HOW DO I MATCH THIS?




Tänkte fråga er vad ni tycker att jag ska matcha denna skinntröjan med?? Några förslag kanske?? :)


DAGENS!




Linne från Topshop, kavaj Gina, sammetsleggings från Åhléns och skor från Scorett.

Jaha... då har man 2 timmar kvar att jobba nu innan det är dags att gå ut i det kalla! Har inte hunnit sitta ner i 2 minuter idag, helt galet mycket att göra! Bara att vänja sig, det är bara början på julruschen! :)


LAUGH




Haha världens smile. Bjuder på det :) Hoppas ni haft en bra dag so far! Later.


YOU HAD ME




Tjabbatjenahallå... Sitter och äter fruppe och ser på Vakna med the Voice. Trevligt program det där. Varvar med nyheterna på fyran. Lite vett ska jag nog få in i huvudet också. Nähe. Kila till jobbet snart då. Ses senare vänner ♥


THE OTHER DAY




Häromdagen så snöade det såhär mycket hemma hos oss. Brr... Snart ska jag ge mig ut i kylan men idag skiner åtminstone solen och det är då som det blir sådär vintervackert :)... Men det ser ändå inte inbjudande ut...

NELLY






Mmm, såhär ser alltså skorna ut. De är fina att titta på men jag vet inte om jag gillar att gå i dem. De är vingliga och det känns inte som jag kommer få användning för dem. Kanske blir det till att skicka tillbaka? Hmmm, Vad säger ni kära läsare? Keeper?




SKYMTAR




Några som frågat om korset jag har på armen är en riktig tatuering, och jaa... Jag har en del tatueringar, korset är en av dem.  Skulle aldrig rita/måla på huden eller sätta på en låtsastatuering :)

Hohoho! Hemma nu från dagens jobb! Shit vilka grejer jag gjort idag :) Nu blir det matlagning och sedan ska jag visa upp mina nya nelly skor som kom med posten idag. Kram ♥


MUMS!




Jag gillar verkligen skorna som denna tjejen har på sig. Tror minsann att det kommer bli mer och mer metallic framöver. Jag hakar gärna på denna trenden :)... Gör du?


DAGENS




Älskar denna tshirten. Den kommer ni nog få se fler gånger :) T-shirt från Urban Outfitters, byxa H&M och skor från Scorett.


GOD MORGON




Morsning! Då är man vaken igen efter en natt som känts som 5 minuter. Fattar inte varför jag vaknar varje morgon med halsont. Det är inte roligt alls. Nu ska jag kila iväg till jobbet. Vi ses senare godingar!


KVÄLLSLEKTYR




Ett rykande hett nummer av Plaza Kvinna ligger framför mig. Ska snart slå mig till ro och lusläsa hela magasinet. Till det blir det glögg med smak av choklad och en lussekatt! Mums :)

Jag tycker att det är SÅÅÅÅ kul att jag fått så pass många nya läsare, det glädjer mig nåt otroligt mycket :) Ni är fantastiska! Varenda liten kommentar är värdefull...

Hoppas ni haft en fin första advent. Stora kramar!


ISKALLA GATAN






God kväll :) Hur har ni haft det idag? Massor med mys? :) Dagen har verkligen sprungit iväg och det känns som vanligt inte som jag fått nånting gjort. Vi har inte ens hunnit städa idag... Patrik har jättemycket i skolan och jag har suttit med en massa pappersjobb! Skönt när det är gjort. Veckan som kommer så blir det jobb måndag-lördag och det blir lätt 60 arbetstimmar denna veckan. Fint det!


TOMHÄNT




Hemma från min shoppingrunda som inte innehöll någon shopping alls
. Klämde och kände mest. Var inte på humör riktigt för att prova och snart så ska jag ju till Göteborg och då blir det desto mer shopping där istället :) Ser verkligen fram emot vår myshelg där uppe! Nu ska jag fota lite, och så ska jag sy färdigt några byxor! KRAM ♥


SNOWING OUTSIDE




Det snöar MASSOR här idag!! Myyyyys :)


SÖNDAGENS




Idag går jag klädd i min favorittischa från Urban Outfitters, sammetsleggings från Åhléns, Skor från Zara och skjorta från H&M.

Sitter och tittar på The Last Bounce som går på tvn nu, de är såååå jäkla bra! Man önskar själv att man kunde dansa när man ser på dem och deras utstrålning. De får det att se så lätt ut!
Snart ska jag iväg en runda till Grand Samarkand (nytt köpcentrum i Växjö!) på en liten shoppingtur. Vi får väl se om jag kommer hem tomhänt eller ej :) Later!


QUESTION




Funderar på att färga håret ännu lite mörkare i botten, vill få mer utväxtkänsla. Vad säger ni?

God morgon fina läsare!
1 advent idag, hur mysigt är inte det? Har ni hunnit få upp julpyntet? Jag satte igång med "lull-lullet" vid halv ett igårkväll. Patrik satt och pluggade så jag passade på. Känns ännu bättre idag nu när allt är fixat. Nu är Patrik iväg och köper lite tillbehör som fattades i kylen och sedan ska vi avnjuta en ordentlig adventsfrukost :) Dags att hoppa in i duschen nu och på återseende om en stund...

Kram ♥


RESULTATET



Såhär hemsk var dörren för ett par dagar sedan...



...Och så här ser den ut nu! Myyycket bättre :) Målade med magnetfärg först och sedan med griffelfärg. Nu blev dörren en anslagstavla!


EN DAGENS TACK!




Såhär går jag klädd idag! Enkelt men fint :)



SWEETHEARTS




Mina fina strumpbyxor från Topshop är på idag. Gillar detaljerna!



IDAG




Matchar vintern ute med ribbstickat från Monki. Skor från Vagabond och bh från BikBok.

God Morgon på er!
Sovit gott? Vaknat på rätt sida? :) Här är allt bra, ska snart ge mig ut i det kalla vinterlandskapet utanför, för att ta mig till jobbet. Vad kul att så många kikade in här igår, blev otroligt glad. Hoppas nu att många av er vill slå er till ro framför min blogg igen. Nu måste jag kila till salongen. Vi ses snart igen, KRAM ♥


LYCKA




TACK för alla fina kommentarer. Ni är underbara! Jag blir så glad så ni anar inte. Hoppas nu att många av er väljer att stanna kvar här hos mig, för ni är hjärtligt välkomna hit!!!

Nu väntar vi bara på att maten ska bli klar (är i ugnen) och sedan ska vi avnjuta en god middag ihop framför Idol. Det blir lugnt ikväll, imorgon väntar ju jobb! Ska stiga upp 06. Det känns lite tungt faktiskt. Märkte att det blev en massa med inlägg idag, men så är det ju vissa dagar. Jag gillar att leverera!

Ha nu en riktigt skön fredagskväll, och njut av att helgen är här!
Kramar! ♥


VECKANS BÄSTA?

1.


2.


3.


4.


5.


Här har ni mina 5 senaste outfits. Vilken är veckans bästa? :)


TWO MORE




KUL att jag är på blogg.se framsida! :) Jeansen är från Gina, likaså skjortan. Skor från Scorett!


HOPPSAN...


                

       Råkade klicka hem dessa skor från Nelly.se. 399kr. I dem blir jag 170! Det ni! ;-)


SERIOUS JILL




Haha det är ju fantastiskt att man kan vara så seriös hela tiden! :) Trött som tusan också. Nu ska jag skölja en färg och sedan har jag 4 klippningar kvar innan jag ska hem för att fortsätta jobba där... Kram


SILVERPANTS




Idag har jag på mig mina silverjeans... för första gången! Haha! De har legat och skräpat i garderoben. Men nu gillar jag dem supermycket! Bra köp :) Kommer mer bilder sen...



MORGONSTATUS




Jag bara måste ha ett sånt här örhänge. Hur fint?? Kostar 350 DKK + frakt. Känns inte OK. Ska avvakta. Någon som sett ett liknande i Svea kanske??

Samba ligger under täcket och tvättar mina fötter. Det kittlas. Patrik sover bredvid. Skönt med lite sovmorgon. Har inte sovit bra i natt. Samba och jag var ute på promenad vid 2 och vid halv fem. Hon har varit risig i kistan. Nu ska jag göra mig i ordning. Ses Sen! ♥


HOME SWEET HOME




Sådär! Första lagret av griffelfärgen är målat! Imorgon ska allra sista målningen göras. So far, so good! Bra mycket snyggare med svart dörr :)

Idag har jag faktiskt haft lite hemlängtan... efter sängen! Har varit så himla trött! Ska ta en dusch snart och sedan krypa ner bland de vita lakanen... Kommer säkert inte somna tidigt ändå (känner jag mig själv rätt så blir det framåt halv ett tiden ändå..) men jag kan ju ge det ett försök! :)...

På återseende imorgon kära vänner!! Sov gott, Kram ♥                      

                                   

DAGENS




Tröja Gina, Byxa H&M, Skor Zara.


JAG FRYYYYYYYYYYYYSER




Snälla någon... Ge mig en sol och 30 grader! Det hade varit fantastiskt. Vill INTE ha snö! :(


ÅNGER




Mmm, detta har jag plockat fram till idag. Jag är frusen och detta är ju egentligen den perfekta outfiten då. Men tänk er att jag är frisör... Vilket betyder massor av hår. Kommer antagligen ångra mitt klädval redan efter första klippningen. Så är det med det! På lunchen idag tänkte jag förresten gå och klaga på mina naglar. De har redan börjat släppa och jag gjorde dem i lördags. Det är inte OK.



HEJ MITT VINTERLAND


                     
                             Denna godingen beställde jag från H&M imorse...
                                          Något att se framemot :)


Oh MY God! Jag har precis varit och lämnat Samba hos min mamma eftersom både Patrik och jag kör långdag idag. Det var ett helvete rent ut sagt att köra. För det första så var min bil inparkerad. Varför ska alltid jag drabbas????? Och sedan var den insnöad också. Tog mig ett tag innan jag fick bilen i rullning. Därefter märker jag att tanken står på NOLL, det står att jag har 600 meter kvar att köra... PANIK. Åker till Shell som ligger närmst, men kortautomaten där funkar såklart inte. Åker till Tankomaten, och där funkar det! Fy fan. Vilken panik... Sen var ju såklart inte vägen ut till mamma skottad (sista kilometern) i skogen, jävligt halt och jävligt otäckt. Jag gillar inte att köra bil när det är snö ute. Men nu är jag hemma, med förfrusna fötter och händer :)

Ska klä på mig, fota dagens och sedan skynda mig till jobbet. Ses snart :)


STUNNING




Hallå hallå! Nu softar jag i soffan efter en heldag! Slutade kl 18 och sen har vi handlat (1500:- WHYYY måste mat vara så dyrt?) och sen lagade vi mat och nu precis så har jag målat ytterdörren igen! Busy busy.

Nu ska jag säga några sanningens ord... Jag har typ 1 miljon saker i huvudet men när jag ska skriva ner allt på en lapp (som jag blivit tipsad att göra) för att bli lite lugnare och nerstressad så kommer jag inte på nånting. Känner mig nog stressad över att jag har så mycket att göra,  saker som jag VILL göra och många saker som jag måste göra.. men jag kanske måste inse att allt inte kan hända på en gång... softa lite... Jag blir fan tunnhårig av det här. Trodde aldrig att det skulle bli såhär. På riktigt.. All stress = No goood for me! Så nu stänger jag ner datorn för ikväll. Japp detta blir min hemläxa. Ta det lite lugnt. Fan vad jag saknar mitt badkar. Där kunde jag relaxa och det kan jag fan inte göra i duschen.



DAGENS




Skor Zara, Byxa H&M, Kavah Gina och tischa från Urban.

Hallå på er! Nu har vi precis fikat här på jobbet. Gögg och kladdpepparkaka! MUMS! :) Nu har jag 3 timmars jobb framför mig innan det är dags att gå hem. Ikväll blir det målning, matlagning och matinhandling! Kylen ska fyllas :) Ses sen, Kram ♥


ETT ÅR SEDAN


                  

Njaee, det har inte hänt supermkt på ett år va? :)




HEJ MITT I VECKAN




Heeej :) Hur är det i vinterkalla Svea rike? Fy, jag kan inte fatta att jag måste gå ut i detta oväder snart. Jag gillar det inte! Cykeln får jag nog lämna hemma och istället ta mig en promenad till jobbet. Boooo!!! :(
Måste vidare nu... Kram! ♥


HEY...


                     

God Kväll!
Hur har ni det? Är det bra?? Jag mår inge vidare. Hoppas på ett under, att man vaknar frisk imorgon för då ska jag minsann jobba! Patrik är iväg i Halmstad, sedan kl 7 imorse. Han kommer hem senare ikväll. Ja just det. På bilden så ser ni nu att jag grundat en gång! Ska grundmåla sista gången imorgon efter jobbet och sen ska den riktiga färgen på dagen därpå. Känns redan mycket snyggare ;-) Idag har jag även hunnit med att köra 2 fulla maskiner med smutstvätt och storstädat hela lägenheten... SKÖNT! Nu blir det soft i soffan... Kram. ♥


SNÄLLA TOMTEN....




I år önskar jag mig detta! Mina favoritparfymer samt några sminkprodukter börjar ta slut (Cover All mix och Tri brow.), så påfyllning av dessa hade inte varit fel. Klockan, från Calvin Klein, har jag önskat mig av Patrik, då jag tog sönder min gamla klocka förra veckan. Har varit sugen på denna klockan från cK länge, men inte velat lägga 2000kr på den. Perfekt att önska sig ;-) o så har vi pengar... som slutligen alltid kommer behövas!


@ HOME



Hej bloggen! Idag är jag hemma. Mår verkligen SKIT. Halsen är så tjock, kan knappt svälja! Huvudvärk och tandvärk också. Så jävla irriterande. Men, som ni vet, jag kan ändå inte ligga på latsidan. Ska måla om ytterdörren tänkte jag! Har spacklat igen några hål och maskerat brevinkastet, handtaget och kikhålet. Ska låta spacklet torka och sen slipa hela dörren. Sen ska jag grundmåla med magnetfärg!.. Sen måste det torka i 24 timmar innan jag kan stryka på skoltavelfärg/griffelfärg. Så detta lilla projekt blir klart om ett par dagar med tanke på alla torktider. Efteråt så har vi en mörkgrå/svart dörr, som man kan skriva med krita på samt hänga upp ex. kom-ihåg-lappar med magneter... Smaaaaart va? ;-)


SKULL


       

Gillar detta halsbandet! Hade glömt bort det, men nu lär det komma till användning igen. Gärna ihop med mina andra halsband. Nu har jag LUNCH och det ska bli såååå gott!!! Hungrig! :) Kram!


METALLICA




Hej på er. Har på mig t-shirt från Urban, kavaj från Gina och leggings från Åhléns. Nu jobbar jag, till 19.30. Vi ses under dagen :) Kram!! ♥


I MIN SMAK




Men kolla in! Hur fint är inte detta då? Ser harmonsikt och välkomnande ut. I mitt framtida hus så ska allt vara vitt... Drömmarnas färg!

AH shit vad jag har vart bakis idag! Fattar det inte! Drack ju inte överdrivet mycket... Men det är nog en kombination av fylla, dålig sömn och en väldigt trött kropp som fått sitt utlopp idag. Det enda positva med bakfyllan är att jag vaknade utan halsont, första gången på säkert 6-7 veckor! Imorgon börjar jag träna, oavsett vad kroppen säger! Veckan som kommer så kör jag måndag-lördag - 52 timmar! SMACK!

Nu har vi hyrt film, Kommisarie Späck. Vi anser att vi behöver lite uppmuntran i mökret. Imorgon är jag tillbaka med outfits, i vanlig ordning! Hoppas er helg har varit till belåtenhet. Kram ♥



STÄDNING?




Hmm.. vi skulle städat. Men nej. Vi har myst med Samba i soffan hela dagen. Underbart. Patrik har beställt hemkörning av en pizza. Jag tänker inte äta pizza, sååå äckligt! Så för min del blir det typ ett glas cola. Inget hungersug idag inte. Ska däremot ge mig ut på en promenad med Samba snart. Sen ska jag inte röra ett finger på resten av dagen, för jag pallaaaaar inte. Jag har nog aldrig varit såhär oproduktiv! Hemska tanke!


HETING




Söta Rachel Bilson. Älskar hennes hårfärg.

God morgon! Har ni sovit gott?? Söndag idag och bara en vecka kvar till första advent. Mysigt! Här ligger det en brevid mig i sängen som snarkar, som jag gissar är väldigt bakis... hihi. Jag mår rätt bra faktiskt. Vi var hemma strax innan 3 i natt, så jag har bara sovit i 5 timmar. Gissar att min trötthet kommer i eftermiddag. Nu blir det städning och så ska jag ringa och se om jag kan få en hund levererad hit! Ska kanske sy lite också. Typ 20 byxor som skall läggas upp. Sådär spännande.



PARTY




Nu ska jag på lite förfest... Hade dessa kläderna på när jag fotade, men nu vet i fan. Jag tror jag byter om. Känner ni igen er?? Åhh, jag hatar sånt! Skit! ... Hörs imorgon i vilket fall... Ha en skön lördag!


NO FOCUS




Nu är jag hemma från jobbet. Patrik är iväg, vilket är skönt, för jag tänkte passa på att sova lite. Är skittrött! Jag måste ju ha det knäpptyst ifall jag ska sova, så det stora problemet är grannen som är i full fart med att riva sitt kök. Men jag ska ge det en chans iaf. Hoppas på sömn :) Sen blir det att tagga för fest!!!! Frågan är bara; WHAT TO WEAR???...

Kram! ♥


NEW HAIRCOLOR




Så! Tröja från Bikbok, skinnbyxor från H&M, skor Scorett. Liiiite mörkare än innan i håret också. Jag gillart!


GOOD MORNING




Vilka fina inspirationsbilder... Varför måste vi ha vinter nu?? 10 plusgrader hade inte varit dumt...

God morgon lördag!
Nu börjar jag jobba
, jobbar till 14 och då ska jag förhoppningsvis fixa naglarna. Mitt finger blöder lite fortfarande och bultar, så ev får jag väl fylla på alla andra fingrar förutom pekfingret då. Vi får se!
Ikväll är det partyparty. Jag är sådär taggad! Men det blir nog trevligt... Får ta det lugnt eftersom jag inte känner mig hundra och inte har råd att bli sjuk.
Vi hörs senare med bilder på nya hårfärgen.
Kram... ♥


SVIRAT




Mm, nu har jag svirat om till lite sköna, mjukiskläder. Fredagen gör sig påmind. I kylen ligger köttet i marinad och väntar på att få åka in i ugnen... Jag dricker lite vin, och Patrik pluggar. Jag skulle fixat mina naglar idag efter jobbet, men eftersom jag skar av mig halva fingret idag på jobbet så var jag tvungen att vänta tills det läkt. Kuljul. Det bultar och spänner. Så jag skriver ganska sakta på tangentbordet nu, det är nämligen höger pekfinger som fått sig en törn.

...önskar er alla en skön fredag ♥
Ses imorgon, Kram!!


SNYGGING




Inspiration :) Nu längtar man till sommaren... Bara ben, Mmmm...


ÄNTLIGEN


              
Sitter nu i frisörstolen och får lite färg i håret. Ska ju som sagt bli lite mörkare. Men bara lite ;-) Har bilden ovan som inspiration. Fint Fint.


2 ÅR SEDAN




Mm, såhär såg jag ut för 2 år sedan. Känner ni igen mig?

Halloj fredag!!!
Hur är läget i Sverige? Allt gott? Jag är svintrött, har ont i halsen och är frusen o snorig. Hopppppas inte att det bryter ut feber osv iaf. Idag är det som vanligt en helt vanlig vardag för mig eftersom jag jobbar imorgon. Sen imorgonkväll så är det fest som gäller. Men jag får nog ta det lugnt. Har inte råd att bli sjuk nu innan jul. Det är fan det sämsta med att vara egen företagare, att man har 1 veckas karens. Det är ju sjukt... Så jag kommer aldrig vara hemma när jag är sjuk... Utan det är bara att gilla läget!

Nähe, nu är det jobb som gäller 10 timmar frammåt. Hörs under dagen :)
Kram ♥


TWO MORE





Sådärdåja! Då var man hemma igen. Faktiskt lärt mig lite nya saker. Himla kul. Nu ska jag laga mat eller något sånt. Nåt som kan mätta mig hunger iaf. Det blir nog bra det.... Vi hörs...



INSPIRATION!




Låter bilden tala för sig själv.


JOHN BLUND




Jag blundade på 90% av bilderna jag tog i morse. Resten gjorde jag grimaser på. Jag var tydligen inte vaken. Men här har ni mig. Allt från H&M! Hur enkelt?? Jag har en del smycken på mig idag också, hade dock inte det på mig när jag fotade.



MORNING GUYS




Liten smygbild på hur jag ser ut idag.

Nu ska jag kila ner till jobbet. Har kurs idag till kl 18 :) Alltid kul. Vi ska klippa på dockor, haha. Har inte gjort det på 7 år, så det kan ju bli spännande. Hoppas man lär sig nåt! Vi hörs senare fina ni, Kram ♥


YOU ARE AMAZING




Fan vilka übersnygga byxor tjejen har på sig. JAG BLIR TOKIG!!!! Vill ha...

Nu tackar jag för mig, går och tar en lång dusch för att sedan somna gott i sängen jämte min prins! Hörs imorgon, Kram kram kram ♥

(...var på väg att färga håret nu ikväll iaf, men jag mitt smarta helvete har ju givetvis inte rätt färg hemma. Klantarsle!!!!)


THE SHOE




Skorna är från Zara, förra årets... Gillar dem massor! Stabila och snygga. Praktiskt ska det va! :)

Nu är jag hemma från jobbet! Orkar inte ställa mig o fixa håret nu, kanske blir imorgon istället. Nu är det ju fotboll på tv, det vill man inte missa :)
Imorgon har vi utbildning på jobbet... Ser jag framemot... :)


GETTING DARKER




Det blir bara mörkare och mörkare ute, och jag funderar på om jag ska slänga i en mörkare toning på mig själv ikväll. Jobbar ju sent, så får se hur mycket ork som finns över till att exprimentera :)


DAGENS




Skor från Zara, bh och byxa H&M, Tröja Gina.

... Nu har jag lunch!!! Hungrig eller vad!?!?! :) MAT MAT MAT!


A MILLION THOUGHTS




Hey you guys!

Jag är tröttare än tröttast idag. Måste börja med vitaminerna och hoppas på att det blir bättre. Vaknar upp varje morgon med halsont och snorig näsa. Vi måste också försöka komma i säng tidigare än 1 som det har blivit senaste veckorna. Jag är egentligen väldigt kvällstrött och därmed morgonpigg men Patrik har rubbat det där. Nu har vi iaf sett klart alla avsnitt av Sons of Anarchy som fanns hemma och därmed måste vi vänta en vecka innan vi kan se nästa avsnitt. Det blir hårt. Har aldrig sett en så bra och verklighetstrogen serie. Jag sitter på helspänn hela tiden och mår dåligt med dem i serien. Gråter varje avsnitt. Haha...

Jag jobbar till 20 ikväll. På tal om det... Det var någon som tyckte att jag jobbar för mycket. Det kan jag hålla med om, men det är en helt annan sak att vara egen företagare mot att vara anställd. Särskilt under de första åren, och särskilt när man har de målen som jag har. Jag sätter alltid höga krav på mig själv och det är inget undantag den här gången heller. Jag kör på så länge jag orkar och har lusten. Förhoppningsvis så får jag min belöning en dag... :)

Kram på er, vi hörs senare under dagen.




FANTASIN? GONE?




Ja men så enkelt det fick bli idag då. Inte varje dag skjortan åker på om jag säger så... ;-)



EN VÄLDIGT TRÖTT JILL





METALLICA




Haha, denna t-shiten får mig att tänka tillbaka på mina barndomsår med min bror. Ska inte gå djupare in på det än så. Snygg t-shirt helt enkelt. Jag gillar den. Köpte den på Urban Outfitters.

God förmiddag!
Hur står det till? Vi har lite snö här idag, eller om det kanske bara är frost? Hmm, i vilket fall så är det väldigt kallt! Jag är ganska osugen på snö. Det får vänta i 1 månad till...
Idag jobbar jag till 21. Hemma vid 21.30. Det är en lång dag, men det gör inte så mycket för Patrik är ändå i Halmstad.
Vill verkligen komma igång med träningen igen. Men just nu finns det ingen tid eller ork till det. Jaja. Vi hörs senare. Kram ♥


TIPS




Jag har ju varit lite dåligt med att tipsa er nu på senare tid. Här kommer iaf ett grymt tips!!! Jag är inne på andra flaskan nu. Det är en olja som kan användas till det mesta. Du kan droppa i lite i din vanliga hudlotion för att få den mer återfuktande eller bara använda den som den är. Ger schysst glow till kroppen!



LEVA LIVET




Sådärja. Linne BikBok, jeans Gina och skor Dinsko. Lätt som en plätt. Orkade inte riktigt idag :) Hade kunnat slänga på mig vad som helst och ändå inte känt mig fin. Vissa dagar är ju såna.  Nu ska jag åka och köpa hundmat och sedan hämta hem byrackan.



SATISFACTION




Haha jag dör lite varje gång jag ser denna bilden. Nu ska jag fixa en massa ärenden! Later folks! Outfit bild kommer upp senare. Hann inte fota i morse.

 

NY HEADER??




Jag har funderingar på att göra en ny header... Har haft den andra ett tag nu, vad säger ni?? Ni kanske sitter inne på en massa skills??? ;-) Någon kanske vill ta sig an det?? Eller så kanske ni har lite idéer?? HIT ME!

... jag väntar...


FAVORIT?

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


FAVORIT??
Mmm.. Detta är veckan som gått i klädväg. Vilken outfit tar hem matchen?



MIN GODING




Ja det blir inte bättre än såhär när man har en kille som helst inte vill ställa upp på bild :) Men i vilket fall. Här ser ni nya tatueringen. Döskallar, kors och texten Páritas. Fint. (Ja, han har rakat armhålan nu eftersom tatueringen skulle dit.) Jag klippte även honom igår, och färgade håret, skägget och brynen.  Han är så fin, min goding ♥


SUNDAY CLOTHES




Idag, söndagen till ära, kör jag mjuka sköna kläder i form av sliten urtvättad tröja från Topshop, tillsammans med sammetsleggings från Åhléns. Skor från Scorett.

Yes, yes, yes. Nu har vi sett klart andra säsongen. De sista två avsnitten var så jävla jobbiga. Både Patrik och jag lipade ;-) All städning är klar, och sista smutstvätten körs just nu. Skönt! Nu blir det promenad för min och Sambas del. Patrik pluggar. Om ett par timmar ska vi till Skönborg för Fars Dags-middag. (Grattis pappa!)


ELLE




Idag väntar städning, men efter det så blir det minsann läsning i nya Elle. Har inte ens hunnit tjuvkika i den än...

Vi ligger och kikar på Sons of Anarchy. Har gjort det hela morgonen. Sjukt bra serie :) Jag har varit och hämtat ett paket i morse också som jag tänkte visa för er senare. Ses snart.


WOW




All min KÄRLEK till Tove Styrke. Fan vad hon knäcker! Sjukt bra album. LYSSNA HÄR! Hon är sjukt snygg också. Det är ju på grund av henne som jag fått för mig att jag ska klippa av mig håret. Även om jag tror att det inte blir så.




NU TAR JAG HELG




Nu checkar jag ut från Salongen för denna veckan... FINT DET!!!  :)


WORK IT BABY




Dagens! .... och några timmar kvar att jobba :)



SIMPLICITY




Det är mörkt, grått och ösregnar ute. Nej jag tänker inte bidra med en färgklick idag. Jag vill vara lika grå som världens utanför. Enkelhet går före idag. Tröja från Cheap Monday (Nähe??!?) Skinnbrallor från H&M och skor Scorett.

God morgon helgen!
Jag är trött och svullen i ögonen idag. Men det är bara att gilla läget och kila till jobbet. Känns sådär kul när det är regn ute. Väl där blir det skoj!!... Jag ser framemot Patriks förändring... Hörs sen.. Kram kram ♥


DON'T FUCKING TELL ME WHAT TO DO




Fredagskvällen lider mot sitt slut. Nu ska vi checka ett avsnitt av Sons of Anarchy och sedan sova tätt, tätt tillsammans. Imorgon jobbar jag 9-16. Patrik ska få en liten makeover imorgon också.... Är det något ni vill se kanske?? ;-)

Bild på hans tattoo har också efterfrågats, så det kommer!!!
Hoppas er fredag varit till belåtenhet. Kram ♥


LUNCHBREAK




Haha nej jag vet, det är inte ofta jag har vita toppar på mig. Men idag har jag bara en massa klippningar på jobbet, vilket betyder att jag inte kommer i närheten av färg, vilket i sin tur betyder att jag då vågar klä mig i vitt. Har en förmåga annars att alltid få färgfläckar (som inte går bort!) när jag har vitt på mig. Händer aldrig annars. Och det händer knappt aldrig att jag bara har klippningar, snarare tvärtom, så det gäller att passa på.


FRIDAY LOVE




Volangskjorta från Vila, Plyschleggings H&M.

HEJ FREDAG!
Hur är läget? Känner ni att helgen är på ingång? Lite extra lyckliga idag? :) Underbart! Fredagar är härliga. För min del så är fredagen en helt vanlig vardag, precis som tisdag eller torsdag. Det blir ju så eftersom jag jobbar alla lördagar. Så min fredagsfeeling får vänta tills imorgon ;-)

Nu är det jobb som gäller fram till 18. På återseende senare, fina ni!
Kram ♥



URBAN




Jag älskar dem! Har några nya tischor som jag köpte i CPHG... Alla är så fina. BRA KÖP :)


Hemma från jobbet! Haft en kul dag :) Är på väg att svälta ihjäl så nu blir det mat. Typ gröt? Haha, sjukt sugen ändå.

Jag har senare tiden gått tillbaka lite till att inte skriva så långa texter till mina inlägg. Vet att många av er ändå bara tittar på bilderna... Men jag har ändå en känsla av att några av er vill läsa om min vardag och mina tankar? Eller har jag fel? Kommentera gärna så jag vet hur ni vill ha det :)

TSCHÜSS!



LEO CROSS




Den är jävligt bra helt enkelt.


PAISLEY




Klänningen är en gammal trasa från i våras, hittade den när jag organiserade min garderob. Gillar paisleymönster.

Dålig update imorse men jag har haft händerna fulla. Jobbar till 19... Vad gör ni denna torsdag? :)



PUMP IT UP




Tjejer! Stoppa undan plattången, eller använd den åtminstone på ett annat vis. I WILL TEACH U. Tvätta håret, tupera slinga för slinga och platta på tuperingen. Kamma ut och YES du ser ut som på bilden! HUR SNYGGT? Älskar det!!!

Förövrigt så är jag ganska emot neonfärger och liknande i håret. Tycker att man ska hålla sig hyffsat naturlig, iaf när det kommer till mig själv. Annars så har hon ett jäkla fint läppstift också.

------------

Jag är helt färdig!! Vi ska kolla på fotboll nu. Zlatte spelar ju! ;-) Lagom underhållande för en trött själ. Ni får ha en mysig kväll!!! På återseende imorgon.


JAVISST




...och som förra inlägget visade så är det detta som jag har på mig idag! Älskar verkligen mina skinnbyxor. Känns som jag använder de var och varannan dag. En riktig favorit! Tischan köptes i CPHG.

Heeej på er :) Nu är jag färdig på jobbet med mina kunder. Ska städa och stänga allt innan jag går hem. Som vanligt är jag den sista att gå hem. Eftermiddagen flöt iaf på bra, det gäller att planera och hålla sig till planerna. Underbara kunder!!! .. Vi ses hemma... KramKram ♥


BEBISHÅR




Haha jag har sjukt mkt bebishår. Fan. Håret där fram blir liksom aldrig långt. Det är bara en massa små fjun. Sådär kul.


WHAT TO WEAR?




Idag ska jag ta på mig detta... Gillar det grå mot svart skinn (så mycket fake det kan bli). Det blir fint.

HEY!
Onsdag redan. Don't get it. Idag har jag en galen dag på jobbet. Det känns kul och samtidigt lite jobbigt. Förmiddagen kommer flyta på, utan problem, men i eftermiddag får jag nog lite problem. Tidsproblem. Jag har knölat i hop mitt schema. För många kunder på för kort tid. Så kommer säkert sluta med att jag har 3 kunder igång samtidigt. Så kan det gå! Jag löser nog det också...

Nu kilar jag, PUSS!



I WISH




Jag önskar att jag hade haft orken och framförallt lusten att ta hand om mitt hår. Eftersom jag gör det på andra hela dagarna så är det inget som jag vill pyssla med när jag är ledig. Ganska synd. En annan gång kanske.

Hemma från jobbet nu! Skönt. Ligger redan i sängen, ska kolla 3 avsnitt av Sons of Anarchy... Har ni sett det?? Grym serie! :) Fick hem lite saker idag, show you guys tomorrow!!!!


TRÖTTA SÄCKEN




Jovars. Visst speglar humöret av sig på kläderna man väljer? Trött och hängig = mjukisbrallor.
Ny tröja med axelvaddar (framgår inte på bild pga håret). Resten kan ni? :)


BREAKFAST




Vardagsrutin = GRÖT med bär!



UNDERBARA TISDAG




En bild tagen i Köpenhamn på mig och några kollegor.

Morsning!! Idag vaknade man av att regnet smattrade mot rutan. Huuuuaa... Vill inte stiga upp!!! Är dessutom tjock i halsen :( Nähe. Nu mååååste det bli lite action. Jalla. Later. Kram


JA TACK






När jag ser dessa bilderna på Erin så blir jag sugen på att bli mer som hon i håret. Samtidigt så älskar jag den färgen jag har nu och det är inte ofta jag känner så. Men ja. Det tåls att tänkas på.




DAGENS!




Hey friends. Såhär går jag klädd idag. Sammetsleggings från Åhléns, Skor från Skopunkten (!), Linne från H&M och Kavaj från GT.

Nu ska jag luncha med min gamla kollega, Alexandra. Det har vi sett fram emot :)


VECKA 45




Hej på er fina!!
Ny vecka och då är det dags att ta nya tag! :) Hur känner ni er?? Mår ni bra?

Här är allt kanon. Ska snart kila iväg till jobbet. Jobbar till 20 idag! Låååång dag, men jag har ju vart ledig hela helgen! Måste ta igen den tiden som gått "förlorat". Samtidigt så måste jag säga att vi haft en helt fantastisk helg tillsammans. Patrik börjar ju plugga i Halmstad nu så vi kommer inte ha riktigt lika mycket tid för varandra framöver.

Vi hörs senare. Kram


SHOES




Din Sko 499kr. Gillar!


ZARA BASIC




Ett kap från Zara, 299kr.


OOOPS




Hamnade visst i tatuerarens händer... Ja, inte jag denna gången heller.. Utan Patrik :)


BLONDINER




Haha! En bild från i somras på mig och älsklingen... Vi blir båda väldigt blonda på sommaren, iiiinte så fint! :)

Ja visst längtar man tillbaka till den varma sommaren. Känns som evigheter sedan. Särskild kontrast fick man nyss när jag var ute med Samba på en liten promenad. Det är ett tjockt lager frost ute, det krispar i marken när man går. Annat var det i somras...

Sov ut idag, inga klockor som väckte oss, hur skönt?? Tagit en lång, varm dusch och sedan gick jag som sagt med Samba. Nu är det frukost i sängen som gäller :)
Hörs senare. Kramar ♥


WANTED


                         

Åh alltså jag vill ha ponchon som tjejen på bilden har på sig... Någon som vet vart jag kan hitta en liknande?

Klockan är efter 16 och dagen har bara försvunnit. Vi ligger nedbäddade i sängen och myser, alla tre! Eftersom Patrik haft tentor hela föregående veckan så har han inget att plugga på nu i helgen. Nya kurser börjar igen på måndag. Nu ska vi snart åka och hyra en film, köpa massor med godis, och sedan hem och fortsätta mysandet. Vi har inte haft såhär mycket tid för varandra sen i somras, när vi var på Cypern. Gäller att ta vara på tiden!!! ♥


HARLEY




Nytt i garderoben är även denna härligt urtvättade jumpern. Älskar den! Snygg som attan till heels och skinny byxor.

Nu har vi städat här hemma, luktar rent och fräscht. Tvättmaskinen och diskmaskinen gör sitt. Patrik är på gymmet och jag ska gå en sväng med Tuttiluu... Sedan blir det paperwork i några timmar!


GO MÖRRA




God morgon på er :)
Sovit ut här idag. Vaknade inte förrän vid åtta. Såååå skönt! Precis ätit frukost nu så fundererar på att sova en vända till. Igår såg vi nya Beck filmen- Levande Begravd. SJUUUUUKT bra. Jag skrek många gånger kan jag säga :) SE DEN!!!! Later skater. KRAM!! ♥


LYCKA




Jag ska säga er att jag faktiskt älskar dessa bilderna på mig själv. Jag kommer ihåg hur lycklig och glad jag var den kvällen och det är verkligen ett minne för livet ♥

Idag känner jag också glädje. Glädje över hur bra jag har det! Jag känner mig tillfreds... :)


BAMSEBILD




Shit vilken stor bild det här var, men jag är på jobbet så kan tyvärr inte fixa det nu. Yes. All black idag. Skjorta från Gina och skinnbralls från H&M. På fötterna har jag de nya skorna från Din Sko.

Nu blir det lunch :)


MORNING FRIDAY




Snart är det läge för lite vinterpynt i lägenheten... För ett år sedan såg det ut såhär. För övrigt så längtar jag redan tills tulpanerna gör entré. Så himla fint med fräscha blommor!

Hey Friday!
Är ni lediga idag? Har ni arbetsförkortning? LYX i såna fall. Själv så börjar jag jobba nu och jobbar till kl 18. Blir nästan ett 11 timmarspass... :) Det är nu det börjar! Kommer jobba 60 timmarsveckor fram till jul. Kommer vara ledig 1 helg framöver bara och det är då vi ska till Göteborg. Gissar på att jag kommer vara ganska mör i kropp och knopp framåt jul och nyår.

Ha de fint, hörs snart... Kram Kram ♥


HARMONY // TATTOO




Här ser ni ännu en av mina tatueringar. Den står för harmoni hos mig, som den väldigt självklart antyder. Jag tycker att det är viktigt att man är i harmoni med sig själv för att sedan kunna lyckas med andra saker i livet. Mår inte jag bra så kan jag inte prestera. För mig betyder den även att jag inte ska lägga energi på onödiga saker som inte förtjänar min uppmärksamhet, utan bara göra saker som får mig själv att må bra.



NEW SHOES



Yes. Nya skor var det här från Nelly. 399 pix. Gott! Blir fina till allt.



DAGENS!




Allt från H&M, förutom skor från Vagabond.

Hey you soldiers..

Det är ont om tid här hemma idag. Men gud så mycket jag har hunnit med på morgonen. Det gillar vi!! Så skönt :) Nu ska jag kila iväg till jobbet. Vi hörs där. Ha de underbart i höstsolen... Kramar ♥


BRACELET




Här är en bättre bild på mammas armband som numera är i mina ägor... ;-) Hur fint som helst!


Fått hem en massa paket idag. Visar er innehållet imorgon :-) Ska även visa er vad shoppingen i Köpenhamn hade att bjuda på.

SOV GOTT!!! Kram ♥


JAG TAR DET FRÅN BÖRJAN




Efter flera månader av ständigt sökande så hade en ny annons kommit in på Blocket. Precis ett sådant skåp jag var ute efter :)



Påbörjade renoveringen genom att tvätta rent med målartvätt och sedan slipa hela möblen samt maskera kring fönsterglasen. Plockade även bort beslagen/handtagen.



Började måla med en oljebaserad grundfärg. Gjorde detta 1 gång eftersom det täckte bra. 



Målade sedan 2 lager med en matt täckfärg i nyansen "vit". Använde mig av en helt vanlig målarpensel och strök på ganska mycket färg, annars riskerar man att få en "blackig" yta.



Skrapar bort färg från rutorna, tar bort maskeringen och monterar beslagen/handtagen.



Resultatet när möbeln är på plats hemma.



Väldigt nöjd md resultatet ;-)



...Och här har jag börjat fylla på med saker som skall förvaras i skåpet...

Fick så många kommentarer om vitrinskåpet så jag valde att göra ett inlägg om det! Är supernöjd med det och det känns så himla bra att äntligen ha lite förvaring i vardagsrummet.

Gillar ni det??


CLOSE UP



Allt från GT förutom skor från Vagabond.

Heeeej! Kom precis på att det är röd dag på lördag vilket betyder att jag är LEDIG! Hur underbart???? :)

LIKE




JAG ÄLSKAR JACKAN!

God morgon fina ni!
Ska stiga upp nu och göra mig i ordning för att sedan dra i ösregnet till jobbet och jobba! Vi hörs under dagen. Kram Kram ♥


FRONT AND BACK




Sablans bananer! Ser på fotbollen och FC Köpenhamn spelar ju riktigt bra. Grym match. Några minuters speltid kvar och jag hoppas på ett mål till :) Sen blir det sängen som gäller. ÄNTLIGEN.


HOME



Haha bara lite trött i morse.

Hej på er!! Hur mår ni i mörkret??
Jag är sinnessjukt trött. Har fruktansvärd huvudvärk. Längtar till sängen...
Patrik har haft tenta idag och så har han tenta på torsdag också. Busy Busy. Annars händer inte mycket. JOBB som gäller :) Ska fota vitrinen och lägga upp bilder! KRAM


INDISK HEMINREDNING






Jag vet inte riktigt vad det är som händer. Jag som älskat rena, klara miljöer där det gärna ska vara kliniskt har nu övergått mer och mer i det "indiska". Tona ner bilderna ovan något och ni stiger in i min drömvärld. Ja, på ett ungefär iaf. Himla fint.



CAN WE PLEASE SLEEP?




Jahaja. Såhär ser jag ut idag. Skinnshorts och linne från Bikbok. Kavaj från Vila.

LOVELY MORNING




Åh vad skönt det är att vakna i sängen och sedan få ligga kvar ett tag. Skönt att det är ljust ute på morgonen nu igen. Lär väl vara så i nån vecka iaf. Nu kurrar magen, ska upp och göra gröt. Sedan kila till jobbet. Kör ett 10-timmarspass idag. See you later alligator!




DON'T FUCKING TELL ME WHAT TO DO




Ny jacka från Urban Outfitters. Den är helt fantastisk. Lite bomber. Sjukt varm. Sjukt snygg. Kan nog vara årets bästa köp.

Det har verkligen varit fullt upp idag. Så himla gött att starta veckan så. Mamma och pappa har varit här ikväll och avlämnat skåpet samt satt upp nya sänglampor och en gardinstång. (TACK Daddi!) Åh det blir så fint här hemma!!! Ska fixa fram bilder framöver :)

Nu ska jag hänga upp gardiner...


KLASSIKER



En klassisk badrumsbild tagen på hotellet i lördags strax innan vi skulle ut :) Körde på metallic leggings och svart skjorta. Ser ni mitt nya armband?? Den tjocka länken har jag "lånat" från mamma. Tack ;-)
Ska lägga upp en bättre bild på armbandet sen. Älskar det!


KLAR!




Voila! Nu har jag avmaskerat och skruvat fast beslagen igen :) Kommer antagligen få hem skåpet ikväll. Det ser jag fram emot! Blev lite skillnad. Hoppas att den gör sig hemma. Nästa helg ska jag påbörja ett nytt projekt ;-)



LÖRDAGENS




Såhär såg jag ut i lördags... Hann tyvärr inte lägga upp bilden innan jag åkte men bättre sent än aldrig. Ribbstickad klänning från Monki, Blazer från GT och skor från Vagabond. Hade även strumpor upp över knäna men hade inte de på mig när jag fotade.

Mööörsning!
Hur är läget?
Fan jag är så jäkla seg. Mååååste stiiiiga uuuuuuupppp nuuuuuuuuu... Ja jag ligger fortfarande och latar. Börjar inte jobba förrän i em. Så ska snart äta nybakat med min man och sen ska jag ut till Skönborg och göra klart vitrinen. Sen jobba! Härlig dag. Nu ska jag ut med vovven. Ni är fina. Tschüss!