POSEDOWN








I kvällssolen på Skönborg ♥

God morgon!
Morgoninläggen är numera standard här på bloggen igen. Hoppas att ni är glada för den uppdatering som ni får :) Det är inte alltid som motivationen till att blogga är på topp, då det tar en del av min tid, men jag vill ju såååå gärna. Så ett inlägg om dagen känns som en bra start igen efter mitt lilla uppehåll!

Vilket underbart sommarväder vi har.
Heeeelt fantastiskt. Njuter för fullt :)... Igår när jag cyklade hem från jobbet så var det tropisk hetta. Inget man är van vid, men jag vänjer mig gärna vid det ;-)

Då var det dags att ta cykeln till jobbet igen. Jobbar till kl 18 "bara" sen ska jag eventuellt få en genomklippning av mina hemska toppar annars så drar jag hem för att färga bryn och fransar. Gör det varannan vecka men det känns fasen som jag gör det varje dag, tiden går extremt fort.

Ha en skön onsdag. KRAM


STORTRIVS






Ja, minsann! Jag stortrivs i mina nya shorts! LOVE ♥

Ganska bra kvalité på dessa bilderna. Min kära bror pillade lite med min systemkamera och tog fina bilder. Jag får väl lov att erkänna att jag inte alls kan med den, måste ta mig tid och sätta mig ner med den och gå igenom "alla" inställningar och funktioner. Nångång. Eller så får Patrik lära sig allt, så kan han ta fina outfitsbilder på mig till bloggen... Det skulle ju också vara helt ok.

Nähe, dags att bege sig till jobbet. Ses!



MY MIDSUMMERDRESS




Såhär såg jag ut i fredags, på midsommar! Kommer nog komma fler bilder från midsommar, men sitter vid "fel" dator nu så det får bli en annan dag :)...

Dåså. SOL ute och jag är ledig ännu en dag. Underbart! Ska packa ihop strandväskan och bege mig till det grönaste gräset för att njuta lite utomhus. Ser dock ut att bli sämre väder, men skitsaksamma. Det blir nog mysigt ändå ;-)


SOLNING & MYS




Sambabus!!! Har fått vara ännu ett dygn på Skönborg. Behöver jag säga att hon är nöjd? Hon är en blandis mellan chihuahua, dvärgpinscher och griffon.



Tidningar och solsken, då njuter jag!



Ännu en bild på Samba!



Å så en liten bild på mig, mitt i solandet ;-)

Idag vaknade jag av att Ruffa satt och pep. Dags att ge sig ut för att rasta alla hundarna. Förberedde fruppe ute i solstolarna och väckte Patrik! Vilken härlig start på dagen :) Har legat i varsin solstol hela dagen och njuuutit! Underbart :) Nu vankas det mat. Grillning ikväll igen. Livet är bra härligt! 

Ikväll far vi hemmåt igen, efter några nätter här ute. Dags att gå tillbaka till alla måsten och krav. Känns faktiskt helt okej det också :)

Trevlig kväll!


MIDSOMMAR


















En liten bildbomb från gårdagens midsommarfirande! Strålande solsken mellan molnen, om än lite kallt i luften. En eftermiddagsskur men annars uppehåll. Skönt :) Väldigt härlig dag som avslutades med lite Rappakalja. Hur kul som helst, eller också var vi alla extremt trötta ;-)

Har tagit en del foton på klänningen jag hade på mig, det kommer upp imorgon!
Vi har precis grillat, och sitter nu i soffan för att se lite av Sommarkrysset och sedan ska vi se The Tourist som vi hyrde innan :) Godiset är framdukat! Nu kör vi lördagsmys på Skönborg, jag, älsklingen, Ruffa, Zeb, Samba, Otis och Linus. Jäkla farm här ;-)

Hoppas er helg varit fin och fortsätt nu att njuta, för än är den inte slut


MIDSOMMAR 2011







Såhär idylliskt hade vi det vid midsommar förra året. Bättre miljö, väder och umgänge får man leta efter ♥

Då var vi redan här. Midsommar 2011! Detta firar vi tillsammans med nära & kära på Skönborg! Bilder kommer :)

Ha nu en underbar helg, jag håller tummarna för fint väder!
KRAM


NEW IN!






Underbar! Från H&M :) 399:-

God morgon!
Lite fredagsfeeling idag, och det får man ju ha såhär dagen innan midsommar. Ska strax till jobbet, och jobbar sedan till kl 18. I natt har vi sovit dåligt. Det har kommit över 40 mm regn här i natt, och det har piskat (bokstavligen) så pass hårt på fönstret att sömnen uteblivit. Lite trötter, men glad ändå ;-)

Hoppas ni alla får en fin dag. Kram!


MY WISH




Min önskan hade idag varit att kunna gå ut klädd såhär!... Men fjuttiga 12 grader och regn som hänger i luften gör att jag får byta ut shortsen (nya, btw!) till jeans. När kommer sommaren tillbaka??

Måste kila till jobbet nu, hemma seeeeeeent i kväll, ha en underbar dag ♥


GOD MORGON // UPDATE FRÅN SOVRUMMET


















Lite detailsbilder från vårt sovrum ♥

Lovade er att visa bilder från sovrummet för ett tag sedan. Äntligen tagit tag i det :) Sorry för kvalitén på bilderna, jag bråkar fortfarande med min kamera. Den funkar inte som vanligt. Men ni ser ju ändå hur det ser ut.

Såhär såg sovrummet ut innan min lilla makeover. Jag har klätt om sänggaveln, från vitt smutsigt tyg till vitt galon. (Se bilder här på hur jag gjorde sänggaveln!) Vi har satt upp nya sänglampor på väggen, istället för de svarta som stod på sänghyllorna. Jag fyndade en fin lampa i vit chiffong som fick ta plats då jag tröttnat på den svarta. Å så har vi förhöjt hemmamyskänslan med en vit spetsgardin.

Allt i vitaste vitt
, även om kameran gör bilderna lite gula.

Nu ska jag vidare till jobbet. Slutar 20.30. Ha en underbar dag! KRAM ♥



CLEAN




Måste bara tipsa om dessa små fantastiska flaskor som kommit ut som Limited Edition. Jag älskar alla dofterna från Clean, men de här 3 är favoriterna. Finns på KICKS för 399:-

Söndag!
Målat KLART, hör och häpna!
Fy fan vad underbart. Nu ska vi bara få upp alla brädor till fjärde våningen också. Hur? Jo, via balkongen. Pappas påhitt ;-) Sedan ska här spikas. Men detta får lov att ske en helg framöver.

Dagen har gått så fort, fattar ingenting. Klockan är redan 18. Har hunnit med städ och tvätt samt en rejäl makeover på lilla fabian. Bilen var extremt äcklig och det är den inte längre :) Tack vare Putte och Pappa!

Ikväll blir det film i form av Änglagård och sedan förberedelser för veckan som kommer, i form av matlådor, kläder och dusch. Imorgon är det ny vecka, fullspäckad med jobb såhär inför midsommar. Jag hade även jag hoppats på att få en klippning men den får jag nog längta efter ett tag till. Fulla scheman så det finns inte tid för mina kluvna hårtoppar. Efter jobbet imorgon ska jag träffa Jonna och handla lite till den stundande finhelgen; midsommar! MYS.

Nu blir det en lång varm dusch, dags att skrubba bort den fula gamla brännan.

Ses imorgon, jag lovar


LÖRDAGSMORGON




Igår såg vi The Town, har ni sett den? Om inte, SE DEN!!! Kanske den bästa filmen!

God morgon lördag!!!
Äntligen lite tid över till uppdatering. Mitt liv som vanligtvis går i 180 har de senaste veckorna gått i 450. Det är sinnessjukt (hur roligt som helst!) mycket att göra på jobbet. Jag är bara hemma för att sova sedan är det "på att" igen. Underbara tider, trivs som fisken i vattnet när det är så, men samtidigt så är det så mycket annat som tyvärr blir lidande.

Idag går jag till jobbet för sista gången på en lördag. Crazy. Jobbar ju alla lördagar annars, men har nu bestämt mig för att vara ledig alla lördagar i juli. Funderar på att ta ledigt alla lördagar även i augusti. Ska se hur det blir med den saken :) I eftermiddag ska Patrik tatueras igen, så jag beger mig nog utåt Skönborg för att måla vidare på mitt lilla projekt som pågått i vad som känns en evighet. Har inte målat på 3-4 veckor nu, för jag har inte haft tid till det heller! Men snart så, snart så är det KLART :)

Måste kila, ha en härlig dag! ♥


KLART JAG SKA BLOGGA



... När jag har tid!!!! Det är mycket som händer på det privata planet för tillfället och jag hinner verkligen inte med att blogga. Jag bloggar när jag har tid, lovar :) Saknar ju er!




UNDERBARA DAGAR




I lördags efter jag jobbat satte vi oss på älskade Sangria för några öl...



... och massor med underbar mat! Fantastisk kväll, tropisk värme & uteservering, kan det bli bättre?



Idag tog vi båten ut till Bergö...



Samba låg mestadels i skuggan, njuuuutning!



... och hon badade 4 gånger! Alla andra badade också, bara jag som fegade ur :)... Får skylla på min förkylning som jag just blivit frisk i från, och vill inte bli sjuk igen.

Trots jobb hela fredagen och lördagen så har jag nu fått njuta av en heldag utomhus! Ledig, skön söndag. Sol och riktigt härlig värme. Imorgon lovar de fint väder också, så då ska vi minsann passa på att njuta ännu en dag ♥ Alla måsten och krav skjuts upp till senare i veckan då det ändå ska bli oväder.

Nu sitter vi trötta och goa i soffan. Snart börjar Big Brother finalen, och vi väntar med spänning! Har inte missat ett enda avsnitt, haha. Vi håller på Peter men tyvärr tror vi att Simon blir vinnaren. Hur som helst så är det helt rätt att det är de tre som är i finalen.

Hoppas ni haft en finfin helg. Kram!


FÖRMIDDAG




God morgon/förmiddag!
Det är likadant varje morgon. Jag vaknar PRICK 04.50 och är klarvaken. Oavsett när jag kommer i säng. Eftersom jag är uppe sent på kvällarna också så innebär det inte så många timmars sömn. Konstigt nog är jag pigg ändå. Kanske är en sån där människa som inte kräver så mycket vila?

Så nu har ju jag liksom varit vaken i 4 timmar redan. Äter fruppe nu och om fem minuter så måste jag dra för jag ska JOBBA till kl 18. Jobbar imorgon också till kl 16!

Ha en fin dag...♥ I bet you're worth it.  (inte alls bitter...)



HÄROMDAGEN




Såhär såg jag ut en dag i förra veckan. Då var det betydligt kallare än vad det är idag... å tur är väl det ;-)

God morgon, tjenixen, hallå hallå!

Vaknade tidigt denna morgon, av att solen sken i mitt ansikte. Hur underbart? Kan knappast vakna på nå bättre sätt! Idag hade jag en massa planer, men jag och herren i huset hade tänkt olika så idag är det min tur att ge med mig. Jag hade tänkt jobba med väggen och med pappershögen (företaget) som bara växer sig allt högre. Putte däremot tyckte att vi skulle ta helt ledigt ihop och lata oss i solen. Känns helt okej. Är inte så van vid att släppa alla måsten bara... 26 grader och stor sol ska nog få mig att bli nöjd ändå ;-)

Ses senare ♥


BAL




Denna vecka är det bal i Växjö. Jag har gjort några tjejer fina i håret, ovan är ett exemplar, Malin!
Himla kul med baluppsättningar, det är ju bara 1 vecka om året som man gör det :)


GOD MORGON & 1 JUNI






Hos oss står sirener i lavendel och vitt i blom! Plockade ute på Skönborg ♥

Stort tack för att ni fortfarande kikar in här :).. Mitt liv börjar så smått ordna upp sig och då ska jag minsann se till att blogga lite mer normalt igen. Hoppas allt är bra med er?? Här är det fint, förutom min hemska förkylning som vägrar ge med sig. Har även en underbaring (not!) mellan ögonbrynen som ger mig fruktansvärd huvudvärk. Kanonväder är det också, vad mer kan man begära?


Uppdaterar senare!
Nu är det jobb som gäller, till kl 20. KRAM