BESTÄLLT




Åhh! Nya heels. Det behöver jag verkligen. Beställde dessa nyss från Din Sko. De har redan sålt slut i Växjö i min storlek så därför blev det över nätet. Hoppas de är lika fina i verkligheten som på bild.

Min älskling kom hem efter 16 och då åkte vi och storhandlade. Nu sitter vi i soffan, precis ätit tacos, och är mätta och belåtna. Vi ska ha datafri kväll från klockan 19. Vi är ju riktiga datanördar båda två, så det blir tufft ;-) Vi ska bara mysa, och premiärdricka glögg med smak av hjortron. MUMS.

Imorgon visar jag mina inköp.

LOVE ♥


LITE SHOPPING




Lite shopping blev det i Köpenhamn. Hade gärna fortsatt min shopping ytterliggare, men jag hann inte med mer tyvärr. Det är så jobbigt att shoppa när man är stressad. Inne på Urban Outfitters hade jag kunnat spendera massor...

Heeej på er :)
Skönt att vara hemma igen. Jag är väldigt trött nu och känner mig nästan lite bakis. Så jag ska ta och packa upp väskan, gå en promenad med Samba och sedan besöka sängen ett litet tag. Patrik är ju ändå inte hemma :) Ses.


Sitter i tåget:) hemma i Växjö vid 14. Är ...

Sitter i tåget:) hemma i Växjö vid 14. Är ganska seg. Blev inte mycket sömn i natt! Ses sen, KRAM


HAPPYFACE



SMS-inlägg

img_0220 (MMS)


ONE YEAR




Såhär gick jag klädd för ett år sedan. Hade alltid håret i knut. Ganska fint.


NEW IN KILLAH




Åhhh! Den är så fin, så fin. Min nya vinterjacka från Killah. För 1700kr så blev den min :) Ni får se den på mig när det blir lite kallare ute. Men jag hoppas att det dröjer...


JAG ÄR AVUNDSJUK




Fan vilket snyggt omslag Erin har gjort. Jag är avundsjuk på hennes hårfärg. YES!


VI KÖR EN FRÅGESTUND




ANY QUESTIONS??? Nu kör vi. Bara att fråga på!!!!! :)


Sitter på tåget! Jag har precis ätit fruko...

img_0194 (MMS)

Sitter på tåget! Jag har precis ätit frukost :) kommer som sagt blogga lite trots jag inte är hemma. Vi ses. Stor KRAM!


PACKNING






Det ser ganska svart ut. Min packning till Köpenhamn. Haha. Nu beger jag mig! Jag kommer uppdatera lite i helgen, så kika gärna in ;-)


PEACE //TATTOO






Här har vi ännu en av mina tatueringar. Denna sitter på höften. Som ni ser på första bilden :)
Älskar den. Älskar svalor och jag kommer göra fler svalor framöver kan jag avslöja.
Vet ni vad texten betyder? :)


BJUSSAR




Nämen klart jag bjussar på en gammal bild! Hade en period då jag använde sjukt mycket smycken. Hiss/Diss?

Tjöss!


HEY FRIDAY



Plyschleggings (nej inte sammet), T-shirt och Skjorta från H&M. Skor från Vagabond.

Hallå!

Fredag idag. GÖTTANS! Har ni några helgplaner?... Tror ni att jag packade igår eller? Nupe, men jag städade åtminstone bland kläderna så förhoppningsvis går packningen snabbt ikväll. Det är bara en natt vi är iväg men jag är såååå sämst på att få med mig rätt saker. Nu ska jag ta mig mot jobbet. Ha en underbar dag ♥ och på återseende senare!


HEY SOULSISTER



God kväll fina läsare!
Alltså jag kom hem nu. Jag är mer död än levande känns det som. Idag har det varit fullt ös, har inte ens hunnit sitta ner. Men jag tycker att det är så kul när det är fullt upp :) Dagen springer iväg.

Nu blir det kvällsmat, för jag är SÅÅÅÅÅ hungrig och sedan ska jag packa! Åker ju till Köpenhamn i helgen. Är inte alls på "pack-humör". Är degig. Men det måste göras. Imorgon är vi bjuda på kalas direkt efter jobbet så schemat är tight.

Nähe. Dags att ta tag i sitt liv lite. Någon som vill komma hit och göra pappersjobb????
KRAM ♥



FUCKING BEAUTIFUL




Jag bara älskar denna bilden. Nothing more to say.


BLACK AND WHITE




...och så här basic är jag klädd idag. Tischa H&M, leggings Monki, Skor Scorett och kavaj från Vila.
Ibland önskar jag att jag bara hade svarta plagg i min garderob. Det är så fint!!

BREAKFAST




Hahaha.. Jag knäppte bilden nyss med den kassa webkameran. Vi sitter, som ni ser, i soffan och äter fruppe. Vissa mer påklädda än andra ;-)


NY FAVORIT



Jag gillar min nya metallic tröja från Gt. Myyycket :)


God Morgon kära blogg!
Har ni sovit gott? Pigga och vakna?
Har legat i sängen i över en timme nu med datorn i knät. Skönt. Vakna med the voice i bakgrunden. Nu är det dock dax för mig att kliva upp och göra mig i ordning. Sedan bär det av till Grand en snabbis innan jag ska börja jobba. Arbetar den sköna tiden idag 12-20.

See you later alligator...


NYTT I GARDEROBEN




Ojojoj! Det blev visst lite shopping idag. Ska nog lämna tillbaka den blå skjortan dock... Vi får se. Imorgon så ska jag till "nyöppningen" av Grand. 14 nya butiker öppnar i Växjö imorgon nämligen. Måste kikas in innan jobbet!

Btw så har jag inte ont i naglarna längre. Det har gått över, bra det :) Å att jag har ont i kroppen (mestadels axeln) beror nog på dålig sovställning.

Nu ska jag fixa lite bland kläderna... Tack för alla kommentarer idag. Det är sååå mycket roligare när ni kommenterar!!! Ha en skön kväll, Kramar ♥


I-PROBLEMS




GADD jag är så fruktansvärt sugen på att klippa av mig håret. Samtidigt är jag så frukansvärt sugen på att ha längre hår. Så jag får väl fortsätta med att sätta upp det! Annars hade jag velat ha en kortare page och göra den busig och rufsig med lite edge i.... Åhhhhh!


HEY HEY




Nu har precis lämnat Samba, by car. Skönt att slippa gå. Jag har ont i hela kroppen nämligen. För att inte tala om mina naglar. De gör SKITONT. Är det normalt eller? Jaja. Nu ska jag jobba. Till 18.30. Tschüss! ♥


NO FOCUS




Phuuu.. Hemma från jobbet! Det blev en lång dag. Nu är det D.H som gäller, såklart :)



GIVE ME






Jag vill ha min solbränna tillbaka. Please! (som vanligt så är bilderna HELT oredigerade.)


Fick ett ryck på lunchen och sitter just n...

img_0186 (MMS)

Fick ett ryck på lunchen och sitter just nu och unnar mig fina naglar ;)


HON MED VÅFFLAT HÅR



Byxa+Kavaj G.T, Skor, Zara, Tischa H&M

Hey, Hey, Heeeeey!
Läget? Tisdag idag. Fint väder. GÖTT MOS. Jag har våfflat mitt nyfärgade hår. Borde göra det oftare. Älskar känslan. Underbart! Nu blir det JOBB till kl 20.30. Later Skater.


FANTASTIC




Morsning Korsning! Kladdade precis i massa färg i botten och på ögonbrynen. (använder dock inte samma färg till de olika ställerna.) Dags att bli mörkare i botten och få mörka bryn :) Måste skynda nu för snart börjar jag jobba!! Ha det gott! Kram ♥


TATTOO'S MY FRIEND, TATTOO!




Denna latinska symbol står för mitt stjärntecken. Jag är ett lejon. Oh yes.
Om ni vill lära känna mig bättre så kan ni läsa om mitt tecken här under. Precis RUBBET stämmer. Jag får gåshud när jag läser det. Det är sjukt och det är därför som jag valde att märka min handled för evigt.

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.

Vad säger ni som känner mig, stämmer det???

GODINGEN SAMBA






Självklart ville hon vara med på bild idag... Hahaha!

Hemma från jobbet nu. SVINTRÖTT. Gaddd.. Hur ska man överleva till sommaren? Det är frågan det. Tur att vi har något att se fram emot :) Det gör det hela liiite lättare. Nu blir det softa i soffan en stund. Kram


DAGENS OUTFIT




Här har ni mig... Kavaj-G.T, Leggings-Åhléns, Spetströja-H&M

Nu ska jag luncha med världens bästa Daniel!!! :)


MÅNDAG



Bilden ger mig sån himla inspiration. Behöver jag säga att jag älskar hårfärgen?

Då var vi inne i en ny vecka igen. Underbart väder ute idag :) Helt plötsligt så känns allt lite roligare. Nu ska jag till min revisor och sedan ska jag hämta en vinterjacka som jag beställt. Börjar jobba vid 11. Sköön dag! Ses sen! ♥


ALL DAY LONG




Fan det känns som denna dagen har varat i en evighet. Hur skönt?? Var och målade vitrinskåpet en sista gång ikväll. Nu ska det torka och sedan är det lite finlir kvar innan den ska få åka på släpet hem till oss :) Samba har fått bada idag också så nu luktar hon inte hund längre :) Har även hunnit med en del pappersjobb ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen för ren måste jag vara annars får jag inte lägga mig i den renbäddade sängen...

Imorgon och resten av veckan så är det jobb som gäller :) Hoppas på en icke-regnande vecka så man kan vistas lite mer utomhus än vad jag gjort denna. Kommande helgen åker jag till Köpenhamn! Annars är det inte mycket som händer.

Hoppas er helg har varit till belåtenhet :)
Kram! ♥


VITA LJUNG



Funderar på att köpa hem lite grönt till balkongen. Vita ljung! FINT.


... Och så var städningen klar för denna vecka. Patrik tog sig samman efter lite tjat så allt blev gjort samtidigt. SKÖNT. Älskar ett nystädat, väldoftande hem. Önskar att det kunde vara så varje dag. Nu blir det lunch i någon form och sedan ska jag åka och måla!!! Jihuuuu!!


CLEANING OUT MY CLOSET




Söndagen är här igen... Veckorna bara springer iväg! Fortfarande lika tråkigt väder ute, alltså regn. Man har ingen lust med nånting förutom att ligga under täcket. Nu ska jag dock ta tag i "min" städning. Vi delar ju upp sysslorna här hemma och Patrik känner som vanligt inte för att städa nu. Hög musik och jag är redo...

Vad gör ni om söndagarna?


GRYMT BRA TOLKNING




Petter tolkar Lasse Berghagens dänga och han gör det med bravur!


I DON'T GET IT




FAN vad snygg hon är. Den där Robyn alltså.. Hon knäcker alla!

Vet ni? Det blev ingen tatuering och det blev heller ingen målning. Tatueringen som Patrik ville göra måste ritas om eftersom den inte passade. Jag åkte o klippte farmor men jag orkade verkligen inte dra igång med målandet. Dessutom insåg jag att jag skulle bli klar strax efter 18 och jag ska träffa tjejerna vid 19 så då skulle jag inte hinna duscha osv. Måste man ju efter målning. Så nepp, det får helt enkelt bli målning imorgon!

Fy bubblan vad jag är trött. Samba väckte mig 2 gånger i natt, hon var dålig i magen. Halv två och halv fem. Vid halv fem så kunde jag inte somna om, så jag har varit vaken sedan dess. Ska ta mig en tupplur nu så att jag inte är alldeles för osocial ikväll. Försöka att inte ha tankarna på annat håll...

Näe hörrni.. Vi hörs sen. Puss!



HELLO, IT'S SATURDAYMORNING




God morgon helgen!
Det regnar ute idag. Mycket. Känns inte så kul att man ska snart ska ut i det. Ska jobba ett par timmar på förmiddagen och sedan ska brorsan tatuera Patrik och då vill man ju hänga på. Ska vara med där en liten stund och sedan ska jag till Skönborg för att klippa farmor och måla vitrinen en (förhoppningsvis!) sista gång. Tar ju 3 timmar varje gång så man är stenfrusen i fingrarna efteråt. Ikväll blir det tjejmys. Ska ut och äta på Sangria. Nu ska jag gå till jobbet. Hörs senare :) Kram!


FRANSAR

     
Haha, säg för fan inte att ni är förvånade. Men när jag var i Berlin så köpte jag hem denna underbara väska från Zara. Jag fullkomligt älskar den. Tyvärr tål den inte regn (trots att jag inpregnerat (stavas det så?) den) så den kan endast användas vid fint väder. Känner på mig att den kommer hänga på axeln år efter år, efter år, efter år. Ungefär.




@ HOME




Haha nej jag ser banne mig inte frisk ut på bilderna. Min näsa är alldeles svullen efter dagens alla snytningar. 

Hur har ni det? Snö hos er?
Här har det regnat bort. Underbart!! :) Nu hoppas jag att det dröjer 2 månader innan snön kommer igen.
Nu blir det fredagsmys här. Blir lugna puckar eftersom jag jobbar imorgon!

Later.


PROOOSIT!



Byxor köpta i Paris, Skor från Zara, Polo från Åhléns.

Så här ser jag ut idag, fredagen till ära. Kör på polo idag. Inte bara för att det är snyggt utan även för att jag har superont i halsen och är snorig. Mysigt! Igår hade någon ställt in AC'n på jobbet så det blåste värre än en tornado, vilket resulterade i min förkylning. Jamen TACK! Det blir nog bättre under dagen. I hope.

Nu ska jag till jobbet för gårdagens försök till att cykla gick ju ganska mycket åt h*lvete. J*vla SNÖ. Och nej, jag är inte alls bitter. Jag bara hatar snö. (Snö ska komma någon dag innan jul och försvinna någon dag efter jul. Men det behöver helst inte vara slask heller. Men gärna sommar. Det är helt okej.)

HAPPY FRIDAY FOLKS! ♥



Snabbt & gott! Matlåda till imorgon också....

img_0154 (MMS)

Snabbt & gott! Matlåda till imorgon också. Fint det! :)


HEADACHE MEASTRO




Fy fan vilken hemsk värk jag haft i mitt huvud idag. Det var längesen jag hade så ont. Nu blir det mat. Pasta och tomatsås med massor med bönor i. Gottit!


RUSTAD


       

Här ser ni våra nya fina dricksglas från Rusta. 9 kr styck så fick 10 stycken för under 100-lappen. Det kallar jag kap. Dessutom så tål de diskmaskin! Kan inte bli så mycket bättre! :)


DAGENS!


                            

När jag rensade garderoberna så hittade jag även en gammal trasa från Velour som fick åka på idag. Nu börjar jag jobba. Tyvärr så har jag svinont i huvudet men jag hoppas det släpper på vägen till jobbet! HUGS!


SNÖ UTANFÖR MITT FÖNSTER





Bilderna togs för 5 minuter sedan genom ett fönster, därav den dåliga kvalitén. Balkongfönstrerna gick nämligen inte att öppna idag, de är förfrusna. KUL JUL!!

Jag tror inte att det är sant. Såg ju igårkväll hur det snöade men trodde aldrig att det skulle vara kvar idag. Det är -3° ute. HUA! Solen lyser ju iaf så det ser ändå ut att bli en vacker vinterdag. Men det känns ändå inte riktigt okej...

Nu blir det fruppe och sedan jobb! Vi ses!


Det är snö ute och det snöar inte lite hel...

img_0145 (MMS)

Det är snö ute och det snöar inte lite heller. Typ dags att sätta på vinterdäck?!? Sjukt! Gud, det är oktober om du missat det!


SKULL // HORN // TJUR // KRANIUM




Fy farao vad fint det här tjurkraniet är. JAG VILL HA!!! Dock ingen klocka mitt i skallen, det går fetbort! Ska nog leta reda på ett kranium... Kanske ingen tjur men jag kan nog få tag på älg... Eller åtminstone några rådjurskranium. Ja, det vill jag ha!... Daddy??? ;-)

NYGAMMAL KÄRLEK




Det lönar sig att rota i garderoberna... Hittade dessa skor som jag använde dagligen för 2-3 år sedan. LOVE ♥


HEY YOU OVER THERE



Fyndade en poncho igår. Från barnavdelningen på H&M. Det värsta är att det är one size, men det funka ju ändå ;-)

God morgon vänner!
Lika trötta som jag denna morgon? Jag är faktiskt inte lika trött som igår... Det är nog vädret. Det regnar inte idag, skönt :) Nu ska jag klä på mig och sedan dra till jobbet. Samba den sömntutan ligger fortfarande och sover under täcket, på kudden. Underbara hund! Hörs senare, Kram ♥


FLUM




Haha, det är sällan som det inte dyker upp någon flumbild på mig när jag fotar dagens. 90% av bilderna så gör jag grimaser. Om jag säger åsna så vet nog åtminstone Johanna vad jag pratar om ;-) Haha...

Hej på er... Mörkt ute sen några timmar tillbaka. Det är ju sjukt deprimerande. Veta att det kommer vara såhär i 6 månader till gör ju inte livet bättre direkt. Dessutom är det bara början... HUA!

Har huvudvärk så jag ska stänga av datorn nu och ägna mig åt Samba.
Min goding. Btw. Några av er som vill se hur jag sminkar mig och vad för produkter som jag smetar i fejjan så jag tänkte fixa det framöver. Ska bara låta bumlingen läka bort först!

Kraaam på er och hoppas att ni alla mår bra ♥




Hemma från jobbet:) står i köket och lagar...

img_0142 (MMS)

Hemma från jobbet:) står i köket och lagar kycklinggryta! Mums!


TODAY I'M WEARING THIS





Det blev lite grått och lite blått idag. Och därmed en glad Jill. Jeansväst BikBok, Stickat från H&M.



ÄLSKA ROSA



Stötta Bröstcancerfonden genom att köpa ett rosa band. Det har jag gjort! ♥



THE LAND OF DREAMERS



Nä. Jag tror katten att John Blund beslutat sig för att ligga latent i min kropp. Jag är hejdlöst trött hela tiden. Har drömt massor med fina drömmar i natt och sovit helt underbart skönt. Ändå så är man så trött...

Alltså guuud, jag är så trött. Fick avbokning på min första kund så jag är fortfarande hemma. Satte i gång en maskin tvätt. Ska snart göra mig i ordning och sedan gå och posta några paket. Sådär kul i regnovädret utanför fönstret. Sedan blir det jobb, jobb, jobb.. och så lite jobb på det. Tschüss!


GRAND SAMARKAND




Mmm.. Just nu pågår ju bygget av en ny galleria/shoppingcenter i Växjö. Tyvärr inga superroliga butiker som skall komma men det blir ju ganska trevligt ändå :) Nästan alla butikerna finns ju i stan... Fattar inte varför det inte är fler oetablerade (i Växjö) kedjor/butiker som kommer.

Butikerna som kommer till Samarkand är följande:

Akademibokhandeln, Askelyckan, Apoteket, Apoteket Hjärtat, Baked & Grill, Bergqvists skor, Bik Bok, Cassels, Carlings, Chili & Wok, Cervera, Cubus, Deischmann, Dressman, Espresso House, Esprit, Eztrad, EuroNail, Footnews, Game, Gerdas te & kaffehandel, Gina Tricot, Glitter, Graffiti, Hallbergs Guld, Hemtex, H&M, Intersport, Jezz, Jack & Jones, Kappahl, Kicks, Life,  Lindex, Maxi, McDonald’s, Mist, MultiBrandShoes, MQ, Name it, New Yorker, Onoff,  Pieces, Rut m fl, Subway, Synsam, Systembolaget, Skult, Scorett, Street One, Stadium, Telia Sonera, Village, Vero Moda, Ur & Penn.

Så nu vet ni det.


LITE RAJ RAJ



Nämen det är klart vi kör lite raj raj såhär på måndagskvällen. Har haft denna låten i huvudet heeeeela dagen. Party party...


Målat klart för denna gången. Blir nog en ...

img_4012 (MMS)

Målat klart för denna gången. Blir nog en strykning till innan det är dags att gå vidare i processen. So far so good. Nu blire mat, och sedan en varm dusch!


VILL HA DIG



Denna sötnos vill jag verkligen ha! Står Jill på den ;-) Den är från Monkis vårkollektion, så tyvärr får man vänta ett halvår eller så.

God middag kära vänner! :)
Nu har jag jobbat klart för dagen, samt varit hos läkaren. Det gick bra. Ska äta antibiotika i 6 månader framöver med start imorgon. Har gjort det tidigare men med andra läkemedel så får hoppas på bättre resultat denna gången.

Nähe, nu ska jag inte sitta och lata utan jag ska ta mig samman och paketera skorna som jag sålt via tradera. Sen åka och posta dem och sedan vidare till Skönborg för att måla vitrinskåpet igen.

Tschüss!


BÄTTRINGSVÄGEN




God morgon och välkommen ny vecka!

Som ni ser på bilden så har bölden lugnat ner sig mycket. Dock så har jag fått ett stort blåmärke som jag idag försökt sminka över lite. Kommer dock ta bort sminket innan jag ska till läkaren, så han får se hur jag ser ut. I övrigt mår jag bra och har känsel i munnen sen några dagar tillbaka :)

Ska egentligen inte jobba idag, är ju ledig (!) men jag ska bara jobba i 3 timmar så det är lugna bananer. Vi hörs senare. Ha en fin start på denna veckan!!! Kram ♥

Förresten! Jag ska köpa ny digitalkamera(har redan systemkamera). Vann ett presentkort på 1000kr så jag tänkte välja det i någon elektronikaffär.. Frågan är bara vad för kamera som skall inhandlas?? Vill ha en grym. Gärna inte mer än 3000kr! Något förslag kanske?


THOUGHTS


                     

Jag gillar verkligen den här tv-bänken från Ikea. Ska kika på den nästa gång man är där... Risken är att den ser billig ut. Vet inte ens om jag vill byta ut den vi har, men jag är inne i nån sorts fas där jag är trött på det mesta här hemma.

Vi har hyrt skräckfilmen Love Hurts som är baserad på en sann historia. Tänkte slå på den nu och bara njuta av sista timmarna på helgen.
Imorgon är det åter jobb som gäller, dock bara på förmiddagen för sedan ska jag till läkaren och efter det blir det ut till Skönborg för att måla!

Köpte nya dricksglas idag, visar er imorgon. Nu blir det film. Kram! ♥




VITRIN








Hej på er :)
Nu är jag precis hemkommen efter 3 timmars slipande och målande. Har bara grundat en gång än så länge. Men man ser redan att det är något vackert som växer fram :) Nu ska det torka i 8 timmar innan man kan stryka på nästa lager. Om jag hinner imorgon så ska jag dit och måla en omgång till.

Vi ska snart ut till Skönborg igen på mat (älgstek) men innan dess så tänkte jag hinna med lite pappersarbete här hemma. Har en pappershög på ca 15 cm som jag måste ta mig genom.

Usch jag är så nedrans trött och hängig! Allt blir så mycket jobbigare då.

Nähe. Ta tag i saker och ting! Tjing!



HÄRLIGA SÖNDAG



Här ser ni skåpet som jag fyndade på Blocket i veckan. Är så nöjd med det. Precis ett sådant som jag ville ha! Kommer bli så fint efter min lilla renovering. Färgen blir vintervit, såklart!

Nu bär det av till K-rauta för att inhandla oljebaserad grundfärg och vattenbaserad grundfärg. Därefter så sticker Samba och jag till Skönborg för att slipa och måla skåpet ovan. Först ska det dock maskeras och så ska jag plocka bort alla lås och handtag så de inte förstörs vid målningen. Ska även börja slipa lite på några gamla fönster som jag hittat där ute som skall bli speglar. Det tar ju lite tid sånt där eftersom man totalt sett målar ca 4 gånger/möbel och måste låta färgen torka mellan gångerna och slipa innan det ska målas igen. Perfekt söndagsjobb när man är lite trött i mössan, vilket jag är minst sagt idag. Hoppas verkligen att mor bjuder på middag senare... hihi.

See you later skater!


EVENING




Vet ni??
Ni är underbara!

Vi är trötta här hemma och har spenderat hela kvällen i soffan. Tacos stod på menyn denna afton och det gick ju ner, minst sagt :) En väldigt skön lördag! Ibland så bara måste man få slappa.

Imorgon är det jobb som väntar. Dock ej på salongen utan i pappas garage. Jag ska ta mig an den fina möbeln som jag kirrade i veckan. Det är så himla kul! Men innan dess blir det som alla andra söndagar, storstädning och veckoinhandling. Ska även förbi K-rauta och köpa ny grundfärg...

Sleep tight friends.
Kram ♥


SOPPA!




Du behöver
3 dl gröna linser, 2 morötter, 4 potatisar, 1 burk kidneybönor, 1 burk krossade tomater, 2 grönsaksbuljonger, 2 vitlöksklyftor, 1 dl hackad persilja och lite timjan.

Gör så här
Koka gröna linser enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka lök och morot. Skala och skär potatisar i tärningar. Fräs lök och morötter i 3 msk olja ca 3 minuter i en stor kastrull. Blanda i potatisen, smula ner grönsaksbuljongtärningar, lite vatten och timjan. Fräs under omrörning ca 1 minut. Tillsätt tomater. Låt koka ca 15 minuter under lock. Späd soppan med ca 4 dl vatten till önskad konsistens. Lägg i bönor och linser. Skala och finhacka vitlöksklyftor och låt koka med i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Strö hackad persilja över!

GÖTT MOS!



SATURDAY I GO CRAZY



Ser ni att jag kapat nästan 10 cm på håret? Känns knappt som jag behöver skriva inköpsställen för ni kan nog mina favoriter vid det här laget? Skinnbrallor H&M, tischa Frank Dandy, kavaj GT, skor Vagabond.

HELLO!
Läget denna iskalla lördagsmorgon??? Det är minusgrader ute och det är iiiiinte välkommet riktigt än. Måste ta mig i kragen och köpa en vinterjacka. En varm sådan!

Nu ska jag jalla jalla till jobbet. Hoppas inte cykellåset har frusit. Ha en skön lördag. Hörs senare och då med fler bilder :)

KRAM


YOUR LESSON




En väldigt trött Jill på bilderna ovan... Det var fortfarande mörkt ute när jag var påklädd och klar för att gå till jobbet. Skinnbyxor H&M, Skjorta Monki, Skor Vagabond.

Har varit fullt upp idag på jobbet... eller det ÄR fullt upp i ett par timmar till! Sedan är det helg! :) Dock jobbar jag 9-14 imorgon så helt ledigt är det inte. Patriks familj kommer på besök imorgon också, trevligt!

Vad händer i helgen folks?
Kram!


ÄNTLIGEN



God Morgon!
Usch, jag gick upp alldeles för tidigt idag. Vaknade av mig själv strax innan 6. Whyy man WHY? Jaja, nu ska jag bege mig. Vi har frukostmöte om 10 minuter på jobbet sen blire klippningar och färgningar fram till kl 18. Lägger upp dagens sen. Tschüss!!


MARC JACOBS



Detta halsband pryder min bringa dag in och dag ut. Mer ofta än sällan. Jag gillar det!

Nu ska jag gå kvällspromenad med Samba. Hon älskar denna tiden nu när det är fullt av löv att busa runt i. Jag tycker att det känns helt okej med höst också. Mysigt med lager på lager på kroppen, vackra höstfärger ute och tända ljus inomhus. Mmm... En kopp varm choklad kanske?

Imorgon blir det jobb mellan 8-18. Hade egentligen tid imorgon till läkaren. Blev tvungen att ändra tiden till måndag eftersom jag hade kunder som inte gick att avboka. Så kan det vara :) Mina fina kunder!

Sov gott raringar ♥


LOVE IS IN THE AIR

 
Yepp. Det är konstaterat. Snyggingarna var helt underbara att gå i. Har jobbat i dem hela dagen. Nemas Problemas!

Hemkommen från jobbet. Dags att ställa sig vid spisen och tillaga lins- och bönsoppa! MUMS!!! :)


INSPIRATION *




Så enkelt och snyggt! Läpparna gör verkligen hela outfiten. Det krävs inte mycket alltså...


YOU SHOULD KNOW BETTER



Nya favvisar från Vagabond, leggings från Monki, kavaj från Lindex och transperant tischa från BikBok.

Morsning!
Läget tjejer?!

Här är det bra. Inte mer än så. Sovit bra fram tills grannen som renoverar satte igång nån form av slipmaskin eller dylikt vid halv 6 i morse! Då var jag benägen till mycket kan jag säga.

Morfar har precis varit här och hämtat Samba. Det ösregnar ute så kände inte för att gå. Vår bil är sedan 3 dagar tillbaka inlämnad på service. Det blir ett dyrt kalas!

Kommer bättre bild på skorna senare under dagen :)
Nu ska jag äntligen ge mig iväg till jobbet. Som jag längtat!

KRAM ♥



HAPPY PUPPY



Här är några få bilder på min älsk
ade Samba som valp. Hälften av bilderna är tagna i bilen på väg hem från uppfödaren och de övriga är tagna bara någon vecka senare. Tänk, vilken go och glad hund hon alltid är :) Samba kommer vara evigt ung. Folk tror fortfarande att hon är valp... Min lilla 3-åring!

Känner mig glad och lyrisk! Jag har kunnat äta en ordentligt lagad måltid i kväll och det är ju helt fantastiskt. Trodde aldrig att jag skulle sakna mat så mycket.

Sen är det ju också så att jag lyckats fynda en finfin möbel idag. Eller det är inte avslutat än. Ringde på en annons på Blocket och har liksom bara ett "köpavtal" via telefon. Mina föräldrar ska ner till Skåne imorgon så de ska stanna till på vägen och hämta den! Bara hoppas på att han som säljer är pålitlig så att möbeln fortfarande finns kvar imorgon. Den är i renoveringsbehov- precis som jag vill ha det!!!

I övrigt så är jag glad över att jag nu äntligen fått en tid hos en riktig speciallistläkare inom hud på fredag morgon(TACK JANNE). Ska bli skönt att äntligen få gå till botten med problemen.

Nu; Sängen. Är fortfarande trött och konstig i kroppen. Ska vila mig i form till morgondagens arbete.

Kramar i massor! ♥


VAGABOND




Sååå brudar...
Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen och fotat mina nya skönheter! Jag älskar dem. Har nog aldrig känt såhär mycket för ett par skor innan. Men dessa är så in i nordens perfekta så jag kan inte känna annat. Det står liksom Jill på dem. MMmmm... Så nöjd så nöjd.

Ja, och jag har även fått i mig lite a-fil. Höll inte ens på att spy. Fantastiskt. Det var till och med gott :) Numer kan jag även gå utan att vara böjd. Magen tjötar med mig dock, så jag är försiktig.

Patrik tyckte att jag såg ut som ett vandrande lik i morse. Det var väl snällt sagt?

Puss på er!


Mamma var här med en tidning. Lite kul att...

img_0108 (MMS)

Mamma var här med en tidning. Lite kul att Hayden och jag är lika långa:) känns bra. Jag som inte direkt kan påstå att jag trivs med att vara kort!


GOD MORGON!




Denna bilden tog jag under morgonpromenaden igår. Sjön ligger blank som en spegel.

Flera minusgrader här denna morgon... Nu går vi verkligen mot en kallare period. Skulle inte vara fel att ha en resa inbokad, men det finns varken tid eller pengar för det, tyvärr.

Har sovit sådär i natt, men mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra iaf. Mår inte riktigt lika illa men har fortfarande kramper i magen. Kan inte stå rakt upp, utan går nerböjd med överkroppen, annars gör det för ont. Pratade precis med läkaren som skrev ut Ery-Max till mig och hon tyckte att jag skulle prova att ta tabletterna igen. GALNA människa. Skulle aldrig utsätta mig själv för det. Så nu skulle hon fundera och sedan återkomma igen... Vågar nog inte proppa i mig något av det hon skriver ut. Har även ringt till sjukhusrådgivningen och till speciallistläkargruppen så nu hoppas jag på BRA hjälp.

Blir till att vila här idag. Ska försöka få i mig lite Proviva och a-fil till frukost även om jag inte alls är sugen/hungrig.

Så ja, jag har faktiskt valt att stanna hemma från jobbet idag. Applåder till mig!

Om jag orkar så ska jag visa bild på mina nya skor sen... Kram ♥


Patrik har överraskat med Proviva, a-fil o...

img_0106 (MMS)

Patrik har överraskat med Proviva, a-fil och godis. Gav mig på provivan och godiset men tyvärr fick jag inte behålla det heller. Känner mig hungrig, tom i magen och illamående. Hoppas på ett mirakel- nämligen att jag mår bra imorgon. Känns långt borta nu om jag säger så... Sov gott bloggen!


Hej godingar! Jag fick gå hem från jobbe...

Hej godingar! Jag fick gå hem från jobbet idag efter ett antal hemska kräkningar. Stackars mina kunder. Jag jobbar alltid in i det sista men idag skulle jag inte ens ha gått dit. Höll på att svimma flera gånger. Jobbade bara i 2,5 timmar. Toaletten har varit min bästa vän även här hemma. Jag kan inte röra på mig förrän det kommer. Jag har riktiga värkar i magen och man kan till och med se utanpå hur magen jobbar. Jag har alltså fått en allergisk reaktion på antibiotikan! Ska till en ny läkare i morgon förmiddag. Kram! Heja på Svea åt mig!


CHEAP MONDAY ♥



Skinnkjol från H&M, mina favoritskor från Scorett och tröja från (taaadaa!!) Cheap Monday!

Så här är jag klädd idag!
Jobbar 7 timmar och sedan blir det fotboll ikväll. Sverige får det kämpigt minst sagt. Men vi får hålla tummarna :)
Gulligull!!


Vilken fantastisk höstdag det är idag! P...

img_0100 (MMS)

Vilken fantastisk höstdag det är idag! Precis lämnat av samba och är på promenad hem igen. Sedan är det jobb som gäller :) Kram på er och tack för alla peppande kommentarer igår. Ni är GULD! :)


BUT


... meeen jag behöver inte riktigt alltid vara svullen i ansiktet. Och då kan jag faktiskt se ganska så trevlig ut ;-)

(bilderna är HELT oredigerade.)









Det är bara min Patrik som kan göra mig såhär glad. All min kärlek till dig! ♥


TAKING THE RISK


Yepp. Med risk för att ni ska bli snuskigt äcklade av mig så tänkte jag nu visa er lite härliga böld-bilder på mig... Läste att några av er har problem med det också. Försök få en remiss till en hudläkare/speciallistläkare. De är de enda som kan det här... Inget folk på vanliga vårdcentralen alltså.

Observera att följande bilder på mig är tagna när jag är svullen i HELA ansiktet. (Särskilt när bölderna sitter kring öga/näsa. Då blir jag väldigt svullen.) Alltså bara inte där problemet sitter. Det är därför det inte heter finne utan böld. Det är också pga bölderna som jag får medicin. Finnar/akne lider var och varannan person av, medans bölder är ganska ovanligt. Det har liksom funnits många anledningar till varför man inte vill gå till jobbet etc.

Inte nog med att man ser förjävlig ut så har man dessutom nedsatt funktion i ansiktet (idag har jag haft svårt för att äta (inte kunnat öppna munnen ordentligt och tungan har inte hängt med), tidigare har jag ibland inte kunnat titta osv.) Det värker och bultar något så fruktansvärt mycket och det resulterar i dålig sömn eller ingen sömn alls.

Jag lägger ut dessa bilderna eftersom det finns folk som inte har en aning om att dessa problemen finns. Tyvärr kan jag inte genom att visa bilder för er, förklara i ord hur ont det gör. Jag önskar ingen dessa problem! Vanliga finnar är iiiiiiiingenting i jämförelse, så ni som klagar på ett litet sår.. Tänk efter en gång till...

Here we go...














...och såhär ser det ut nu. En läkare har tömt min haka på var därav varbildningen. "Synd" att jag inte tog en bild igårkväll när det var värre. Nej jag har inte dubbelhaka, jag har bara en böld där under också.

Inga roliga bilder alls. Men vissa kanske kommer tycka det. I don't give a fuck. Jag står iaf upp och visar dessa bilderna utan att skämmas.


Fick antibiotika men inte den sorten jag f...

img_0096 (MMS)

Fick antibiotika men inte den sorten jag föredrar. Har ätit Ery-Max vid 3 andra tillfällen, varav den ena medicineringen varade i 4 månader. Blev bättre under tiden jag åt den men så fort jag slutade så kom bölderna tillbaka. Försökte förklara detta för läkaren men det gick sådär. Ska äta dessa i 10 dagar så får hoppas att de överraskar positivt :) nu blir det lunch och sedan jobba ett par timmar:) Vet inte om jag ska träna ikväll?! Borde väl inte vara någon fara... Eller?


HEJ PÅ ER!


Vilken natt det har varit. Har inte sovit en blund. Nu ska jag skriva om det äckliga...  I torsdags fick jag en liten finne, inget konstigt alls tänkte jag. Van vid min dåliga hud. Sen under helgen har det bara blivit värre och värre. Van vid även det om jag säger så. Men igårkväll så började min känsel i nedre delen av ansiktet försvinna. Då började jag oroa mig lite faktiskt. Så i natt har det varit ett helvete. Det har bultat och ömmat något så fruktansvärt mycket. Jag är mer svullen än någonsin och det känns som en tandläkare sprutat in en liter bedövning i munnen på mig. Jag brukar ju vara ganska lugn vid såna här omständigheter med tanke på hur min hud sett ut genom åren men i morse så ringde jag faktiskt till en läkare så jag har fått tid nu om en stund. Hoppas såklart på att han skriver ut Heracillin som jag ätit några gånger tidigare så att min inflammation läker ut snabbt. Det är otroligt frustrerande att få dessa bölder och det tar ca 14-25 dagar innan en böld läkt ut. Jag får sådana främst under vinterhalvåret och det rör sig om ca 15-20st/år som är i denna omfattningen. Självklart kan jag visa bilder om ni vill det, men jag tror nog att ni kommer äcklas ihjäl...

Återkommer när jag vart hos läkaren... Kram kram!


TRADERA ANNONSER




Nu hittar ni massor av nya annonser på tradera som jag lagt upp precis. Mockajackar, fransjackor, shorts... you name it. IN OCH BUDA!!! :)

Gud så skönt. Nu har jag bara typ 30 plagg kvar att lägga ut. Men det orkar jag inte ikväll. Vi har städat mest hela dagen. Gått en promenad också och legat och tittat på en film. Nu laddar vi för en ny vecka fylld med jobb!

Kram


PARTY OUTFIT


Linne- Topshop, Kavaj- Vila, Skor- Nelly

Tog bara 2 snabba bilder igår innan vi gick till festen. Därför jag blundar på ena bilden, haha. Det får duga. Som sagt så körde jag på lite metallic/rymd sådär. Gillar det supermycket.

Det var en supertrevlig kväll med en massa goa gamla vänner :) Idag mår man som man förtjänar. Ganska bra ändå!

Söndagen är här vilket betyder storstädning och veckoinhandling. Bäst och sätta i gång så man får lite ledigt sen också. Ska verkligen försöka lägga ut lite jackor på tradera också. Måste sluta vara såhär lat.

Hoppas ni haft en härlig helg sofar.
Kram ♥

JILL BLUND



Vad är det med mig? Jag som aldrig brukar vara seg och trött är nog tröttast i stan idag. Jag har inte gjort något bra alls idag. Jag som skulle lägga upp annonser, posta paket och städa... Fy för mig!!!!

Vi har iaf varit och gosat med min brorson Lowe på morgonen. Han var glad över att se oss och ledsen när vi gick... De där ögonen :) Gooding!!

Nu ska jag in i duschen och sedan ska jag tydligen tagga för inflyttningsfest. Om ni frågar mig så stannar jag gärna hemma i sängen och sover.. men Patrik tvingar mig att följa med... Hoppas på en trevlig kväll och att jag piggnar till :)

Kram!

I ADMIT IT.                               ...

img_0029 (MMS)

I ADMIT IT.                                        Haha, ja självklart har jag köpt rymdbyxorna:) Like them a lot!


MUMS!

             
Måste bara säga wow, Gina! Kolla in vilka snygga rymdbrallor de fått in! 399kr. Ett kap!!! :)
Precis vad jag efterfrågade i ett inlägg för ett par dagar sedan... mer rymd åt folket ;-) Jag är helt hundra på att det kommer bli mycket rymd och spejsiga kläder framöver. Jag har redan börjat bunkra.

Kom innanför dörren precis. Ska invänta Patrik, som jobbar en timme till, och sedan ska vi åka till brorsan och spendera kvällen där. Mys, mys! ♥


HONEY, IT'S FRIDAY!



Denna morgon får mig att längta tillbaka till sommaren. Tänk vilken fin, varm och solig sommar vi hade.
Hoppas verkligen på en repris nästa år :)


Å så vaknar man ännu en morgon med riktigt höstrusk ute. Vill inte ha det så. Vill åtminstonde ha uppehåll. Iaf när jag ska ta mig till jobbet. Kan man inte beställa det???
Är som vanligt ute i ganska sen tid. Så bloggar bara lite nu medans mitt nagellack torkar. Börjar jobba om en kvart och jag har liksom inga kläder på mig än och ligger fortfarande i den varma sängen. Den känns väääääldigt skön just nu. Varm och god.

Ikväll blir det lugna puckar. Vi har inget planerat mer än att Patrik jobbar ikväll. Sen blir det lugnt. Imorgon ska vi på inflyttningsfest så vi får väl ladda till det :)

Har ni några helgplaner?

Kramkram ♥


DITT HÅR




MY god! Hade jag haft denna brudens hår så hade jag inte klagat allt för mycket. Ronja Rövardotter så det smäller om det :) Jag gillar det! Mycket!!!!!!!

Hemkommen från jobbet precis. Patrik har råkat ta sönder kristallkronan i hallen... Så det var inte så kul att komma hem till det. Men det är ju sånt som händer I guess. Det var ju inte med mening. Har fruktat för det länge eftersom han är så lång och lätt går in i den. Så irriterande bara, älskar den jävla lampan. Men nu får jag leta efter en ny!! Det kan ju bli spännande det också (försöker tänka positivt här nu)... ;-)

Nu ska jag hämta Samba och sedan är det tvätt, tvätt och åter tvätt som gäller. Ska även laga någon form av käk eftersom jag inte har någon lunch imorgon. Sen är kvällen slut.


LATE!



Jeansskjorta samt leggings-GT, Rutig skjorta samt linne-H&M, Stövlar-LaRedoute


Heej!

Neej jag har inte vaknat såhär sent, jag har bara haft fullt upp med annat och därför inte hunnit blogga. Nu är iaf jag och Iphonen vänner på riktigt! :) Tror minsann att det kommer bli riktigt bra vänskap.

Idag ösregnar det ute och jag passar på (äntligen!) att inviga mina gummistövlar. Ska vi se om de håller måttet eller ej ;-)

Måste jalla jalla nu. Börjar jobba nu och jobbar till 19 (?).
Skön dag i vilket fall.

Kram kram  ♥


Okej brudar!  Nu testar jag att mobilblog...

img_0015 (MMS)

Okej brudar!  Nu testar jag att mobilblogga:) här ser ni en bild på en ny Marimekko skål som jag fick av kära mor idag. Tack!:)


STISSAD



Idag åkte pälsjackan fram. Tyckte att det blev en schyst kombo med skinnbyxorna. Jackan är från H&M.

Det känns som det är mycket just nu. Kan inte tänka klart när jag har så mycket som händer runt omkring. Måste bara slappna av och låta saker och ting ta sin tid. Jag har suttit i en timme nu med min Iphone. Nu kan jag nog allt. I början fattade jag ingenting, men det gav alltså med sig. Jag kommer även börja blogga med mobilen så småningom. Fler uppdateringar. Det gillar ni va? :)

Ska ta och svara på alla era kommentarer nu.
Tänkte även passa på och fråga er vad ni vill se här i bloggen?

Kram! ♥



SKINNBRALLORNA PÅ






Idag inviger jag skinnbyxorna från H&M. Till det kör jag tischa från H&M Trend,
skor från Scorett och kavaj från GT.

Nu har jag långlunch! Det ni!!! :) Dags att hämta iphonen och uträtta tusen andra ärenden.
Förhoppningsvis få lite käk i kistan också. Kram kram ♥





NO STRESS



Åhhhhh... Jag är sjuk! Fasen, vaknade upp med världens tjockaste hals och känner mig hängigare än hängigast. Fuck! Jag har inte tid. Jag har inte tid att blogga nu heller. Måste gå bort med Samba fort som attan och sen tillbaka, göra mig i ordning och sen dra till jobbet. På lunchen idag ska jag hämta min Iphone som har kommit. Underbart!!! Fick även mitt paket från Topshop igår :)... Och så har jag fått en leverans med en partyklänning. Nu väntar jag bara på ett paket till... Hoppas det kommer idag :)

Got to go
Tschüsssss!!!
Ni är bäst!


FINALLY HOME



Såhär såg jag ut nyss när jag kom hem...
Gillar jackan supermycket. Halsdukens färg är inte så dum den heller :)

YEPP. Nog med skitsnack. Fy farao vad jag är trött i benen! Ni anar inte. Kommer hem strax efter 21 och då ligger Puttesnutte i någon form av sjukdom. Hans andranamn är just nu Kallsvett. Nämen, det är faktiskt synd om honom. Han är dundersjuk. Så nu ska jag sluta snacka strunt (..som jag tydligen fortfarande gör) och gå och ta hand om min man.

Kramkram


SOMETHING LIKE THIS



På mig idag har jag linne och strumpisar från H&M, kavaj från Vila och skor från Scorett.

Har precis ätit en lunch här på jobbet och väntar på min kund som bör vara här typ nu. Jobbar ju som sagt sent så vi hörs när jag kommer hem! Puss!


EASYLINE




God Morgon!
Nu har vi varit vakna i två timmar här hemma. Jag ska klä på mig nu och sedan vandra till simhallen där jag idag ska träna Easyline. Sen blir det en jäääkligt snabb promenad hem efter eftersom jag börjar jobba lite tidigare idag. Busy busy. Jobbar till kl 20.30 ikväll.

BAD DAY




Fy vilken skitdag jag har haft idag. Rent ut sagt. Jaja. Nu ska jag vända blad och se framåt.
Jag bjuder på bilden ovan från i somras eftersom jag inte tagit någon outfitbild idag. Hope you don't mind. Jag har precis gjort vegetarisk lasagne som står i ugnen för tillfället. Haha, klockan är halv nio. Dags att äta nu? Mmmyepp, tydligen. Man kan liksom ha bättre dagar!

Hoppas iaf att ni mår bra och haft en bra start på veckan! :)

Kramar ♥


VÅR DRÖM // SECOND BEDROOM








Sist ut är vårt gemensamma rum, nämligen arbetsrum/walk in closet. Jag har inte bara de två garderoberna som visas på bild här, utan jag har 4 stora garderober till samt en "klädhäst". Väldigt skönt att ha ett sådant rum där vi bara förvarar saker. Det är även här som Patrik sitter när han studerar.



ON THE HIGHWAY




Åhh god morgon! Vilken härlig morgon :)

Jag har sovit som en stock i natt och känner mig verkligen harmonisk idag. Gud så skönt. Nu blir det frukost och sedan ska jag knalla iväg till jobbet.  Jobbar bara till 14 idag för sedan ska jag till revisorn. Har även BodyBalance inbokad kl 17, dock är jag andra reserv, så jag hoppas jag får vara med :) Annars får det bli en timme i gymmet.

Patrik och Samba sover som små grisar. De är så söta så.

Hoppas ni får en fin start på veckan.
Kram ♥


NYA ANNONSER PÅ TRADERA UPPE NU!!




Sådär!
FÄRDIGSTÄDAT!!! :)   (för idag...)
Dessutom så har jag lagt ut 10 par skor till försäljning på Tradera. Ni hittar dem här.

Nu ska vi åka och lämna 2 stora svarta sopsäckar med kläder till någon insamling/välgörenhet. 1 säck ska slängas. Och när jag orkar så ska jag lägga upp typ 1000 annonser till på Tradera med schyssta kläder. Jag har totalt rensat ut 6 st sopsäckar ur garderoberna :) Det ni!!!

Känns underbart.


RIGHT NOW






Men det går framåt iaf... Sakta men säkert.... :)


SOON HONEY, SOON




Jag har en ny tatuering på gång och det är just denna bilden som inspirerar mig. Det är min ena överarm som ska få sitt. Visst är bilden vacker?


PAUS.
Precis tagit en liten break i all städning och rensning. Ätit lunch, varit ute med Samba. Men nu ska det fortsättas här hemma. Jag har gjort hälften av garderoberna. Jag har än så länge rensat ut 4 st svarta sopsäckar med saker. Varav 1 sopsäck bara är skor.

Ska köra rensning nu en dag i veckan framöver. Jag har 2 st byråer som skall rensas och även ett linneskåp.

Tänk att det kan vara så skönt och befriande att slänga saker!

Kram


HELLO DARLINGS




Idag har vi sovit ut. Såå skönt :) Dock har jag vaknat flera gånger i natt för jag har fryst. Men nu är iaf söndagen här! Och den ska jag snart kickstarta med en lång härlig promenad med Anna. Därefter blir det tråkjobb. Jag ska nämligen börja med utrensningen och städningen av mina garderober/walk in closet. Alla plagg som inte blivit använda sen vi flyttade hit skall bort. Jag hoppas att jag kan rensa bort så mycket som möjligt för då blir det lättare att hålla ordning där sen. Saker som är i sådant skick så att de kan säljas, ska givetvis in på Tradera och övriga plagg skänker jag.

Så ser min söndag ut!
Kommer givetvis uppdatera här också :)

Vad ska ni göra idag?

Kram ♥


SKINNBYXAN






VÅR DRÖM // KITCHEN
















Nästsist ut så har vi köket i vårt hem. Som allt annat i hela lägenheten så totalrenoverade vi detta för 9 månader sedan. Väldigt nöjda över resultatet. Normalt sett så brukar vi ha en frukskål framme och en kruka med krydda men det var slut när jag tog bilderna.

Gillar ni?


TIME FOR AFRO




God Morgon!

Är ni pigga och vakna? :) Det är inte jag kan jag säga... Haha ögonen är som klister. Men det är bara att gilla läget. Ska nämligen snart iväg på lite afrodans såhär på morgonkvisten. Det var evigheter sen men nu jäklar ska jag dit.

Ikväll ska vi gå på bio. Vi är illa tvungna känns det som. Jag tycker inte om att gå på bio. Men vi har biobiljetter som går ut imorgon så likabra att använda upp dem. Inception ska vi se! Någon av er som sett den?


Jag har haft problem med min blogg hela morgonen. Ett error meddelande har kommit upp. Hoppas att allt är löst nu :)

Kram ♥

VIDEO// HAIRDO



Halloj!!
Här kommer filmen på uppsättningen.

Börja med att lägga håret i den benan du vill ha. I Berlin hade jag snedbena och denna gången valde jag mittbena. Spelar alltdå ingen roll. Jag började med att locka hela håret förutom överhåret, valde att inte ta med det på filmen eftersom det tog typ 5-10min. Observera även att jag inte tuperade och sprayade så mycket eftersom jag redan hade tuperat tidigare (då jag gjorde första filmen som inte kunde sparas av någon anledning. fick därför göra om uppsättningen 2 gånger) Sen är det ju alltid lättare när man har en spegel därbak så man kan se hur det blir. Det hade inte jag denna gången så jag fick chansa mig fram och det gick väl hyffsat. Total tid på filmen från det att jag börjar locka till att det är klart är 14 minuter.

Jaja, ni vet ju på ett ungefär hur ni ska gå tillväga nu iaf :)

Kram ♥

ALL DENIM // DAGENS



Idag kör jag på jeanstema. Ska det va så ska det va! Tischa-Monki, Skjorta-H&M, Jeans-GT, Skor-Converse.

Morsning Korsning!

Det blir bara svårare och svårare att stiga upp på mornarna. Kan bero på att de inte satt på någon värme hemma hos oss. Även fast att elementen står på högsta så är de iskalla. Vilket i sig betyder att det är, just det, iskallt i lägenheten. Det varma täcket känns bra mycket bättre än att behöva kliva upp och känna kylan mot kroppen. Vi har bara 17 grader inomhus. BRRRRR... Hoppas verkligen att fastighetsskötaren sätter på värmen snart för annars kommer vi bli sjuka och förfrysa.

Jaha, annars då? Jo det är ju fredag idag!!! Igen :) Känns som veckorna springer ifrån en. Jag ska kilavippen till jobbet typ nu och sedan knegar jag på till 18.30.

Lägger upp videon under dagen!
Kramkram ♥