TATTOO'S MY FRIEND, TATTOO!
Denna latinska symbol står för mitt stjärntecken. Jag är ett lejon. Oh yes.
Om ni vill lära känna mig bättre så kan ni läsa om mitt tecken här under. Precis RUBBET stämmer. Jag får gåshud när jag läser det. Det är sjukt och det är därför som jag valde att märka min handled för evigt.

Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt.

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat.

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen.

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs.

Vad säger ni som känner mig, stämmer det???

Kommentarer
Postat av: Veronica

Åh, vart hittar jag info om kräftan?

2010-10-25 @ 23:13:14
Postat av: ida

jag är med lejon =) ! mkt som stämmer !

2010-10-26 @ 09:00:14
URL: http://idacharlottepettersen.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kan du inte göra ett inlägg om alla dina tatueringar? vore kul att se! Och du är så snygg, fortsätt så här med bloggen, fantastisk!

2010-10-26 @ 13:54:35
Postat av: Jill

Veronica: Det är bara att googla :)Lisa: Jo absolut.. tänkte ta upp tatuering efter tatuering.. så det kommer snart upp ett inlägg om det :)

2010-10-26 @ 18:36:40
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: Alex

Jag är också lejon och varje litet ord stämmer in på mig med! :D

2011-01-10 @ 19:24:43
URL: http://finaoutfits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback