toalettpappershållare, skåp, ny belysning, dörrfoder osv. Men snart så :)...



WHITE TOP






Top från Vila, byxa från H&M.



FÖRSTA NATTEN HEMMA




Hej & god morgon på er!
Idag ringde klockan tidigt, och det är inte många timmars sömn jag lyckats knåpa ihop i natt men det gör inget, för guuud så gott jag har sovit! Första natten hemma i lägenheten på nästan 3 veckor. Dessutom så sov min prins brevid mig och det var så underbart med lite närhet. Om en timme åker han iväg igen, och blir borta till på söndag. Min favorit ♥

Vi kom hem igårkväll, efter 50 långa mil från Stockholm.
Himmel vad långt det är. Ni vet ju hur mycket jag ogillar att sitta i en bil. Vi har haft väldigt fina dagar tillsammans, med både tårar och kärlek. Vi tar oss igenom det här ♥ Hungriga och trötta så lyxade vi till det ordentligt igår och gick spontant ut och käkade på "nya" fina restaurangen som ligger vid sjön. Måste säga att maten var väldigt god, och servicen likaså. Mätta och nöjda!

Jag ska strax bege mig till jobbet, jobbar till kl 19
och sedan kommer pappsen hit för att fortsätta med badrummet. Det är lite småsaker kvar, samt så är duschen lite försenad så än så kan vi inte duscha hemma.
Men nu, innan det är dags för jobb, så tänkte jag röja lite här, mäta in lite hål som ska borras i badrummet, äta frukost och bara njuta lite framför tvn.

Har förtidsinstället inlägg till er som kommer upp under tiden jag jobbar.
Stor KRAM. Var rädda om er...



FÄRGFULLT




Idag vaknade vi i Sthlm. Snart är det dags att åka ner till Småland igen. KRAM


SNEAK PÅ NYA KÖKSBORDET




Mysig kvällsbild tagen häromkvällen. Älskar vårt nya köksbord som nu är nerslipad, oljat och KLART. Bättre bilder utlovas snart.


HÖGST PÅ ÖNSKELISTAN: BRUNA BEN!






Två bilder från i somras, å jag kan inte annat än LÄNGTA tillbaka. Jag vill ha sommar igen!!!!


VI SES SNART




Tar ett break från bloggen ett par dagar.
Det är dags att ta farväl ♥


...Men jag har förtidsinställt några inlägg till er under tiden.


FAVORITER














Vilken gillar ni bäst?


NYTT I BOKHYLLAN







För någon vecka sedan fick jag hem 6 nya böcker (bara 4 med på bild, jag vet!) som jag verkligen längtat efter. Jag läste fröken Fahrmans böcker under semestern i somras och måste erkänna, de var riktigt bra, lättlästa och roliga! Längtan till den tredje boken var alltså lång ;-) Men nu har jag den, samt ett gäng andra böcker, mest inredning såklart. Dessutom beställde jag Zlatans självbiografi, och den ser jag verkligen framemot att få läsa. Nu är det bara tid jag behöver också... :)


Hej Söndag! I bakgrunden så skymtar vårt nya soffbord som jag har gjort! Är himlans nöjd med det och jag påminns varje gång jag ser det att jag glömt "visa" er det. Det kommer upp bilder snart, jag lovar!

Söndagen är här, med allt vad det innebär.
Jag har varit uppe tidigt både igår och idag och fått massor gjort. Igår hjälptes pappa och jag åt att dona inne i badrummet och idag har jag varit där på enmanhand för att montera badrumsskåp, måla element, slänga massvis med skräp och DAMMA. Det är byggdamm hemma, det kan jag lova ;-) Badrummet står lite stilla för tillfället då far min och sambon är iväg på älgjakt. Vi har iaf kommit halvvägs där, mer eller mindre och jag kan avslöja att jag är så in i nordens nöjd med resultatet. I natt tror jag minsann att vi sover hemma! Härligt!

Jag lägger upp badrumsbilder snart tänkte jag. Tyvärr har jag bara mobilfoton, men bättre det än inga alls. Vi ses!



NY TAPET PÅ SALONGEN




Ny fondvägg på salongen och jag ÄLSKAR tapeten. Den är så snygg!!!!

Haaaaaj! Har idag efter jobbet varit ute på Sigro och hämtat alla saker som kom till dem igår! (samma dag som plattläggaren blev klar, perfekt timing) Så på lördag sätter vi igång, jag & pappa. Hoppas allt går enligt planerna.
Imorgon är det FREDAG och vi ska bjuda ut mor & far på mat eftersom vi fått bo här i 2 veckor och blivit rejält bortskämda. Vår tur att bjuda igen! Ledig på lördag eftersom vi ska dona hemma då så jag hoppas att fredagsfeelingen infinner sig :)

Har tagit tag i julklappsplaneringen också. Har bara 2 paket kvar. Sen är jag klar! Härligt!
Sov gott! Kram.


NU BÖRJAR DET LIKNA NÅT...




Kolla, kolla!!!! Nu har det hänt lite i badrummet. Åååå SÅÅÅÅÅÅÅ fint det blir!!! Vilken enorm skillnad! Jag älskar det redan... Ursäkta den dåliga kvalitén på bilden, men man tager vad man haver ;-) Bättre än ingen bild alls! Imorgon ska det fogas och fixas och efter det så är det dags för pappa att jobba lite igen :-)

Åhh vad fint det blir i badrummet. Känner mig så otroligt nöjd redan! Nu får vi bara hoppas att Sigro håller vad de idag lovat. Ringde dem tidigare och de sa att allt skulle finnas hemma tills på fredag. HOPPAS. För på fredag är det tänkt att vi åker ut till Hovmantorp och hämtar hem duschhörna, tvättställ, blandare med mera och då är det ju toppen om allt finns där samtidigt. Förhoppningen är att vi ska kunna flytta hem på söndag! Känns lite konstigt, trivs ju bra här på landet. Å jag trivs ju väldigt bra med att få maten serverad när jag kommer hem från jobbet ;-) Mamma och Pappa skämmer bort oss!!!!!! TACK, ni är underbara! :)

En väldigt glad Jill och Patrik idag
, och det känns så härligt. Min favorit ♥


FORTSÄTTNING PÅ BADRUMMET...









Sådär ja! Nu har det hänt lite sen sist. Väggarna murades upp igen och sedan fick golvet sig en omgång och därefter har tätskiktet lagts. Imorgon påbörjas kaklingen! Det är nu det roliga händer ;-)

Hej på er!
Gud jag är helt trött i mössan efter en fullspäckad helg. Jobbade i lördags och efter det passade jag Lowebus! Idag på morgonen, vid 7.30 åkte Jonna och jag till Malmö för att besöka Ilva, Ikea och Bauhaus. Fick med mig det jag skulle hem så är mer än nöjd över dagens utflykt. Väl hemma så har jag klippt brorsan, ätit söndagsstek och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan infinna mig på stationen kl 21 och hämta upp älsklingen som varit borta några dagar igen.

Imorgon är det jobb som gäller till kl 20 men innan dess ska jag tyvärr till tandläkaren och laga 2 tänder! Det blir ännu ett dyrt kalas! Trist men ett nödvändigt ont.

Vi ses, hoppas ni haft en härlig helg. Kram!



BLOMSTERLANDET INSPIRERAR






Fina reklambilder från Blomsterlandet som inspirerar mig enormt! Var uppe där häromdagen och shoppade lite med mamma. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar tills när vi får flytta hem igen, och får pyssla och göra det sista i badrummet. Vi beställde badrumsmöblemanget från Ballingslöv på Sigro för 2 veckor sedan men än finns det inte klart för hämtning. Konstigt!!!! Ska ringa dit nästa vecka och kolla vad det är som händer... Vi behöver det till nästa helg. Helgen fortsätter i lugnt tempo. Snart kommer Lowe hit och stannar över natten, mysigt! Imorgon så åker jag och Jonna på utflykt över dagen till Malmö... Åhhhh vad jag ser framemot det!!!!!



HAPPY FRIDAY ♥




Haha, ser ni! Samba ser helt vettskrämd ut på denna bilden :) Svansen mellan benen och öronen bakåt! Gillar minsann inte höga lyft... Underbara hund!

Hej säger jag och välkomnar helgen med huvudvärk! Jag slog i huvudet för ett par dagar sedan, så hårt så att det svartnade för ett ögonblick.... Idag när jag vaknade så hade svullnaden blivit ännu värreoch spridit sig till stor del av bakhuvudet, jag kräktes och mådde väldigt konstigt, svimfärdig och dan! Hua! Så idag gick jag tidigare från jobbet för att gå till läkaren för att kolla upp det hela. Hon var lite konstig så kändes inte som att jag fick ut så mkt av att gå dit, men jag ska tillbaka nästa vecka om det inte blivit värre.

Nu ska vi fredagsmysa på Skönborg och ikväll serveras det tacogratäng. MUMS! Kvällen blir inte lång då jag jobbar imorgon också, men landslagsmatchen ska jag minsann hinna med!

KRAMAR och ha en skön helg!


FORTSÄTTNINGEN...







På de översta bilderna så är pappa i full gång med att plocka bort inredning och stänga av alla rör. De sista bilderna tog jag igårkväll när jag slutat jobba. Herregud vilket jobb plattis gjort! Som ni ser har väggen gett med sig på några ställen och vid toaletten så blir det ny gipsvägg. Så jag gissar att nästa steg blir till att mura upp väggarna, dit med ny gipsvägg och sedan slipa detta innan tätskikt, fuktspärr kan läggas.

Hej på er! Vaknade vid sextiden idag, pigg och utvilad! Sovit som ett barn i natt, helt underbart, tänk vad lite sömn kan göra med en. Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan köra in till stan. Ska tydligen få en leverans till lägenheten mellan 10-12 idag. Ingen aning om vad det kan vara? Jag väntar visserligen på leverans på ny tvättmaskin samt handdukstork, men de ska inte levereras än på många dagar. Vi får la se! Ska även köpa ny badrumslampa idag och sedan ska jag ju jobba lite också, till kl 19 närmare bestämt.

Hur många tycker att jag ska blogga om badrumsrenoveringen? Kanske inte är så intressant?


RENOVERINGSSTART








Såhär "fint" var det igår innan pappa kom och rev ut all inredning. Nu gissar jag att det är kaos då jag i morse var och släppte in plattsättaren som idag påbörjar rivningen av kakel & klinker. Stackars mina grannar ;-)... Men det känns skönt att vi är i gång! Jag får nästan rysningar när jag ser bilderna...

Japp, så nu är första natten avklarad på Skönborg. Himmel vilken natt. Jag satte ut lite saker till försäljning igår på Blocket och det har ringt, ringt och ringt... Men nu är det sålt! Härligt! Jag börjar jobba vid lunch och jobbar till 20.30 idag. Längtar redan efter sängen! Trött är bara förnamnet. Känns bra att inte ens ha 5 minuters rast idag, härlig planering av moi!

Ha en fin dag & start på veckan. KRAM


DAGS FÖR ETT HEJ KANSKE?

HEJ!

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera er lite om vad det är som händer... Det är en nära anhörig som har gått bort och bloggen har inte känts aktuell överhuvudtaget. Det är en otrolig sorg och det kommer ta tid att komma igen. Mitt i alltihop så startar vi renoveringen av badrummet i helgen och först ut blir rivning. Men det blir skönt för oss att få något annat att tänka på och vi ser mycket framemot att få ett nytt, härligt badrum! På söndag flyttar vi till Skönborg och ska bo där tills det att badrummet är klart för användning.

Jag ska försöka blogga lite mer nu i fortsättningen, kommer ju ha massor med renoveringsbilder att visa! Dessutom så är båda mina nya bord klara som jag gjort. Så material för bloggning finns det iaf.

Hoppas ni har förståelse, vilket jag absolut tror att ni har!
KRAM