BYE BYE




Hej!
Det var längesen nu, tänkte att det var dags för en liten update. Jag har helt kommit av mig med bloggandet, det känns inte så kul längre. Jag har andra saker som tar sin tid och jag jobbar som en galning. Det har väl börjat ta ut sin rätt då jag känner mig extremt trött när jag kommer innanför dörrarna hemma. Men nu, när jag jobbat som en tok så är det äntligen dags för en veckas semester! Imorgon åker jag och min kärlek till Barcelona!!! GOTT! Kanske kommer bloggberoendet tillbaka snart? Behöver bara komma iväg från allt just nu. Få tid till att bara vara... Ska bli underbart.

Ha de så bra här hemma... Så ses vi när vi ses helt enkelt ♥


SKANSEN


































Fick till någorlunda bra bilder trots att nästan alla är tagna igenom en glasruta. Råkade visst bli ett gäng bilder ;-)

Snart är jag tillbaka med lite outfits så stay tuned. Hoppas ni alla får en fab fredag! Tschüss!


STOCKHOLM




















Låter bilderna tala för sig själva :).. Lägger upp lite Skansen bilder en annan gång! Vi har haft det underbart ♥ Hoppas ni haft en toppenhelg!


BARA BEN & TRANSPERENT LINNE




PUSS på er! ♥


FASHION AGAINST AIDS




Mums på mina silvershorts från H&M's kollektion FAA.


FÖRVÄNTANSFULLA




På plats! Vi satte oss en liten stund för ett par glas och chips innan vi gick in till scenen i tisdags...

Jaha, då vart det helg igen! ;-) LYXVECKA! Jobbar en KORT dag idag, fram till 15 och sedan går flyget till Sthlm i eftermiddag! Ikväll äter vi ute ihop med Patriks familj som flyttat dit och i helgen blir det en del sightseeing! Längesen nu. Hoppas på sol eller i varje fall uppehåll. Flyger hem igen sent på söndag kväll :)

Ha en toppenhelg goingar! Tschüssss!



KONSERTOUTFIT




Invigde min skitsnygga tunika/kofta/cardigan/tröja (vad säger man?) igår på konserten. Jag älskar den. Så jävla snygg, speciellt nu när man är brun! Livar upp vilken outfit som helst :)... Å hörrni, det blev ju lite shopping i Helsingborg/Malmö också, men fick ändå hålla fingrarna i styr någorlunda då jag & älskling drar till Sthlm imorgon!

Nu; JOBB i 11 timmar. Gytt.


ROBYN




Sofiero slott och scenen. Vi stod längst fram, såklart ;-)



Entrén :)



...Kollar in publiken.




Min favorit, alla kategorier! FY FAN vad grym hon är. Jag kan inte beskriva känslan som infann sig när hon kom upp på scen. Jag har fotat massor, och filmen desto mer! Tänkte klippa ihop någon form av video till er senare! Hon körde alla låtar jag ville höra, och eftersom Kleerup (Me and My army) var förband så körde de låten With every heartbeat i slutet av konserten. Den betyder mycket för mig! Det kan ni se HÄR!

Har lite ont i halsen idag, men annars mår jag kanon ;-) Vi vaknade tidigt och tog tåget till Malmö. Shopping-shopping! Så jäkla fint väder har vi haft också, helt underbart. Dessa två dagar bär jag med mig, med glädje, och Robynkonserten är den bästa upplevelsen på väldigt, väldigt länge... Tack finaste ANNA för det bästa sällskapet.


MOT HELSINGBORG & ROBYN




God morgon! Ett snabbt litet inlägg såhär på morgonkvisten innan jag alldeles snart ska gå till stationen, möta Anna, och ta tåget till Helsingborg. Ikväll ska vi se Robyn live på Sofiero Slott. Kommer bli så jäääävla NICE. Vi stannar där till imorgon, hoppas på fint väder! TSCHÜSS!!!!

 

VÄGGEN ÄR KLAR!






























Yes, mitt senaste lilla projekt var den här väggen där jag ville ha liggande panel. Började för ett tag sedan att måla en massa brädor och igår var det alltså dags att få upp det i lägenheten. 4 plankar var i fulllängd, 5,4 meter långa! De gick inte upp i trapphuset så fick ta dem via balkongen. Vi bor på fjärde våningen så det var en liten bit. Våra grannar satte nog kaffet i halsen haha! Vi hade lite publik i fönstrern om jag säger så ;-) Men det gick bra! Sedan ser ni bild för bild vad som hänt. Tyvärr hade 4 st brädor slagit sig/kroknat så pass mycket så vi fick åka och shoppa lite nya. Igårkväll målade jag de nya brädorna första gången och nu tidigt i morse så målade jag för andra gången. KLART! Supernöjda :) Nu är det bara resten kvar... Å med det menar jag att tvn ska upp på väggen, tv-bänken ska skrotas etc. Som ni kanske ser så har även den öppna spisen försvunnit. Den användes inte så flitigt så just nu befinner den sig i förrådet. Fundrerar på att sälja den! Vi får se!

Nu väntar jag på att Putte ska vakna, sedan ska jag sätta igång med städningen. Det är en hel del byggdamm här hemma kan jag lova så det krävs nog lite extra med dammsugaren idag för att få det rent.

Annars blir det pappersarbete i några timmar för företagets räkning senare idag. Ska hinna städa i 2 garderober också tänkte jag.  Imorgon är det jobb igen för att sedan plocka ut 2 st semesterdagar tisdag och onsdag. Då far Anna och jag på en liten roadtrip ♥

KRAM
, ha en fortsatt härlig helg!