ögongodis



ligger och ser på 2 fast 2 furious på 6an. här snackar vi ögongodis, ehh yepp!! paul walker är ju löjligt snygg, kan vila ögonen på honom utan några som helst problem.



klen och matt



såhär klen var jag inte ens förra ggn jag var sjuk. känner mig helt matt. sovit bort hela dagen. fick ett litet eftermiddagsbesök (massa mys ;)) men i övrigt har det varit sömn som stått på schemat. jag har inte ens ätit. jag har tvingat i mig ett glas saft men höll på att spy på kuppen. min hals är inte vad den borde vara. det här är ju rena bantningskuren. har ett glas brevid mig där jag sitter och spottar, vill inte ens svälja mitt saliv för det gör såååå ont. febern har ökat igen. imorgon ringer jag vårdcentralen för lite antibiotika. så nu vet ni det.
samba håller på och gräver sig ner till kina eller ngt? att hon inte ger sig. jag är hungrig, sugen på soppa.. kanske gör lite sparrissopppa.. vilken fest! jag hatar att vara sjuk...



samba vågar iaf gosa med mig

haha



fan vad dåligt jag mår! orkar mig inte ens upp ur sängen.
men då får man roa sig med sånt här...









teeeeeeen

sikkkkkkk



jag som trodde jag hade varit sjuk tillräckligt detta året. icke. nu ligger jag här igen med 39graders feber. halsen är så svullen att jag knappt får ner alvedon. huvudet spränger. känns så jävla trist. jag har inte tid att vara hemma, en dag som denna. ska försöka sova lite nu, har ju inte fått en blund i natt... 

sikk??



jag undrar som en flundra om jag håller på att bli sjuk/är sjuk. har så svinigt ont i halsen, kan inte ens svälja mitt egna saliv. får ge det någon dag till sen får jag väl gå till farbror doktor och få lite antibiotika eftersom jag gissar att det är halsfluss. ovanpå detta har jag världens huvudvärk. synd om mig va.. haha.. äsch. nu har jag gått typ 1,5 mil, applåder till mig och lite till johanna. har varit och handlat massor med mat  och hämtat hem doggan.


helst av allt vill jag bädda ner mig och vila men gör jag det så vet jag att jag inte kan sova något i natt. jag är lite krånglig på det viset. nu blire iaf städning och lite matlagning. måste ju göra mat till imorgon.
ska nog bara vila ögonen lite...


teenager


montag!



helgen är över och min lediga måndag är här. skönt, men det betyder också att resten av veckan är pain in the ass. imorgon jobbar jag 13 timmar, gött. har faktiskt unnat mig sovmorgon idag, hör ju inte till vanligheterna.
 hade en så mysig kväll igår
idag händer det inte mycket, ska städa lite och handla. ska strax ut på en lång promenix med världens bästa johanna och samba.
 



möööösigt :)



see you later hater

hellu sunday.. hellu headache



fy katten va dåligt jag mår idag. men fick pallra mig upp för att åka till jonnis på lite firande. mysigt och gott som tusan. tack! :) skulle gått hem men det började regna så fick gå en sväng nu som först. underbart väder, så behagligt. nu får man hoppas att det inte blir några fler bakslag.  igår var det en lite mysig tjejfest här, det var väldigt lugnt och sansat. men vad hände sen? ingen som vet, ingen som vet. men man känner ju av idag att det kanske blev liiiiiiiiiiite för mycket. ramlade i natt också, eller ja, NÅGON puttade mig så jag ramlade över cykeln. vilket betyder blämärken och svinont i ryggraden, tackar ;) ska snart äta lite sen blire massa mys!




akropolis i fredags
fina annorna :)



kusse, johanna och jag
och se vilken fin färg vi fick till i johannas hår!



klockren bild haha!

solong

yoyoyo

det sluta bra ikväll asså :-) hihihihihi


puss på er snorungar
klockren kväll. ändå.
more to tell imorgon

yo



måste bara tipsa om en sjukt bra låt. känns som det är lite kleerup över den. den är iaf grym. FREDAGSKÄNSLAN är fucking underbar! jag längtar till ikväll och till imorgon kväll.. det händer mycket skoj denna helg. GÖTT. Ladda hem låten nu crackhoes!

KID CUDI- DAY AND NIGHT

sjuk?



hej hå.. vaknade tidigt och skulle ut och gå, men har så svinigt ont i halsen och det snöar och är blaskigt ute så jag stannar hemma i sängen istället. somnade vid halv två eller ngt, svintrött. man borde stänga av mobilen så man slipper bli störd. ligger o tittar på the voice. jag älskar josefins nya frippa. nu ska jag försöka pallra mig upp och städa lite. sen blire frulle och jobb till kl 18.  vi ses.

och vaaaaaaaaaarför ska du alltid misstolka mig? så jävla onödigt :(





hej fuckfaces

nu är det såhär att jag är svintrött. ska fixa lite och sen gå i säng. MEN, jag vet, att jag ändå inte kommer somna förrän vid 12 typ. störigt.  träningen imorse gick suveränt. imorgon börjar jag tidigt så det får bli en promenix på morgonen bara. jobbar till 18 sen ska jag på äventyr med de bästa ♥

nu blire fix och pack i en liten stund innan jag ska lägga mig här igen...


en annan sak som är jävligt störigt är att folk inte har vett att lägga av i tid. jävla skunkar som smsbombar mig, dra stick FÖRSVINN. lägg er energi på andra som kanske uppskattar den. tack för alla komplimanger, men NEJ TACK. det är jättesmickrande men tål ni inte ett nej? jag är inte intresserad.. seriöst.. DRA!




in i dimman...

yay!!



igår efter träning så stack vi till båtsmannen och käka god mat och drack vin. jag blev full, haha jag erkänner! så nu är mitt alkoholförbrukande klart för denna veckan.. efter båten gick vi hem, larvade mig en del, och sen blev det ännu mer drickande. somnade väl vid tretiden. nu är klockan strax efter sex.. jag känner mig lite off faktiskt men ska pallra mig ner till simhallen nu :) sedan jobbar jag till 20... jag kan bara tänka mig hur bra jag kommer må vid tre fyra tiden i eftermiddag. PAIN. nu ska jag ruska om min vän som sover igen.




it's a new day


underbart...



livet leker just nu!
helt underbara känslor...
allt känns lätt som en plätt.
nu blire träning och sen ska vi ut en lite sväng.
ska upp vid sex imorgonbitti så det blir verkligen lugnt ikväll! ;)




bästa taxituren ever!



me and therese
barcelona -08

it's a lovely day...

jonnis 25år



helluu... nu har jag gått o lämnat samba. helt underbart väder ute, dock är det åtta minusgrader. solen är ju framme och då är jag glad. sitter och äter frukost och ska snart bege mig till jobbet. 9-18 gäller idag. sen kommer E in, så ska vi till simhallen o träna sen fixa lite käk.
idag är det ingen vanlig dag... för idag är det jonnas födelsedag!!! haha grattis min fina vän!!




vi på rhodos -04



haha en vääääldigt naturlig bild ;)
jonna, jag och jontemyra (bror) ayia napa -05



finaste ♥
ayia napa -05



deeptalk? haha :)


besos!!!


YEEEEEEEEES!!!! :)



lyckligare kan ingen vara!!! tjohooooooo!!!!! där jävlar satt den! nu kan inget gå fel! tänk vad så lite kan göra så pass mycket :)
jobbet var helt lugnt, skönt eftersom min skalle värker som aldrig förr. gick till granny o hämta hem samba och nu har jag ätit kvälle och slappar i sängen. min huvudvärk får mig att vilja somna snart, men klockan är ju bara åtta.
ska kolla på ett avsnitt av the city och mysa med min samb. och känner jag mig själv rätt så är klockan över 12 innan jag somnar ikväll.. sömnproblem? javisst..... blä stånk och stön




elli, jag och hellepell

uppläxad!



rykten sprider sig snabbt i denna stan, sjukt.. jag hoppas att det jag hört om i lördags inte är sant! och om det är sant så hoppas jag att du känner dig träffad. vidrigt! din jävla skunk...


blöööööö!



vaknade vid sju, utan att klockan ringde. kollade ut, jävla skit, massor med snö. jävla kuk också, jag vill inte ha snö! fattar dom inte det..  jag pallrade mig upp och gick till grannys, tog sälle till simhallen, tränade som en idiot och sen gick jag hem igen. nu har jag ätit frulle, ska in i duschen, göra mig iordning och sen ner till stan fixa lite ärenden och sen jobba 13-18. därefter blire nog promenix till grannys och hämta hem doggi. imorgon får vi lön! tjohuuuuu!!! och skatteverkets deklarationsblanketter är nu på väg, hoppas man får brevet snart. alltid lika spännande och ovisst hur mycket man får tillbaka/ska betala. förra året fick jag fan tillbaka 14 papp.. vore ju inte dumt om det var så i år också. dusch nu..
 see you later.





jahaja!



då var man hemma igen! jobbat på som en tok idag, har som vanligt gått kanon. alla tiders vettni ;) efter jobbet så gick anna, johanna o jag runt sjön, mysigt och alltid lika skönt. har precis ätit och ska kanske ta tag i städningen/disken. men hur kul är det? blä. i mörra har jag en del att ta tag i, jobbar ett helt lovely pass, 13-18. men innan dess ska jag införskaffa mig lite saker. kanske man skulle duscha? haha.. jag är trött och vill spy, orken är borta. och värre läre väl bli om det blir snö nu igen. jävla skitland vi lever i när det gäller vädret. helst vill jag ha sommar året runt. hejhej! ching chong kines!!




haha fy fan men jag va tvungen!!!! loooooong time ago. jag är väl typ 16 haha



vi gör det vi är bäst på! samben och jag :)



haha sweet sixteen...

good morning fuckers..



nu är jag på jobbet! har sovit som en stock i natt, det var längesen.. skönt :) härligt väder ute idag, var ute och sprang tidigt som attan! så nu har man kommit igång :) idag blire jobb till 18 sen lite träning!
tror jag gått o blivit allergisk mot ngt här på jobbet. nyser alltid typ tusen ggr när jag kommer hit och ögonen börjar rinna!  vore ju jävla kuk om det är så.




nyktert tillstånd.. oh yes!



tuddeloooo!!!!



denna bilden är så klockren!
varför skulle han fota mig? jävla skunk
varför är johannas bryn vita? haha ;)
och lille DAVID som sitter med ryggen mot kameran,
tänk johanna vad han vuxit sig stor. slicket :)




jag vill ha sommar nu!!!!!

haters and lovers



jag kom hem nu som först, varit på skönborg och ätit god grillad mat och jobbat lite. är helt förstörd, så bakis som man kan bli. men det var kul igår iaf, det är huvudsaken. min kväll började med A, satt o pimpla lite vin och hade deeptalk, myste lite. sen for jag vidare på min trasiga cykel till emma. där vart det fest.. elin o co kom dit också. sen drog vi till olles, haha, och jag hade nog ganska roligt. fick henne utslängd iaf ;) sen skulle jag hem, men hamna nån helt annanstans ♥  nu ska jag plocka lite och sen äta lite kvälle och se på wipeout. grattis till fina elin som fyller år idag!


 

mitt milanfan ;) gosemage.. bebis!!!


hellu chicks and dicks



 

det gick superbra idag på jobbet, melina blev så nöjd så hon började gråta, IGEN!! haha så söt. hennes korta hår gick att få upp någorlunda. jag hade lite problem med hur jag skulle fästa slöjan i o med att jag inte fick göra ngt med den, inte sy, inte göra några fästen osv. så det ser lite sär ut, men det är inget som syns sen iaf.. haha. huvudsaken va att hon va nöjd och att slöjan kommer sitta fast hela natten. sen hade jag lite vanliga kunder och därefter gick jag till simhallen.. tränade lite..sen gick jag till grannys, för att gå hem tillsammans med min samb!! ikväll får jag lovely besök, av ingen mindre än A, det lär bli mysigt :) eventuellt kommer E in också, som planerat, vi får väl se hur det blir med den saken. nu har jag fixat lite god gröt, haha, hade INGET annat hemma.. måste verkligen ta tag i det där med att veckohandla.. men det är ju så tråkigt.. nu blir det till att färga håret mitt, sen städa lite och så ska jag hinna med en powernap också..





haha gottit..








yes yes



jag har sovit i natt, om än lite oroligt så har jag väl fått en 4-5 timmars sömn iaf. skönt. nu är klockan fem i sju, så måste kila till jobbet. därefter blir det träning sen ska jag hämta hem min doggi en liten stund.. för hon ska inte sova hos mig inatt heller :( måste få mysa lite. har även lite andra ärenden som ska hinnas med innan kvällen tar sin början. imorgon fyller E år, så det tänkte vi fira ikväll. men nyktert ska det ju vara! usch jag mår illa!! fy fan..






skit ner er

måste sova nu. viktig dag imorgon...
det som händer, det händer.. ibland är det tragiskt och ibland är det bra.. jag vet inte vad jag ska tycka? och jag vet ärligt talat inte vad jag ska känna..sen kan jag meddela att det är något konstigt som händer i min kropp... yes.. surprise surprise.. ska drömma fina drömmar i natt.. jag saknar samba som fan... inte sett henne sen i onsdags och då träffades vi bara i nån timme... annars har jag inte träffat henne sen i måndags.. tomt! men det är bäst så..
fan vilket deep inlägg det blev.. cheerioos..

yo



somnade faktiskt ganska tidigt igår, så jag vaknade innan klockan ringde idag vid 06.20. skulle upp o träna men kom på att det är fredag, vilket betyder att simhallen öppnar först klockan åtta. så jag skulle alltså inte hinna dit innan jag börja så det var bara att klä på sig och ge sig ut i de 4 minusgraderna och gå lite. härligt väder men kallt var det. men sooooolen är ju fucking underbar...
fredag idag ja, för vissa, för mig blir det torsdag. börjar vid 7.30 imorgon så det blir lugna gatan. imorgon ska jag klä en brud, lite nervöst faktikst... själva frippan är ju hur cool som helst, den har jag inga problem med.. men hon ska ha en slöja som är 8 m lång, vilket betyder tyngd tyngd tyngd.. så det är mer fästet av den jag är nervös för. men äsch jag är ju bäst så det går ju kanonas.
nu blir det jobb till 18.
ciao banjo



emelie, alex, lisa, jag och nina
midsommar 08


oh lalala..




fan vilket fab liv jag lever idag.. haha, not! somnade vid halv två eller ngt och klockan ringde kl 6 i morse. härliga torsdag! konstigt vad bra väder kan förändra en. var jag inte pigg, glad och på topp innan så är jag det verkligen nu. helt sjukt vilken energi jag har! så vid sex var jag nere i tvättstugan, slängde i första tvätten, sen GICK jag till simhallen, tränade och sen GICK jag hem igen... haha det ni! inte för det är så långt, men ändå, bättre än att ta bilen som jag gör lite för ofta. tar bara ca 12 min att gå :) nu har jag precis kommit hem, fixat tvätt nummer 2, och ätit upp min goda gröt. nu ska jag städa hela lägenheten, det är ganska mycket kaos här faktiskt, sen blir det ner i tvättstugan Igen..... boring. sen ska jag gå och jobba till kl 20. ännu mer boring. vill bara vara ledig när det är så härligt ute som det är! ja så mitt fabulösa liv består alltså av städning, tvättning och jobb idag... riktigt lyxigt..  jag älskar förmiddagar!
jaja vi får väl se om jag är lika pigg ikväll.

so long suckers

i'm gonna keep on givin you my love, cause you're my love..




jag och johanna återförenas haha




härlig vår i borgholm med ederfors/beijbom
erik du behöver komma ut med mig i solen oftare ;)




jag o johanna... hahaha minnen :)



johanna, jag, Petra.
give me those suntanned legs NOW!!!

ciao..



bluuuuuuuuuuurp

nu har jag ätit för hela veckan... är hos jenny och firar födelsedagsbarnet. mysigt! nu blir det en snabbis runt sjön innan det är dags att åka hem och städa.
och förresten, hur faaaaaaaaaan kan man sjunka så lågt att skriva sina egna kommentarer i bloggen? haha så jävla kul att hon radera allt sen, efter jag skrivet ett vackert mail till henne.. haha hon skulle bara våga visa sig! herregud... in på psyket för fan innan du har ihjäl någon...


solong bitches.


SOL



helt underbart väder ute så jag trotsade gymmet och drog ut på en härlig morgonpromenad istället. känns som det är vår ute. men det kommer säkert bli lite snö till, det sägs ju att det ska bli kallare redan imorgon igen. orkar inte!!! vill ha vår och sommar nu. jag har äntligen slutat med min medicin, har nog faktiskt märkt en skillnad hos mig, härligt. får se hur länge det varar... idag fyller jenny och anna år, 31 respektive 24 år. anna firade vi igår, frågan är när och om vi ska fira jenny. jag kan inte förstå att det är en vecka kvar till lön. får försöka dryga ut kassan lite... nu blir det dusch och sedan jobb till 18. och till er stora fasa, så kommer det lite bilder, hahaha..

'


jag vill bli bruuuuuun igen



haha brände fejjan lite ;)



long beach



wiggo njuter



wiggo



åhhh ge oss thailand nuuuuu!!!

hemma

hemma igen efter myskväll på stan. åt ceasarsalladen på båtsmannen, mumsfilibaba!!! har vart en lång och seg dag, var otroligt trött framåt fyra tiden men nu är jag pigg igen. konstigt nog. sov ju inget i natt. men hoppas iaf att jag kan få lite sömn denna natten. jahopp. träning imorgonbitti igen då. börjar få in rutinen nu. imorgon jobbar jag bara mina "normala" timmar. skönt. haft ett långt samtal nu precis, känns så skönt att man kan vara objektiv och se saker och ting från sidan med andra ögon. jag har lärt mig så otroligt mycket genom det. blä.. nu ska jag mysa :)

patetiskt



haha det som hände igårkväll och i natt är ju bara helt sinnessjukt. jag har inte sovit nånting, men var ändå uppe på simhallen vid 6 imorse och körde igång. otroligt många som var morgonpigga idag! nu har jag duschat och ätit ett mål mat, gottgott. idag blir det 12 timmar jobb och därefter så blir det födelsedagsmiddag för A.
Men som sagt. patrik ringde mig i natt och bad mig gå in på hans ex blogg. hon är fan inte frisk det där människan. hur fan vågar hon ens gå på som hon gör? när alla redan vet om vad det är som har hänt. alla vet redan vem det är som är psykiskt sjuk och vem det är som har en skev uppfattning om vad som är sant och falskt. tror hon ens på det själv eller? inser hon inte vart hon är på väg? och jag säger det, det är ju jävligt tur att Patrik insett vem hon är. Förstår hon inte att det möjligtvis är henne som det är fel på? haha det här är ju så jävla patetiskt... hur kan hon sjunka så lågt och skriva såna saker? lögnhals... skratta bäst som skratta sist.. HAHAHAHA!

finally



sådärja! nu har vi bränt en runda runt sjön också. himla skönt väder ute hörrni- ösregn. men vi går som sagt mot bättre tider. sommar!!! är riktigt nöjd med dagen! har fått mycket gjort för en gång skull. nu ska jag hoppa in i duschen och göra matlåda till imorgon. klockan ringer 05.45 imorgon. då är det ett morgonpass innan det är dags att jobba till kl 20. därefter blir det födelsedagsmiddag med vår kära A.

kollapsa..




jag har typ 1000 saker jag ska hinna med idag. fattar inte hur jag ska hinna allt. men det gäller att vara effektiv. har redan varit och tränat och hunnit plocka lite här hemma. nu i em blire bland annat möte på banken, rensning i garderoberna och typ hundra andra ärenden och en runda runt sjön. jag kissar typ 3 ggr i timmen, vad fasen ska man göra åt det? skitjobbigt ju. blööööööööööö... idag kommer även isak hem, finally! ska bli kul att se honom :) nu ska jag få tummarna ur.. busy monday.. busy week... längtar till på söndag. och förresten. tydligen så ska det vara stor fest här på lördag. anteckna det tjejer.. bye bye.

fan fan fan fan fan



ligger och drömmer att det är sommar ute. johanna och jag är ute och cyklar, och det roliga är att vi är typ 12-13 år gamla i drömmen. vi har barncyklar? hahaha och det är världens finaste väder, så som det alltid var när man var liten. blev så besviken när jag vaknade upp, insåg att jag va sisådär 10 år äldre, rynkig och äcklig. och dessutom bakfull som ett as. vad fan hände där? jag skulle ju vara nykter. det är hemskt hur en människa som han kan påverka en så mycket att man har lust att supa skallen i bitar. meningen var att jag skulle vara nykter, max lite salongsberusad men jag valde istället att gå all in. jag hade iaf hur kul som helst. så det var helt klart värt det. men ångesten är alltid lika hemsk när man vaknar upp. idag blir det ingen träning. har tränat varje dag denna veckan, vilket är bra, men det är inte bra för kroppen. måste ju vila lite också, så den hinner återhämta sig! så nu blir det en liten promenix bort till grannys för att hämta samba. funderar starkt på att gå förbi ica och köpa något gotte också. hihi. sen i em ska jag klippa bror och jag hoppas att jag får klämma lite mage också. jonnis bebismage. jag ska ju bli faster!!!! och ingen faster som helst utan världens bästa!! tjuhoooo!!! 
 nähe, vet ni vad tjejer? nu innan jag gör något annat så ska jag betala in första beloppet på vår resa. då kanske det känns lite mer verkligt.

god morgon helg



det är ju underbart att vara ledig på helgerna. synd att man inte är det oftare. igår efter jobbet blev det träning med johanna och sen köpte vi hem mat och hyrde film. gjorde världens godaste fruktsallad också, som idag ska få agera fyllning till yoggin. johanna ligger fortfarande och sover i soffan. samba är dock på henne hela tiden så hon vaknar väl snart. elin ligger inne i min säng och snarkar.. det är därför som jag är vaken! haha. men snart ringer klockorna och då är det dags att åka och träna. sen är det förberedelser hela dagen inför ikväll då det blir utgång. men nyktra ska vi vara. härligt. nu ska jag städa undan. varför blire alltid så stökigt?

tjohooo



jag är död.. tog ut mig totalt på träningen i morse. skönt :) nu har jag precis ätit frulle och ska duscha sen blire jobb till kl 20 ikväll. fullt upp! lucky me! idag måste jag ringa till ving och ändra elin till anna för dom har ju tydligen problem med att svara på mail. helt underbart väder ute, allt känns bättre och lättare. nu går vi mot bättre tider! och bättre väder :)
dusch nu :)


jesus amalia



nu jävlar... så jävla skön dag idag. tänk om varje dag kunde vara såhär. perfekt att jobba 6 timmar om dagen. då hinner man ju faktiskt ha ett liv vid sidan om. har tränat 2 ggr idag, så om jag kommer upp i sängen imorgon så är jag glad. har myst massa med johanna, vi tränade easyline. fina grejjjor det. sen badade vi badkar när vi kom hem och gjorde oss lite sallad... så gott så. nu ska vi krypa till kojs! imorgon gäller 9-18 sen hoppas jag på att en viss E kommer :)

ångest



vaknade nu som först. hade ställt kl på sju.. men det var visst någon som inte lät mig sova i natt :) jag försöker hålla hakan uppe men det är svårt. nu ska jag iväg och träna, posta ett paket och lämna lite filmer på hemmakväll därefter blire jobb jobb jobb. dock i 6 timmar idag, igår körde jag 13 timmar. pjuhh... älskar att ha långa dagar bakom mig. idag ska resan till turkiet ändras lite, elin ska ju tyvärr inte hänga på.... dumma görel som inte gav henne ledigt!
nu blire träning... simkläder på! haha :)

sådär..



uppe med tuppen och stack och tränade...nu är jag äcklig som fan så ska snart in i duschen en vända... därefter blir det frulle och jobb till kl åtta... idag kommer jag jobba själv de sista timmarna eftersom lilla alex ligger hemma och är magsjuk.. kul jul.. jag är lite smått frustrerad fortfarande faktiskt.. svårt för att sova har jag också... äsch, det blir bättre med tiden! vem fan ska gå runt och må dåligt? ingen.. blöööö.. i helgen vankas det fest, alla tjejor ska komma till mig... men jag ska vara nykter :) jobbar ju på söndag också! aldrig är man ledig. nu dusch..

värdefull!!!!




jag blir rörd till tårar av er underbara människor alltså...  E tillägnade mig denna låten http://www.youtube.com/watch?v=F7y1aLQR69E. tack :) känns bra att vara omringad av en massa underbara vänner.. det värmer.. och det värmer att johanna har sovit här och tagit hand om lipsillsjill! underbart...
jobbar ihjäl mig, och det är skönt, för då slipper jag tänka! har träffat godingen emma idag, mysmys... och har nu vart och hämtat mina nya träningsshoes.. dom andra var så slitna och fula. fan nu började jag gråta.. varför är jag så känslosam och sentimental? jag fattar det inte. minsta lilla tanke på fel sak så har jag tårarna i hela fejjan... imorgon börjar jag sent.. därför blir det träning på morgonen sen jobbar jag ju till åtta. jag och mina flickor åker utomlands om 8 veckor också. hur skönt blir inte det? fan va snygga och bruna vi ska bli.. nu har jag äntligen bara 3 veckor kvar på anibiotikan (som jag sen ätit i 6 månader!!!!!!) så fucking wonderful, kanske jag blir mig själv sen.. vem vet.. vem vet.. eller förblir jag ONDA jill som tydligen går runt och slår killen hon tycker så mycket om!!!

sober!

man lär sig av livets misstag.. och jag kommer i fortsättningen vara mer nykter än tidigare. ibland går saker åt helvete och jag får väl köpa det helt enkelt. hard knock life. men du var inte ens värd mig...