TJUGOHUNDRAELVA - ÅRET SOM GÅTT!




Inledde JANUARI med massor av innemys tillsammans med en då rakad sambo. Jag gjorde även lite ytliga förändringar i form av kortare hår och ny tatuering.



I FEBRUARI våfflade jag gärna mitt hår, bar skinnbyxor var och varannan dag och fullföljde trenden med massor av accessoarer. Gärna silver.



I FEBRUARI hamnade jag även på
Blogg.se's förstasida med ett inlägg om vad Åhléns hade att erbjuda.



I MARS var jag en helg i GBG med älskling och shoppade lite vårnytt. Klädde mig gärna bekvämt med converse och tischor i alla möjliga färger och mönster.



I APRIL fick jag äntligen påbörja ommålningen av ett skåp jag shoppat genom Blocket...



... Våren kom!...
& jag hamnade än en gång på Blogg.se's förstasida!



... och det med besked! Härliga temperaturer för att vara
APRIL.



...Vi åkte ner till Yngsjön för att hälsa på kusin+sambo och passade då även på att gå barfota vid havet...



... Njöt över att man äntligen kunde inta balkongen, Åt jordgubbar i massor och planterade grönt.



...Gjorde fina påskägg till Jonna & Mami...



I MAJ åkte jag tillsammans med jobbet till AMSTERDAM. Underbart väder...



... och så var vi på en FANTASTISK galashow tillsammans med Revlons Internationella Team.



...Äntligen kunde jag gå barbent igen...



... Och jag påbörjade även ett nytt projekt!



I JUNI så intog vi Sangrias uteservering för första gången denna sommar, dock blev det inte den sista...



Midsommar firades på Skönborg...



... Och projektet blev färdigt tack vare PAPPA & Patrik.



I JULI åkte vi till STOCKHOLM för att hälsa på svärmor & Tomas. Vi fick guidning i stan och hamnade även inne på Skansen.



... Jag och Anna åkte ner till Sofiero Slott, HELSINGBORG för att avnjuta en helt amazing konsert med ROBYN.



I slutet av JULI åkte vi söderut, nämligen till favvostad nummer 1, BARCELONA. Här var vi i en vecka och fick vara med om världens värsta oväder, ett par dagar på stranden, sightseeing, god mat och shopping.
Jag hamnade på Blogg.se's förstasida igen!



I AUGUSTI tog vi oss an vår andra solresa ner till Medelhavets lilla pärla SARDINIEN. Det var den bästa charterupplevelsen vi varit med om, det var otroligt vackert och hela veckan var outstanding...



... I Sardinien passade vi även på att förlova oss i solnedgången ♥



Hemma igen efter resan så jobbade jag ett par dagar innan det var dags att...



... I SEPTEMBER bli inlagd på sjukhus för lunginflammation. Var sjukskriven i 3 veckor och orkade inte blogga nånting den månaden...



I OKTOBER påbörjade vi planerna på att renovera vårt badrum... Massor av inspiration hittade vi bland olika magasin och internet.



En helg sent i OKTOBER kom även sommaren tillbaka. Det blev överraskande 25 grader varmt och vi njöt av promenader på Kronoberg.



Badrumsrenoveringen sattes igång och vi flyttade hem till mor & far under tiden.



...Ett par veckor senare kunde vi återigen flytta hem och njuta massor av vårt nya badrum.

I NOVEMBER blev det mörkare och mörkare för varje dag som gick men vi passade på att hemmamysa med hela lägenheten full av tända ljus. Vi drack glögg var och varannan kväll.


DECEMBER kom snabbt och julklapparna shoppades tidigt och slogs senare in i olika papper från IKEA.

I DECEMBER kammade vi även hem priset som ÅRETS SALONG 2011 och det firades med pompa & ståt!



PUH! Försökte korta ner året som gått så mycket som möjligt, men det var svårt! Hoppas ni tog er tid att kolla igenom hela inlägget för visst har det varit ett händelserikt år?

Året som gått har kantats av fantastiska saker såsom flera härliga utlandsresor, förlovning och renovering men vi har även fått erfara perioder av hemskheter & sorg. Jag antar att man måste ta sig igenom lite svårare perioder i livet och i år har det hänt så mycket att vi nu hoppas att 2012 formas till ett fint (bättre) år med många roliga stunder att minnas och se tillbaka på!

Hoppas ni alla har haft ett härligt år med många skratt och fina minnen! Årets sista dag är här och det är dags att höja glasen och skåla in 2012. Var rädda om er, och ha så kul ikväll! GOTT NYTT ÅR på er kära läsare!!!!


MÅNGA KRAMAR ♥


KVÄLLENS KLÄDSEL...





Igårkväll körde jag på skinn, silver och korall! Var ganska trött efter jobbet så var först inte så sugen på att gå ut, men kvällen blev riktigt kul, även om jag och några av de andra tjejerna valde att bege oss hemmåt ganska tidigt.


ÅRETS SALONG- VI VANN!!!!!!!!!!!!!




GRATTIS TILL OSS PÅ SALONG GRÄNSLÖS! Vi blev årets Hårsalong 2011 :)

God morgon finisar! Idag vaknade jag som vanligt skrämmande tidigt, pigg och alert! Lite extra glad över att få gå till jobbet idag också då vi igår utsågs till Årets Hårsalong 2011 i Växjö. Det ni! Känns lite extra bra i år att vinna då det endast var unika röster som räknades. Man kunde alltså bara rösta 1 gång/person. TACK ni som röstat.

Idag så blir det jobb till 18
och sedan hemmamys med mannen min som jag knappt sett sen i måndags.  Vad ska ni göra idag?

Ha en underbar torsdag! Kramis ♥


HEY WEDNESDAY



Hur glad blir jag inte när jag finner denna älskade fransväska i min garderob efter rensningen? Åh! Den är så fin!!! Köpte den i Madrid för några år sedan inne på Zara. Den är helt, helt underbart!

GOD MORGON. Nu har jag fastnat i det där med morgoninlägg igen. Det är enda stunden som jag hinner blogga känns det som. Stiger alltid upp tidigt och njuter av lugnet innan jag knallar vidare till jobbet (stormen).. Men jag kan nästan lova att det blir bättre efter nyår när det lugnat ner sig på jobbet.

Å vet ni vad? Idag vankas det lite party tillsammans med kollegorna. Vi har tillsammans blivit nominerade som Årets Salong i Växjö och det är idag som allt avgörs. Hoppas på en trevlig kväll :)... Men först blir det jobb!

Visar bilder från kvällen imorgon, Hoppas ni alla får en fin onsdag! Kramkram!



EARLY TUESDAY MORNING




GOD MORGON ♥
Här på morgonkvisten har jag hunnit med både promenix med hunden, slösurfande i sängen och en stor kopp kaffe. Jag börjar jobba vid 10 och jobbar sent, till 20, så det gäller att ta vara på förmiddagen då så inte hela dagen bara försvinner. Det är så mycket man vill hinna med, men så lite tid! Önskar att jag kunde varit ledig en vecka så jag hunnit med "allt det där" som borde göras. Jag är ännu inte klar med garderobsrensningen, jag ska försöka organisera där lite bättre, och sen har vi ett stort förråd i källaren som vi måste göra något åt. Men det får vi göra en annan gång...!

Hoppas ni alla får en fin mellandag, kanske blir det en vända för er nere på rean?



ÄNTLIGEN HEMMA & TACOMYS






Hej på er! Nu är vi sedan en timme hemma igen från julfirandet hos Patriks familj. Jag hann aldrig önska er en god jul då det blev så snabba ryck innan vi for. Julafton och kvällen innan så var vi alla samlade med min släkt. Ett gäng på 18 personer! Mysigt! Tomten kom, och så även klapparna. På juldagens morgon åkte vi tidigt till Patriks familj och det är alltså därifrån vi kom nu. Direkt när vi kom hem så tände vi massor med ljus och har nu låtit måltiden på bilden ovan slinka ner i våra hungrande kistor. Mätta och goa ligger vi nu i varandras armar och myser! Det är lyx det.

Imorgon är det åter jobb som gäller. Julen är nu över och därmed ledigheten! Känns lite trist att gå till jobbet då jag vet att min älskade får ligga kvar i sängen och njuta av sitt sista jullov. Men tror nog att han har fullt upp med träning, plugg inför tenta och städning imorgon så då kan jag lika väl jobba!

Hoppas ni alla hade en fin jul. Nu ska jag ägna ett ögonblick åt min nya leksak som tomten kom med. Min fina vita iPad ♥

Många KRAMAR.


DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAGEN




God morgon tjejer!
Idag är det redan torsdag och det är bara 2 dagar kvar till julafton. Mysigt! Dagarna i denna vecka har gått i ett, precis som jag misstänkte ;-) Helt galet att det snart är jul! Jag är klar med allt, redo för ledighet. Ska bara avverka 2 jobbdagar till innan vi åker ut till Skönborg för att fredagsmysa med nära & kära. Antagligen så sover vi där till julafton och sedan är vi hos farmor & farfar hela julafton. På juldagen far vi till Patriks familj, några timmar i bilen norrut och sedan hem igen på annandagen då jag jobbar igen på tisdag. Fullt ös så någon julefrid lär det inte bli ;-) Mellandagarna är många i år och jag jobbar allihop då nyår ändå infaller på en lördag. Härligt! Mycket mys att se framemot och jag hoppas innerligt att jag inte blir sjuk nu när det är många roliga saker på ingång (lyckas ju alltid pricka in det ;-)..)

Hur har ni det? Är ni lediga i jul?

Nu->JOBB!


FÖRSTA DAGEN PÅ JULVECKAN



Julklappsinslagning stod på schemat igår. Tycker att det är otroligt mysigt, särskilt med lite julmusik i bakgrunden... :-)


Godmorgon sötnosar! Himmel vad fort helgen går när man bara är ledig en dag. Igår kände jag flera gånger att jag skulle behöva klona mig. Ville få så mycket gjort, men man hinner ju tyvärr inte med allt. Startade iaf söndagen med en mysig frukost med min älskade. Tände ljus i hela lägenheten och bara njöt en liten stund. Sedan gick jag ner till stan, mötte upp sötnosen Anna och gick några ärenden men efter en stund tröttnade vi på det hemska vädret och åkte upp till Grand Samarkand för att fullfölja planen om att få alla klapparna fixade. Så nu är jag klar. Alla julklappar är inhandlade och inslagna! Väntar bara leverans med posten på ett par stycken till som jag beställt. Hoppas de kommer i veckan, annars kanske någon blir utan klapp ;-)

Har hunnit röja lite hemma igår också, så himla skönt. Nu ska jag kila till jobbet, jobbar till 18 och sedan ska jag upp till Grand Samarkand för att byta ett par vinterskor som jag köpte till mig själv igår. När jag kom hem så visade det sig att jag fått olika färg på skorna, såg lite tokigt ut! Ha en bra dag hörrni. KRAM!

... Å förresten. Jag flaggar redan nu för att det med all sannolikhet blir dåligt med bloggande i veckan. Som ni vet är det jul på lördag och jag har upp över öronen med jobb att stå i. Vågar inte ens räkna på antalet arbetstimmar jag ska avlägga innan lördag. Alla vill ju såklart vara fina till jul!!! Så försvinner jag härifrån så hittar ni mig på jobbet ;-)


SUNDAY LOVE






Fjärde ljuset är tänt ♥

God förmiddag!
Vaknat tidigt trots att jag inte somnade förrän vid 02.30. Igår jobbade jag hela dagen och sedan på kvällen hade vi ett litet gäng hemma på tacomys & vin. Lite trött i huvudet idag, men annars så är jag på topp!!! Idag är det fjärde advent, jag är LEDIG, och ska alldeles strax möta upp fina Anna för lite julklappsshopping. Mys på hög nivå.

Hoppas ni alla får en fin söndag. Många kramar!



HÄROMDAGEN




Allt från H&M :-)


FRIDAY LOVE




Lite valpbilder på min älskling får förgylla detta inlägg!

Hej Freeeeedag! Härligt med en helg på ingång. Ska bara jobba 17 timmar till innan jag får helg ;-) Igår kom äntligen Samba hem. Mysan, vad jag saknat henne alltså!!! Ibland har vi svårt för att få ihop det i veckorna och då ställer min mormor & morfar upp och har henne ♥

Nu ska jag väcka Putte med frukost på sängen, lite vardagslyx. Sedan ska jag skynda vidare till jobbet. Ikväll ska jag ha Lowe igen då John & Jonna äntligen flyttar in i sitt hus idag!!!! JIPPIE!!!!

Hoppas ni får en fin fredag, HAPPY FRIDAY på er, KRAM.


BULLARNA!




Utlovade ju receptet på bullarna så här kommer det!

Saffransbullar med vanilj & kardemummafyllning.

Fyllning:

Ägg och pärlsocker till pensling.

  1. Smula jästen i en degbunke. Smält matfettet. Stöt saffranet med en mortelstöt eller kavel på påsen. Rör ner saffranet i det smälta matfettet. Tillsätt mjölken och låt det bli ca 37ºC.
  2. Häll mjölkblandningen över jästen och rör om. Rör ner kvarg, socker, ägg och salt. Arbeta ner nästan allt vetemjöl och arbeta degen ca 5 minuter i maskin eller 10 minuter för hand. Strö lite mjöl över degen och täck den med bakduk. Låt jäsa 30-45 minuter.
  3. Fyllning: rör matfettet, socker och vaniljsocker smidigt.
  4. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk. Knåda degen med ev. resten av mjölet och dela den i 2 delar (för 45 bullar).
  5. Kavla ut varje del på mjölad bänk till en kaka, ca 25x60 cm. Bred på fyllningen. Vik kakan dubbel på längden, tryck till den lätt med handen. Skär ca 2-3 cm breda remsor, dela dem på mitten men låt de sitta ihop i övre kanten. Sno ihop till en knut. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper. Täck dem med en bakduk och låt jäsa ca 30 minuter.
  6. Sätt ugnen på 250ºC.
  7. Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker.
  8. Grädda bullarna mitt i ugnen ca 8 minuter. Låt dem kallna på galler övertäckta med bakduk.

LYCKA TILL!! :)


DET VÄRKER...


Idag är jag inte kaxig! Förkylning (??) på ingång, och dessutom har jag sovit som en kratta pga mina armar. Sover ju alltid på sidan, men det har inte gått i natt då jag laserbehandlade båda axlarna/armarna igår. Detta var fjärde gången och såhär ont har det minsann aldrig gjort innan. Jag är sjukt svullen, ser ut som en tjej med världens bredaste axlar och största bicepsen man kan tänka sig. Sexyyyy ;-) Och så kliar det ju också. Gnälligt här idag! Haha!

Igår var jag hemma vid 21 från jobbet och idag var jag uppe innan tuppen. Dags att dra till jobbet nu och lär ju inte vara hemma före 20.30 om jag säger så. 12 timmarpass igen! Kul kul :) Känns som att folk borde förstå varför jag är osocial när jag är ledig ;-)...

Hoppas ni förstår
att uppdateringen på bloggen inte är den bästa nu med tanke på hur mina arbetsveckor ser ut.

Ha en fin torsdag kära ni. Kram!


MY HAIR IS GETTING DARKER AND DARKER...




Precis som den lilla rubriken antyder så håller mitt hår på att förvandlas till en lite höstig/vintrig färg. Jag har inte gjort slingor på säkert ett år utan har bara adderat färg till botten (varmare kastanj) och sedan låtit solen (som visade sig i somras) sköta resten. Jag la i några mörkare slingor efter Barcelona resan då mitt hår var alldeles vitt av solen. Det klär nästan ingen i och verkligen inte jag! ;-)...

Observera att håret inte är iordninggjort på bilderna ovan... Ingen mening när det står som spö i backen. Oftast gör jag mig i ordning på jobbet, om jag hinner innan kunderna anländer ;-)...


WISHLIST 2012




Min på önskelista detta år så finns det lite av varje. En turkos Kitchenaid har jag velat ha länge, likaså en Ipad 2. En resa till London som jag ännu inte besökt känns också helt okej att få ;-)... Annars funkar ju alltid presentkort på Indiska där jag mer än gärna shoppar! Detta blev verkligen en fantasy-wishlist. Det är dyra, dyra klappar på min lista, minst sagt. Men man måste ju få drömma! Inte sant, tomten? ;-)

... Men mest av allt så önskar jag att min fina familj och mina nära & kära får hålla sig friska och krya i många år framöver.



WEDNESDAY MORNING




God morgon mina vänner! Idag har jag en tuff och spännande dag framför mig. Jag ska jobba i mer än 12 timmar... Huuuuaa! Men det kommer gå hur bra som helst. Jag avslutar dagen med att färga min kära svägerskas blonda hår till brunt. Det blir första gången hon provar på livet som brunett, och jag ser verkligen framemot att få förvandla Jonna. Hoppas jag får ta före- och efterbilder :-) Spännande, spännande!

Nu ska jag åka till en klinik och utföra en laserbehandling, AJ-AJ! Kram!



MYSIG UTSIKT




Sådärja! Julstämningen är kirrad! Igår for Putte & jag till Blomsterlandet och köpte oss en liten kungsgran. Nu doftar det gran i hela lägenheten och jag nyser titt som tätt ;-) Granallergiker javisst men vad tusan, en liten gran måste jag väl ändå tåla! Det blir nog bättre tills imorrn... Fint blev det iaf och vi är nöjda! Liten gran fick det bli då Patrik helst inte ville ha gran överhuvudtaget medans jag såklart ville... Man måste ju mötas halvvägs ;-)

Lyktan fick jag av mina underbara kollegor
när de var här för ett par veckor sedan. Det tänds ett litet ljus i den varje kväll! Den passar ypperligt in i övrig inredning så visst prickade de rätt ,-)



PÄRLOR & TISDAGSMORGON




God morgon Tisdag! Gårdagen gick i full fart, hann knappt dricka ur mitt morgonkaffe innan jag drog i gång med expedition garderobsrensning. Jag lyckades med mitt mål! 4 stora svarta sopsäckar fyllda med kläder fick lämna mig och min garderob igår. Jag har 82 galgar över nu och innan så hade jag inte ens galgar så det räckte till de nyaste plaggen. Dessutom "försvann" mängder med jeans, byxor, shorts och träningskläder. Om jag har mycket kläder? Ja. Fortfarande... Men nu är kläderna på väg till bättre behövande ♥ Orkade inte lägga upp annonser på Tradera. De "finaste" sakerna som jag rensade ut har jag sparat i en låda i förrådet. Plagg som jag fortfarande tycker mycket om! De kanske kommer till användning igen i framtiden :)..

Igår passade jag ju även Lowe.
Vi gick ner till salongen, klippte hans lilla kalufs så nu är hockeyfrillan ett minne blott. Sedan for vi hem, åt pannkakor med massor av jordgubbssylt och lussekatt till efterrätt. Som ni ser på bilderna så pärlade vi också. Lowe gjorde armband till sin mor & far, 2 armband till sig själv (en till varje arm såklart!) och ett halsband. Han tyckte faktiskt att det var riktigt kul. Duktiga Lowe ♥

Nu ska jag till jobbet. 10 timmar to go. Tschüssssssss!



MONDAY LOVE!




God morgon fina ni!!! Tog mig en liten bloggpaus över helgen som ni säkert märkte ;-) Inte alls varit på hugget, trött som attan och har istället bara myst inomhus med mina godingar!
Jag är LEDIG idag och nu är det faktiskt dags att ta tag i den där jobbiga garderobsrensningen (8st)... Jag har skjutit på det i flera veckor men nu MÅSTE jag ta tag i det. Har lovat mig själv att rensa bort minst 3 svarta sopsäckar med kläder. Vi får se hur det går! Sist jag rensade, så åkte bara 6 plagg ut. Så vi får se om jag har hjärta att rensa idag.
I eftermiddag ska jag passa Lowe, så nu måste jag nog sätta igång med dagen innan klockan rinner iväg fullständigt! Kram och HAPPY MONDAY!


GÅRDAGENS



Ny tröja från Gina! Gillar den massor :)

HAPPY FRIDAY FOLKS!
Började hemma i sängen i morse med en underbar sovmorgon. Känns bra med tanke på att jag ska upp i ottan imorgon för att jobba heldag! Men nu är det fredag, så hoppas ni alla andra får en fin helg, Kram!


MYSTE HEMMA I MORSE...




...Med inget mindre än Sunes Jul!
Underbart & jag är beredd på att säga att det var bättre förr ;-)



NEW YEARS EVE - DRESSES I LIKE




Alla klänningar är från Nelly förutom den högst upp till vänster.

Fick i uppdrag av en läsare att tipsa om nyårsklänningar. Det tog jag tag i med en gång då jag faktiskt redan tänkt tanken själv. På nyår så tycker jag att man absolut ska klä upp sig mer än till en vanlig fest. Det är den kvällen på året där man får göra det, utan att någon höjer på ögonbrynen. Detta året är jag mer sugen på glitter och paljetter än vad jag varit på länge. Det känns som det ligger lite i tiden... Jag skulle kunna ha alla klänningar ovan men om jag bara måste välja en så blir det den i mittersta till vänster. Det är en fantastisk nyårsblåsa! Skulle matcha den med ett par svarta litas och sotade ögon.

Vilken gillar ni bäst?


MORNING!




Igårkväll när jag kom hem så passade jag på att mysa lite på egen hand. Tände massor med ljus och behöll tvn avstängd. Patrik var iväg på träning så tyst och skönt var det i hemmet. Älskar verkligen mina egenstunder. De är så viktiga för mig. Kvällen förgylldes även av ett glas glögg och en köpt lussekatt. Yes mina vänner, det är så hemskt! De 50 bullarna som jag bakade så sent som i söndags är redan uppätna. Oooops. Kusin och Moster hade nog kunnat räkna ut det på två sekunder, att de skulle ta slut så fort... Men denna gången har inte bara jag ätit, utan Patrik har nog smällt i sig hälften, hahahaha! Hur underbar är han inte? Min älskling ♥ Vi får baka nya till helgen och då lovar jag att posta receptet här också.

Nu ska jag vidare till jobbet. Blir ett 10 timmarspass idag också. Lika bra ;-)
KRAM


BLACK




Kanske ska leta upp mina svarta skinnbrallor?


KAFFEPAUS




Kaffet står framför mig, ska bara slurpa upp det sista för sedan dra mig mot jobbet. Har en skön dag framför mig, jobbar till 19 och sedan hem och tvätta kläder och fixa i ordning lite hemma. Känner mig lite trötter i knoppen så ska försöka komma i säng innan elva ikväll. Det kom massor med snö till Växjö igår och det känns väl helt okej med tanke på att det är december. Annars är jag ju inget big fan av snö, vill helst ha bar mark då det underlättar med lilltjejen! Men fram till nyår kan det la vara lite snö då.. Om det nu är ett måste!

See you soon!


SAFFRANSGOTT




Bullarna jag bakade igår blev utsökt söta och goda. Patrik åt 3 st (!!!!!) och ni som känner honom förstår ju hur goda han tyckte att de var. Han ogillar sötsaker egentligen men dessa gick hem! KUL!!! Det är vanlig saffransdeg (?) men sedan kavlade jag ut degen och penslade vanilj- och kardemumma fyllning på innan jag snurrade ihop dem! Fantabolous! Behöver jag nämna hur många jag åt? ;-)



D-D-D-D-D-DAAAAAAAGENS!




Vet mycket väl om att denna bilden togs i somras när jag och finaste Anna var i Helsingborg för att se en konsert med Robyn som visade sig vara helt fantastiskt bra. Jag har samma kläder på mig idag! Älskar verkligen tunikan. Den gör en hel outfit.


MÅNDAGSMORGON




Knallar runt och myser i min morgonrock denna mörka måndag. Jag ska snart gå till jobbet! Tänk att jag jobbar 24 dagar denna decembermånad. Helt sjukt. Brukar ju vara lite ledigt kring jul men inte i år. Lika bra det, har massor med pengar att jobba igen sen lunginflammationen. Hoppas ni får en fin start på veckan. Ses snart igen ♥


PING-PONG




Patrik har köpt ett bordtennisbord :-)

Det har visst inte blivit så mycket gjort idag, men det gör inte så mycket. Vi behöver bara vara och ta det lite lugnt ibland. Vi har lagt en tuff period bakom oss och kämpar vidare nu, in i framtiden. Ett steg åt rätt riktning är att Putte igår åkte och köpte ett mini bordtennisbord. Vi har spelat hela förmiddagen och efter lunch kom min bror hit för att ge Patrik en match. Himla roligt faktiskt och det märks väl att Patrik har sporten i sig.

Jag har precis påbörjat bakningen,
just nu jäser degen :-) Patrik är på gymmet med grabbarna. Antar att de kommer hit snart allihopa för att lira lite pingis medans jag fortsätter med lussebullarna


JULFESTENS OUTFIT




Ny klänningen från Indiska med scallopfeeling, pärlor och paljetter fick igår pryda min kropp. Tyvärr så gick klänningen sönder så jag ska gå tillbaka med den för att se om det går att lösa på något vis. Kavaj från Gina och lång (längre iaf ;-)..) och ståtlig blev jag i klackar från Nelly.


ANDRA ADVENT




God morgon! Här har jag precis tänt andra ljuset i årets adventsljusstake och håller på att fixa med stora, lyxiga, söndagsfrukosten. Julkänslan finns inte än, särskilt inte när man hör hur regnet piskar utanför. Jag är pigg och vaken sedan några timmar, och har redan varit iväg och storhandlat på morgonkvisten så nu kurrar magen rejält. Patrik sover fortfarande, så ska nog gå in och väcka han snart. Igårkväll var vi iväg på julfest med mitt jobb, så lite trötta är vi idag även om kvällen inte blev särskilt sen. På agendan idag står det LEDIG och det firar vi med storstädning och sedan bara mysa. Jag tror att jag ska baka lite i em, men annars bara njuta, läsa och lulla omkring innan det åter är dags för en 6dagars-arbetsvecka. Lägger snart upp en outfitbild från igår. KRAM ♥



SOFFBORDET




Lite fler bilder på vårt soffbord :)... Visst blev det snyggt? Känns verkligen som min stil, jag älskar det. Har fått så många komplimanger för det, kul!!! Det är, som ni ser, 2 st EU-Pallar som jag först slipat lite, sedan målat 2 gånger och sedan skruvat ihop. Beställde en glasskiva och köpte hjul till. Blev himla bra ♥ Jag är ju väldigt vit av mig när det kommer till inredning, men dessa pallar kan man ju måla i vilken färg man vill, eller bara lacka dem. Mörk bets är också riktigt snyggt, då får man fram den fina ådringen av träet. Vill man inte ha det så högt så kan man använda sig av en pall och kanske montera lite större hjul istället.

Gillar ni det?


SOME PICS FROM OUR HOME ♥






God morgon lördag! Finally! Idag vaknade jag tidigt, kände mig utvilad så det var bara till att kliva upp trots att klockan inte hunnit slå 6 än. Hade egentligen velat sova lite längre idag då vi ska iväg på festligheter ikväll men jag får väl ta mig en tupplur efter dagens arbetspass istället. Ska göra mig i ordning nu, äta frukost och sedan gå till jobbet. Hoppas ni alla får en fin lördag! Stor KRAM.



HAPPY FRIDAY ♥




Då vart det redan freeeeeeeeeedag! HA DET GOTT! ♥


DAYLIGHT VS NIGHTLIGHT




Såhär ser det numera ut i vårt kök i dagsljus/kvällsljus. Ungefär samma vinkel på kameran. Älskar de nya köksstolarna. De gör sig så bra ihop med vårt vackra köksbord. Fulländat ♥


SNART KLARA!




Badrummet är mer eller mindre klart. Det ska fogas vid duschen en gång till och sedan ska det upp 2 st förvaringsskåp ovanför tvättmaskinen. Vi är så nöjda med resultatet! Jag njuter varje gång jag går in där! Pappa du är BÄST! ♥


1 DECEMBER




Bild på stolen som jag utlovade igår. Visst är den fin? Gammal, sliten och turkos. Alldeles underbar :-)

God Morgon på er sötungar. Torsdag redan och dagarna går i ett för nu är vi redan framme i december! Jag är otroligt trött och sliten i både knopp och själ så visst längtar jag till söndag, då ska jag försöka sova ut! Innan dess är det party som gäller på lördag igen. Ska bli så kul, känner redan hur taggad jag är ;-) Har påbörjat jakten efter julklappar, och har planer för nästan alla mina kära! Har köpt 2 st so far, så en del kvar att fixa. Jag ser mest framemot att få slå in klapparna. Det är ju så mysigt! Nu ska jag till salongen, work it baby! KRAM!




Välkommen till min blogg ♥ Jag heter Jill, är 25 år gammal och driver eget företag som frisör. Här blandas inredning med shopping och outfits samtidigt som jag försöker ge er godbitarna ur mitt vardagsliv tillsammans med bästa sambon och sötaste vovven. Välkomna!
RSS 2.0