HELLO




Ännu en vecka är här. En vecka som visar skitväder. Vi här nere i Småland har inte haft någon som helst vår/sommar än. Känns trist. Idag skulle jag egentligen vara ledig, men går in och jobbar 6 timmar. Har en baluppsättning bland annat! :) Då får man ju ställa upp och jobba...
Ikväll är det fotboll som gäller. Rydaholm möter BK och det kan man ju inte missa. Annars jobbar jag för fullt denna veckan, baluppsättningarnas vecka. See you!



OH NO




Jag behöver nog inte berätta hur mycket jag älskar det militärgröna. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra :)
Ehh.. Idag hade jag en massa planer, men jag somnade efter middagen och vaknade nu. Alltså har jag inte köpt någon kamera (men har kollat och hunnit ändra mig 50 ggr!) och inte städat.. Men nu så... Kanske kanske ska jag leta reda på en dammtrasa...


GOD FÖRMIDDAG




Det blev en sen kväll igår. Vi käkade klockan 12 igårkväll, iiiiinte så bra. Men tatueringen blev strålande. Patrik är supernöjd! Morgonen har bjudit på god frukost och mys i soffan. Patrik har åkt för att träna, och jag ska kanske ta mig an städningen här hemma. Vid 13 ska vi på Mors Dagsfirande på Skönborg, men innan dess ska jag nog köpa en ny kamera. Min digitalkamera pallar inte trycket längre så den ska nog få konkurrens med en systemkamera. Har liite beslutsångest bara. Kan inte bestämma mig för vilken kamera som ska bli min...
Resonerar som så att om man ändå ska lägga 4000 kr på en kamera så kan man lika gärna lägga 2000kr till och få en sååå mycket bättre kamera. Haha. Men 6000 för en kamera? NJAE...



OFF




Nu drar vi till John och Lowe. Patriks tur att tatuera sig idag. Kommer bli riktigt nice!
På återseende :)


COUNTDOWN




Så inspirerande bilder.. Snart så är det avresa för vår del! Idag är det 30 dagar kvar tills vi sitter på flyget till paradiset. Brunbrända ben, glass och goda drinkar. Längtar ♥


DET KAN VARA...




... stökigt hemma hos oss också. Dock är det inte ofta. När det är stökigt så är det ett tecken på att vi inte är hemma så mycket som vi borde vara, att vi alltså inte ens hinner med att hålla ordning i vårat hem.
Och visst är jag snygg i mina nya solglasögon? Haha...

Jag är en liten skojjare! hahaha! :)

Nuuuu ska vi ut på stan, massor med ärenden!
PUSS!



MUSIC MATE




Behöver jag säga något mer? :)


THE TOOL



Här har vi den nya älsklingen. Björn Axéns crimper från OBH Nordica. Den blir varm på 3 sek och man behöver bara hålla varje sektion i någon sekund sen är det klart! Snabbt och enkelt. Just the way i like it! :) 599kr.
Alltså något dyrare än konkurrenternas, absolut inget man behöver själv hemma kanske, men jag som jobbar med hår behöver alltid vassa redskap.


RUFS




God Morgon.
Är ni lika fina som jag när ni vaknar? Haha.. Ser ut som ett litet troll. Ska snart ta mig samman och sätta upp håret och klä på mig. Har precis fått i mig blåbärsfrulle, därav de lila läpparna. Fiiint det!
Idag, liksom alla andra dagar, så jobbar jag länge. 8.30-20.30 är det som gäller. Men vet ni vad? Jag har lunch idag! Not bad, not bad..

Later Skater.

D-D-D-DAGENS


Harembrallor VILA, Tröja GINA, Jeansväst Att.

Och till detta kör jag killer heels och våfflat hår. YAY


THE CRIMPER




Haha istället för att tvätta håret igår så våfflade jag det. Tog bara fem minuter att crimpa hela håret, så jag sparade in massor med tid :) Dessutom är det helt underbart när det är klart. Älskar texturen och det numera hjälpsamma håret. Snyggast i uppsättningar, enligt mig, men när min lugg växt ut lite till så kommer jag köra på utsläppt hår också. NICE!!!  Vad tycker ni?
Lär väl ta nån vecka nu innan jag tvättar håret ;-)



FINALLY HOME



Topp- H&M Jeansshorts & strumpbyxor BikBok Skor- Nelly Halsband- Glitter.
Vad säger ni, visst lyckades jag bra med att hämta inspirationen från skyltdockan?

Tuddellooo!
Nu är jag äntligen (precis) hemkommen från jobbet. Fullt upp idag, me like!!! :)
Har som vanligt massor att fixa. Nu är ju alla objekt sålda på Tradera så jag ska packa och skicka iväg de sista plaggen. Skickade lite redan igårkväll. Såååå skönt att bli av med skiten! :) Sedan så måste vi få i oss någon form av mat och så väntar, i vanlig ordning, lite pappersarbete. Aldrig är man ledig!


GUESS WHO'S BACK?






Sorry. Jag tog visst en liten paus.
Denna skyltdocka har inspirerat mig idag. Hår och kläder. Ni får se mig ikväll! :) Puss!!!



ÅHHHH!!!!




HEY!
Klockan är sex på morgonen och jag har varit uppe i 2 timmar redan. Ehh?? Que?? Min enda lediga dag på 11 dagar och jag är vaken nu? Sovit i 4 timmar bara. Som vanligt så skyller jag allt på Samba! :) Hon väckte mig och ville ut och sedan kunde jag alltså inte somna om.

Bilden ovan visar min nästkommande tatuering. En fjäder. YES. Var, när och hur visar jag sen! :)

Nu ska jag ta tag i veckans pappersjobb och sedan ska jag till affären och köpa färska jordgubbar.
To-Do listan är lååång idag! Så det gäller minsann att ta vara på tiden. Sova kan jag göra någon annan gång. Right?


HAHAHA



Väderkartan för Växjö.
Klass 1 varning för stora regnmängder och Klass 1 varning för kraftig åska. FAAAN vad kul. Tur man jobbar så man slipper vara ute i skiten :)
Imorgon ser det dock myyyycket bättre ut! Jag jobbar bara fram till lunch och sedan ska jag och Patrik iväg :) Perfekt!!

Nu ska jag gå till jobbet. Steker på till kl 18 utan lunch och med typ 17 klippningar, JIHUUU!!!

TRADERA




CHABBA! Föööörlåt får riktigt dålig uppdatering senaste dagarna. Jag har liksom fullt upp. Men det ska det bli ändring på :)
Kom hem från jobbet för bara en liten stund sedan, cyklade hem i ösregnet och blixtarna slog runt omkring mig. Riktigt tråkigt väder med tanke på hur fint det varit innan idag (24° och sol). Men man får väl inte glömma bort att det är i Växjö som vi bor ;-) Regnhåla nr1.

Well, jag rensade lite i garderoberna för ett tag sedan och tänkte bara länka till mina objekt på tradera. Du hittar dem HÄR!


GYM


Attans, det vill inte fungera... att lägga in bilder... hhmm..
Jaja, jag steg upp vid sju och nu ska jag bege mig till fots för att lämna samba och sedan ta mig till simhallens gym. Jag har inte gymmat på evigheter, men idag kände jag en liten längtan så bäst att passa på!!!

tuddelloo

GOSH




Hola!
Sorry för en något porrig bild men ville bara visa hans tatueringar som är finfina.
För övrigt så steker jag på på jobbet, fullt upp kan jag säga. Återkommer snart ♥


I WANT TO WIN!



Jooo, det är såhär va. Ni som känner mig vet att min nuvarande mobil inte håller måttet. Den krabbar, låtsas vara avstängd fastän den inte är det, hänger sig m.m. Störigt?? JA!
Så nu är jag med och tävlar om en ny mobil genom denna fantastiska blogg. Jag håller tummarna så hårt jag kan och hoppas att jag vinner!!! :)

EARLY MORNING


Sådär... morgonpromenaden är klar! Har även hunnit med ett ärende tidigt på morgonen. Nu tinar jag frukt och bär och ska snart mixa ihop en smoothie. Sen blir det jobb fram till 19... och därefter afrodans! :) var ett par veckor sen nu, haha så det kan minsann bli spännande! :)


KALKON




Lunchen idag bestod av kalkon, sallad, paprika, majs, gurka, tomat, goji, morot och dressing gjord på olivolja och salladskrydda. Gott!!!! Eftersom det blev massor över så får det även bli kvällsmat. Nu ska jag gå en promenad med Samba. I öronen har jag Alors on Danse :)

Funderar på om man ska ta sig ut och se sista halvleken moheda-bk... liiiite sugen :) får se hur sent Pate är hemma :)
För övrigt så ska jag tvätta håret idag, det är typ 8 dagar sedan sist... har inte borstat håret på typ 2 veckor så funderar på om jag ska borsta det lite också. Inpackning kanske? HMM. orrrrrrrrkka..



MESSY BRAID A LA SIENNA MILLER




Sienna Miller är fantastiskt snygg. Lätt en förebild!!! Jag älskar frisyren som hon bär upp galant.



Jessica Simpsons hairdo är inte sämre den. Sånt här vill jag se på balen brudar!


HEY HEY




Sådärja! God Morgon måndag!! :)
Kunde inte vakna på bättre humör och det beror nog lite på att jag är ledig idag! Hör ni? Haha, jag har tagit ledigt idag. Jag kände att jag behövde det efter 5 st 50 timmarsveckor :) Så nu ska jag slänga i mig någon sorts frukost och sedan gå och lämna Samba hos mormor medans jag ska träna. Därefter hämta skitungen igen och gå hem för att dona här hemma!
Jag känner mig utvilad på ett så jäkla skönt sätt. Patrik och jag har varit vakna sedan åtta och bara legat i sängen och myst!

Ha en fin måndag!
Kram


THE NEW TATTOO



The unmaked truth.

Här är iaf den nya tatueringen. Sitter på insidan av armen! NICE!!!!


LATE DINNER




Har man bråttom, eller inte pallar stå i köket men ändå vill ha något dugligt och nyttigt så kör man på det här.
Fussili på vit fiber, tomatsås med lök och basilika och vita stora proteinrika bönor. Svartpeppar över och klart!! Fint som snus :)


KANSKE EN FET LÅT?




LOVELY nu är mp3n fylld med aaaaaasgo musik!!!!

ARMY ME




Japp! Här var det dystert :) Nu är det ju liksom kanonväder ute, men i morse när jag stack så regnade det ju...
Snart kommer mannen hem och då bär det av till John, Jonna och Lowe. Jag ska klippa brosan och han ska tatuera mig. Vi ska även laga käk och spela alfapet! Men så ska jag givetvis mysa massor med Lowe också, det är 2 månader sen jag träffade honom, min brorson!! Häääärlig lördag va?? :)


MIX IT UP




DETAIL




Jag är ganska trött på nitar egentligen men på mina favoritjeans så finns det några, och där får jag nog välja att stå ut med dem :)

Hej hopp!
Nu blir det cykel fort som fan till jobbet. Det ösregnar verkligen här, which means, att jag kommer vara genomblöt väl framme. Kuuuul :)
SEE YOU


HIT ME JOHN




Brorsan och jag för ett par år sedan :)

Jahaa, hastigt och lustigt. Just the way i like it. Bestämde nyss att jag imorgon ska tatuera mig igen :) Underbart! Först ska jag bara jobba ett gäng timmar och sedan invänta karlen som skall spela minigolf. Seeen är det dags! Vad tror ni det blir? Hur väl känner ni mig??

Nu; sängen :)


LOVE HAREM




Som sagt, jag kommer leva och åter leva i mina harem. Så jäääkla skönt och snyggt!!! LOve it!
Nu måste jag typ springa till jobbet. Later!

GOOD NIGHT




Vilken lång dag det har varit! Underbart när man är ledig :)
Började dagen med en slående god frukost. Färska frallor och jordgubbar, finns det något bättre? Sedan har jag städat och rensat ur här hemma. Byråer, garderober och köksskåp. Skönt att man för en gång skull fått något sånt gjort. Det är ju sååå tråkigt. Jag har typ 100 saker som jag borde sälja på tradera, men orka lägga upp annonser? Faaan vad jobbigt, men jag ska ta tag i det.
Patrik och jag har precis avslutat dagen tillsammans genom att kolla på nya Disney filmen Upp! ... haha ja det var vad Patrik kom hem med ;-) Men den var faktiskt väldigt bra, jag fällde till o med en tår!!!!! hahaha...

Ligger i sägen nu, redo för lite skönhetssömn. Imorgon jobbas det 10 timmar, without break. Lördag likaså. Måste ju ta igen den röda dagen :)

Sov gott vänner...


BALFRISYRER

håruppsättning, bal, balfrisyr, baluppsättning




För ett par dagar sedan så köpte jag en ny krepp-tång.
Det som bara för några år sedan kändes så fel känns nu så rätt :)
Välkommen 2010.


BEEF IT IS




Här kommer receptet på mina otroligt lättlagade och goda biffar!

Biffar:

500gram nötfärs
2 pressade vitlöksklyftor
3-4 msk chili sauce
1 ägg
apertina ost (mängd efter hur mkt smak man vill ha)
salt
oregano
rosmarin

Blanda ihop och forma färsen till biffar, stek på medelhög värme 4 min på var sida.
Ta upp biffarna när de är klara och börja med såsen!


Pepparsås:

2 dl créme fraiche
1 tsk soja
lite mjölk
svartpeppar
vitpeppar
rosépeppar
timjan

Rör ner crème fraiche, peppar, soja, timjan och lite mjölk i stekpannan.
Koka upp såsen och lägg ner biffarna. Låt koka någon min.

Gott till ris, potatis, pasta :)



OFF TO WORK





God Morgon onsdag aka lillördag!
Sitter fortfarande i soffan, framför Vakna med The Voice, i min morgonrock. Ska gå till jobbet om 10 minuter så ska nog klä på mig nu känns det som :)
Jobbar full dag, utan lunch, men får ju min belöning i morgon då den röda dagen ger mig ledigt :) Bär det av till Skåneland då kanske?

See you later skater!
Kram!!!

NEW HAIRCOLOR





Såhär ska mitt hår infärgas till hösten. Nu under sommaren så ska jag inte färga det alls :) Några av er sm undrat hur ofta jag färgar mitt hår och klipper mig. Jag färgar det ungefär var tredje vecka. Fråga mig inte varför för det har helt enkelt blivit en vana. Man har det så tillgängligt och det är viktigt att jag ser bra ut i håret för mina kunder. Klipper gör jag varannan månad ungefär, var åttonde vecka.

Till vardags sköter jag mitt hår på följande vis: Tvättar det var fjärde dag. Mitt hår blir väldigt skört av vattenslitaget, därför försöker jag undvika att tvätta det alltför ofta. Jag tvättar mitt hår för tillfället med Lanza Strength både schampo och balsam. Detta gör jag för att bygga upp håret inför sommaren och allt slitage som håret kommer att utstå när vi är utomlands i flera veckor. Jag gör inpackning en gång i veckan, då använder jag Alterna Caviar. Den bygger upp håret något helt sjukt mycket.

Efter duschen så trycker jag ut vattnet med en handduk, har aldrig en turban eftersom det sliter mycket på håret. Sen trycker jag in Orofluido i håret och väntar en stund innan jag borstar igenom det. Efter en kvart eller något så borstar jag försiktigt håret. Börjar i topparna och jobbar mig uppåt. Tänk på att håret är som skörast när det är blött. Därefter använder jag Lanza Thickening Treatment i hela håret och sedan fönar jag håret, alternativt låter det självtorka.

Jag gillar känslan på när håret ser stökigt ut och inte alltför perfekt så antingen så låter jag det bara vara sen eller så tar jag lite med en plattång och böjer till det. Jag har ett ganska lockigt hår, särskilt underhåret så låter jag det självtorka så blir det mycket fall på det, därför fönar jag oftast.





Schampo och balsam 199kr/st. Alterna Hair Masque 439kr. Orofluido 279kr. Thickening Treatment 189kr.

Några frågor?




MATVECKA




Var ju som sagt och storhandlade igår. Kom ut med fem överfulla kassar, alldeles själv. Trodde minsann att mina fingrar skulle gå av. Nu är iaf skafferi och kylskåp fullt och vi har mat till nästan 2 veckor :)

Något sånt här kanske??

MÅNDAG: Biff i pepparsås och tagliatelle.
TISDAG: Kasslergryta med ris.
ONSDAG: Bulgursallad med falafel.
TORSDAG: Kycklinggryta med ris/tagliatelle.
FREDAG: Ugnsstekt kyckling med rostade grönsaker.
LÖRDAG: Qournfilé, couscous och sås.
SÖNDAG: Kycklingpytt

Spelar ju egentligen ingen roll vilken dag man lagar vad, allt finns ju tillgängligt så får helt enkelt ta det man är sugen på :) Perfeeeeeekt!


H&M FALL




Suttit en stund i solen på balkongen nu och plöjt igenom den nya H&M katalogen som kom i förra veckan. Deras höstkatalog :) Känns ju lite tidigt att få den redan innan sommaren men jag får ju den lite före många andra och har dessutom 10% rabatt på hela sortimentet. Till min besvikelse så hittade jag inte särskilt mycket, men ett och annat plagg blir det nog köp på! :)

Nu ska jag åka och handla. Vi började med att veckohandla förra veckan och det gick ju riktigt bra. Så nu ska det handlas för en vecka till framöver :) Vill ni se matlistan? ;-)


MÅNDAG


Redan måndag?? Vart tar helgerna vägen??
Well, jag ska dra och jobba nu. Idag är jag egentligen ledig men kör ju på 6 dagars veckor så då är det bara att gilla läget :) and so i do.
Ikväll ska jag nog försöka ge mig på en träning.. har ju haft ett litet break på 1 månad, haha. Men jag känner mig fortfarande inte frisk, så får ta det lugnt!

Nu är vi snart i mitten av maj och det är mars väder ute. Vad är det som händer??? När vänder det???


SUNDAY IT IS


God kväll :)
Har ni haft en bra helg??

Här har det varit fullt upp. Jobbade i lördags, sedan for jag ut till Rydaholm för att se min killes första förlust denna säsong. Patrik var iväg på kvällen och jag fixade en massa här hemma. Det har fortgått idag kan jag säga. Finns inte en liten millimeter här hemma nu som inte är ren :) Så jäkla skönt.

Är lite off på allt vad bloggande heter. Blir så otroligt down när vissa kommenterar som ni gör. Funderar på att återigen sätta lösenord på bloggen. Ni klagar över att jag inte har någon variation på inläggen längre, och att jag inte skriver recept/visar heminredning/etc. Jag bloggar för min skull, ingen annans. Jag skriver om det jag vill och känner för, vill absolut inte känna några tvång. Dessutom så jobbar jag bra mycket mer än många andra, det är inget konstigt för mig att jobba 50 timmar i veckan. Så att hitta inspiration till bloggen är svårt. Jag vill gärna, och därför försöker jag så gott jag kan. Vill blogga mer, precis som innan, men tiden finns inte alltid tyvärr!

Vi får helt enkelt se vad som händer :)

Hoppas er helg varit fin ♥
Kramar!

THE BALCONY


Några av er som efterfrågat bilderna på balkongen nu när den är klar. So here we go. ENJOY! :)

Före:




Under renoveringsprocessen:




Efter:






Balkongen är så gott som färdig, vilket den varit i ett par veckor nu. Är så nöjd!!

Det vi har gjort är följande:
Jag började med att maskera fönster etc och sedan slipa. Målade sedan plåt och träbeslag. Målade därefter betong och puts/tegelväggen vit ett antal ggr så det inte lyser igenom någonstans. Pappa la sedan trägolvet och det är även han som slipat och sedan målat bordet vitt (det var från början mörkt trä).
Jag måttbeställde även rullgardiner i mörkblått som vi monterade upp. Tidigare var det såna där hemska träpersienner med långa snören som hängde överallt.

Det fattas en vit träbänk som jag skall ha i andra änden av balkongen och därpå ska även de blå kuddarna ligga.

Nå, vad säger ni? Duger det? :)


WE ARE MAKING OUT




Inget konstigt alls.


STORM




Jaa, det är ju på ett ungefär storm här idag och när jag cykla hem från jobbet innan så började jag fundera lite på de stackars fåglarna. De måste ju ha ett helvete i vinden. Blåser det medvind så får de värsta snålskjutsen men om det däremot är motvind så måste det vara asjobbigt. Får fåglar träningsvärk? En annan tanke som slog mig är att det är jävligt tur att man inte är skata. Vilket liv. Känns ju inte direkt som om man drar hem till en annan skata för att hänga. Eller? Ähh, never mind.

Fan. Det märks att jag behöver sömn.


NON SLEEPING MODE


Ehh... Jag har inte sovit ett skit i natt och jag skyller allt på Samba.
Nä men stackarn är riktigt sjuk. Under dagen igår så kunde hon inte äta utan bara spydde och bajsade vatten... Hela natten har detta fortsatt. Hennes mage har låtit jättehögt och hon har varit rädd. Darrat och fragmat. Legat så nära mig som hon bara kunnat mellan olyckorna. Min lilla tjej. Nu har hon iaf sovit sen 6.30, lagom tills när jag steg upp! Jag undrar verkligen vem som gett henne konstig mat?!?! För det måste bero på det...

Nu ska jag dra till jobbet. Kommer vara lagom kul i eftermiddag när tröttheten med all säkerhet kommer göra sig påmind.

Ha de gott!!!
Happy friday på er förresten :)

NUDE




Ja men jag var tvungen.
99 pix. H&M.


HUR FRÄSCH?




Ehh... Ja TACK!!!!


HAREM




HEJ!
Hur mår ni?
Här är det skit och pannkaka. Har kanske världens jobbigaste huvudvärk. I vilket fall så myser jag runt i detta i idag, haremsbyxor! :) Hur skönt och snyggt som helst. Kör med svarta pjäxor till ;-)
Ska bädda ner mig i sängen en timme innan jag ska jobba kväll på jobbet.
Kramar ♥

THE JACKET




ON THE MOOD



Dagens detaljerande bild. Ni skymtar mig i jeans (hoho! händer inte allt för ofta) och i nytt halsband :)

SOMMARENS HIT!




Här har vi lätt årets going-to-be-mest-sönderspelade-låt.
Den är överfet och har gått på högsta volym här hemma hela helgen :-)
PARTY PARTY!

Kom ihåg vart ni hörde det först ;-)

HARDNESS




Tjabba tjena hallååå...
Tog mig en sovmorgon idag, känner mig lite efterbliven. Man blir ju faktiskt inte frisk av att vakna hela nätterna. Det har jag Samba att tacka för... redan vid halv ett ville hon stiga upp! Byracka!

Nu blir det iaf till att jobba hela dagen. Ny vecka, ny månad och nya utmaningar :)
Tschüss!!


AFTERNOON




Då var det åter söndagkväll. Vad helgen gått fort!
Vi har precis kommit hem igen efter grill på Skönborg. Underbart gott :)

Nu ska vi spela spel och sedan blir det Humorsgalan.
Hoppas er helg varit fin ♥


NEW IN



Fantastiskt fint halsband från H&M, för ynka 69,50:-
Passar helt rätt in i trenden som jag tjatat så mycket om; Gudinna/Grek/Indie.



GOOD MORNING FELLAS




Ska väcka Patrik med frukosten klar. Idag blir det färska jordgubbar, jordgubbsdröm, ägg och färska frallor med kalkon och ost. Har ni inte smakat denna yoggi, så måste ni göra det. Den är helt fantastisk. Godare än glass :) Perfekt att skämma bort sig själv med på helgen!

Jag har varit uppe i någon timme nu. Myst runt här hemma, förberett lite för vad som komma skall. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg, uppdatera er om vad jag gör. Eftersom vi åkte och såg fotbollen igår så var vi hemma sent, närmare bestämt kl 19. Då vart vi så trötta och degiga så det fick bli Hot Wok mat :)
Vi åkte iaf inte förgäves eftersom vi fick se målet som tog Rydaholm till sin tredje raka seger :)

Nu ska jag dona lite här med alla papper. Det lär ta ett tag. Men imorgon ska allt in. Då ska första månaden som egen företagare utredas, redovisas och bokföras! :)

Dagen är fullbokad!
Ha en fin Söndag.
Kramar :)

FUSSBALL IT IS




Ähhh!! Jag orka inte sitta hemma och tråka med massa måsten.
Nej. Jag åker och hämtar mitt crew nu (Anna och Oliver) och så kör vi 12 långa mil till Karlskrona. Jag har bränt en skiva så vi kan ha discodans i bilen iaf. Inte illa! :)


THUNDER




Hola guapas!

Fy vilken natt jag haft. Har hostat så jag tror att min hals blöder. Inget kul alls :(
Planerna för dagen är fortfarande ganska lösa. Hade tänkt åka till Karlskrona och se på fotboll men känner mig trött i kroppen och borde kanske därför vara hemma och vila. Har massor med viktiga saker att hinna med...
Städning står högt upp på listan för jag står inte ut med att det är lite oreda här hemma. Dessutom så lovade jag Patrik i ett svagt ögonblick att jag skulle sy 2 par jeans till honom. Har även en ca 20 cm hög med pappersarbete som ligger och väntar på mig...
 Sounds like a funny day huh? :)