onsdag

så har snart onsdagen gått.
sjukt seg dag.. har shoppat ännu ett par finfina skor idag. jag är bra på att köpa skor. dålig på att använda alla bara. ska ta o rensa bland alla gamla någon dag och slänga. tar så mkt plats. weell. sen var jag inne på make up store. köpte smink och snuttade lite av nya parfymen från "i do" kollektionen. MMMMM den luktar så grymt gott.
nu måste jag spara de sista slantarna till helgen. ska bli så underbart skönt att få komma iväg från växjö, även om det bara är en snabbis.

nähe. dags att plocka lite bland kläderna och som vanlig ha beslutsångest för vad som ska få åka på imon.
har btw skön träningsvärk idag. känner mig duktig och bra då. mindre bra är det att käka all choklad som jag häver i mig dagligen. hemläxa på den.

fick min väska idag också som jag kammade hem vinsten på. lite schysst gammal vintage känsla med mkt färg. eller nåt. svårbeskriven men väldigt mycket jag.

see you..

tisdag

åhhhh!!!!!! jag är så arg!!!! vet inte om jag ska skratta eller gråta. jävla biljävel. min nya bil blev för en vecka sen helt sönderrepad medans jag var och handlade. sånt händer bara mig. nu när jag vart iväg o skulle köra hem så dör stereon! jävla skitbil! skulle aldrig bytt bil. skrattretande. och jag som ska till göteborg i helgen. utan musik? no way... ska ta den till verkstan imon och se om det är nån sladd eller liknande som hoppat ur. hoppas att det löser sig!

jaha.. annars då? jobbat idag. segt och ganska lugnt. varit och tränat hemma i jonnas fina förråd.. haha.. asbra ju. kommer förmodligen inte kunna gå imon. och så har jag hunnit laga mat som jag kan ha med mig till jobbet resten av veckan... duschen som väntar strax.

på lunchen så hann jag shoppa lite också. som vanligt. ovanligt om jag kommer hem tomhänt! händer väldigt väldigt sällan. det bidde iaf ett par finfina skor och ett par slappebyxor. får försöka hålla i pengarna nu..
som sagt gbg i helgen, då bränner jag nog lite pengar och sen står det ju miljoner andra saker på inköpslistan.
vill verkligen, verkligen, verkligen ha en bärbar dator. det blir nästa stora investering ;)

nu. dusch.

eleven.se

har jobbat hela dagen, 9-18. Åt världens godaste kycklingsallad på lunchen och gick ut o promenixade restrerande 45 min. så nöjd med mig själv. fick mitt paket från eleven.se idag. beställde sent i torsdagskväll och redan här. snabb leverans! fick en lite extra påse med prover på lite olika fuktcremer.
hämtade även mitt nya pass. fy fan. dom trodde inte att det var jag på mitt förra pass... vad ska folk tro nu? herregud ser ut som en mördare av värsta slag. hatblicken on. well well. tur att det inte är alltför många man behöver visa det för. hann in en sväng på gt också. nya shorts och ett svart fodral liknande american apparel.
sitter här med en påse dragé egg.. mums.

nähe. dags att göra något vettigt utav dagen. frågan är vad... den som lever får se!