Vår vita dröm- Arbetsrummet


Hej på er!

Här kommer lite bilder från vårt arbetsrum. Börjar såklart med hur rummet såg ut innan vi köpte lägenheten.
Några bilder är tagna med mobilen, därav den dåliga kvalitén.


Såhär såg vårt arbetsrum ut innan vi renoverade.

Arbetsrummet från start. De som bodde här före oss hade rummet som barnrum.Vi satte dit nya garderobssystem till vänster när man kommer in i rummet. Tyvärr så var garderoberna lite för breda när de kom på plats så de gick utanför vägguttagen. Tur man har en pappa som fixade det så de blev utanpåliggande istället. Uttagen sattes alltså på garderobens ena gavel. Här ser ni också de guldiga skarvlisterna som sedan byttes ut till skarvlister i silver.Här sätts de nya garderoberna på plats. Inredningen i garderoben likaså. Garderobsstommen är från IKEA. Serien heter PAX och vi köpte 2st stommar på 100cm stycket. De är 236cm i höjd. Vi valde det för att maxa förvaringen så mkt som möjligt.Resultatet. Tapeten ser ni på bilden ovan högst upp till höger. Vit med silvermönster. Ger känsla av mer space och reflekterar ljuset bra. Rummet upplevs stort. Det gamla garderobssystemet, längst ner till vänster på bilden ovan, är spacklat, slipat och sprutlackerat för att få bästa finish. Handtag från IKEA, TYDA. Den stora spegeln är också från IKEA och heter LEVANGER, kostar 799kr. Stolen, som är höj- och sänkbar kommer också från IKEA och heter SKRUVSTA, kostar 1195kr.Rullgardinen heter Enje och kommer från IKEA. Den finns i massor av olika storlekar och släpper in mycketljus.
Pallen är från Indiska, 399kr om jag inte minns fel.Arbetsdelen. Vitt högblankt skrivbord från IKEA, BESTÅ BURS, kostar 2895. Överhyllan till kostar 1395 och har samma namn. Musen till datorn är trådlös och vit högblank från Microsoft och kostar 549kr.De nya garderobsstommarna är på plats. Dörrarna heter LOMEN och är vita högblanka med TYDA handtag från IKEA. Totalt kostade båda garderoberna ca 4500kr inkl. inredning.Hoppas ni gillar det! Vi gör det. Nu har Patrik fått ett skrivbord till hans universitetsstudier och jag har fått fler garderober. Precis det vi var ute efter. Det blir ju lite av ett dressingroom eftersom vi satt upp en så stor spegel!

Kommentarer
Postat av: Emma W

Åhh sillidoo vad fint ni har det! Blir så avundsjuk!

När jag blir rik så ska jag anlita dig som inrederska :) Kraam

2010-01-07 @ 19:03:19
Postat av: Jill

Halloooj snygging!! tack tack :) inte ska du bli avundsjuk!! jag hjälper dig gärna utan piiiingar det vet du!!! när ses vi?? kram

2010-01-07 @ 21:50:16
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: nathalie

Eran inredning är exakt i min smak! väldigt cleant och fräscht. Men jag har en fråga ang garderobsstommarna, hur djupa är dom? :) Kram.

2010-11-14 @ 00:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback