DAGENS SKINN




Idag inviger jag min skinntischa från Zara. Den inhandlades i september tror jag, men har alltså inte kommit till användning. Jag har knallkorallfärgat läppstift på mig men det syns tydligen inte på dessa bilderna?! Konstigt! I vilket fall så blir det en kavaj över detta också. Fryser alltid på jobbet!


SÖTA FRÅN H&M




Två små söta! Kommer användas flitigt. Både som neccesär och plånbok/liten väska. 39,50:- Billigt!

Morsning. Lång dag på jobbet väntar, är glad om jag är hemma innan nio ikväll. Tänk att det är 1 mars imorgon, hur bra känns inte det? Allt blir helt plötsligt lite lättare! Hoppas ni får en fin måndag. Ses!



LYKTA




Köpte denna på Indiska för ett tag sedan. Gillar den så mycket. Vackra färger, speciellt när man tänt ett ljus i den! 179 kr.

Hej söndag! Vi har varit igång ett tag här. Städat, ätit lång mysfrukost och gått promenad. Nu ska vi till affären, dags att fylla på kyl och frys! Ha en mysig söndag alla godingar


RÄTT HÅRFÄRG




Denna bruden har helt klart den finaste hårfärgen!

Lördag! I'm working och sedan blir det hem och kurera mig. Känner mig lite krank. Har date inbokat ikväll, men får se lite. Igår var jag ute och åt med tjejkompisar, så himla mys! Däckade stenhårt strax innan 12 och sedan vaknat fram och tillbaka hela natten och kallsvettats. HU... Tror minsann att Samba har feber för hon är som ett element. Ha en superbra lördag allihopa, så hörs vi med dagens outfit senare ♥


BLACK CONVERSE






Äntligen har jag, efter åååååår av letande, fått tag på ett par plain, svarta, låga converse i min storlek! Har ju småttingar till fötter och converse är ju kända för att vara stora i storleken. Så gissa om jag blev glad när jag kunde klicka hem dessa från Ellos barnavdelning! Hur bra? Dessutom fick jag dem för halva priset. I LIKE. Nu skulle man bara vart 5 cm (minst!!!) längre också så jag kunnat jobba i dem. Avskyr min korta längd!


FÖRKYLD FREDAGSMORGON




Hej på er! En väldigt förkyld och stressad Jill framför datorn idag. Hur kan man bli så förkyld över en natt?? Har ont i hela kroppen och näsan rinner och halsen värker. Synd om mig! Måste jalla till jobbet nu, är ute i sista minut! Vi ses senare friends ♥



FUN WITH JILL





... LUNCHBREAK.


PLAZA KVINNA




Ni anar inte hur glad jag blir när jag kommer hem och ser att detta sprillans nya numret av Plaza kommit i brevlådan. Jag älskar denna tidning och jag ska ta mig tid att läsa den på söndag! Åhhh vad jag längtar!

Nu kilar jag till jobbet. Denna veckan jobbar jag dygnet runt känns det som. Känns inte så normalt att komma hem efter 22 när man jobbar som frisör, haha! Men idag så ska luncha med en fin vän, mys! Lite lyx :) Som ni förstår så sprack mitt nyårslöfte denna veckan. Lovade ju mig själv att jobba max 45 timmar/veckan. Älskar mitt jobb och jag tänker jobba så mycket jag vill, inga regler längre! :) Ses sen! ♥


SKINNBYXAN ♥










Jag använder dem var och varannan dag och de funkar till precis allt. Mina älskade skinnbyxor! ♥ Kommer från Nelly.com, kostar runt 500kr. Kan vara mitt bästa budgetköp någonsin.


BEAUTIFUL GHOST




Morsning! Hur är läget? Igår jobbade jag verkligen hela dagen. Gick hem och däckade stenhårt. Skönt. Idag är det redan onsdag!! Halva veckan snart avklarad. Känns fint va? Ses senare ♥



URBAN OUTFITTERS




Många som frågat varifrån tischan kommer ifrån som jag har på denna bilden och den kommer från Urban Outfitters! LOOOOVE IT!


STIL




Den här tjejen har stil! Minsann!


GOD MORGON




Idag mår vi toppen, eller hur? :) Nu kör vi igång denna tisdag med att ringa revisorn och sedan dra till jobbet för att vara där i 13 timmar! Hääärliga bananer! Stor puss på er! :)


SILVERGIRL



Silver! Jag är verkligen en silvertjej. Fick hem detta ursnygga stela halsband häromveckan. Det är inte äkta silver, däremot är mitt armband det, som går under samma tema. Silver, sterilt och stelt :)... Kommer nog inhandla mig ett äkta halsband så småningom.

GOD MORGON, GOD MIDDAG & SNART GOD KVÄLL
Herregud, snart är söndagen slut! Vart tar tiden vägen? Har haft en underbar dag so far. Sovmorgon för första gången på 8 veckor! Det ni ;-) Gjorde allt "måstegöra" igår så idag har det varit helt ledigt i kalendern. Jag har legat och läst, varit och shoppat ny stekpanna och sedan bara njutit utomhus i solen! Mitt på dagen så kändes det nästan varmt ute, trots de 6 minus vi har idag. Nu ska jag kika på ett nytt avsnitt av One Tree Hill :)... Hur skön söndag?? Precis vad jag behöver! Chillaxing!





ÅH SOM I ÅHLÉNS




Men oh MY GOD vad fina saker de fått in på Åhléns. Var där en snabbis igår och spanade och allt fanns i butik redan. Jag har köpstopp för tillfället men det hindrar ju inte mig att tipsa er! Bra priser också :)...

Hej LÖRDAG! Kanonväder ute, strålande solsken och 5 minus! Så härligt och friskt :) Vi har precis avnjutit en fantastiskt god lunch och nu ska vi ta tag i städningen! I eftermiddag ska jag jobba så det gäller att få saker och ting gjorda nu. Trevlig lördag gott folk! ♥


EN DAGENS TACK!



Åh ser ni så läskigt torr jag är om händerna? Sjukt! Man ser det på min hudfärg om inte annat. Använder nämligen inte B.U.S utan mina händer är så vita (läs blå-lila-vita) pga att jag jobbar i vatten och därmed blir väldigt torr, särskilt vintertid. Så kan det gå. Men det var ju inte händer som detta inlägg skulle handla om utan om att jag gillar grått mot beige/persikofärg. Hur nice? Love it! :)



FÄRGAT HÅRET!




I förrgår kväll fick jag nog. Som vanligt, vid typ kl 23, så får jag för mig att färga håret. Sagt och gjort. Blev några steg mörkare denna gång och jag gillar det massor. Gör ni? :)


GULA TULPANER






Gula vackra tulpaner, som står för hopplös kärlek, belönades jag med igår! Min underbara mor överraskade mig på jobbet ♥ Härligt att få in lite färg i mitt annars så vita hem :)...

God Morgon! Hur står det till? Torsdag ju, vilket betyder att det snart är fredag ;-) så läget bör väl vara sådär längtansfullt bra hoppas jag?! Här är det snabba kast som gäller idag. Schemat är fullspäckat! Jobbar till nio ikväll, därefter blir det sängen så det bara smäller om det. Har sovit dåligt i natt. En viss liten Patrik kom hem vid midnatt och då vaknade jag, och hade därefter svårt att somna :(... Han pluggar ju i Halmstad vissa dagar och igår var det alltså så. Ha en fortsatt fin dag hörrni!


TREVLIG ONSDAG!




God morgon! Är på väg till jobbet just i detta nu. Trist väder ute, uppehåll men kallt och grått. Blåser också! :(... Har fullt upp i dessa dagar, älskar det... Jobbar till 21 varje kväll :)... Hoppas allt är fint med er! Kram!



♥♥♥


                                         Önskar er alla en mysig Alla ♥ Dag!


AND SO FINALLY, THEY ARE MINE!



Har suktat efter dessa båda skärpen sedan de kom ut på BikBok's site. Ville sååå gärna ha, och nu är de mina! 149kr/st. Så värt. Blir perfekta i jeansshortsen framåt sommaren.

God Kväll kära blogg! Överlever ni utan mina inlägg?? :) Hoppas det! Har inte haft igång datorn på 2 dagar och det har varit enormt välbehövligt. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Massor av tankar som susar i huvudet. Kommer inte gå djupare in på det än så, det behövs inte. Men bara så ni vet, så finns det trots allt en anledning till allt.

Kommer alltså köra på såhär. Det blir kanske inlägg dagligen, men inte lika hysteriskt många som tidigare :)... Nu ska jag ställa mig vid spisen. Dags att göra middag. Kanske lite sent, men har suttit med pappersarbete tills nu. Bokslutet är nära nu, tack & lov.

Hoppas ni haft en fantastisk helg. Vädret har ju varit underbart så jag är säker på att ni alla fått lite vårkänslor :) Det har iaf vi! Många Kramar!


FAB



Haha kolla in min mini lugg! Bebishår är inte vackert.

Å så var det Fredag kväll! Redan helg igen :)... Imorgon är det lång dag på jobbet som gäller så jag får fira helg först efter morgondagens arbetspass. Ville bara kika in och önska er alla en fin fredagkväll! Vill även passa på att Gratta min lille Goding i Göteborg som fyller år idag! Grattis Johanna! :)... Stor kram!


DAGEN D




Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Allt, och då menar jag precis ALLT, har gått emot mig. Fick gå hem från jobbet i eftermiddags för min mage var riktigt kass. Fick avboka de sista kunderna :(... Hade såna fruktansvärda kramper och kunde inte stå upprätt. Har fortfarande ont men inte alls som innan så jag hoppas på jobb imorgon. Nu blir det vågrätt läge igen. Ses! Puss!


HELA DAGENS




Hej! Mår ni bra? Här är allt helt okej. Ganska trött och utarbetad dock. Jobbar till 21 ikväll. Jag har funderat de senaste dagarna på om jag ska sluta blogga... Har kommit fram till att jag inte ska sluta helt och hållet utan bara trappa ner lite grann. Jag tycker att det är skitkul att blogga men för tillfället så finns det inte riktigt tid. Man märker att inläggen ser ungefär likadana ut, och inspirationen svalnar. Kan det vara vädret som skojar med mig? Om jag känner mig själv rätt så är detta bara en fluga, brukar känna såhär med bloggen men vi får se. Kommer alltså blogga, men kanske inte lika frekvent som tidigare. Kommer blogga när jag VILL och inte när jag måste. Idag har jag dock förberett med några inlägg så på återseende senare... Och jag hoppas såklart att ni har förståelse. Stor kram!


SUMMERBREEZE




Åhh! Vad jobbigt! Jag kommer inte kunna blogga idag för min kamera strejkade i morse. Batteriet var slut så har inte kunnat fota dagens :(... Bjuder på denna bilden som jag inte tidigare har publicerat, men annars så får ni hålla till godo till imorgon :) Då kör vi!

Hej vänner!
Gud vilken underbar morgon/förmiddag! SOL!!!! Klarblå himmel och några plusgrader :) Idag åker solbrillorna på! Vilken vårkänsla :)... Nu ska jag kila till revisorn och sedan är det jobb som gäller till 20.30. Har lyckorus i kroppen...Ha nu en härlig dag fina ni! Stor Kram!! ♥


DAGENS YTTERKLÄDER




Vaxade jeans från Gina, Tröja Vila och Jacka från Urban Outfitters.


LOVELY




Jäklar vilken storm det var i morse! Blåser fortfarande ute men inte alls i samma kraft som tidigare. Jag höll, bokstavligt talat, på att blåsa omkull på väg till jobbet! Snöblandat regn på det! FY! Eh, väderguden?


BACK TO WORK




Tjabba! Läget? Idag börjar min arbetsvecka. En lång och tuff sådan. Idag kör jag ett 11-timmars pass! Wunderbart :) Blir såna mördartider varje dag denna vecka! Endast söndag ledig :)... Ses senare- och då framifrån ;-) Kram!


DREAMS OF SUMMER




Jag fick fnatt! Har provat sommarkläder :)... Åhhh vad jag läääängtar nu! Jag känner att jag behöver vara ledig. NU. Men i sommar blir det nog inte mycket ledigt alls. Förra sommaren var jag ledig 10 dagar. Det är den enda semestern jag haft på 2,5 år! I sommar blir det en vecka ledigt i slutet av augusti. Om Patrik har möjlighet att vara ledig någon mer vecka under sommaren så tar jag ledigt samma vecka, annars så jobbar vi! :)... Det är underbart att ha ett jobb som man älskar att gå till ♥


NI ÄR FINA

 



Puss på er!
Finaste läsare :)

Jag är ju ledig idag (SCORE!) så ska nu åka och
 köpa hundmat, och posta lite paket!
Därefter ska jag laga mat till halva veckan :)...
Vi hörs senare! Ha en underbar Måndag! Kram!


MYCKET GRÖNT NU




Linnet kommer från Urban Outfitters! Love it!



LITE KRUSIGT TACK




Mums. Jag älskar grönt i kombo med svart och silversmycken. Krusade håret på sina håll igår. Det blev mysigt! Älskar att jag klippt av håret... Känner mig nöjd med längd och färg nu!

Hur mår ni idag?
Här är det alles gut! Käkar lunch just nu :)...Potatis kan vara bland det godaste som finns! Skulle lätt kunna leva på det :)... Härligt vårväder ute, 5 plusgrader och sol. Vad mer kan man begära? Blir en vända med Samba om en stund.


MORNING LOVERS




Lite details från gårkvällen. Nu blir det smaskig fruppe och sedan ska vi hämta hem gullungen som varit hos mormor & morfar i natt! Dagen idag går åt till städning och matlagning. Gör ju storkok varje söndag, så man slipper laga mat i veckorna. Det finns det inte tid till. Later guys!



LUNCHBREAK



 
Man får faktiskt inte vara så snygg som Erin är på denna bilden. Jag vill kopiera hela kalaset. Så snyggt!!!

Hallå i stugorna! Hur bara mår ni? Har precis käkat lunch. Patrik är iväg och fixar present för ikväll ska vi nämligen på inflyttningsfest/25årsfest. Ska bli kul! :)... Nu blir det jobb i ett par timmar, har en pärm att fylla upp, och sedan ska jag nappa en stund. Tvätten snurrar för fullt. Tredje rundan som körs nu, sedan är det klart... Inte en lika fullsmockad lördag idag, vilket är skönt :).. Man behöver ta det lite lugnt ibland också. Kramis ♥


VECKANS BÄSTA?








Vilken outfit gillar ni mest?

Go Mörra! Hur har ni det? Är det bra med er? Jag är ledig idag, hur underbart? Det firas med pappersarbete. Tjohooo!! Kram och på återseende senare ♥



LEDIG EFTERMIDDAG




Nu kilar jag hem! Tack för idag, slut för idag! Väl hemma är det dags att dra och handla för att fylla på kyl och frys inför lediga helgen. Nu ska minsann njuta med en massa gotte :)... Ha en underbar fredag fina ♥


DAGENS KANSKE LITE VÅRIGA?




Inte likt mig att ha ljusa blåjeans. Men när jag blandar upp det med svart så funkar det gott. Nåt annat som är gott är lunch. Å Lunch blir det nuuuuuu :).... Mums!


FREDAG IGEN


     

Å så var det fredag igen! En fredag som började med en kundavbokning så jag har fortfarande inte lämnat hemmet. Ska dock strax gå mot stan. Härlig känsla idag, när man stundar "ledig" helg och allt. Mår så bra och trivs med livet :)... Trevlig fredag! ♥


110203




Tröja från Zara, skinnbyxor från Sisters Point, Skor från Vivvi.


SECRET...




Dagen till ära! Vet ni. Idag på morgonen har jag gjort något annorlunda. Något som jag aldrig gjort tidigare... Något som gör väldigt ont men som kommer bli himla bra när det är klart... Nu pratar jag i gåtor ;-) Later! Nu jobb!


DAGENS OUTFIT ONSDAG




Skor från Nelly, kofta från Å, tischa från Vila och byxa Gina.

Ni är underbara! ♥


ALL MY LIFE, I'VE BEEN WAITING FOR YOU




Simningen gick ju galant...NOT. Hahaha! Men det var skönt nu när jag var klar :).. Nu ska det jobbas till kl 20.30. Stor Puss!


MILITÄR




Hohoho... Samma upplägg som igår! Så bra är fantasin denna morgon ;-) Denna militärgröna och för övrigt militärinspirerande kofta kör jag på idag. Först ska jag bara iväg och simma. Det kan ju gå hur som helst. Jag har fått en "plasthylsa" på pekfingret så det ser ut som en kondom ungefär. Kan ju bli riktigt spännande ;-) Anledningen till att jag ska simma är min onda axel. Jag ska tydligen bygga upp muskelaturen runtomkring skadan! Blir nog bra. Later huns!!!



TIME PASS BY




Hola guapas! Nu är jag precis hemkommen från jobbet! Jag och fingret kämpar på ;-) Ska ut på en liten promenix med Samba nu och sedan blir det MAT för hela slanten. Guuuud så gott. Stor kram!


SVARTVITT




Alltså ni anar inte vad jag lyckats göra! Jag har klippt av en bit av vänster pekfinger. Ingen liten bit ska jag förtätja. Blodet fullkomligt sprutade. Pulserar som fan. Gör fruktansvärt ont. Skulle nog sy... Men orka... Dags för nästa klippning! Solong!


OUTFIT



SILVER




Idag åker denna skönhet på! Silvertischa från Wera. Superfin :) Köpte en XL för att få den tillräckligt loose.

God förmiddag!
Då var det tisdag och därmed 1 februari. Underbart! Har massor att fixa med i dag och jobbar heldag! Har även en date på lunchen och ett kvällsmöte inbokat. Lovely. Later!