GÅRDAGENS




Slappa kläder var det som gällde igår :) just nu finns det inge inspiration när det är kallt och ösregn! Hoppas ni håller ut till våren ;-)

Jobbar på salongen i 2 timmar till sedan hem och göra pappersjobb i ett par timmar. Skönt att jobba lite hemifrån :)... Later!


JUMPSUIT




Grå jumpsuit från BikBok. Perfekt en varm sommardag! ♥

God morgon! Ska dra till jobbet NU. Helst för 5 minuter sen. Tänkte bara säga Hej till er :).. Ses senare. Kram!


WEEKDAY








Hade säkert 20 plagg med mig in i provrummet på Weekday, även de omtalade skorna med klumpig klack. Såååå snygga, men sååå tunga. Kändes som bly på foten, tyvärr. Annars hade jag köpt dem direkt för de är riktigt fina! Med mig hem fick jag ett par silverglittrande vita CheapMonday jeans, shorts även dem från Cheap Monday samt en grovstickad (kallar man det så?) tröja från Weekdays egna märkte. Så nöjd! :)


MORNINGSHINE




Vilken skillnad det är att vakna till sol istället för grått, regnigt trist väder som det varit de senaste dagarna. Känner mig betydligt piggare i kropp och själ. Fick några tips om att gurgla jod, samt tugga på ingefära mot min eländiga hals. Sagt och gjort! Höll på med det hela kvällen igår, men njae. Jag har inte märkt någon större framgång än. Men det kändes bra igårkväll så jag kör på ett tag till och förhoppningsvis dör bakterierna ut då :).. Tack Snälla för tipsen! Ni är guld värda!

Nu bär det av mot jobbet. Knegar på till 21 ikväll också. Lika bra ;-) Ses later on, och då med lite mer shoppingnews!


HENNES








Lite nytt från H&M. Blev ganska besviken på utbudet denna gången, brukar alltid hitta MASSOR men så inte denna gång. Dock är jag väldigt nöjd över de få saker som fick följa med hem ♥


GOD MORGON FINA




Hej sötnosar! Är det någon som sitter inne på ett bra huskursknep mot halsont?... Jag vaknar varje morgon med sån jäkla smärta i halsen, men det går över efter ett par timmar. Jag sover med kläder på mig och ibland även en halsduk/scarfs eftersom jag har så lätt för att bli sjuk. Supersexigt ;-) Nämen det är hela tiden ett lätt drag från vårt fönster och jag är superkänslig för drag. Jag hinkar ju massor med te under dagen, med honung i. Tar en shot KanJang ibland men känner mig ändå aldrig riktigt frisk. Vad göra??... Så trött på eländet.

Nu är det dags att kila till jobbet, jobbar till 21 ikväll. Hoppas på att kanske hinna se sista stunden av Sverige-Moldavien iaf :) Bättre än att inte se något alls. Nästa match som Sverige spelar, så är jag & Putte där på läktaren ;-)... Längtar...

Ha en fin dag, hörs om ett par timmar!


HOTELLRUM & MIGRÄN




Hej tjejer! Jag tänkte bara uppa en liten snabbis för nu ska jag krypa in under täcket. Migrän! Det är inte det minsta kul. Hoppas att tabletterna går in och ger sin verkan snarast. Ses imorgon, hoppas ni alla haft en bra start på veckan ♥


GRATTIS ÄLSKLING




Idag fyller Patrik 25 år! Grattis, Grattis, Grattis min favorit ♥

Anledningen till att vi var i Göteborg i helgen och gottade oss var ju att P fick det av mig i alla ♥ dag present. Väl där uppe så överraskade jag honom med 25årspresenten :)... Jag har fixat en stockholmstrip i juni. Vi ska upp i ett par dagar, och kolla på Em-kvalet mellan Sverige-Finland på Råsunda. Vi kommer även vara turister i Sthm, se sånt som man ska se. Har gjort det i nästan alla europeiska huvudstäder men inte Sthlm, så tänkte att det kunde vara lite kul :)... Så det blev hans present, inkl tåg, hotell, turistkort och biljetter till fotbollsmatchen. Riktigt bra present, tycker både han och jag :)

Patrik står i duschen och sjunger för tillfället ;-) och jag har en världslång to-do-list dagen till ära. Bäst att sätta igång!... Förresten, så är min förkylning tillbaka igen. Ska bojkotta den och påbörja uppackningen. Ska fota lite och visa er vad som hamnade i shoppingkassen under helgen.

Ses senare. Kramar ♥



(En ordentligt gammal bild på oss, men min dator har pajjat så alla bilder är GONE...)

BLACK LEATHER


             

                                    Denna goding är numera i mina ägor! LOVE IT!

Nu blir det en liten runda ner till relaxavdelningen innan hotellfrukosten skall avnjutas i stilla tempo. Efter utcheckning så hinner vi med en liten shoppingtur innan det är dags att ta tåget hem. Tack Göteborg för denna gången. Alltid lika trevligt ;-)



GÅRDAGENS




Enkelt och snyggt från Gina. Körde på korallackade naglar. Vårfeeling!

Vilken underba dag vi har haft i Göteborg. Kameran är med, så bilduppdatering kommer :)... Nu gör vi oss i ordning för middag. Bokade bord redan förra veckan för att vara säkra på att få plats. Ska bli så gott. Vi hörs imorgon igen, då ska jag visa en sak jag shoppat!

Happy Saturday


MITT OMBRE HÅR



Tänkte bara att det var lite kul att visa några närbilder på hur mitt hår ser ut för tillfället. Lite ombre-känsla, inte sant?

...Sorry för mitt osminkade face. Naturell look ska det ju tydligen vara ;-)... Haha!



OMBRE




Ni har väl inte missat den "nya" hårtrenden? OMBRE heter den! Det är såååå himla snyggt tycker jag. Ger rätt känsla till lyxbohemen. Mörkt från grunden och ljusare ut i längderna/fram i luggen. Vad säger ni? Gillar ni Ombre?

 

MIN TUR ATT FRÅGA ;-)




Hej Bloggen!
Nu åker jag och min kärlek de 24 milen till ett par sköna dagar i Göteborg. Vi ska bara mysa och njuta på vårt fina hotell. Kanske hinns det med en shoppingtur också?... Vi får se! Inga måsten, inga krav. Bara vara med varandra ♥

Jag kommer blogga därifrån, har datorn med mig! Men jag tänkte passa på att fråga er vilka ni är, och varför ni läser min blogg!? :).. Vart bor ni? Ålder? Berätta lite om er själva. Vill ju lära känna er, även ni som vill vara anonyma. Ni är ju nästan fyrsiffriga, så alla känner jag ju inte!... Vore kul om ni tog er tid att svara! :)

Tills att vi hörs igen, Må bäst! Kramar


HÄROMDAGEN




Häromdagen hade jag detta på mig :) Glömska Jill har varit i farten igen! Fotar outfitsbilder men glömmer bort att jag gjort det ;-) Braaaaaa där! Men som jag brukar säga, bättre sent än aldrig. Allt från H&M.


GE MIG RACHELS SKINNPAJ




Jag var bara tvungen att få skriva av mig lite angående snyggingen, Rachel Bilsons, skinnjacka. Kan vara den snyggaste jag någonsin sett. WOW! Ge mig...


TACK ELENA!




Vet ni vad som hände på jobbet igår? Jo, en underbar kund, Elena, kom in och gav mig en liten present! Hur söt?? Jag blev så glad, så glad!!! Att någon tänker på lilla mig, och uppskattar det jag gör... Det värmer i hjärtat! TACK finaste Elena! ♥


GRATTIS JONNA!


                           

                                        Bilden på mig och Jonna är tagen på Rhodos 2004

Idag fyller min svägerska Jonna år! Stort grattis till dig snygging! Vi firar det genom en date såhär på morgonkvisten :) Sedan blir det lunch tillsammans innan det är dags för mig att jobba i eftermiddag.

Later skater!


IDAG ÅKTE FAVORITEN PÅ




Nä jag står inte ut med vinterjackan längre. Idag åkte den lite tunnare jackan på. VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! ♥


PRICKIGT




Längtar till jag kan gå utomhus såhär. Vågar inte än, eftersom jag har så lätt att bli sjuker... Men snart så! ♥

Kämpar på jobbet, halva dagen klar, hälften to go :)


MITT FULLSPÄCKADE SCHEMA


                             

Snacka om att kalendern är fullbokad! Alla andra dagar så jobbar jag, förutom söndagar samt påsk och midsommar! Det är något kul inbokat varje månad, vilket betyder att tiden kommer flyga iväg... Midsommarplanerna ska smidas på fredag! Åh vad jag har mycket att se framemot ♥ 2011 kommer blir så bra!...

Har ni bokat någon resa?


DUNDERFÖRKYLD


Ahhh JAG ORKAR INTE. Nu har jag varit sjuk i en vecka. Å har nu blivit ännu mer förkyd. Fakk. Jag har inte tid, jag har absolut inte tid, att vara sjuk nu. Är fullbokad i flera veckor framöver. Är jag hemma så får jag inga pengar. Inga pengar=NO good business. Jag har en veckas karens. Tar alltså en vecka innan man får ut "sjukpenning". För jävla dåligt. Måste friskna till innan helgen. Hur kul blir det att åka iväg i helgen om både Putte och jag är sjuka? Idag ska jag hinka te så det smäller om det. Mängder med ingefära! Frisk SKA jag bli, så enkelt är det. Jobbar 12-21 idag så nu ska jag däcka nån timme till innan jag måste upp för att dra iväg mot jobbet. Ses senare helt enkelt. Kramar!


WHITE




Bara ben känns ju fortfarande ganska långt bort, men jag bara mååååste få längta! Varför är sommaren i Sverige så kort? Skulle inte ha några som helst problem med sommar året runt.

Fick ett återbud precis. Känns mycket bra! Hade massor med saker att fixa med mitt schema etc. Så nu är jag i fas! Skönt :)... Ska strax ta hål i öronen på en tjej. Ha de så bra, KramKram


TISDAGENS OUTFIT




Nu kilar jag till jobbet. Arbetar till 18.30 om jag inte minns helt fel. Halsen känns sådär men humöret är på topp och jag känner mig tillräckligt frisk för att jobba! Ha en fin fin tisdag! :)


MYSDAG




Ett rykande nytt nummer av Plaza Kvinna landade på hallmattan vid lunchtid...

...Åh vad jag älskar att vara hemma själv. Det låter kanske konstigt, men det är bland det bästa jag vet. Älskar tystnaden! Har bara legat och läst hela dagen. Grubblat. Tanke efter tanke har klarnat och nu känner jag mig otroligt nöjd med tillvaron. Denna helgen har varit den bästa på länge. Rehab för själen. Grymt skönt att det är så organiserat och städat här hemma. Nu blir det betydligt lättare att hålla efter...

...Men nu är det nog slut på mysandet för idag. Dags att ställa sig i köket och göra middag till Patrik som borde komma hem inom en timme. Han har tenta just nu, håller båda mina tummar för honom! Jag ska även passa på att gå igenom lite pappersarbete, samt laga matlådor till veckan.

...Å vet ni?
 Mysandet fortsätter redan ikväll. Vi har hyrt filmen Hämnden! Någon som sett den??

Ska ladda inför en ny arbetsvecka också
. En kort vecka! I helgen åker Patrik och jag på SPA. OOOOM jag ska njuta? Åh ja! Denna helgen var bara uppladdningen ;-)...

Kramar om! ♥



MONKI ACC




2 st snilleband och en korthållare från Monki. Like!

God Morgon!
Varit uppe sedan 06. Morgonen har varit fullbokad, men nu har jag tid att sitta ner och äta frukost. Idag har jag bara tänkt ta det lugnt. Halsen är värre idag igen, och även näsan har börjat rinna. Det blir vågrätt läge i soffan hela dagen. Det är evigheter sedan jag unnade mig det. Later!



UPPSATS




Hej på er glada vårfirare!
Ja för nu är det väl ändå vår? Så himla varmt (8+) och strålande sol ute idag. Kan inte kännas bättre i ett vårälskande hjärta ♥

Jag har repat mig ganska bra.
Jag mår dåligt varje morgon, så även i morse. Känns som halsen ska sprängas. Värker. Tyvärr har jag lyckats smitta ner Putte också. Hoppas inte att det påverkar hans tentamen imorgon.

Helgen är snart förbi och jag har, trots förkylning, varit extremt effektiv. Jag har rensat i källarförrådet. Det var kaos där. Man kunde inte ens öppna dörren, men det kan man nu. Har kört bort mer än hälften av alla saker till containern. Nu kan man till och med gå in i förrådet, och ta sig en sväng-om. Om man nu känner för det ;-) Har placerat min klädhängare där nere också. Snart ska vinterjackorna hängas ner... Hoppas jag iaf! Det tog mig 6 timmar att städa där nere. Efter det var gjort så började jag rensa i garderoberna. Efter 3 timmar var det klart. RELIEF! Fy fan vad gott det kändes. Sedan däckade jag stenhårt. Vaknade idag, och var på samma humör. Självaste städdjävulen, here I come! Underbart! Skickade iväg Patrik och sedan har jag städat varje liten millimeter av vår lägenhet. In i minsta detalj. Jag har städat alla lådor, skåp etc. ALLT ÄR SÅ FINT NU!!!! Skrubbat, skrubbat och skrubbat lite till. Det rann svett i pannan på mig, när jag var i mitt esse. Började vid 7 imorse, och höll på i 9 timmar! Det ni! Sen for jag iväg och storhandlade. 6 uppackade kassar senare sitter jag nu här i soffan och funderar på vad jag ska unna mig själv nu. Nu när jag varit så duktig. Nåt är jag väl värd? (godis exempelvis... ;-)...hihi)

Jag är sjukt sugen på att dra och sola. Men jag går ju på laserbehandling under ett halvår, så får inte sola. Det stör mig lite. Får inte sola förrän i början av juni. Imorgon är det dags igen. Ska till lasarettet kl 8.30. Laser. Aj-Aj! Sedan har jag uppehåll över sommaren och en bit in på hösten. Påbörjar behandlingen i oktober igen och kör på i ett halvår även då. Kommer bli bra, det är jag säker på ♥

Det här blev visst en uppsats. Men jag behövde skriva av mig lite. Dags för en dusch och sedan söndagsmys framför Solsidan. På återseende imorgon fina vänner.


HEMMA


                                       

Jag mår inge bra idag hörrni så bloggen får vila lite. Jag är hemma, nerbäddad i sängen med en massa gotte. Ska avnjuta några avsnitt One Tree Hill och bara mysa och tillfriskna. Kramar ♥


PILOT




Denna bilden ger mig enormt ha-begär. Jag har ett par pilotisar från Rayban liggande hemma någonstans, frågan är bara var. Dags att börja leta!


SOLENS FÄRG






Kommer matcha den med vita jeansshorts när våren kommit. Kommer från Vila. Med all snö som landat under natten så känns det som ett evighetsprojekt innan solen värmer oss igen.

Jobbar och sliter men inser att jag nog borde stannat hemma idag... Huuuuaaa!


UPDATE



Hej fredag!

Börjar dagen med att sammanfatta gårdagen; SKIT! Det är något som spökar i kroppen. Jag tror att detta spöket heter feber men jag vill inte, vill inte, vill INTE känna efter ordentligt. Känner mig matt och trött i hela kroppen. Måste försöka ignorera tanken. Snön som föll igår gjorde inte saken bättre. Inspirationen är i botten.  Brukar ha 1-2 dagar /månad som jag känner såhär. MEN, detta var igår. Nu är det NY DAG, nya möjligheter och dessutom är det fredag.. NU-> Jobb och sedan blir det hem och däcka stenhårt. Bloggen kommer ta nya tag den också, vänta ni bara ;-)

... Är det någon som skulle vilja extraknäcka som städerska i vårt hem i helgen? Fönstrerna behövs putsas!... Min garderob (8 st+walkincloset) behövs rensas och vårt förråd i källaren skulle behöva en genomrensning också. NÅGON???...


INSPIRATION




Så himla fint med olika texturer av svart. Gillar hur man blandar upp de olika materialen. Hårfärgen är dessutom superfin! Mums!... Stockholms streetstyle tror jag!


DARK




Haha alltså det är så jävla typiskt mig! Nu när det snart är vår så inser jag att jag inte har ett enda färgglatt plagg hemma. Jag har en nästintill helsvart garderob, vilket jag absolut älskar, men jag måste nog lätta upp den med något lite färggladare... Hmm... Köpstopp var det ja!... Suger på den ett tag...

Idag är det alltså rymdtema som gäller ;-) Måste kila nu! Ha en superfin dag! Ses senare.


WEEKDAY




Denna underbara, underbara ribbade tischa fick jag levererad till mig häromveckan av en söt bloggläsare! Den kommer från Weekday och kostar 250 kr om jag inte minns fel :)... Tack, tack!! Oftast är det mest enkla också det snyggaste...


SKÄRP




Detta skärp följde med hem från Monki. Så fint! Like it a lot :)

Nu är det köpstopp som gäller för nästnästa helg så ska Putte och jag iväg och jag gissar att det blir lite tid för shopping då :) Idag är jag lite krank. Känner mig iaf inte helt hundra. Näsa, hals som krabbar. Ska nog få rätsida på det också hoppas jag!!! :)... Nu bär det av till jobbet, kör på till 21 ikväll. Halleluja!


FORTSÄTTER MED NYTT FRÅN H&M






...Virkad topp från H&M, 199kr. Do I have to say more?


WALLETS




Kom hem från H&M med dessa underbara små plånböcker för ett tag sedan. Den svarta i lack används flitigt nu, perfekt för kontokort och finns även fack för cash. Den andra blir fin framåt sommaren ;-) 29.50:-/st.

Jobbar nu, fram till 19 ikväll. Har förberett ett inlägg som kommer upp i eftermiddag. Ha en underbar dag! Kram!


BLACK PUMPS








Jag bara älskar mina nya pumps! Nu längtar jag ännu mer efter plusgrader så jag kan inviga dem... Men det går åt rätt håll och snart har vi passerat halva mars. Hur skönt? Dessutom så åker älskling och jag iväg på ett äventyr nästnästa helg. Nu börjar vi längta ♥


BLUE BOX








Mitt nya smyckesskrin från Indiska gör sig så bra hemma! Perfekt för mina favoriter ♥


SLAPP MÅNDAG




Såhär går jag klädd idag även om detta är en "gammal" outfitbild. Det enda som skiljer är håret och när jag ser denna bilden så blir jag sjuuukt sugen på långt ljuuuuust hår! Åh så fint det var! Skönt att ha mjukiskläder på jobbet ;-) Måste stressa mot jobbet nu hörrni. Tiden är knapp idag! Vi hörs senare med lite nytt :) Puss!


OUTFITS

1.


2.


3.


4.


5.


Vilken oufit plockar hem segern denna veckan??

Åhh, det var så underbart gott med tapas på Sangria igår. Vi njöööööt nåt så sjukt mycket! Nu bär det av till morfar för att klippa honom, sedan vidare till pappi för att klippa han och sedan hemåt igen för fortsatt jobb hemma! När var jag senast helt ledig? :)

Livet leker...


SKÖN EFTERMIDDAG




Denna boken fick jag också hem från bokrean för ett par veckor sedan. Längesen jag läste Ego Girl så nu var det dags för uppföljaren kände jag! Ngn som läst den?

Då har man jobbat klart för denna veckan. Var hur pigg som helst när jag gick från jobbet men nu tror jag allt att John Blund kommit på besök. Gaaahh, vad jobbigt! Jag som måste städa lägenheten innan vi ska ut och äta på Sangria. Ska nog ta mig igenom det ;-) Ska bli otroligt gott med tapas iaf!  Måste nog äta lite nu med, är galet hungrig. Ses!


ROBYN




I alla-♥-dag present fick jag konsertbiljetter av Patrik. Vi ska se Robyn uppträda i juli! Ska bli så nice. Robyn har varit min stora idol sedan jag var 7 år, då hon släppte sin första singel. Har ju till och med hennes ena låttitel intatuerad på mina revben. Patrik vet vad jag gillar! Så en tripp till Helsingborg blir det i sommar. LÄNGTAR! ♥


STYLEBY




Hur glad blir man inte när man kommer hem och möts av ett sprillans nytt modemagasin? Första numret som Kling släpper och jag längtar tills jag har tid att utforska tidningen! Nu bär det av till John & Jonna. Jag är sååååå hungrig! Tacos, tacos, TACOS.

Btw. En fråga såhär på fredagskvällen. Vi ska boka hotell i STHLM. Vilket hotell ska man boka? Så centralt som möjligt, med gym och frukost och gärna inte allför dyrt. Give me a hint! Puss!


TJUSIG RYGG


 

Byxdress, H&M, 199 kr.
 Do I have to say MUMS?
Soon to be mine!


LONGING




Fredag idag igen! Härligt, härligt. Här jobbas det heldag och sedan ska vi hem till min bror John och Jonna och deras skatt Lowe. Där blir det tacoskalas! Mums! Imorgon är det jobb som gäller igen. Happy Friday folks!


AMSTERDAM




Mycket resor nu- jag vet. Känns ganska stressigt, men antar att det kallas I-landsproblem. I början av maj så åker jag hit, till Amsterdam, i 4 dagar. Hoppas på härligt vårväder så man ser staden från sin bästa sida. Jag har aldrig varit i Amsterdam tidigare, har någon av er det kanske? Några tips??...


VILL HA FRÅN MONKI




Monki har fyllt på med fler nyheter. Åh vad jag älskar den batikmönstrade skjortan/tunikan. Såå himla fin!



TORSDAG




God morgon! Sitter i telefon med sj och har gjort det i snart 50 minuter. Mycket bra service där måste jag säga!!! Är bara liiiiite arg nu. Bara lite. Vi hörs senare, förhoppningvis så har allt klarats upp då. Håller tummarna!!! :)


LACE




Dagens! Om än lite sent uppdaterat så kom den iaf ut idag! Syns knappt men jag har iaf en virkad väst på mig. Hur fin som helst :) Nu ska jag självdö lite i soffan. Pussar!


NY KÖKSLAMPA




Jaaa, nu har vi en vacker krona i köket också! :)... Fick inte till någon bättre bild än såhär i morse. Men ska visa er helheten till helgen :) Till dess får ni hålla till godo med denna!


OH BOY




Hej godingar! Solen lyser ju nu :) Hoppas verkligen att vädergudarna har fel- så att solen får fortsätta att förgylla oss! Nu blir det tidig lunch. Kramisar ♥


NO SUN




Såhär såg jag alltså ut igår :).. Som vanligt lite efterbliven ;-)...

Åh jag vill sova mera, mera, meeeeeeeeera! Men icke sa nicke. Upp och hoppa redan vid 05.15. Inte så snälla bananer. (internt, måste lägga av med det.) Jobbar typ trehundratjugoåtta timmar idag. SES!


FINALLY




Köpte ju dessa för ett par månader sedan. Fick hem 37or, och de var för stora. Nu har jag bytt till ett par 36or och de sitter som en smäck på foten! YAY... Från Nelly.se btw.


DAGENS UPPLÄGG




Tischa från Urban och Converse, till detta kör jag skinnbrallor! Fresh!

Hur mår ni idag? Hoppas allt är fint. Kanonväder ute, om än lite kallt. Men vi får väl ge det ett par veckor innan de lite mer härliga temperaturerna kommer. Solen lyser iaf och det gör mig på ett strålande humör!

Ska kila till jobbet nu, ses senare vänner ♥...



ME ♥ BARCELONA






Då har jag gallrat ut några bilder från mitt album från Barcelona -08. Kan avslöja att albumet innehåller över 400 foton samt en och annan film :-) Men visst ser det fantastiskt ut?

Måndagen börjar lida mot sitt slut. Jag ska ta mig en varm dusch och sedan softa i soffan lite innan läggdax! Imorgon väntar 10 timmarsarbetsdag utan någon som helst paus så jag hoppas på en god natts sömn så jag pallar trycket ;-)... KramKram!


BARCELONA




YES! Jag fick som jag ville ;-) En resa till min favoritstad Barcelona över min 25-årsdag. Har visserligen bara varit här en gång tidigare men förälskade mig redan då i staden så jag hoppas och tror inte att jag blir besviken denna gång. Här kan vi njuta av storstadsliv samt en (finns egentligen 7!) fantastisk strand. Jag var här i 6 dagar 2008, och nu, 3 år senare så stannar vi i en vecka. Underbart!!!! Denna resan ser vi verkligen framemot ♥ Min kärlek och jag!

Tänkte att jag skulle skramla i arkivet lite och leta upp lite bilder från när jag var i Barcelona 2008. Stay tuned.



SKÖN STUND FÖR MIG SJÄLV




Har stigit upp extra tidigt idag, bara för att hinna lata mig :)... Lät väl skönt? Fyndade nämligen Sofi Fahrmans båda böcker på bokrean häromveckan. Ska börja plöja nu :)... Om ett tag lägger jag upp ett inlägg om den andra resan som vi bokat, så kika in snart igen! Kram ♥


MAKE UP PALETTE




När jag köade inne på H&M häromdagen (ska visa vad jag köpte mer!) så fick jag syn på denna lilla palett. Perfekt då jag inte använder skuggor supermycket. Fick den för 60 kr! Superbra pris :) Sen kanske det är så att kvalitén suger, det återstår att se :) Den fick iaf följa med mig hem, tillsammans med lite andra saker...

Hur har er helg varit? Hoppas den varit fin! Solen har minsann gjort sitt :)
Nu ska jag ta en låååååååång dusch och sedan krypa ner under filten och bara mysa. Lovely sunday!


SARDINIEN




Hit åker vi en vecka i augusti. Sardinien! Ser ut att vara idylliskt och vackert. Jag har inte tidigare varit i Italien, så det blir spännande :) Är det kanske någon av er som varit där?

...Å så har vi bokat en storstadsresa också! Den resan blir i slutet av juli, eftersom jag fyller 25 år då :) Mer om den resan kommer! ;-)

Galet mycket i kalendern framöver. Precis som jag vill ha det! Blir minst 1 resa/månad fram till oktober. KUL! Nu ska jag laga mig en härlig lunch, sätta mig på balkongen med ett täcke och äta i solskenet. Har ni också sol? Därefter blir det ca 3 timmars pappersjobb innan jag ska gå en promenad med hunden. Borde rensa i garderoben också och lägga upp annonser på Tradera... Men oooorkar jag verkligen det??...

Kram ♥


KAOS




Åh alltså ni hajjar inte hur mycket jag har fixat med idag. Det är dock fortfarande KAOS i mitt huvud, i min kalender och i vårt hem. Tackar gud att jag är ledig imorgon så allt hinns med. Hatar att ligga efter och nu är jag ordentligt efterbliven ;-)... Jag har iaf massor med saker och visa er och berätta för er, så imorgon hörs vi med ny energi! Sov gott vänner ♥...


FRIDAY LOVE




Fredag idag ju! Kom på det nu!!! Hääärliga bananer! Vad har ni för helgplans??...


DON'T BREAK ME




Haha och här har vi ännu en gårdagens. Hörrni jag skäms nu. Men ja- jag ska bättra mig!

On my way till jobbet i skrivande stund. Fullt ös! Idag har Putte och jag bokat en resa på morgonen, berättar mer om det i helgen :)... Love!!


HAPPY FACE




Körde på svarta palladium skor till igår :-)... Kanske världens skönaste skor?

Åhh lalala... Jag är SÅÅÅ GLAD idag!....


GÅRDAGENS IGEN ;-)




Haha jag ligger efter! Har aldrig hänt innan att jag publicerat två stycken gårdagens på raken. What a heck! Så här såg jag iaf ut igår. Militärkofta & leggings från Åhléns, tunika från Lindex.

Go mörra! Jag har galet mycket fuffens för mig just nu så bloggen hamnar lite vid sidan av. Därför kommer dagens outfit upp en dag för sent, men skit sak samma. Huvudsaken är att det publiceras. Bättre sent än aldrig... Inte sant? ;-)... Idag har jag en riktigt tokig dag på jobbet. Vet inte vad jag tycker om det. Jag har kört ihop det rätt ordentligt för mig själv, så vi får se om jag kommer hem levande eller död ikväll! Jag tidsinställer ett inlägg som kommer upp i eftermiddag någon gång. Stor kram till er ♥




HELA DAGENS




Finisar! Jag har en så jäkla go dag idag! Humöret är i topp och livet kan inte vara bättre!


GÅRDAGENS






Såhär gick jag klädd igår. Glömde posta oufitten igårkväll, hade ju fullt upp med att svara på alla era fina kommentarer ♥ Ni är så fina! I vilket fall så gick jag klädd i tröja från Lindex, skjorta under från H&M, vaxade jeans från Gina och mina svarta Converse (bättre bild kommer!)


SECONDS




Se så fina mina nya Levisshorts är... De ska användas flitigt i sommar :) Gärna till en magkort tischa! Längtar verkligen till sommaren och till brunbrända ben. Till att kunna gå i gräset, barfota. Doppa fötterna i havet... Listan kan göras lång. Längtar gör jag! Fast å andra sidan, vem gör inte det?



CROWNS






Jag har gått och blivit löjligt förälskad i kronor. Jag har nio stycken olika sorters här hemma :) De är så vackra!
... Och ja, förtillfället är det en plastblomma i den ena kronan... Men jag har inte tid att sköta om äkta vara, och inga gröna fingrar heller tyvärr. Men kanske skulle klara av att ha "hjärtan på träd". Ska prova iaf!

1 MARS! ...Å så var det äntligen ny månad, och inte vilken månad som helst, utan en VÅRmånad! Om man nu ska tro almanackan iaf ;-)... Snart är snön helt borta, ljuset är ett faktum och solen gör oss varmare för var dag som går. För mig är mars månad en tråkig mellanmånad, men ska försöka njuta lite :)...

Dags att kuta till jobbet. Har morgonmöte först och sedan jobbar jag till 19. Hoppas ni alla får en fin dag. Kram ♥