GOD NATT




Grönt är skööööönt! :)... Vet ni vad som mer än skönt?? Joo, en renbäddad säng. Helt nya lakan från H&M Home ligger och väntar på oss. Tänkte fota bilder så småningom. De är superfina!... Haft en riktigt stressig dag. Satte mig ner nu som först. Har inte hunnit hämta hunden så hon kraschar hos mormor. Ses imorgon fina ♥


UPDATE




Ni anar inte vilken stressig dag jag har idag! Det är härligt som tusan.. älskar när saker och ting går på räls, och man jobbar mot klockan hela tiden. Positiv stress är BRA! Man blir lycklig av det! Jag blir lycklig av det!


WITH SOME COLOUR






Haft scarfs idag. Längesedan. Tidigare levde jag varje dag med olika scarfsar. Så himla fint. Bra att lätta upp mina så annars ganska färglösa kläder :) Kavaj från H&M, Linne från Cheap Monday, jeans från Gina och skor från Scorett.


MONDAY MORNING




Dagens i svartvitt! Kommer upp massor med bilder under dagen :)... Känner nu att jag återfått inspirationen!  Bra va? Fullt upp på schemat idag. Uppe vid 6, gick en runda med Samba, duschade, lämnade Samba, lagade mat och STORSTÄDADE!!!!! Allt innan klockan hunnit bli 9. Struntade i lillstädningen igårkväll, så idag fick jag mig ett ryck på morgonkvisten ;-) Robyn gjorde mig sällskap! Känns jäkligt gött. Jobbar sent idag! LYX att få gå till jobbet och komma hem till ett städat, skinande rent hem. Vi ses senare. Tschüssssssssss!



HEEEY GOOD LOOKING....






Ny favvo från Lindex, 199kr.

Hey guys! Vilken vårkänsla jag har idag! Har enorm energi och vad passar då bättre än en fullspäckad dag??... Nu blir det en lätt städning, vi inser att vi inte hinner med en ordentlig, och sedan ska vi åka till tipshallen!... Later on dudes!



YO SÖNDAG




Sover ni?? Fasen jag steg upp vid kl 6. Gäller att ta vara på den enda lediga dagen på 2 veckor. Heeeelt underbart väder ute! Solen är på väg upp och det ljusnade redan vid 7 idag. Hur underbart? Har precis smällt i mig en god fruppe och nu snart ska jag ta mig till Medley. Tyvärr så är min axel ännu värre idag, kan inte röra den i sidled över huvudtaget, så det blir ett lugnt pass. Sedan ska jag till Grand, lämna tillbaka lite saker jag köpt hem. Därefter blir det storstäd och matlagning. Vi ska också hinna med att åka och titta på Årydscupen idag! Busy day... Looove it :)


MOCKA FEBER


    
    
Denna underbara mockatröja har fått följa med mig hem! Den passar verkligen till ALLT. Like. Kommer från Gina och kostar 249:- Bra, bättre, bäst!

Hemma från jobbet! Nu ska vi åka och handla. Kylen ekar tomt och jag är hungrig som attan!


RALPH LAUREN




Hur mycket inspiration är inte detta då?? Såå fint med allt beiget/sand/cremefärgat. LOVE IT! :)


MORNING BELLS...




Hej!! Alltså jag har såååån fruktansvärd värk i min vänsteraxel. Har ätit mina värktabletter i 1 vecka nu, men inflammationen har inte gett med sig än. Ger det max 2 veckor till, sen måste jag nog ta en kortisonspruta. 24 år och redan arbetsskadad. KUL. Det enda som är bra med tabletterna är att jag blir dåsig så jag sover otroligt bra om natten. Värre är det på dagen och att ta sig upp ur sängen är ett mission varje dag. Kan inte träna, utföra träningen korrekt heller, är rädd att göra skadan värre. BUT BUT. Jag är på jobbet nu. Ska stanna här i 6 timmar till.... Tschüssssss!


YOU SHOT ME... BAM BAM




Mamma mia! Vilka hemska bilder :)... Ledsen för det!

Jeans Cheap Monday, skjorta från Gina...

3 klippningar kvar... sedan går jag hem!


CLOSE UP



Nu blir det LUNCH, muuuums :)...

 

HAPPY FRIDAY ♥




FREEEEEDAG ♥
Hellu! Mår ni fint vänner? Ahhhhh det är klart ni gör det! Fredag idag ju :)... själv så jobbar jag imorgon men jag kan ju glädjas lite med er ändå ;-)... Nu ska jag kila till jobbet! Kram Kram!


DAGENS




Kass kvalité på bilderna. Så kan det gå när man har bråttom :)... Ny fin änglablus från H&M! Den är superfin...


ANGEL




Preview av dagens :)...



SOFT GREY




Mina fina sommarpjuks från Soft Grey som snart ska få åka på! Först ska det bara bli sisådär 25 grader varmare ;-)... Hur kallt har ni det idag?? Här är det -17. Inte skönt alls! Men så länge det inte kommer mer snö så är jag ganska så nöjd! Det verkar iaf funka med bilder idag. Vi hörs senare, nu ska jag jobba! Kram!


BLOGGKOMA


Jag är i en liten bloggkoma. Det har kommit lite andra saker emellan!.. Dessutom så har blogg.se krabbat sen igårkväll. Det funkar inte att ladda upp bilder. Hoppas ni har tålamod. Ses imorgon igen, om allt är som det ska! ♥


JAG SÄLJER!

 



Säljer nu mina Zhob skor som är köpta från Nelly.
Måste tyvärr inse att de är för stora. Storlek 37.
I normala fall har jag storlek 36 så skulle väl säga att de är normala i storleken.
Sjukt snygga!
Köparen står för frakten på 60kr.

Vi kör en budgivning här tänkte jag!
Startar på 399:-
Maila era bud till mig på [email protected]




TISDAGENS




Sammetsleggings från H&M, skor från Vivi och skjorta från Gina.


CAN YOU SEE ME?






Haha en djävulskt trött Jill imorse. Ser ni allt bebishår? Hua! Nu ska jag posta några paket till och sedan fortsätter jobbandet till kl 19. Tschüss!!!


HUGE




HEJ på er!
Allt fint?? Regn hos er? Här regnar det lite smått- me like! Har sovit heeeela natten, hur bra?? Idag kommer dagens upp lite senare :) Brukar lata till mig lite under helgerna! Haha! Måste kila till jobbet nu. Stor Kram!



TOPSHOP






Mums! Älskar den blå färgen på dessa jeansshorts som jag köpt på Topshop. Längtar tills jag kan använda dem...


HAPPY MONDAY




God Förmiddag! Fy fan vilken natt jag haft. Jag bara måste få klaga lite! Somnade vid 05 och gick upp vid 06. Gissa vem som kommer vara trött idag? Haft så mycket att göra hela helgen och fungerar ju så som person, att jag stressar upp mig. Men nu är det måndag! Ny vecka! En vecka närmre våren :) Dock kan man knappt tro det idag då det snöat igen! Igår gick mina tradera auktioner ut, jag är mycket nöjd över resultatet! Så idag ska det paketeras 14 paket och postas. Det tar väldigt mycket mer tid än man tror. Ha en bra dag :)... Det ska jag ha!!!! Stor kram ♥



VÅRNYTT FRÅN MONKI




En söt liten bh från Monki blev det också. Härliga sommarfärger som kommer skina sådär lagom mycket igenom på en vit halvtransperant tröja... 120kr.



2 PAR NYA SKOR






Kände att jag behövde köpa lite nya dojor till träningen. Valet föll på 2 st NIKE. Samma användningsområden på bägge paren men det blen ändå att jag köpte båda. Dels för de är sjukt snygga och dels för att jag fick dem båda för halva priset och sedan 20% på det. 798kr, annars 2200! Me like!



ÄLSKLINGAR!




En gammal bild på mina två godingar!! ....Samba brukar sitta så, bredvid husse och kika på tv. Sötungen ♥ Hon förstår precis allt man säger och är den snällaste hunden man kan tänka sig! Tyvärr är hon en liten fegis, och ibland blir osäkerheten hos henne väldigt tydlig. Som i morse, när vi var ute på promenad och hon skäller ut en snöhög ;-)...

Nu ska jag kila till simhallen. Kommer tillbringa hela förmiddagen där... Här händer det grejer förstår ni! När jag kommer hem så ska jag visa er vad shoppingkassarna innehöll. Stor Kram och härlig Söndag på er



LONGING...








Suttit och tittat igenom gamla semesterbilder. Dessa tre är från när jag och Emma var i Thailand -07. En helt underbar resa ♥

Har varit fullt ös idag! Härligt :)... Har precis kommit innanför dörren och nu är det dags att ta tag i storstädningen! Mindre kul, men det är kaos här hemma så det är ett måste!

Fyndat massor idag,
tänkte lägga upp bilder under helgen på vad jag hittat! Ha en fortsatt bra lördag allesammans. Kram ♥


BÄSTA OUTFITEN?

1.



2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



RÖSTA PÅ ER FAVORIT!!! :)....

Under tiden som ni gör det så är jag och dansar lite på morgonkvisten. Sedan lunchar jag med Anna! Later!



ALL BLACK TODAY




Klänning som idag används som tröja från Cheap Monday. Skinnbrallor från Sisters point.


FREAKY FRIDAY




Goddagens! Haha vad, var det jag sa?? Skinnbrallorna på idag IGEN. Nästan så jag blir lite arg på mig själv :)... Hörrni, det är underbar fredag ju!! Fy farao vad gött. Helgen på ingång och massor att göra. Huuur ska jag hinna? :) Såg på prognosen att vintern är på igång i slutet av helgen/början på nästa vecka. Måååå dom ha fel!!!! Vill verkligen inte ha mer snö, nu när det är så fint och torrt överallt :)... Off to work! Ha en underbar fredag kära ni ♥




ROCKEN






Denna fina, fina jacka fyndade jag på Jc's rea för halva priset förra veckan. Så värt. Och nej, på dessa bilder hade jag inte klippt av mig håret :)...

Min kund skulle vart här för en kvart sen men hon har fortfarande inte kommit eller hört av sig. Det är femte (FEMTE!!!) kunden denna veckan. Drygt? Jaaa! Förlorade pengar dessutom. Suck. Jag blir så trött. Nu går jag banne mig hem!



PUMPS




Beställde hem dessa vackra från LaRedoute till ett kanonpris. Tyvärr så blir de lite för trånga pga att de är så spetsiga. Måste byta till en storlek större. Älskar dem annars, och den beige färgen är perfa!

... ojoj redan är det eftermiddag! Galet vad tiden går!


NI GLÖMMER VÄL INTE?





Morning Guys! Tänkte säga god morgon till er och påminna er om mina tradera annonser som går ut nu på söndag! :) Hur mår ni denna morgon? Här är det, för första gången på evigheter, ganska ljust ute. Det har ju legat som ett grått täckte över Växjö i flera veckor. Dock har vi ingen sol, men himlen är iaf BLÅ. Känns otroligt härligt :) Dessutom så börjar det bli torrt utomhus. Nästan ingen snö kvar ;-) Men jag antar att jag kommer få ett bakslag på den. Ska be till vädergudarna nu. Tänkte beställa lite VÅR!!!



NEW HAIRCUT








Så brudar. Här har ni mig! Älskar att jag klippte av håret en bit till. Känns otroligt fräscht och skönt. Dessutom kan jag variera i massor. Här ser det ut som att luggen är lika lång som allt annat men den är lite kortare. Ger ett schysst intryck. Men frågan är ju hur detta ska sluta? Haha! Jag har klippt av 30 cm sedan juli. Inte på samma gång iofs but still. Jag är sugen på ännu kortare faktiskt, men Patrik skulle nog byta ut mig då :) Ni skulle sett hans min när jag kom hem! Haha! Kan han gott ha ;-)



SMALL PICS TO YOU MY FRIEND




Kör på den grovstickade tröjan från H&M idag! Böö jag har världens huvudvärk. Why man whyyy?


BEFORE MY HAIRCUT






Onsdag idag! Känns gött att halva veckan snart är avklarad för i helgen är jag LEDIG. Ja förutom det vanliga då, pappersjobbet... ;-) Kör på samma byxor idag med. Jag tror jag kommer ha dem på mig veckan ut. Haha jag lever i dem. UNDERBARA! Och som jag tidigare nämnt så är de helt klart de bästa arbetsbyxorna, håret kan inte tränga in i dem! Hur bra?? :)

... och förlåt om jag gör er besvikna nu men neej, jag är inte gravid :) Kände att jag behövde klargöra det efter några kommentarer/sms. Haha men det är kul att ni är uppmärksamma på allt ;-)....

...Kommer upp bilder på min nya frippa senare! Nu kallar jobbet. Tschüss!!!


SHORT OR LONG?






Mmmm hur fin är den inte? Bättre bilder önskades, bättre bilder fick ni ;-) Gör sig väldigt bra både som lång och kort instoppad! Hörrni. Det blir en joggingtur nu! Bra musik i lurarna så går det nog vägen. Hejjar ni på mig?


MONKI










Fullkomligt älskar skjortan från Monki. Den går att variera in i oändligheten! 400 kr och ett grymt kap! :)


TISDAGENS OUTFIT




Alltså jag vet inte, men skinnbyxor (fake) kan vara det finaste just nu. Jag äger 3 par. Bland annat dessa från Sisters point! Jag jobbar vidare här med klippningar och färgningar om vartannat. Har 2 olika träningspass inbokade ikväll. Dock väldigt, väldigt sent och jag vet ju hur det brukar sluta. Att jag inte kan slappna av och varva ner och somnar istället typ vid 03. Inte okej. Därför har jag vissa planer på att avboka båda passen och istället ge mig ut på en promenad/springrunda. Snön är ju gone så man kanske skulle ge det en chans?

Åh vet ni! Jag har kapat håret ytterliggare 10 cm. Får se om jag blir insläppt hemma ikväll ;-)


SMÅTTINGAR






Massor av småpics! Åhh vet ni. Jag har haft ont i magen sen i fredags. Jag är helt uppsvälld och så vidare. Det är otrevligt och jäkligt jobbigt. Testar ju som jag sagt (tror jag nämnt det) olika saker nu för att kolla min mage. Är antagligen laktos! Frågan är bara om det är något mer som spökar.


WITH OR WITHOUT YOU




^

Älskar kombon skinn+skinn+grått. Mums!!


HEY NOW






Jajaja! Ni får gårdagens första skörd nu. Så kan det gå! Skinnbrallor från Nelly, tischa från Urban CPHG, Skinnskorta från Zara.

God morgon! Jag låg i sängen vid 22.45 igår (applåd tack) dock somnade jag inte förrän vid 01 tiden. Klockan ringde 05.30 och nu har jag precis lämnat Samba, ätit frukost och gjort mig i ordning. Jobbet nästa! :)


WOOOPS!




Glömde ju att leverera dagens outfit idag! Hur kunde jag? Haha! Men ni får nöja er med dessa två på fejjan så länge. Imorgon kommer resten upp! :) Nu ska jag laga lunchlådorna till imorgon. Äter ju som en häst these days! ;-) Ses imorgon för efter matlagningen så ska jag tydligen gå och lägga mig. Hahaha... Kan bli spännande...

...Åh ja! Afron flöt på bra. Hade en brud framför mig utan taktkänsla/rytm i kroppen. Blev himla stimmigt och konstigt. Hon var liksom lite efter så när jag (och alla andra) hoppade framåt så hoppade hon bakåt (in i mig) Lite lätt irriterande. Afro handlar ju väldigt mycket om rytm. Men äsch. Jag låtsades inte om henne.


QUESTION



Tjejer!!! Jag älskar detta skärpet från Monki. På hemsidan står det att det kom ut i butik i november men jag har inte sett det någonstans??! Kanske kan jag ha missat det men jag undrar om det är någon av er som sett det ute i butik??

För övrigt så ska jag dansa lite afro nu. Kram


HÅRTANKAR KRING ELLEGALAN 2011






Även jag måste ju plita ner några rader om Ellegalan 2011. Jag fastnade verkligen för 2 frisyrer. Den ena sitter på Linn Gustafsson (brud nr 2 på översta bilden). Älskar hårfärgen och fler borde se ut som henne. Fan vad snyggt! Tjejen till vänster på nedersta bilden, Lisa Corneliusson, har en väldigt fin frisyr. Den skulle jag vilja kopiera rakt av. Förbaskat snygg. Blir nästan arg på mig själv för att jag fegar. M. Så är det. Fina flickor.


HOT PIECE


 

Ännu en väldigt fin inspirationsbild från Bikboks kommande kollektion. Väldigt bra.

Vet ni?
Jag fyndade en ny jacka på rean. Den var scheissebillig. Och ganska fin.



BJUSSAR




Bjussar på denna gamla godingen :)...

God morgon. Hur mår ni fina?
Det här med tidiga mornar och sena kvällar börjar ta kål på mig. Sover bara 6 timmar/natt om ens det. Denna veckas hemläxa är att försöka komma i säng iaf vid 23 tiden. Är liksom trött vid åtta, halv nio på kvällen men tyvärr så piggnar jag ju till vid halv tio ungefär. Kan ju inte gå och lägga mig vid åtta. Då har jag ju precis kommit hem från jobbet. Måste ju ha lite liv också. Haha, ja, vilket problem va? Att gå upp tidigt på morgonen har alltid varit jag. Jag älskar att gå upp innan solen, och innan jag egentligen behöver, bara för att ta vara på dagen och slippa stressa. Vaknar ofta vid 5.30 av mig själv och är pigg som attan... jag kanske inte behöver så mycket sömn? Bla bla bla. Nu blev det massa konstiga funderingar här på morgonkvisten.. Off to work. Kram!



TATUERADE MIG LITE




Världens största och knasigaste bild men iaf. Jag tatuerade mig lite idag! Brosan gjorde som vanligt ett utmärkt jobb. Blev väääääldigt svullen så det är därför min mage sticker ut sådär konstigt. Jag är supernöjd! Kommer fler bilder sen. Nu blire mat :) KRAM


INSPO




Hur snygg baddräkt?
WOW!


DAGENS VAL




Helst vill jag ha allt på mig på samma gång. Går det?...

HEJ PÅ ER!
Söndagen är här, igen. Förstår mig inte på tiden. Vi har kickat igång dagen med en liten promenad med Samba. Nu är det dags att fylla på kyl och frys och därefter ska jag göra något kul. Kan ni gissa vad jag ska göra? ;-)



CLEANSER




Varvar dessa produkterna lite. Tvättar mitt hår 1-2 ggr/vecka. Använder alltid balsam och varannan gång inpackning.

♦ Alterna Caviar Schampo
♦ Alterna Caviar Conditioner
♦ Lanza Healing Volume Schampoo
♦ Lanza Healing Moisture Hair Masque

Några frågor?



SPACE






WORKAHOLIC




Linne från Topshop, kavaj från H&M.

Nu, medans många av er ligger och sover, så är jag på jobbet! Har haft ont i magen sen igår men det här ska nog gå vägen! :) Jobbar ju inte heldag riktigt! Fy bubblan vad mycket snö det kommit förresten. Det gillas inte. Ses senare! Kram


DAGENS LILLA




Nu har jag bara 2 timmar kvar att jobba denna fredag. Tänk att det är den 14 januari idag. Halva januari har redan passerat. Vart tar tiden vägen? Hoppas dessa 2 timmar går undan. JAG ÄR TRÖTT.



WINGS OF ANGEL




Sist ut (for now!) är en vacker vinge. Gillar den massor :)


GALLER OUTFIT




Tröja från H&M Trend. Borde användas oftare, helt klart. Stövlar från LaRedoute.

Har ni gooo fredagskänsla eller? Härligt! Själv så knegar jag imorgon också så för mig är det bara torsdag ;-)


BLACK AND WHITE




Dagens i svartvitt!


BIKBOK SPRING




Säger God Morgon med 3 bilder från BikBoks vårkollektion. Jag Gillar!!! :)... Idag blir det en låååång dag på jobbet. Sedan ska vi en sväng till min goa vän Emma som tar ssk-examen idag :)... GRATTIS! Vi ses senare :)


ARMRING




Börjat tröttna på mina smycken? Har bara ett kvar att visa sen ;-) Denna armring är såå fin. Enkelt snygg!

Fortfarande på jobbet. Ska knalla hem om 20 minuter :)...


BILDREGN






Skinnpajj från Gina, Linne från Cheap Monday och skor från Vivi.


LOVELY







Svart och vitt är så underskattat snyggt.



MORSNING KORSNING




HEJ! Åh vilken hääärlig dag! Tja-la-la-la-tja-la-la-laaaa-laaaaaaaa...
Haha, idag är jag på grymt bra humör! Härligt! 10 timmar på jobbet och jag kommer säkert vara lite halvdöd efter! Måste kila nu. Ha en kanon dag fina ni! Kram ♥


2 TIMES






2 likadana från H&M 149:- Gillar matrialet som är så fruktansvärt mjukt och härligt. Ni får se dem på vid ett annat tilfälle.


VÄLKOMMEN TILL SALONG GRÄNSLÖS

         
         

Några av er ville se hur det ser ut på min salong och ovan är några foton med riktigt dålig kvalité tyvärr. Men hur som helst så ser ni ju hur det ser ut! Det är 2 våningsplan med totalt 9 stolar. Så det är här jag befinner mig nästan jämt. Mitt andra hem.


FRESH SPIRITS




♦ Parfrym från Emporio Armani- She. Använder den dagligen.
♦ Parfym från Burberry- The Beat. Varierar mig med denna!
♦ Kroppsolja från Biotherm. Är bra som den är eller att blanda i sin bodylotion för att få den ännu mer återfuktande.
♦ Ansiktsrengöring från Vichy. För torr och känslig hud. Används på kvällen och på morgonen.
♦ Dagcreme från Vichy. Hur bra som helst! Blir matt och verkar aktivt mot min problemhy. Kör vanligtvis med nattkrämen från Vichy också men den är tyvärr slut och jag har inte köpt ny än.

Några frågor?


MY SECOND SKIN




Kofta och Linne H&M. Skinnbyxor från Nelly.se

Nu kom jag precis hem från jobbet! Är gaaalet hungrig, så nu blir det käk och sedan ska jag och min huvudvärk softa i soffan. Vi har ny belysning på jobbet och jag gillar det inte riktigt. Får hoppas att det blir bättre och/eller att jag vänjer mig :)...


SAMBA INSPEKTERAR






Antingen luktar de gott eller också illa. Men Jag tror minsann att även Samba gillar heelsen ;-)


IDAG SER JAG UT SÅHÄR...




Efter många vändor så är den här koftan äntligen min. Velat ha den sen i september. Kommer från H&M Trend och jag är lyckligare än lyckligast att jag äger den!


PÅ BEGÄRAN




Några som ville ha bilder på de blå skorna när de satt på fötterna- VARSÅGODA! Kommer nog några bilder till om en stund... :)... Jag gillar dem jättemycket! Vad jag inte gillar är mina bleka ben, men det är ju januari så det är väl "okej".

Nu ska jag kila till jobbet! Ciao!


I'M AWAY




Ännu ett fint halsband som jag köpte i GBG. Ankare är symbolen för HOPP.

Hey folks. Detta är ett tidsinställt inlägg. Jag är nämligen iväg och dansar afro! Det är sååå himla kul! :)... Hoppas ni alla har haft en fin måndag! Underbara ni. Kram ♥


STYLINGPRODUKTER




Här är några av de många produkter som jag har hemma. Dessa vill jag framhäva lite eftersom de är de bästa jag vet! Alla är från olika märken, men så är det när man jobbar som frisör. Man hittar sina favoriter och här är alltså mina!

♦ Revlon Style Masters- Modular Hairspray_2.
Lagom av allt!
♦ KMS Moistrepair- Revival Creme. Innehåller myyyycket fukt och är en sorts leave in. Håller ihop håret och ger bra med glans.
♦ Lanza Healing Volume- Daily Thickening Treatment. En inpackningsspray med förtjockande effekt. Sägs volymisera varje hårstrå upp till 60%. Ger bra med volym samtidigt som den vårdar håret.
♦ Alterna Caviar- Rapid Repair Spray. LYX, LYX, LYX. Reparerar och ger fantastisk glans. Min absoluta favorit!
♦ Toni&Guy- Refreshing Dry Schampo. Räddaren i nöden en gång i veckan. Torrschampo som är effektivt, volymiserande och hyffsat drygt.
♦ Schwarzkopf Osis- Dust it. Puder som ger volym och härlig "dag 2" känsla på håret.
♦ Orofluido. Mini flaska (prov) pga jag slog sönder den stora glasflaskan. En underbar olja till håret. Varje tjej borde ha en sådan!

Några frågor?


TOKIG I KAVAJ




Jaa, rubriken säger väl allt? Jag har kavaj på mig nästan dagligen. Tycker att det ger en så fin siluett! Denna är från H&M Divided. Underbar i passformen och kommer användas flitigt :)...

Lunch time nu!


MÅNDAG




Äntligen är härliga måndagen här! Dagen går idag åt till jobb, pappersjobb, träning samt matlagning! Kommer upp inlägg sen med fortsättning på mina dagliga rutiner :)... Ha en skön måndag! Kram!


MAKE UP




Fått frågan hur många gånger som helst. Så nu, äntligen, har jag tagit tag i det. Hur jag sminkar mig!!! Det är en evig blandning av budgetvarianter. Produkterna ovan använder jag dagligen. Inte alla på samma gång kanske, men detta är alltså vardagsmaken. På kvällar/party så markerar jag ögonen mer med svart ögonskugga och ibland även eyeliner från Make Up Store.

Underlag:
♦ Make Up Store- Cover All Mix.
Helt underbar, fantastisk kan-jag-inte-vara-utan concealer.
♦ Clinique- Anti Blemish Solutions. Foundation som passar min problemhy perfekt! Blir inte kakig. Den är halvmatt och täpper inte till mina porer. (Används inte till vardags, utan bara när jag ska vara "finare")
♦ Clinique- Clarifying Powder- Clarifying Honey Glow 05. Puder som mattar ner och håller mina porer i schack. Bra täckförmåga utan att bli kakig/pudrig.  Smälter in i huden.
♦ Make Up Store- Wonder Blush- Cleopatra. Ett rosigt, fint rouge som jag använder högst upp på kindbenet.
♦ Natural Wonder- Highlighter Sunshine 12. Bra rouge/bronzer. Används lite överallt för att dölja/framhäva.

Ögon/Bryn:
♦ MaxFactor- False Lash Effect Mascara.
Funkar hur bra som helst.
♦ Isadora- Light and Shade Eyeshadow- 83 Creamy Coffee Matte. Ögonskugga med väldigt mycket pigment i.
♦ H&M's Eyebrow Colour. Har alltid haft M.U.S ögonbrynsskugga, men när den var slut så testade jag denna av en kompis och den var BRA! Dock så är M.U.S's bättre, så den ska inhandlas. Men jag använder alltså skugga på brynen, det ger en mer naturlig look till mina väldigt tunna och glesa bryn.

Läppar:
♦ Lumene Natural Code-03 Nude Beige.
Perfekt när jag inte vill ha någon färg utan bara glans och lite nedtonade läppar.
♦ Viva La Diva- 54 Very Red. Måste säga att detta superbilliga läppstift är riktigt bra. Ger schyssta kyssvänliga, röda läppar med bra hållbarhet.

Några frågor?


DENIMHEELS






Älskar blandningen av jeanstyget och korksulan. Tänk er bruna ben till! SOMMAR från H&M :).. Hur sköna som helst att gå i, tack vare den höga platån. Me like!


IT'S RAINING!!!!!!!!!




Detta superfina matbord från Miljögården finns till salu på Blocket just nu. JAG VILL HA!!! Älskar den råa känslan och att det är vitt såklart. När vi bor i hus så ska jag snickra ihop ett sånt här. Fast om jag känner mig själv rätt så väntar jag inte till dess. Jag kommer nog göra ett sånt bord till våren! Men anpassa det till vår lägenhet. Är såååå trött på vårt matbord nämligen... Yes! Så får det bli :-)... Måste bara bli liiite varmare ute innan!

Jajamän. Det regnar ute! JAG ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD!! Äntligen försvinner snön :)... Tänk er att vi har haft snö sedan den 21 oktober! 11 veckor! Nästan 3 månader redan... Hoppas hoppas att snön försvinner nu :)

Varit vakna i några timmar nu. Samba ligger och sover efter morgonpromenaden. Patrik och jag ska åka och handla och sedan blir det städning!! :) Stora kramar till er ♥


MOCKA






Mocka skjorta, även den från H&M's vår- och sommarkatalog. Stod och pillade på en liknande på Zara's barnavdelning när jag var i Berlin. Dock blev det inget köp den gången och det har jag ångrat många gånger. Så äntligen så finns det en mockaskjorta i min garderob!!!

Sorry för att det bara blir en massa bilder på kläder, smycken etc. Det beror på att jag fixar med en massa här hemma och går runt i pyjamas/träningskläder heeeela tiden! Känns inte så smickrande att lägga ut bilder på det på bloggen. Men i nästa vecka blir det outfits igen... Till dess får ni hålla till godo med detta! Imorgon kommer även ett efterlängtat inlägg upp om hur jag sköter min hud samt hur jag sminkar mig! Nu åker vi till Skönborg, ha en superkväll! KRAM ♥


THE PERFECT CHRISTMAS GIFT




Fick klockan från CK i julklapp av Putte! Helt klart den bästa julklappen. En julklapp som jag velat ha i flera år... ♥


HAREM TILL VÅREN








2 par nya haremsbyxor. Väldigt mjuka, tunna och sköna! Älskar mönsret på dem båda. Första paret är klassiskt leopardmönster och de sista är paisleymönstrade... :)... H&M 149kr/st. Bra pris! Blir lagom tunna att jobba i till sommaren! Det är ju ganska svårt det där. Vad man ska ha på sig när man jobbar som frisör. Jag vill helst inte vara för bar framför mina kunder. Skulle aldrig kunna tänka mig att jobba i linne, kjol etc. (isf blir det ngt över linnet och något under kjolen) Tyvärr så blir det ungefär 100 grader på jobbet under sommarmånaderna, så helst hade man inte velat ha något på sig alls. Därför tror jag att dessa brallor, tillsammans med en enkel, enfärgad t-shirt blir kanon!

Hej och God morgon förresten! Sover ni idag?
Klockan ringde kl 7. Har gått en promenad med Samba! Idag var hon på riktigt bushumör. Kunde inte gå i koppel överhuvudtaget. Skulle bara springa efter pinnar och slänga sig i snön :) Härligt att se henne må så bra!!! Nu blir det lite plock här hemma, ska fortsätta att sy om en stund också. Tar ju lite tid det där, men bra blir det :)...

Ni får ha en fin förmiddag. Later!


NYA TRADERA ANNONSER




ÄNTLIGEN KLAR!!! Känns som jag suttit en evighet med annonserna men nu finns de alltså upp HÄR! (klick, klick). Har ont i magen över att jag ska sälja dessa saker. Älskar dem verkligen, men ibland måste man göra tråkiga val :(... Hoppas kanske att någon av er hittar något som passar iaf!!! :)


LOVELY SKELETAL




Jag kom på att jag glömt visa er mina andra smycken som jag shoppade i Göteborg för en månad sedan. Här ovan ser ni alltså ännu ett :)... En skeletthand! Såååååååå snygg så att jag dör lite varje gång jag ser den.


H&M 399:-








Från H&M's vårkatalog beställde jag bland annat dessa raringar. I LIKE ♥

God morgon!
Hur har ni det? Är ni lediga denna klämdagen eller får ni lov att knega? Jag har tagit ledigt. Så himla skönt :)... Det som står på schemat idag är träning, matlagning, några klippningar(så helt ledigt är det ju inte...), sy in några byxor som är förstora och så ska jag lägga upp alla annonser på Tradera. Igår hann jag bara fota allt :)...  Vi ska även ut till Paps ikväll en stund... Nu ska jag tagga till träningen! Tschüss!

 

BUSY DAY




Sorry för dålig bloggning idag, vissa dagar måste bli såna. Jag är inte superwoman! ;-)

Jag har sjukt mycket att göra känns det som. Listan är låååååång! Nu blir det städning, matlagning och sedan ska jag fota massa saker som ska säljas. Nu kör vi!


SVAR

Varför ville du bli frisör?
Visste redan som 3åring att jag skulle/ville bli frisör. En dröm som gick i uppfyllelse. Gillar att jobba med människor och ”förbättra” deras look genom att förändra färg och form. Älskar att skapa och inspirera. Dessutom är man sååå mycket mer än bara frisör. Det gäller att ha förmågan att kunna prata med alla sorts människor och att lyssna på dem och deras behov. Utifrån det så gör jag en frisyr/färg som passar dem.


Kan du inte visa och tipsa om fina och lätta håruppsättningar? :)
Jo, jo, jo! Jag vill och jag ska! Vet bara inte när jag ska hitta tiden till det. Men det kommer!


Jag gjorde i somras slingor och håret kraschade totalt, och jag har sedan dess provat allt utan resultat, jag har provat redken extreme, massa återfuktande inpackningar ja i princip allt men det har inte gjort håret bättre, varje gång jag kommer ut ur duschen är håret som svinto, kan du ge mig tips för snart överväger jag att raka av skiten =)
Haha! Klart du inte ska raka av dig håret. Men antagligen behöver du klippa av en bit på det. Kluvna hårtoppar går tyvärr inte att reparera. Saxen måste få göra sitt. Är ditt hår kluvet så kan det inte bli längre, håret äter bara upp sig självt. Därför är det lika bra att klippa det lite kortare för att sedan ”börja om på nytt”. Har dock svårt för att tro att du skulle behöva snagga dig ;-) Inpackningar hjälper bara till en viss del.


Är sugen på att klippa mig som du gjort! Heter frisyren något speciellt?
Jag skulle kalla det för en lång, jämn page.
Inget uppklippt! Bara rakt av.

Du har så sjukt mycket snygga kläder! Vart brukar du oftast köpa dina kläder? Din favorit affär? :)
Zara och H&M.


Hur fick du till din nuvarande hårfärg från mörkbrun? Jätte fin stil!
TACK!! :) Jag har inte varit mörkbrun? :)... Det är flera år sedan sist! I somras var jag suuuuuperblond (hate it) så efter det så har jag lagt en mörkare färg i botten samt lagt kalla partier genom hela håret.


Har du några skönhetstips?
Det vanliga. Äta rätt, träna och dricka mycket vatten.

Kan du berätta något om dig själv som du inte skrivit ut tidigare? :)
Hmmm… Vad skulle det kunna vara? Är ärlig i bloggen, och skriver mycket. Men kanske att jag fullkomligt äääälskar att spendera pengar och avskyr att spara. (Dålig egenskap). …och möjligtvis att jag älskar att vara ensam. När man jobbar med så mycket människor som jag gör och pratar hela tiden på jobbet så är det så skönt att komma hem och bara få vara tyst. Jag orkar inte träffa folk efter jobbet. Jag tar ut mig totalt på jobbet, ger allt de timmarna!


Vad använder du för rengöring till ansiktet?
Har haft många olika, i många år använde jag Dermalogica men till slut funkade de inte. Nu har jag en från Apoteket, som funkar jättebra. Tänkte att jag ska göra ett inlägg om det i veckan!


Kan du inte berätta lite mer vad det innebär att vara egen företagare? Hur lyckades du? Hur mkt jobb innebär det ungefär?

Känns som svaret kan bli en hel uppsats, men ska försöka göra en lång historia kort. Att vara egen företagare innebär frihet! Samtidigt så innebär det stort ansvar. Det är kostsamt. Varje månad har jag ca 35 000 kr i utgifter. Moms och F-skatt skall betalas. Jag kommer få en skattesmäll på ungefär 80 000kr i år dessutom. Jag gör som jag vill, ingen bestämmer över mig. Jag har jobbat som frisör i 7 år så jag hade en väl inarbetad kundkrets redan när jag startade eget. Jag är noggrann i det jag gör och ger det där lilla extra till mina kunder. Jag ställer alltid upp på mina kunder.  Dessutom så skulle jag aldrig låta en kund gå från salongen om jag inte själv är nöjd med mitt arbete. Sånt uppmärksammar många och det är nog det som gör mig till en bra frisör. Allt är ju relativt när det kommer till hur mycket jobb det innebär att vara företagare. Vad man har för mål med det man gör och hur ”perfekt” allt ska vara. Jag är perfektionist långt in i själen och gör inget halvdant. Jag lägger ner mycket tid och jag vill ha ett gott rykte. Jag, som nyföretagare, behöver jobba mer för att bygga upp en budget i företaget (om något skulle hända) samt kunna ha råd med utbildningar osv. Lägger ner allt ifrån 40 till 60 timmar i veckan.

Vad rekommenderar du för schampo/balsam?
Jag rekommenderar att du går till din frisör och frågar där.
Har ingen aning om din hårtyp eller hårhistoria och kan därför inte rekommendera dig något.


Hur lång är du?
Jag är inte lång utan kort :( 154! Klär mig dock därefter, så upplevs förhoppningsvis inte så kort.


Tjänar man mycket som frisör?
Enligt avtal, om man är anställd, och har avlagt 3årig grundutbildning samt gjort gesäll så har man en lön, som heltidsanställd på ca 18000 före skatt. Nu när jag är egen så bestämmer jag min lön efter mina förutsättningar.  Mer än hälften av pengarna man drar in varje månad försvinner på sociala avgifter (skatter/momser). Man blir inte rik på att vara frisör.


Vilket gymnasium gick du på? Gillade du den?
Jag gick på kommunala Kungsmadskolan. Nöjd med min utbildning!


Vilken stad bor du i?
Växjö

Hur gammal är du?
Inne på det 24 året.

Hur många par skor har du? :)
Haha! OJJ. Räknade en gång när jag bodde i min gamla lägenhet. Fick då en summa på strax över 60 par. Men jag har sålt en massa skor, och köpt en några nya. Så vad kan det vara? Kanske 50 par? Ingen aning, vågar inte tänka på det :)


Hur skyddar man håret bäst från klor när man simmar om man inte har badmössa? Sliter klor mycket på håret?
Ja håret slits väldigt mycket av klor. Det blir torrt! Våra tunna, fina hårstrån som vi har här i skandinavien klarar inte för mycket klor eller saltvatten. Om det är mycket klorerant vatten, så kan håret anta en grön ton också... Inget vidare alltså! När jag simmar (vilket inte hänt på evigheter) så kör jag massor med fukt i efter, i form av olika produkter och inpackningar.

Bästa knepen för att inte håret ska bli så slitet? :)
Klipp ditt hår regelbundet, hos frisör!
(5-10 veckor mellan klippningarna beroende på kvalité och frisyr) Många klipper håret hemma, och det ger ett annat avslut på topparna, håret blir fortare slitet och det blir dragningar pga av skärytan. Inpackning, 1 gång i veckan, särskilt om håret har mycket historia (färg, avfärg, blekning). Undvika värmestyling i den mån det går. Vill du platta håret, så skydda det ordentligt med värmeskydd innan. Ha aldrig håret i turban, det sliter. Använd alltid balsam, även efter inpackning. Undvik att borsta, slita i håret när det är blött/fuktigt. Då är håret som mest skört. Var snäll mot din hårbotten och använd rätt schampo. Mår inte hårbotten bra så gör inte håret det heller. Sluta använda mjällschampo. Känns som varannan människa använder det och varför undrar jag? Mjäll är inget vanligt hårbottensproblem. Många har däremot torr botten vilket kan likna mjäll.

Brukar du vara nervös, hur hanterar du det?
Absolut. Jag är, tyvärr bra på att stressa/bli nervös.
Jag kan vara nervös inför nya saker. Försöker bara att tänka bort det och plocka fram mitt självförtroende. Ingen kan klara allt, inte heller jag, men alla kan alltid göra sitt bästa! Bra motto det där!

Hur mycket väger du?
Får den frågan om och om igen... Jag kan pendla ca 3 kg i vikt. Så allt mellan 45-48 kg.

Du verkar göra mycket om dagarna, hur gör du för att orka med? och hinna allt? :)
Jag hinner inte allt.
Men vill jag något så sitter jag inte på rumpan och rullar tummarna om jag säger så. Det är full action från det att klockan ringer på morgonen vid 6 tills klockan är 23. Jag tillåter mig själv att slappa, slösurfa osv i max 2 timmar/dag. För att orka?... Jag älskar livet och mår bra. Positivt tänkande! Alltid! Jag försöker iaf att aldrig verka bitter :)...


SAKNAR




Tänk, det är bara 3 månader sedan man gick klädd såhär. Älskar fransjackan!!!! Hoppas jag känner likadant sen, när det är varmare ute :)... Om typ 3 månader!


SMALL




Slutar jobba om en timme och sedan ska jag iväg på afrodans! Det är evigheter sen så vi får se hur bra det går... Kan bli riktigt spännande ;-) Hahaha!


OUTFIT




Linne från Topshop, leggings och skjorta från H&M, skor Vivistyle.

Skojjade till det med lite färg idag...


IT'S SNOWING OUTSIDE




Snöar det hos er också? Vill INTE ha mer snö nu. Jag AVSKYR snön. Bort, bort, bort med dig!!!!



ONCE UPON A TIME




En gång i tiden så såg jag ut såhär! Kul med gamla bilder, tycker jag. Vad tycker ni?



HEY FOLKS




Hola guapas!
Hur mår ni alla idag? Fasen, jag tycker det är mörkt ute?? En sol, tack?... Nu ska jag knalla till jobbet, precis som i måndags och tisdags. Men imorgon är jag leeeeedig för då är det röd dag. Det tackar vi för!! :)... Skrapade ihop 4 timmars sömn i natt. Jag har gått och blivit nattuggla. Hoppas att det bara är tillfälligt. Ses senare med en hel dagens! Kram!


SOL I SINNE




Bild tagen i somras. Kan inte mina ben bli sådär bruna igen? Vore underbart! Helst nu ;-)... Eller typ i april funkar också!

Heej tjejer! (kanske en och annan kille som läser också??)

Fan det är så jääääkla mycket att göra på jobbet! Det är såååå kul :)... Trodde det skulle lugna ner sig efter nyår, men jag har inte märkt av det än. Ingen är gladare än jag! Så kul att det trillat in en de frågor från frågestunden. Lägger upp svaren imorgon/torsdag så om det är ngn som sitter och funderar på något så har ni fortfarande chansen att ställa er fråga! Idag hämtade jag ett paket med vårkläder från H&M... MUMS, allt satt perfekt!!! Supernöjd. Vill ni se innehållet?

Nu blir det kvällsmat och sedan ska jag minsann SOVA.
Har bara sovit 6 timmar totalt de senaste 2 nätterna. Varit trött när jag lagt mig men haft en hel del att fundera på så har liksom inte kunnat slappna av. Men nu är jag så himla trött så i kväll somnar jag nog trots alla tankar :)...

Vi hörs imorgon! Då blir uppdateringen som vanligt!
KRAM ♥


BACK




Heeej! Igår köpte jag en ny sladd till min dator! Så nu fungerar den igen... Det var laddsladden som brann upp i söndags. Men nu så.. Dock har jag haft fullt upp så har inte hunnit fixa med inlägg. Tar tag i det ikväll! Hoppas ni saknat mig ;-) Kram!


FRÅGESTUND


HEEEEEEEEJ!

Det är så att min dator gått sönder, sån himla otur har jag för tillfället. Den förföljer mig!! Jag ska försöka ordna en ny så att jag kan blogga igen på tisdag/onsdag. Till dess tänkte jag att vi kör en frågestund!!!! Blir det bra?

Så. Varsågod att ställa din fråga!!!!



NYÅR




Såhär såg jag ut på nyårsafton. Fick aldrig till någon bra bild, men dessa får duga! Skor & klänning från Nelly, kavaj från Gina.

Hej på er fina!

Först måste jag få be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen. Igår, nyårsdagen, mådde jag verkligen skit. Hej på dig bakfyllan. Jag har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Men det var det värt för vi hade en helt splendid afton hos Anna och Niklas! Dans och sångtävlingar :) Kunde inte blivit bättre!

Idag sov vi ut och nu har vi precis kommit hem efter en storhandling som heter duga. 1800 spänn på käk. Det är galet :) Ska gå ut till köket nu och hjälpa Putte med förberedningen till lunchen. Vi ses senare!!

Kram


ÅR 2010






Så fort kölden försvann så renoverade jag upp vår balkong. Tänk vad vit färg och trallgolv kan göra skillnad!




1 April så tog jag äntligen steget. Jag sa upp mig och blev egen företagare. Kanske det bästa jag någonsin gjort.


Vi firade midsommar på en vacker ö utanför Karlshamn. Riktig idyll. Sommaren var ett faktum.





Vi åkte till Cypern i 2 veckor. Bästa charterresan någonsin.



Min bebis blev allvarligt och akut sjuk. Det tog hårt på mina krafter, men nu är hon piggare än någonsin.







Jag började renovera upp gamla möbler. Det är skitroligt och jag kommer fortsätta med det framöver. Sååå mycket idéer och tankar...




Jag åkte till Berlin, bodde på lyxhotell och gick på gala med mina underbara kollegor.

Såhär sammanfattar jag året som varit med bilder. Det har varit ett grymt bra år. Jag har tagit steget ut och blivit egen företagare vilket har gynnat mig på många vis. Jag har jobbat otroligt mycket detta året, och det har givit mig nya, stora erfarenheter och chanser. Under året som gått så har vi även blivit helt klara med renoveringen av vårt hem. Jag måste även erkänna att detta året tagit kål på mig. Jag har aldrig varit såhär utmattad och trött och det tar jag med mig in i år 2011, med förhoppningar om att jobba aningens mindre, hinna med mig själv, träna och äta rätt, samt ge mina vänner och Patrik mer tid.

Hoppas ert 2010 varit fantastiskt. Nu är det dags att lägga det bakom oss, byta bok och påbörja ett nytt kapitel i våra liv. GOTT NYTT ÅR!!! ♥