SARDINIEN- NÅGRA TILL ;-)












BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG LÄNGTAR TILLBAKA?



EXTREMT BESVIKEN




FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Igår när jag jobbade så kände jag hur jag frös och omvartannat svettades, jag kände yrsel och höll på att svimma flera gånger. När jag kom hem från jobbet så hade jag nära 40 graders feber. Idag är den något lägre, men ändå 38,9. Jag som skulle springa Tjejmilen på lördag. Har laddat extremt mycket inför loppet (jag som egentligen hatar att löpa) och sett framemot det här så mycket. Jag har ont i huvudet, nacken och halsen också, så tyvärr har jag åkt på en rejäl förkylning. Antagligen beror det på AC'n på jobbet samt dålig sömn sista tiden och långa arbetsdagar. Jag är sååååå himla besviken och ledsen. Kan inte sätta ord på det. Åker i vilket fall (såvida jag inte blir sämre) med upp till Sthlm och hejjar på de andra, och ev går jag milen istället för att springa. 

Egentligen borde jag vara hemma från mitt 11-timmarspass på jobbet idag, men jag har inte råd. Måste jobba! Så jag ska snart dit, och sedan om det snurrar allt för mkt i kupan så få jag nog inse att jag måste hem och vila. Sån jäkla ångest. Hatar att ringa mina kunder och säga att jag är sjuk, det får liksom inte hända.

Ja, jag är bitter och ja, jag tycker faktiskt synd om mig själv. Är det någon av er som kanske har en dunderkur som gör mig frisk??


 

ROST





VYKORT




God morgon!
Jag önskar att jag fick sova lite till idag, men så är inte fallet utan nu väntar ett 13 timmars arbetspass. Igår när jag kom hem kände jag mig febrig, hade ont i knä och rygg, och halsen ska vi bara inte tala om. Idag känns allt mkt bättre! Hoppas att inte skiten gör comeback under dagen. Det är den där jävla AC'n på jobbet som förstör mig. Stör mig lite på den om vi säger så! Förresten ska jag börja dansa SALSA! Hahaha, vilket skämt va? Men jag ser framemot det ;-)

Later!


OUTFIT SARDINIEN









SILVER METALLIC CONVERSE




Det har väl inte undgått er hur mycket jag älskar silver och metallic? Dessutom diggar jag Converse. De är perfekta- och det bästa av allt, jag budade hem dem för ynka 200 kr från USA. Yaaaaaaay!!!!


God morgon!
Ny dag, ny vecka- NYA TAG!
Jag sitter här och äter frukost, samtidigt som jag bloggar och målar naglarna. Det ni. Ska snart ta mig till jobbet för att jobba ett 12-timmarspass. Jobbar 12 eller 13-timmarspass varje dag denna veckan, förutom på fredag då jag och 3 goa tjejer tar oss till Stockholm för att spendera helgen där. Känns som en bra belöning efter en hård arbetsvecka. Tyvärr så känner jag en liten förkylning komma smygandes, men jag ska försöka ignorera den och kurera mig med te och vitaminer mellan kunderna.

Later.
KRAM


GREENS




Varför kan man inte vara såhär brun året om? Trivs löjligt bra i det.


BILDBOMB FRÅN SARDINIEN
























Underbar vecka, härliga intryck, supergod mat och bästa sällskapet ♥


♥ VÅR FÖRLOVNING ♥














Nu har det redan gått en vecka sedan vi förlovade oss. Det var en underbar, varm, sommarkväll vid havet. Vi satt vid vattenbrynet och skålade tills solen gått ner ♥ Ringarna är av vitguld, släta och raka. Patriks är något bredare än min. Väldigt enkla och klassiska. Vi är så kära och lyckliga!


GÅRDAGENS




Ny metallgrön tröja från H&M Trend. Gillade den så mycket att jag köpte en till, fast i en annan färg. Kan ju även tillägga att jag var galet trött igår, kände mig bakis när jag kom hem från jobbet! Kunde ändå inte komma till ro, har ju såååå mycket jag måste fixa med, så somnade inte förrän efter midnatt nångång. Dags för fruppe sen ska jag jobba! Ses senare ♥


HEMMA & MASSOR MED TACK ♥






Heeej!

Så ja, det blev en liten surprice under tiden vi var i Sardinien, och jag bugar och bockar för alla grattishälsningar! TACK!!!... Känns hur bra som helst :) Det har varit planerat sedan vi bokade resan i feb/mars och ringarna har legat här hemma och väntat på oss i månader! Vi har haft en kanonvecka på Sardinien. Hade aldrig kunnat föreställa mig hur vackert det skulle vara där, vi är så nöjda! Strålande solsken och inte ett moln på en hel vecka. Temperaturen låg på strax ovanför 40 grader och det brisade inte det minsta utan det var helt jäkla vindstilla, så ja, många bad och mycket para-para blev det :) Precis så man vill ha det! Jag kommer givetvis att blogga om detta äventyr, då jag varit väldigt duktig på att använda kameran och kom hem med över 600 bilder, det ni! Men nu är det så att de sista dagarna varit minst sagt sömnlösa, jag har inte sovit sedan kl 07 den 23 aug, och det kan ni ju räkna ut hur längesen det är. Det berodde på värmeslag sista dygnet i Alghero, vår AC var sönder och sprutade istället vatten på oss. Vi öppnade balkongen för att få in lite luft men det hjälpte knappast utan gav mig ungefär 750 myggbett istället. Patrik fick inte ett enda. Whyy man, why?? Därav blev det ingen sömn. Igår så flög vi hem vid nio på kvällen, landade vid midnatt på Kastrup och sedan väntade vi 5 timmar innan vårt tåg kom och tog oss mot Växjö. Jag kan ju inte somna när jag är på resande fot, och denna gången får jag lov att erkänna att det har varit jobbigt. Nu i morse skulle vi se en film och somna till den, men då har ju givetvis tvn gått sönder när vi varit borta, så nu står det en ny tv på inköpslistan. Aldrig kul när man inte räknat med den utgiften. Kunde förmå mig själv en timmes sömn men var konstigt nog ändå så pass pigg att jag inte kunde sova mer än så!?!?... Ibland undrar jag om jag är superwoman or what! ...MEN, Sova kan jag göra i natt för nu ska jag snart bege mig till jobbet! Dags att JOBBA lite ;-)..

Uppdaterar i kväll om jag inte somnar på cykeln hem från jobbet...


KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT






SARDINIEN




Hej bloggen!
Då var det äntligen dags för resan till Sardinien :)... Vi åker i eftermiddag så nu ska vi packa och sedan ta tåget till Köpenhamn! Ska bli underbart att komma iväg igen ♥

Vi ska bara slappa och njuta av sol & bad. Ladda batterierna till hösten, då Patrik påbörjar sitt sista år på universitetet och jag ska tillbaka för att försöka vara den sanna arbetsmyran jag är. Smålängtar faktiskt lite till hösten, har så mycket att se framemot :) För att inte tala om alla mysiga stunder med tända ljus och regnsmattrande fönster! Höstkläderna, och lager-på-lager-plaggen, åhhh ska bli så härligt!

...Men först blir det alltså en veckas sommar till ♥

Ha det gott här hemma. Stor KRAM!



ZARA






Den ser ju inte mycket ut för världen då den hänger där! Svårt att fånga färgen, men den är iaf cremevit med guldtrådar i. Det är en riktig myströja nu till hösten! Från Zara, minns inte priset men ca 300 kr :)


SKINNDETALJER




Skinndetaljer är fint och denna enka tischan är ju så mycket roligare tack vare de detaljerna! Från H&M Trend :)

Då har man snart jobbat klart, sista dagen på en vecka. Underbar känsla i kroppen!!!



GRATTIS ÄLSKADE LOWE PÅ 2-ÅRSDAGEN




Tänk att det redan är 2 år sedan du var en liten plutt...



Koncentration ;-)...



Sötare än socker ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lowes födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!


25-ÅRSPRESENT // BULLETS




Jag fyllde ju 25 häromveckan och älsklingen överraskade mig då med dessa två superfina halsbanden. Har länge suktat efter såna, nu fick jag 2 :)... En med vit sten och en med gulbrun sten. Så vackra ♥

I övrigt så fick jag mest pengar och presentkort. Perfekt!!!!! Tack snälla alla :)...


EN SUDDIG OCKSÅ ;-)...




Åh jag är såååå trött, men ska försöka hålla mig uppe tills när älsklingen kommer hem från sin match!... Ska nog påbörja packningen lite, eller iaf skriva en lista med LITE kläder för jag använde inte ens 1/3 av det som var med till Barca. Jag är hopplös!


 

TRODDE JAG ALDRIG...




Nä, faktitskt inte! Jag trodde aldrig att jag skulle ha en hatt på mitt huvud och till och med tycka att det såg helt okej ut... Men ja, såhär såg jag ut för några veckor sedan innan jag skulle upp till Sthlm! :)



HAPPY GIRL





God Morgon!
Blev visst ingen mer update igårkväll. Var helt slut och trött i mössan när vi kom hem från kalaset så vi softade i soffan och såg matchen! Skönt! Patrik har redan påbörjat sin semester men jag jobbar idag och imorgon också, sedan ska jag vara ledig i en vecka. Alltid extra jobbigt att stiga upp när två tröttisar ligger kvar och myser. Riktigt höstväder ute också, då är det extra mysigt att få ligga kvar under täcket.

Kalaset var trevligt igår, det visade sig att både Jonna och jag bakat lite för mycket, så fick MASSOR över! Plockar med mig en del till jobbet för annars blir det att slänga allt. Ska även se om vi kan bjuda hem mormor och morfar imorgonkväll på fika eftersom de inte kunde igår. TACK för alla presenterna jag fått i 25-årspresent! Ska fota det sen och lägga upp en bild :) Vi fick även en annan trevlig nyhet;Kusin Jenny har gått och GIFT sig!!!! GRATTIS i massor till det! Ser framemot festen ;-)...

 Nähe, då var det dags att bege sig till jobbet. Hoppas ni alla får en fin dag ♥


HÄROMDAGEN & KALASDAX




Hej kära söndag!
Vaknade på ett mycket bättre humör idag, så härligt :) Har bakat hela förmiddagen, 3 olika sorters blev det. Visar bilder senare kanske. Nu ska jag ta en dusch och svira om och sedan ska vi upp till Grand Samarkand en snabbis innan det är födelsedagskalas för Lowe som fyller 2 år på tisdag och för mig som precis fyllt 25 år! Börjar bli gammal nu ;-)

Vi ses senare, tuddeeluu...


DAGENS HUMÖR



Idag är en konstig dag. Allt går emot mig... Därför har jag inte fått så mycket gjort... än. Jag har massor med saker jag MÅSTE göra egentligen, men har ingen ork eller lust att ta mig för något. Meen, än så är inte klockan så mycket (känns dock som det är em eftersom både Patrik och jag hoppade upp ur sängen vid 6 i morse) så kanske får jag tummarna ur och tar mig för ngt. Jag har en tjock hög med pappersarbete, jag måste baka till kalaset imorgon, jag borde åka ut till Moheda och se Patriks premiärmatch (Yes, han har börjat spela fotboll igen...), jag borde tvätta och städa här hemma OCH så borde jag rensa min garderob. Konstigt nog så känns inget lockande idag. Alla har vi våra dagar...

...Nä vet ni vad jag vill göra? Jag vill ta min finaste ägodel (Samba) och gå och lägga mig under täcket och bara mysa. Yes, så får det bli.

Myslördag it is.


GÅRDAGENS




Igår vart det riktigt höstväder ute. Kallt och jäkligt, termometern visade bara 8 grader när jag drog till jobbet! Gårdagens bestod av jeans från Cheap Monday, skor Scorett, linne och tunika H&M, halsband som jag fått i 25 årspresent av Patrik!


CLOSE UP






Klänning från Bershka, 200 kr!

Nu är det bråttom här hemma kan jag tala om! Patriks sista dag på jobbet och jag har ledig helg så jobbar bara till 18 idag! GÖTT :)... Ses om en stund, nu JOBB.



1 WEEK LEFT







Jahopp! Då vart det bara 1 vecka kvar innan vi sitter på planet ner till denna paradisö i Medelhavet- SARDINIEN. Kommer nog vara sjuuuukt vackert där! Längtar!

Morsning!
Läget med er? Här är det som vanligt STRESSIGT! Har tappat extremt mycket hår de senaste månaderna så jag måste nog försöka varva ner lite. Har aldrig haft såhär tunt hår. Men det är mycket som händer, och det tar ut sin rätt på både hår och hud :(... Ska bli så skönt att snart få komma iväg igen.. Och inte till en storstad denna gången (även om det var fab), utan till en liten ö där man bara kan slappa! Precis vad vi behöver

Nu ska jag JOBBA till kl 20 ikväll. Busy busy.
KRAM


VAXAD SILVER






Det har väl inte gått någon förbi hur pass mycket metallic det finns i butik just nu? Jag älskar silver, så denna vaxade silvertröjan var med hem från Barcelona. Den är köpt på H&M! :)... Finns även i svart vaxad, och den köpte jag faktiskt också.


FEATHERS & LOVE




Ny klänning från Berschka (köpt i Barca!) men här har jag den istoppad i mina vita Conscious Collection shorts från H&M.


OUTFITS FROM BARCA
















Ah det var ju inte så mycket att hurra för :).. Men helt ärligt så orkade jag inte bry mig så mycket. Jag sminkade inte mig på hela veckan, så himla skönt! Det är semester det...


PEPPARKAKA




Jag ser mig själv i spegeln och inser att jag inte varit såhär brun sedan jag var en månad i Thailand för några år sedan. Det är helt sjukt så mycket färg jag har hunnit få, trots det "dåliga" vädret. Men jag tackar och tar emot, för SATAN vad man känner sig fräsch med lite mer färg. I LOVE. Känner mig brun som en pepparkaka ;-)

Nu kilar jag och b-friend till Skönborg för grill- och myskväll med de bästa!

(bilderna är helt oredigerade, fattar dock inte varför kvalitén blir så kass?)


BEACHPICS






















Stranden i Barcelona är sååå fin! Älskar att sola och bada. Det får mig att må bra :)... Känns skönt att veta att det bara är lite drygt 12 dagar kvar tills vi åker till SARDINIEN ;-)


BARCELONA
































Ett axplock av bilderna som vi fått med oss hem från Barcelona. Detta var alltså andra gången jag var där, och jag säger fortfarande att jag ÄLSKAR Barca. Har redan lovat Patrik att åka tillbaka snart igen för att se en match, så Patrik är minst lika exalterad över resan.

Veckan har gått så fort! Vi har hunnit med massor! Vi har haft lite sol, lite regn och mycket moln under veckan. Vädret blev kanske inte riktigt så bra som vi hade hoppats på, men å andra sidan så hann vi verkligen med att se allt vi ville :) Vi hade hyffsat fint väder i 2 dagar å då var det stranden som gällde :)

Har även varit med om det värsta ovädret i mitt liv. Jag var inne på Zara (vart annars? ;-)) och shoppade och Patrik behövde gå på toa, så han gick till hotellet i förväg så att jag fick shoppa i fred... Två sekunder efter han gått så blir himlen kolsvart och det regnar nåt så sjukt mycket, blåser som attan och blixtrar och dundrar... Det var så otäckt! Efter ett par minuter så blir det även svart inne på Zara. Strömmen har gått! SKOJ. Där stod jag själv, visste inte hur det gått med Patrik, och kände rädslan. Kort därefter så hörs massor med sirener... Och det är fortfarande svart inne på Zara... Efter ca 20 minuter så hörs det i högtalaren att de kommer bli tvungna att stänga butiken, så alla måste utrymma. Well. Jag har aaaaaaldrig sprungit så fort i hela mitt liv, hem till hotellet som låg ca 10 min bort. Såg ut som jag skulle vara med i en wet-tshirt tävling när jag väl kom hem och fann Putte lika genomblöt han. Dagen efter var det kaos i stan, det hade tydligen varit det värsta ovädret på länge. Många palmer hade slitits av och det låg skräp överallt...

...Men annars så har det vart helt underbart ♥
Jag kommer lägga upp fler bilder under helgen. För nu ska jag göra mig i ordning, dags att JOBBA lite :)