loweederfors.blogg.se

gå in där och njut av synen på min fina brorson Lowe!!!! :)
håller som bäst på att försöka klura ut någon kul grej i doppresent... några förslag kanske??


working



jahapp.. tillbaka på jobbet igen.
 helgen har varit underbar! hade så kul :)
igår fick vi ett glatt besked...
Alex, som köpt min lägenhet, ville även köpa alla möbler!
 hur underbart??? :)
verkligen super. känns så skönt.
 kan man bara låta allt stå kvar bara plocka med sig alla saker och kläder.
min ena tv, som vi haft i sovrummet, ska mormor köpa.. känns lite onödigt att ha 3 st 42tums..
så i slutet av veckan ska vi bara sälja av lite vitvaror
 som finns i den nya lägenheten,
 som vi inte ska ha. har ju redan köpt alla rostfria.
så nu är det alltså bara 3 dagar kvar!
sen kör vi farsan :)


rules..



Det finns människor i vår närhet som är riktiga energitjuvar. Som tillexempel när man har tagit en fika ihop. Istället för att känna den där glädjen som man ofta känner när man har träffat vänner, så känner man sig istället lite irriterad, ledsen eller nertryckt efter samtalet. Men ofta är det svårt att sätta fingret på vad det var som påverkade än så mycket. Dessa människor ska man se upp för! Människor som trycker ner en genom små subtila kommentarer.

Varningstecken för människor du bör hålla dig undan ifrån:

.. Vänner som har svårt för att glädjas åt din skull

(Du ska flytta in med din pojkvän och bli sambo och du är superglad. Istället för att höra grattis så får du snarare höra “Men gud, blir det giftemål och en massa barn nu eller?”)

.. Om du säger något kul så personen direkt “bräcka” det du sa

(Du säger till din vän “Jag fick högsta betyg på matten, och du vet ju hur svårt jag tycker att det är” Och hon svarar “Jasså, jag får alltid MVG och jag pluggar knappt”)

.. Vänner som ska tävla i allt och helst härma dig i allt

(Om du är på en fest och har hittat en kille som du gillar och börjar småprata lite med honom så är hon där direkt för att också “fånga honom”)

.. Vänner som mest vill prata om sig själv. Inte lyssnar alls

(En hel timmas fika går åt till att prata om hennes liv, ditt är inte alls lika viktigt)

.. Vänner som ger en komplimang som snarare blir något elakt

(Vad duktig du är som tränar! Jag går ju aldrig till gymmet, men jag behöver inte..)

Vänner som aldrig kan glädjas å dina vägnar är inga riktiga vänner


förövrigt.
hade riktigt trevligt hos john o jonna igår.
emma var ju med oss, riktigt mysigt.
lille lowe var så go och glad :)
jonna både hämtade oss i stan och lämnade oss
när det var dags för det.
vi var en runda på statt och sen gick vi till
alibaba och därefter hem till emma för att
avnjuta en pizza ihop.
klockan var tre innan vi var hemma :)
idag har det varit fullt upp.
städning hela förmiddagen.
Alexander, som köpt min lägenhet,
kom på besök vid tre.
sen åkte vi till EM och kollade lite.
jag ska dit imorgon igen och beställa lite saker :)
på fredag eftermiddag får vi lägenheten.
ska dit och mäta och dona.
på lördag far vi till ikea, inhandlar massa grejjer..
söndagen ska vi riva kök..
kommer ta massor bilder hela tiden
så uppdateringen kommer bli bättre!

TACK JONNA, EMMA o LOWE för igår.


beslutsångest

nu har jag äntligen bestämt mig för alla tapeter till kommande lägenheten. pappa ska upp och beställa dom, för då blir det lite billigare :) har varit och beställt ny sängkappa, 1000kr gick det där. leveranstiden var ca 4 veckor så himla tur att jag kom på det nu... fastnade även för ett nytt soffbord och en ny lampa (pendel) att ha i köket.. dock har jag lite beslutsångest. ska jag köpa soffbordet eller inte?? :) det är ju leveranstid på det också så borde beställa det nu... ska nog åka upp och kolla på det imorgon igen :)
soffan levereras v.47. perfekt. nya matbordet och stolarna till det hade redan kommit :)

igår fick jag present av patrik... en mini laptop :) vit 10tums... såååååå fin :) ser exakt ut som min vaio fast betydligt mindre. love love love :)

idag har jag ingen feber, är dock fortfarande öm i leder och nacke, rygg, axlar... så nåt fuffens är det ju. provsvar får jag i slutet av nästa vecka.

ska powernappa lite nu, sen göra mig i ordning. Jonna kommer och hämtar mig och Emma vid sextiden.. ska göra kycklingpaj och mysa lite!!! ska bli riktigt trevligt... ska försöka ta lite bilder!

haaaaaaaaa de gottans.... :)


fail fail fail

vissa dagar vaknar man upp och mår bra
vissa dagar vaknar man upp och mår bra och sedan går allt åt helvete.
vissa dagar så vill man inte annat än att dra täcket över huvudet och försvinna in i någon annan värld.
vissa dagar orkar man inte förklara sig för sånt som borde vara så självklart
vissa dagar vaknar man upp för att inse att allt har sitt pris. frågan är bara om det är värt det???

tro det eller ej

men jag blir inte frisk... idag har jag haft sådan värk i hela kroppen. kan inte böja nacken längre... har precis kommit upp ur ett varmt bad.. det gjorde gott för stunden. jag gick till o med hem från jobbet idag, det har aldrig tidigare hänt. men så är det. skönt på ett vis att det kommer nu. sen har jag inte tid.
om exakt en vecka får vi lägenheten. ska bli så kul. har varit på bankmöte idag igen och nu tror jag att alla tapeter är bestämda.
nu är huvudet så tungt som bly så nu ska jag släcka lampan och försöka sova. patrik sitter nog uppe några timmar till. stackarn... bara plugg plugg plugg hela tiden.

så... sov gott

sickness


lördag= jobb... i 2-3 timmar till. sen ska jag hämta samba och därefter hem och sova bort min förkylning.
äntligen börjar antibiotikan göra verka. så skönt att slippa vara vaken hela nätterna. dock att min granne hade raveparty hela natten, men lyckades somna bort från det vid ettsnåret i natt. ändå skönt att vara hemma själv, då har man något att längta efter. imorgon blir det sovmorgon och sen ut till farfar som fyller år. igår var jag hos lowe.. så fin är han! jag blir gudmor till honom i slutet av november :)
om exakt 2 veckor så befinner vi oss i nya lägenheten och håller som bäst på att förbereda allt. täcka alla golv, riva ner hela köket, slipa, spackla och måla... ska bli så kul :) sen levereras köket och innan dess så ska den nya elstationen vara på plats... så yes.. BUSY BUSY. fattar inte hur vi ska hinna men tur att det är kul iaf.. :)
jaha, då ska man jobba lite till då... see you!

onsdag



denna dag har varit den segaste på mkt mkt länge... är otroligt trött. kan bero på sömnbrist och förkylning.
lägenheten blev såld idag, jag är väldigt nöjd med resultatet! även kul att det blir en kund och även gammal klasskompis som köpt den! ska skriva papper på fredag. SKÖNT! ska vara utflyttad den 1 dec bestämde vi. så jag får alltså bara en månad med dubbelhyra. och den månaden är ju välbehövlig med tanke på allt som ska hinnas med i den nya... om 2 veckor har vi den nya lägenheten. ska fota och lägga upp bilder på den då så man ser före och efter. jag är säker på att resultatet kommer bli grymt! min smak och min fars kunnighet = GRYMT BRA!!!! haha...

sitter och är lite down för jag inte kan komma upp på johanna o annas inflyttningsfest i göteborg. satan i gatan.

nähe, nu är badkaret uppfyllt, bäst att passa på nu sålänge man har badkar... ska läsa en stund sen kommer mannen och samba hem och då blir det tacos.

imorgon har jag äntligen fått en ny tid till läkaren.. hoppas nu bara att det inte är så allvarligt och att jag kan bli botad... pallar verkligen inte med det här längre!

so long


sorry



det är verkligen tråkigt att säga det men jag har i princip inte någon som helst fritid framöver. det är ju tyvärr så när man börjar vid åtta snåret och jobbar till sex, men oftast till klockan åtta. det är en knaper tid, jag behöver alla pengar jag kan få, eftersom jag valt att satsa på framtiden i en nyrenoverad lägenhet. dessutom jobbar jag helger och ska iväg en del kommande helger framöver. jag vill gärna, mer än gärna hinna med alla runt omkring mig.. familj och vänner, john o jonna och framförallt vill jag ju hinna träffa lille lowe. men även de som står mig närmast, som anna, johanna, emma och patrik.. vore ju trevligt om det fanns tid över till dem någongång också. sen har jag ju ett annat stort projekt på gång också, ja förutom renoveringen då. som det ska börjas läsas lite om och studera in. men det är ju i nöden som vännen testas... så ja, vi får väl se vilka som står kvar sen, när jag kommer ut ur min bubbla där jag nu befinner mig. jag hoppas verkligen att ni finns kvar...


köpenhamn var förövrigt trevligt,
drog dock på mig lite feber och annat smått o gott.

Förlåt...



wolla wolla wollaa...



look who's here...
imorgon och på fredag är det som sagt visning på min lägenhet.
ska bli spännande att följa!
annars är det inte mkt som händer. jobbar som ett sär.
denna helgen åker jag till köpenhamn på jobb, nästa helg jobbar jag på salongen, helgen därpå blire göteborg, helgen efter det blire jobb i växjö och helgen efter det blir det jobb i madrid, helgen efter det är det jobb i växjö och helgen därpå blire min första lediga helg på länge och då blir det jobb i den nya lägenheten!
såå yes.. IM BUSY!!!!
kyl/frys och diskmaskin är hemhämtade till den nya lägenheten, den nya sängen är faktiskt redan på plats i den nya lägenheten (hade ingen annanstans att ställa den) annars står det stilla på den fronten till den 2 nov då vi får nycklarna. sen blire ett par hektiska veckor innan det blir inflyttningsklart. ska bli så sjukt kul!!!
så denna höst/vinter så kommer man inte se mycket av mig ute. får väl ta igen mig ordentligt i vår och festa desto mer då :)
ha de gott folks.


fuck off!

¨

nu tackar jag för mig att ber er ALLA att dra åt helvete!