IN REAL




Sorry för världens smörigaste pose, haha, men så fick det bli idag :) Skor från Brandos (har dock ej bestämt om de ska åka tillbaka till brandos än), tights H&M, väska ZARA, kofta Romwe och klänning från Monki.



DETALJER






Väska från ZARA...

Nu är jag äntligen klar med allt pappersjobb, ska bara skriva ut ett par saker till på jobbet, och sedan är det klart för denna gången :) Ska ut med Samba en snabbis nu och sedan jobba (igen!)... Puss!



MORNING HONEYS




Ni var några stycken som undrade varifrån koftan kommer som jag hade med i kollaget igår. Jag beställde den från Romwe, men nu när jag letar på deras sida så verkar det som den är slutsåld?!... Även fransväskan som var med i collaget är borta från hemsidan! Så kan det gå. Snart får ni se hur jag matchat det in real :-)

God morgon fina ni!
Stressigt som vanligt denna morgon men tänkte iaf kika in och önska er alla en härlig fredag! Här uteblir fredagskänslan något då jag jobbar imorgon, men lite ska jag njuta ikväll av att det är fredag :)... Speciell känsla! Måste även skicka en särskild hälsning till finaste Mimmi och hennes make Fredrik! TACK snälla för överraskningen igår. Jag blev sååå rörd och glad! Finaste kunder/vänner. Ni är underbara!

Dags att kila till jobbet. Kika in snart igen :).. KRAM



MATCHMAKING




Igår hämtade jag ut ett paket innehållades skorna som ni ser på bilden. Jag tycker att de är skitsnygga men jag är osäker på om de är värda sitt pris. Ska fundera ett slag innan jag bestämmer mig ifall de får stanna kvar eller åka tillbaka! Outfiten ovan är för övrigt en väldigt fin kombo som jag hoppas se mig själv i snart :)

Dags att jobba, till 19. Puss!



V-ROOM // VÅR VITA DRÖM




Vår underbara soffa som jag ska byta ut till en ljusare modell när pengar finns...



En liten del av den nya väggen vi gjorde i somras...



Skåpet börjar fyllas med saker.
Kommer ni ihåg det här inlägget?



Vår nya tv som är en vit, tunn LED-skärm från Samsung, står för tillfället på en bänk. Snart ska den upp på väggen och då kommer jag antaligen köpa eller snickra en ny tv-bänk.



En liten snutt av sovrummet... Observera att det ska upp en sak på väggen framöver, det ser lite tomt ut nu!



Lägenhetens hjärta!...

Såhär ser det alltså ut i vårt vardagsrum för tillfället. Ni minns kanske hur mörkt och höstigt det sett ut tidigare? I våras svirade vi om och gjorde det lite mer ljust. Vita spetsgardiner och några vita kuddar med rosor. Enorm skillnad!

Väggen är vi supernöjda med. Såhär gick det till när vi satte upp den! Observera att tvn ska upp på väggen, det ska dit en ny tvbänk så småningom och så ska jag sätta tillbaka tavellisten också, så det inte blir så kalt. Annars gillar jag när det inte är för mycket saker uppe på väggarna eftersom fondväggarna gör sitt ändå. Tyvärr så åkte kaminen ner då den mest samlade damm. Saknar den nu, när det börjar mörkna!

I drömmen så har jag snart en ljusare soffa också. Vi är lite oense där... I o med att vi har en liten vovve så kanske det är bäst med en mörkare variant då hon drar in en del skräp. Vi får se. Drömma får man ju... ;-)

Gillar ni det??



LÄSNING






Jag älskar ju att läsa tidningar, magasin, kalla det vad ni vill men jag får ju sällan tid till att läsa dem... Nu har högen vuxit till sig igen efter min sjukdom, så ikväll hoppas jag att jag ska ha tid att plöja!


SO FAR, SO GOOD!




God Morgon!
Läget idag mina sköna? Idag vaknade jag vid 05.30. Vad är det som händer??? Haha, jag var så hungrig så åt en stor tallrik med chokladgröt, mums vad gott! Sedan har jag bara pysslat här hemma och vid åtta var det frukostmöte på Hotell Cardinal med jobbet. Såååå gott med hotellfrukost även om jag inte var superhungrig efter min stora tallrik gröt. Så kan det gå! Bättre start på dagen kan man knappast få...

Nu längtar jag mest till lunchen idag för då ska jag äta älgkalvsgryta som mamma gjort till mig ♥
Vi åt det både i söndags och i måndags, helt underbart gott och lyxigt med så fin mat. Som ni säkert vet så är jag mer eller mindre veg men det beror på att jag inte tycker om kött så mycket. Jag kan absolut äta det, men oftast väljer jag bort det. Kyckling älskar jag, och så älg då. Det mesta annat går bort. Jag avskyr fisk och jag tror tyvärr att anledningen till det är lukten... Men jag har lovat Patte att försöka lära mig äta firre. Jag ska prova iaf!

Nu blev det visst massor med matsnack, haha jag är väl lite yr i mössan ;-) Dags att jobba lite, närmare bestämt till kl 18 sedan ska jag hämta paket! 

Idag kommer även bilderna upp på tv-rummet :)..
Så på återseende snart. KRAM!



MIN PERSONLIGA ALMANACKA






Förra veckan kom min nya almanacka! Andra gången jag designar min alldeles egna, tycker att det är så roligt att ha en personlig. Ingen tvekan om vem den tillhör! ;-) Här kan du designa din!



RING I HÅRET




Jag har inte håret uppsatt så ofta, men när det väl händer så försöker jag göra något mer än "bara" en vanlig hästsvans av det. Denna metallringen från Monki har agerat "snodd" många gånger, men har man ingen metallring så tycker jag att det är väldigt fint att bara dra en hårslinga runt tofsen. Tar inte så många fler sekunder, men gör det lite mer elegant :-)



TIDIG TISDAG




God morgon! Gissa hur dags jag vaknade av mig själv och var superpigg? 05.00. Å efter att ha hamnat i säng strax efter midnatt så fattar jag inte hur jag kan vara så pigg idag? Lär väl bli trött framåt eftermiddagen... Men det får vi ta då, för nu ska jag till jobbet! Hör o häpna så jobbar jag "bara" till 17.30 idag! En kortisdag med andra ord ;-) 


BESTÄLLDA!


        


Jag har länge letat efter de perfekta bruna skorna med lagom klack att jobba en hel dag i. Här har vi dem! :) Lite för dyra för min plånkbok egentligen, men ack SÅ FINA. Kärlek vid första ögonkastet! Ni hittar dem här. Nu kan jag äntligen få till den där perfekta looken...


SNEAK // VÅR VITA DRÖM




Jag kom på häromdagen att jag inte visat er resultatet av det senaste lilla projektet här hemma... Kanske finns det intresse att se mer? Inte så superstor förändring, men ibland behövs det inte så mycket för få en ny härlig känsla i hemmet ♥



ÖNSKAN!




Åhhh, såhär gick jag klädd för inte allt för längesen. Nu är det dock för kallt, tyvärr! Sommaren, kan du inte göra comeback?... Men det ska tydligen bli uppemot 20 grader i veckan ser jag nu. Hoppas, hoppas!!! ♥



MONDAY




God Morgon!
Då vart det redan måndag igen, å härligt är väl det!!! Jobbade hela lördagen, därav min bloggfrånvaro. Igår var det fullt upp också! Vi köpte äntligen ny tv. Så lite drygt 15 000 kr fattigare är jag nu. Känns gött ;-) Så shoppingsuget är förhoppningsvis stillat nu!  Tvn är extremt snygg, passar perfekt in i inredningen... Bildbevis kommer när jag hinner :)

Nu ska jag till jobbet, jobbar till 20.30 idag. Långpass alltså :) Ha en grym dag! Kram!



DET ÄR JU FREDAG!




Helt veckovill eller bara smart? Haha, kom på nyss att det är ju FREDAG idag (igen!!!!)... Men för mig är det bara torsdag då jag jobbar 9 timmar imorgon också. Inbillning är bra ibland ;-)

Men som sagt, fredag idag och efter jobbet blir det AW med de bästa kollegorna! MYS på hög nivå :-)



GOD MORGON




Glömde ju outa denna bilden igår! Inget särskilt alls, men svart är gött att dra på sig när man är ute i sista stund! Jag är lite stressad här, som vanligt på morgonkvisten så fastnar jag för länge framför tvn. Nu måste jag jalla-jalla till jobbet!!!!


KÄRLEK TILL ER ♥



Idag börjar jag jobba lite senare. Underbart skönt att hinna med att både städa och storhandla på fm. Har även hunnit ta tag i "klädkammaren", sååå skönt :) Ska nog ta mig en ordentlig rensning i garderoberna framöver också. Ogillar det egentligen, för jag ångrar mig alltid efter, men mjaaae, nåååågot borde jag ju kunna skänka iväg!

Jag börjar äntligen känna mig som människa igen.
Febern är borta och nu är det bara lock för öronen, halsont och hosta kvar. Men jag slipper gå på värktabletter, så jag får vara nöjd med det! Skickade in de sista papperna till försäkringskassan igår, fattar inte att jag ska behöva fylla i typ 20 sidor och skicka med massa bilagor och konstiga uppgifter för att få 740 kr insatt på mitt konto, men det är väl bara att gilla läget.

Tack för allt pepp jag fått det senaste
, ni är såååå underbara, hela högen ♥

Dags att kila till jobbet! Ha en underbar torsdag, KRAM.


SORRY




God morgon!
Hoppas allt är bra med er alla! Jag har lite dåligt samvete...
Det blir inte så många inlägg nu när jag är sjuk, finns ingen ork eller inspiration. Mina krafter går till att orka jobba istället. Hoppas ni har förståelse :) KRAM


KAPPA





MY LOVE




Världens bästa Patrik! ♥

God morgon!
Dåligt bloggande i helgen har sin förklaring. Dels var det, som jag redan berättat, min nästsista lediga helg innan jul, å då vill man inte sitta hemma framför datorn. Tyvärr får jag lov att erkänna att jag inte gjort nånting vettigt alls i helgen ändå, eftersom jag är sjuk igen. Eller sjuk å sjuk. Jag har ingen feber, jag har ingen lunginflammation (lucky me) men jag mår inte bra. Huvudvärk, en svullen hals och hosta. Så helgen har gått åt till att kurera sig... Dock känner jag mig inte bättre så denna veckan ska jag inte jobba så mycket utan ta det lugnt! Det är inte så illa, men jag vill inte att det ska bli värre helt enkelt!

Nu ska jag ta en låååång varm dusch och sedan ner till jobbet. Jobbar till 20.30. KRAM.


DETALJEN




Skorna har börjat komma till användning efter att ha stått hemma i evigheter! Älskar dem :) Från Fashionpash! Jag har nog aldrig fått så mycket kommenterarer om ett par skor tidigare!



1,8 ºC




Vacker himmel som jag vaknade till idag! Men jag gillar inte frosten på hustaken...


Vaknade som vanligt vid 6 snåret i morse. Det är så härligt att stiga upp vid den tiden, det gäller ju att ta vara på nästsista lediga lördagen ;-) Något som inte är som vanligt är att termometern visar ruskigt låga temperaturer. Det var frost ute, taken var vita och fjuttiga 1,8ºC. Sommaren är verkligen över nu och det känns nästan som att det är för kallt för höst också. Brrr...

Jag fastnade som vanligt framför Nyhetsmorgon, med datorn i knäet och färska frallor på bordet. Klockan är redan 11 och jag har inte gjort mycket för världen än... och så ska det förbli. Jag ska inte göra ett skit idag!!!! :)


SÅ SIMPELT




Fick väldigt bråttom igår morse och då blev resultatet såhär! Haha ser ni jeansen? Plz don't hate me ;-)


COME CLOSER




God morgon fina ni! Hoppas allt är bra idag och att ni har lite fredagsfeeeeeelings i kroppen!!!! Snart är det helg! Här är läget på topp. Sitter med frukost och kaffe och ute skiner solen för fullt :) Dock är det bara 7 grader ute... Brrrrr... Vi går mot kallare tider, helt klart! Måste jalla nu för vill inte komma i sista stund även idag...

HAPPY FRIDAY ♥


JACKAN IGEN




JAG ÄLSKAR DEN!



THOSE JEANS...




Dessa jeansen åkte på var och varannan dag förra säsongen, och det verkar inte bättre nu! Har dem på mig alltid känns det som, jag älskar dem! De är sååå sköna och snygga och eftersom de är vaxade så fastar inget hår i dem. (största problemet man har som frisör, enligt mig, ALLA kläder blir förstörda för kunders hår sätter sig i väven...)

Nu: JOBB! :)


GÅRDAGENS IGEN...



Allt från Gina förutom fjäderhalsbandet som jag köpte i Barcelona :)

Åååå äntligen hemma!!! Har varit trött hela dagen idag, trots att jag sovit bra i natt.. Konstigt det där med sömn! Nu lagar vi mat här hemma och dricker vin. Vardagslyx när det är som bäst ;-)


I MIN NYA FAVORIT




YES! Jag fick tag på jackan som jag suktat efter! Loving it! Från Zara. Här har jag världens tjockaste halsduk på mig med, eftersom jag är rädd för att bli sjuk igen ;-)


MORNING BELLS




Close up på gårdagens...

Hejhej, god morgon! Hur står det till idag? Här är allt kanon!! Sovit som en stock i natt, så känner mig verkligen utvilad! GÖTT! Nu ska jag svira om från morgonrock till något mer jobbvänligt... ;-)

KRAM


FRÅN EN ANNAN VINKEL




Igår hade jag världens svall! Älskar att mitt hår äntligen blivit lite längre igen. Ska fortsätta spara, för längre ska det minsann bli ;-) Ser ni "WANG"-skorna förresten? Kärlek!


OH HAPPY GIRL




Gårdagens klädsel bestod av vaxade jeans från Gina, linne och tunika från H&M, skor från Fashionpash.


NY HEADER







Nu har jag äntligen tagit tummen ur och gjort en ny header. Fattar inte varför det ska gå så lång tid mellan gångerna? Tar ju 2 min att fixa! Den gamla var ca 2 år gamla, så detta är minsann på tiden :) GILLAR NI?


GOD MORGON




Strax innan vi skulle äta frukost en av de sista dagarna i Sardinien...

God morgon!
Sitter med frukosten framför mig, tänkte bara säga ett snabbt hej innan jag ska äta och sedan ta mig till jobbet. Känns sådär att gå ut idag då det ösregnar ute, men det är bara att gilla läget! Hur mår ni idag?? Här är det kanon! Känner mig som vanligt nästan, skönt :) Dagen bjuder på jobb till kl 19 och lunchdejt med Erika. Mysigt!

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!
KRAM



FAVORITER













SATURDAY FEELINGS




Vilken skön natt sömn jag haft!!!! ÄNTLIGEN! Jag har inte känt av några andningsproblem i natt! Pigg och alert och redo för att jobba några timmar :) Det gick superbra att jobba igår, visst jag blev andfådd av att gå i trappan, av att riva folie, av att föna kunders hår, men what a heck, I made it, utan problem! Såååå glad för att jag inte stannade hemma utan fick träffa mina underbara kunder ♥ Som läget är nu så har jag 3 dagars antibiotika kvar och det enda som jag tycker är jobbigt nu är att jag rosslar när jag andas samt hostan.

Nu blir det en stor brakfruppe, vi lyxar med färska frallor, och därefter ner till jobbet :)


FÄRGGLATT PÅ SARDINIEN










Tunika från Indiska (old) fick vara beachplagget denna dagen då vi tog oss till Stintino Beach, Sardinien.


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ♥

                                        

Ännu en krya-på-dig-present trillade in från ingen mindre än mamma. Hon vet nog att jag suktat efter detta superfina trofé sedan den kom ut i butik. Kommer från Mio! Tack snälla, rara mamma ♥

God morgon!
Läget är oförändrat, sovit minst lika dåligt i natt och jag är rädd för att Patrik sovit lika illa han. Inte så lätt när man bor som man bor, och den ena hostar konstant i liggläge. Andningen är jättejobbig nu :( Men nu är det ny dag, nya tag och idag ska jag börja jobba! Jag vet att ni är många som tycker att jag gör fel val att gå tillbaka till jobbet redan, trots min sjukskrivning, men jag kan inte vara hemma mer. Det går inte. Gränsen är nådd och febern är dessutom som bortblåst. Jag har ingen stressig dag idag, så jag kommer hinna sitta nån minut då och då. Jag gör ett försök, går det inte så är det bara till att gå hem igen...

Happy Friday godingar!


I KVÄLLSSOLEN






God morgon mina fina!
Hur är det med er? Hoppas allt är toppen :) Här är det inget vidare om jag ska vara ärlig. Min läkare berättade för mig om andningssvårigheter. Men jag har inte känt av några, tills i natt. Jag tror inte jag har sovit mer än 2-3 timmar i natt för jag har helt enkelt inte kunnat andas normalt i liggande läge. Så fort jag fyller lungorna med luft så hostar jag, så jag får liksom småkippa hela tiden. Nu i upprätt läge är det inga problem alls, men jag hör ju hur jag låter. Jag hör hur det rosslar inom mig. Mycket obehagligt. Jag är hemma från jobbet idag också men ska verkligen försöka jobba imorgon. Vill tillbaka till rutinerna.

Nu ska jag äta frukost och det ska bli såååå gott för jag är extremt hungrig! And btw, febern står på 37,8. YAY. Känns som en vinst. (Min normala kroppstemp är 36,6 så liten bit kvar att gå)



TACK SNÄLLASTE ERIKA ♥




Gud så berörd jag blev idag när posten kom! Finaste Erika hade skickat ett så fint paket till mig med handskrivet krya-på-dig-brev och 3 tidningar (som jag faktiskt inte läst!)... Åhhh så glad jag blev!!!! Du är för snäll, vilken underbar omtanke! ♥

Tack alla ni andra som hört av er till mig nu när jag varit dålig. Alla vänner, samt många kunder! Det värmer att se vilka som bryr sig!

Idag känner jag mig bättre. Jag har ca 38 graders feber bara, och det konstiga är att jag känner mig feberfri. Har väl vant mig vid den 40gradiga ;-)... Jag har börjat återfå lite matlust, även om mina 3 chokladkakor som jag fått ligger orörda här hemma (tydligt tecken på att jag inte är helt okej än). Men så är det den där tröttheten. Dåsigheten. Som jag inte alls känner igen. Min läkare ringde idag, berättade om provsvaren jag tog igår och han påstod att jag skulle få dras med tröttheten i minst en månad framöver och att det var helt normalt. Han förlängde även min sjukskrivning men om jag känner mig själv rätt så är jag på jobbet alldeles snart igen. Vill bara känna igen mig själv när jag tittar mig i spegeln. Nu ser jag ut som en zombie, med påsar som heter duga under ögonen, glansiga ögon och ingen som helst lyster någonstans. Men snart så är jag pigg & kry igen!!!!

Gärningen som Erika gjorde för mig, tänk vad energi och glädje det gav! TACK gumman!


MÖRKA MOLN...




Ja, här är det ingen förbättring på sjukdomarna. Fortfarande lika hög feber, hostar och har väldigt väldigt ont i bröstet. Var inne på sjukhuset i förmiddags för nya blodprover och odlingar och det har visats sig att jag har behandlat för fel sorts lunginflammation. Ja, ni läste rätt. Jag har alltså fått medicin i 6 dygn för FEL sjukdom. Det är därför som febern inte gått ner, och det är även därför som jag fortfarande är så svag och mår så dåligt. Men nu, nu har jag (förhoppningsvis!!) fått rätt sorts anitbiotika, samt hostmedicin, så snart borde jag vara på G igen. Jag har inte råd med sånt här! Som egenföretagare har jag 7 (!!!!!!) karensdagar, vilket betyder att jag förlorar ca 4000/dag att vara hemma. 4000x7 = 28 000kr som jag går miste om. Det är fruktansvärt förnedrande och irriterande.

Känner mig så eländig så ni anar inte... Fy fan säger jag bara!

Man är oerhört sårbar som egenföretagare.


HEMMA MED LUNGINFLAMMATION




Denna bilden tog jag direkt efter de kopplat på kanylen mest för att jag själv inte vågade kolla ner på armen eftersom jag är rädd för sprutor och för mitt egna blod plus att jag var svimfärdig. Tänkte att om jag ser hur det ser ut på bild så kan jag ju inbilla mig att det är någon annan och inte jag själv som ser ut sådär... Tur att det inte är jag som jobbar på sjukhus! ;-)

Jag mådde kass i torsdags, men jag kämpade som de senaste dagarna mig igenom även den arbetsdagen. När jag väl slutade, och skulle cykla hem, ja, jag skojar inte när jag säger att det säkert tog 15-20 minuter (normalt sett tar det max 3 min). Benen och armarna bara skakade och jag hackade tänder, trots massor med kläder. Men jag skulle ju till Sthlm, så jag började packa och dona, svimfärdig & lipfärdig om vartannat. Tog tempen som var över 40 grader vid det här laget. Patrik kom hem från sin träning och hade väldigt bråttom med att få ner mig till akuten. Jag var ju grön i ansiktet. 10 minuter senare hade jag en kanyl med dropp tillkopplat i armvecket och därefter togs bilden ovan. Sen blev jag körd i en sån där säng till röntgen, plåtades, åkte tillbaka till akuten igen. Där tog de ännu fler prover. Det är ett under att jag inte svimmade! De misstänkte att det var en infektion från Italien men där hade de fel för efter en stund fick jag veta att det var lunginflammation. Så då blev det rullstol upp till infektionsavdelningen. Jag kan inte minnas att jag någonsin känt mig så svag innan. Den natten sov jag ingenting. Regelbundna kontroller, antibiotika direkt in i blodet men de fick inte ner febern på mig förrän på morgonen därpå.

Nu är jag hemma. Känner mig väldigt trött och medtagen, men det är otroligt skönt att få vara hemma hos underbara Patrik (som inte ville lämna mig på sjukhuset utan ha en säng bredvid min ♥..) och Sambabus! Jag har ett väldigt tryck över bröstet och hostar ilsket hela tiden. Ibland kommer det även upp blod. Febern har gått ner lite och tidigare idag hade jag "bara" 38,6. Kommer fortsätta med antibiotikan här hemma och ska tillbaka till sjukan på tisdag för nya blodprover. Läkaren ville sjukskriva mig i 2 veckor, för att jag har ett fysiskt krävande jobb och det är farligt för mig att anstränga mig, då min vilopuls nu är väldigt hög. Minsta lilla ansträning nu så flåsar jag. Vad hände med konditionen liksom? ;-) Men jag kommer nog börja jobba så smått när jag känner att jag orkar! Time will tell. Blev nästan arg på honom (läkaren) när han sa att jag kommer känna mig dålig september ut..

Jag kurerar här hemma så hörs vi när vi hörs ♥


TJEJMILEN & STHLM INSTÄLLT




Japp så sant som det är sagt. Det blir ingen Stockholmsresa imorgon då jag blev sämre under gårdagen. Fick tillslut åka in till akuten och efter massor av prover och röntgen så ligger jag nu inlagd. Tacka gud för iphone och 3G- nät. Vet inte hur länge jag ska vara det men uppdaterar er! Hoppas inte det blir långvarigt för kan fan inte sova här. Min rumskompis snarkar och pratar i sömnen... Omständigheterna kunde varit bättre men jag är glad att jag fått veta varför jag mått så dåligt denna veckan. Vi hörs, ha det gott!

LÄGESRAPPORT




Igår var febern lägre men idag så har den gått upp igen. Pendlar mellan 39,0-39,4. Så jävla drygt. Värst är det på morgonen! Dessutom har jag börjat hosta nu med? Why man, why??? Jag ber till högre makter, fortsätter knapra vitaminer och dricka citronvatten, i hopp om att faktiskt kunna genomföra loppet på lördag. Ikväll ska jag verkligen försöka komma i säng tidigt för tåget går vid 8 imorgonbitti.

Jag vill vakna FRISK & feberfri imorgon. Ni kan väl hålla tummarna?