HELA DAGENS
Hej! Mår ni bra? Här är allt helt okej. Ganska trött och utarbetad dock. Jobbar till 21 ikväll. Jag har funderat de senaste dagarna på om jag ska sluta blogga... Har kommit fram till att jag inte ska sluta helt och hållet utan bara trappa ner lite grann. Jag tycker att det är skitkul att blogga men för tillfället så finns det inte riktigt tid. Man märker att inläggen ser ungefär likadana ut, och inspirationen svalnar. Kan det vara vädret som skojar med mig? Om jag känner mig själv rätt så är detta bara en fluga, brukar känna såhär med bloggen men vi får se. Kommer alltså blogga, men kanske inte lika frekvent som tidigare. Kommer blogga när jag VILL och inte när jag måste. Idag har jag dock förberett med några inlägg så på återseende senare... Och jag hoppas såklart att ni har förståelse. Stor kram!


Kommentarer
Postat av: malin

du är sån inspirerande människa och jag älskar din blogg.. Bättre än lite mindre inlägg än inga alls då=)

2011-02-10 @ 11:31:00
Postat av: Anonym

snyggt som alltid :)

2011-02-10 @ 13:07:42
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: Meg

Snyggt! Och aa, man kan ju inte ägna hela livet åt bloggen, men tänkte bara säga att jag gillar din blogg skarpt ändå :)

2011-02-10 @ 16:28:19
URL: http://megs.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:.

du måste ta hand om dig jill.. och alla dessa bloggerskor som "bloggbränner" ut sig. en blogg ska vara rolig för DIG ! då blir den rolig för oss andra.. skrivb när du känner dig inspierad till att skriva, inte för att du måste.. du liger i min lista och ska ingenstans, uppdatera nääär du vill.puss på dig och lyssna noga på din kropp nu. <3

2011-02-12 @ 15:23:30
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: alexandra

snyggsnyggsnygg! :)

2011-02-13 @ 19:53:04
URL: http://dearjulian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback