HA DET BRA!




YES!
Nu drar vi :) Kommer bli sjukt mycket bilder här när vi kommer hem igen. STAY TUNED!
Ha det super här hemma och njut av den svenska sommarvärmen.
Kramar ♥


REDO FÖR CYPERN




Nu är jag och min absoluta favorit färdiga med packandet. Känns så skönt. Har en klump i magen bara... och den beror på att jag ska lämna min bebis i 16 dagar. Kommer sakna Samba supermycket. Hon känner på sig att vi ska iväg för hon är extra kelig och vill gosa hela tiden. Men hon kommer ha det sååå bra här hemma, hos mormor och morfar ♥
Nu ska vi åka och hämta hem mat. Ingen av oss vill ställa sig i köket för att laga mat nu :) Sedan blir det Malmö! Förvänta er sjukt många inlägg när jag kommit hem igen. Kameran ska absolut inte ta ledigt!


MORNING




Gud vad jag sovit länge! 9 timmar! Händer aldrig annars... :)
Har nu på morgonkvisten fixat klart allt med företaget så jag kan släppa det under tiden vi är iväg, och så har jag fört över massor av bra musik till mobilen :) Håller även på att tvätta och packar. Ska snart väcka Patrik med frukost på sängen. Självklart blir det jordgubbar. Sedan ska vi ner till stan och fixa det sista. Sen har man bara det tråkiga kvar; att packa! Huuuaaa, jag vill inte... Har sådan beslutsångest. Nähe, dags att sätta i gång!
Kram!


HEMMA




Då var vi hemma igen från ett par underbara dygn i Blekinges skärgård. Hade inte kunnat önska mer. Vädret var ju helt underbart! Dagen idag spenderades på en annan ö, Hanö eller Hönö tror jag den hette. Vi solade, doppade tårna (13 grader bara) och grillade innan det var dags att åka in till Järnavik där vår bil och 9 mil hem väntade.

Nu har vi precis ätit kvällsmat bestående av jordgubbar och nybakade frallor. Så gott och lyxigt. VM-matchen är på tvn och jag ska strax ta mig an lite pappersjobb. Lika bra att få det gjort. Sedan ska Samba badas och jag ska färga bryn och fransar på mig själv.

Hoppas ni haft en fin midsommar ♥


SOME MORE PICTURES





MUMSIGT!


VACKRA TJÄRÖ





Midsommar har slagit alla förväntningar. Vi har det så underbart skönt. Nu står frukosten framdukad och det är dags att hugga in. Ikväll åker vi hem för att sova en natt hemma innan vi åker till Cypern. Såg förresten att vädret här hemma ska vara kanon under tiden vi är iväg; men det gör absolut ingenting :) Ni ska också få njuta lite! Puss på er! :)


MIDSOMMARFIRANDE






Jag fullkomligt älskar den nya kameran... Fotar allt och alla ;-)
Dessutom älskar jag livet på båten. Friheten är enorm.

Nu ska vi dricka kaffe.
Vad gör ni på midsommar?


GLAD MIDSOMMAR ♥






Jag kan inte säga annat än att vi njuter av våra sista dagar i Sverige :)
Nu vankas det midsommar lunch och efter det ska vi lapa sol.
Kramar!


FRAMME




Sådär! Är sedan ett par timmar framme på Tjärö och det är här vi ska fira midsommar. Har fotat massor redan.
Helt fantastiskt väder och det är väldigt vackert här. Bättre kan det inte bli ♥

Dator och internet är med, så det blir nog en del uppdatering!
See you :)


NO STRESS




Hmm.. Ja, jag önskar att jag kunde säga "no stress" och verkligen mena det men tyvärr så känner jag mig en aning stressad. Det är ju egentligen nu som man ska njuta; när man fortfarande inte gått på semester utan har allt framför sig...

Förkylningen sitter fortfarande i och jag är tröttare än någonsin. Nu har jag dock bara 7 arbetstimmar kvar innan jag får min efterlängtade belöning så jag ska nog härda ut. Imorgon har jag dessutom väldigt goa kunder, och då brukar dagen flyta på bra.

Nähe, nu så blir det snart sängen. Börjar kl 06.45 imorgon. Huuuaa!!!! Så tidigt brukar jag inte köra igång...
Strax efter 14 imorgon så bär det av till ön där vi ska fira midsommar. Uppdateringen kommer bli mer normal i helgen :)

Sov gott!!
Kramar ♥

SMART HUND




Jag hittade Samba på balkongen. Första gången jag såg henne så låg hon på en stol och solade. Sen när jag kollade andra gången så hade hon avancerat upp till bordet. Solen hade ju försvunnit från stolen. She's a clever girl. Jag som trodde att jag var den största solsökaren i denna familj... men hon tar nog priset.

Om jag sa åt henne att gå ner? Haha, nej... Hon fick ligga där och värma sig.


TAHITI



Läste precis att Vickan och Daniel rest till Tahiti för sin smekmånad. Det ser onekligen härligt ut, men snart är jag i mitt egna paradis.

Hola guapas!
Det får bli ett morgoninlägg eftersom tiden är knapp om kvällarna. Jag jobbar dag och natt känns det som. Ska strax ner till kansliet och skriva på lite papper- vi har nämligen fått parkeringsplats! Precis där vi vill ha så kan inte vara gladare.

Jobbar länge idag och sedan blir det hem till Samba som kommer vara hemma själv ikväll. Det ska nog gå bra :) Liten bortskämd vovsing. 

Längtan är lång till på söndag natt. Hoppas verkligen att jag hinner bli frisk till dess. Just nu är det maxad förkylning med allt vad det innebär och en inflammerad tand som inte vill ge med sig.

Ha en fin tisdag vänner...



PACKNING PÅGÅR




Jag tänkte vara smart denna gången och packa lite i förväg. Just för att väga in; kommer jag använda detta? Är det onödigt att packa med? osv. Jag har en förmåga (som säkert alla andra tjejer) att packa ner betydligt mer än vad som behövs. Så nu har jag slängt fram allt jag vill ha med mig på golvet. Ska gå in varje kväll och fundera om jag ska plocka bort något. Känns ju gaaanska onödigt att ha med sig 9 st bikinis?...


SOLSKEN



Midsommar= SOL! :)


SUNDAY












God Morgon Söndag!

Bilderna ovan är från gårdagen som vi spenderade på Skönborg med grill och annan god mat. Vi såg när Kronprinsessan och Daniel blev äkta makar, det var väldigt fint och sagolikt. Vill ni se ett helt fantastiskt tal? Se då när Daniel ger Victoria sin käreksförklaring här! Finns det något finare än äkta kärlek?

Nu strax ska jag bege mig bort till affären. Lyxig och mysig frukost står härnäst på schemat. Därefter blir det en del pappersjobb och ev ska jag påbörja min packning söderut.
Jag har nu 3 ½ arbetsdagar kvar, ca 45 timmar, innan jag går på semester. Jag kommer alltså inte ha tid att packa i veckan. På torsdag åker vi till Blekinge, närmare bestämt, Karlshamns skärgård för att fira midsommar där. Stannar till lördag, alternativt söndag om vädret tillåter. På söndag bär det iaf av hemmåt för byte av väskor, och sedan köra ner till Malmö och Sturup för att lämna Sverige i 15 dagar. Om vi längtar?



TIPS VID FÖRKYLNING


Jag gick hem tidigare från jobbet idag för jag kunde verkligen inte stanna där med min rinnande näsa och värkande hals. Febern fixade Ipren åt mig ... men jag har nu ikväll testat en liten huskursblandning. Den funkar. Jag mår skitbra nu. Men jag stinker (och då menar jag stinker) vitlök. Samba håller på att spy när luktar på mig, haha :)

En kopp kokande vatten
5 tsk honung
4 vitlöksklyfor (pressade)

Känner inte smaken eftersom jag är så förkyld men kan tänka mig att det smakar skit. Luktar skit gör jag iaf.
Nu ska vi se klart fotbollen och sedan är det Wallander som gäller. Patrik och jag sitter på varsin sida av soffan. Det är kärlek det ♥
PÖSS


BLACK N WHITE




+Carolinesmode


SICKNESS


God Morgon..
Igår kände jag mig lite krasslig. Frusen, snorig och ont i halsen. Idag har jag feber, är snorig och har galet ont i halsen. Har inte kunnat äta något, kan inte svälja. Kan inte ens svälja ner Ipren...
Ska dra till jobbet nu, jobbar till 18 och sedan hem, viiiiiiiila. Imorgon jobbar jag också sen hoppas jag att jag är friskus! Ha en fin fredag kära ni


STOLT FASTER






Min brorson Lowe är världens goaste bebis!
Glimten i ögat, precis som sin mamma.
Jag kan inte bli annat än glad & stolt när jag ser på bilderna :)
John och Jonna- Ni har lyckats bra!


GOOD MORNING FELLAS



Min älskling jobbade igår sin första dag :) Skönt att han får några timmar iaf! Han ska jobba idag också.


God Morgon!
Jag vart uppe vid sex idag, ut på lång morgonpromenad och i samband med den så hämtade jag bilen från servicen. Har handlat på morgonen och tvättat massa kläder. Skönt att gå upp tidigt och få mycket gjort. Nu sitter jag som vanligt med frukosten framdukad. Ska snart iväg till jobbet och jobbar till kl 20. Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte haft tid nu när jag jobbar så långa pass. Hinner ju inte ens gå och lägga mig om kvällarna... sover ca 4-5 timmar/natt nu... Men jag känner mig pigg ändå. Ska bli skönt med semester snart!

Ha en finfin torsdag
Kramar


SKÅL!




Tycker att det är himla trevligt att skåla in morgonen... Vi har gjort det i 5 veckor nu :)
Idag var det upp strax efter 06, lämnade bilen på service (-1300kr) och sedan gick vi hem och jag fortsatte sedan och lämnade Samba. Så nu är morgonpromenaden fixad. Inga som helst problem när det är så fint väder.
Nu ska jag dra mig mot jobbet, jobbar till kl 21 idag. Lika lång dag imorgon och på fredag. Nästa vecka så jobbar jag in 45 timmar på 3½ dag. Ehhh.. Sova på jobbet kanske???


RÖRD TILL TÅRAR


Hehe, ja, jag vet inte hur det kommer sig men de senaste dagarna när jag fått beröm, komplimanger och varma ord så har jag blivit så glad så att tårarna kommit. Hela kroppen ryser av välbehag och varje litet ord betyder något så otroligt mycket. Bara idag har jag fått höra såna fantastiska ord. De orden som följer mig till jobbet varje dag. Som tar mig i genom alla timmar som jag har på en arbetsdag.

Ni ska veta att jag dagligen kämpar på med allt jag gör. Jag lägger ner min själ i allt jag tar mig an och jag gör det tills när jag är nöjd med resultatet. Jag gör det för min skull och ingen annan. Jag kan inte göra något halvdant, utan har det då hellre ogjort. Det ska synas när jag har varit framme och det ska utstråla perfektion. 

Ni underbara människor (framför allt kunder) som skänker mig dessa ord... Ni är fantastiska!!!! TACK!!! 


SYSTEM

YES.
Nu har jag blivit med systemkamera. Efter typ velande fram och tillbaka i hundra år så ligger den här bredvid mig och väntar på att bli använd. Ska bara läsa ca 700 sidor först om alla funktioner... Gahh! Hur ska jag kunna lära mig?

Detta firar vi med världens bästa låt (för tillfället)



ENJOY!


BILDREGN




Lilla Elvira (Patriks brorsdotter) var sugen på öl!



Patriks bror Andreas, Elvira och syster Sara som tog studenten i lördags!



Patrik med Elvira



Idag bjöds det på sol :)



Puss!


TRÖTTER




Är fortfarande hos Patriks mamma. Jag har vart vaken i 4 timmar, men Patrik sover fortfarande som en liten gris bredvid mig. Frisyren från igår sitter kvar... Bilder från studenten kommer upp later...
Ska försöka få liv i karlen nu så vi kan få i oss lite frukost. Jag är ashungrig. I eftermiddag ska vi ut och käka med hans pappa, alla Patriks syskon och deras respektive. Sen går bilen hemmåt.
Kram kram


MIN ABSOLUTA FAVORIT




GOT DAMN IT!
Min absoluta favoritartist, från det att jag var liten till idag, Robyn.
She gots the clothes, the charisma and fuck yeah, SHE got the voice.
Hon är inte som alla andra artister...
14 juni släpper hon första albumet av 3 (!!!) detta året och jag har redan
alla låtarna!

L-U-C-K


AND OFF WE GO



HEJ!
Sitter i soffan. Vakna med the voice är på, morgonrocken likaså. Frukosten står serverad (av mig själv...) och snart ska jag bege mig till jobbet för sista arbetsdagen denna veckan.
Efter jobbet blir det direkt hem, en snabb dusch, och sedan ett par timmar i bilen norrut. Vi ska till Patriks gamla hemstad, för att fira syster Saras student. Lite andra planer finns det också. Återkommer på söndagkväll igen.
Happy Friday på Er! ♥
Kram

NICE



*carolines mode.

Mmm, det här kallar jag ren inspiration :)
I LIKE.

HAIRCOLORS IN MY DAYS


Det har varit lite efterfrågningar på vad för hårfärger jag haft genom åren så här kommer ett litet kollage. Vågar egentligen inte tänka på hur många färger jag haft. Exprimentera var mitt förnamn för några år sedan, men tyvärr har jag inte så många bilder från förr. Dessa bilderna under är max 2 år gamla... Liiite har det hänt. Bör tilläggas att jag är frisör kanske?





Haha, jag kanske ska bli brunett igen? Med fet lugg? Jag trivdes som fan i det :) Hmmpf...


INSPO**





FYND




Fyndade det fina linnet på Monki för 60kr. Me like.


WOLLA WOLLA!!




YO!
Dålig uppdatering som dels beror på dålig inspiration och dels att jag jobbar som ett svin nu innan semestern! I think I'm miss Piggy.....

13 timmar arbetsdag imorgon då. Fan va livet är underbart.
Tur jag har en äkta Houseman hemma. Han tar hand om hemmet nu under sommaren och får en veckopeng på 100kr i veckan. Jag gillart. Heeeelt klart värt det!



WHAT?




Igår hade vi en härlig dag i solen. Samba busade runt lite väl mycket. Hon brukar annars alltid vara lös, men igår blev jag orolig när hon för typ femte gången var försvunnen i över 30 min. Så då åkte långkopplet på, det gick sådär. Efter typ 5 minuter hade hon trasslat in den 7 meter långa linan i våra solstolar. Jag hade alltså inte en lugn stund. Inget konstigt alls!

Idag vräker regnet ner... liiiite mysigt ändå :) Jag ska ju ändå jobba nästan hela sommaren så det får gärna vara skitväder!
Puss på er :)


GOD MORGON SÖNDAG...




...och stort GRATTIS till världens bästa Anna som fyller år idag!!! :)
Tackar för igår också. Den välgrillade kycklingen var alla tiders ;-)

HEJ på er!
Idag är man sådär pigg, men kan ju inte ligga och dra mig i sängen när detta är min enda lediga dag. Så nu blir det storstädning och sedan frukost på balkongen. Sen ska vi ta på oss joggingskorna, hämta bilen och sedan dra till Skönborg!


MY HAIRDOS



Här ser ni uppsättningen som jag gjorde på Erika. Klassisk med inslag av fiskbensflätor och med tyngd bak.


Här ser ni uppsättningen jag gjord på Hanna. Jag tänkte grekisk gudinna under tiden jag komponerade ihop uppsättningen. Även här är det inslag av fiskbensflätan.

På Malin så körde jag en något hårdare frisyr. Fortfarande klassisk form, med hjälp av två svinryggar men som fick edge av det crimpade/krusade texturen. Adderade även en klassisk trebensfläta.




DAGENS JOBBIGA




Att jag älskar harembyxan är det ingen tvekan om men den här jävla (!!!) toppen var det sista gången jag använde. Den sitter bra på morgonen, när den är rentvättad, men under dagen blir den bara hängigare och hängigare och det har känts som jag visat brösten mest hela dagen. Synd. Den är ju så fin. Ska nog sy om den lite....
Körde på en ganska städad frisyr idag, haha inte likt mig. Patrik uppmärksammade frippan också genom att kalla mig för "Riddarn"... Payback time... ska bara komma på ngt först.

Kom precis innanför dörren. Samba har vart hemma i flera timmar själv idag, första gången vi lämnade henne så länge själv och det gick superbra! Ska ställa mig i köket nu och fixa med riktigt god sommarmiddag och sedan blir det efterrätt; kesella vanilj och färska svenska jordgubbar. Det ni!!!!


ÄNNU EN SOMMARDAG




Tycker faktiskt att jag ser ganska brun ut redan. Konstigt!! Har ju inte solat sedan augusti. Idag blir det inte heller någon sol för mig eftersom jag ska vara inlåst på jobbet till 18. Ingen lunch idag alltså. Samma sak gäller imorgon. Skulle kunna säga att jag bor på jobbet. But i like it! I helgen kommer bilder på balfrisyrerna upp. Håll utkik! :)

Update: Hahaha, nu ser jag mina händer, hahahahhaha.. Hade precis målat naglarna när bilderna togs, det förklarar en del. hahaha...




ALL IN




Jag går All in idag med klänning och bara ben. Man vet ju aldrig när sommaren är slut :)

STACKARS FÅGEL




När Patrik öppnade till balkongen i morse så tyckte jag att det var en fågel som skrek väldigt högt och panikslaget. Till slut hittade jag honom. Han satt fast mellan balkongräcket och våra skjutdörrar. Undra hur länge han suttit där. Han har iaf bajsat väldigt många ggr. Det ser ni på bilden. Tog en stund innan vi fick ut honom, och givetvis passade han på att bajsa lite på trägolvet också. Samba var mest hatisk och skulle fånga honom. Stackars fågel.


YES




Hallå ja!
Alltså tiden går i ett nu, jag hinner inte med nånting känns det som. All min tid bara försvinner. Men det är härligt att sommaren ääääntligen är här! Den är så välkommen!!! :)
Nu har Patrik sommarlov och det firade vi med mat från Koh Thai. Himla gott!! Kaeng Massamen med kyckling är den godaste av alla. Testa den!



DAGENS DETAIL




STÖKA





Våffla håret och sedan binda upp det i en slarvig svinrygg och gärna några schyssta rockabillydetaljer som på tjejen ovan. Kan bli riktigt nice!!! :) Dock tycker jag att bilden ovan är för pryd och perfekt. Det ska se slarvigt ut i år!!!!


LOOKING GOOD I CAN TELL




TJOHUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! FUCKING AWSOME!!!!!
Vi ska visst få lite sommarvärme i Växjö också. HÄÄÄRLIGT!!!


HEY HEY




Då var det en härlig dagens här då :)

Precis hemkommen från jobbet. Har ju fått en infektion/inflammation så känner mig lite halvdan. Hoppas det lägger sig, och så att det iaf inte blir värre. Klurigt det där!
Patrik gör sin sista tenta imorgon, sen har han sommarlov. Kul för honom, haha så jävla bitter är jag. Jag vill också vara ledig!!! Har bara 18 arbetsdagar kvar nu innan semestern så det ska nog inte gå någon nöd på mig inte. Bara att kämpa på! :)