KONNOS BEACH // MONDAY MORNING
Tidigt tidigt på morgonen så  är det såhär vackert på Konnos. Det turkosa havet mot den riktigt vita stranden. Vi var så gott som själva här. Patrik ligger och sover som ni ser :)Efter ett tag kom solen och då blev det såhär vackert. Kan man begära mer? Denna bryggan gick från havet upp till en supermysig restaurang med världens utsikt.Haha min mage var svart vid det här laget...Underbart! Dagen vi var här så hade vi 51º C. Vattnet mätte 32º C.Halloj!!

Uppe med tuppen idag också, klockan ringde vid halv sju. Då åkte mamma och jag till vetrinären och plockade bort stygnen på Samba. Hon fick även sin tredje valpspruta så nu deklareras hon som en vuxen vovvsing. Allt såg bra ut och ärret har blivit så fint. Kalaset gick på 13 300 kr... Galet!

Har precis ätit fruppe och väntar på Pate som är och tränar. Sedan blir det en runda till Lilla Hultet för att bada innan jag ska börja jobba. Jobbar till kl 21 idag.

Som ni ser på bilderna ovan så är dessa tagna på Konnos Bay. Det låg ca 10 min bort från vårt hotell med taxi. Man kunde även hyra cyklar för 10 €/dag för att ta sig dit på egen hand. Vägen ner till Konnos beach är väldigt slingrig och jobbig så vi höll i varandra hårt varje gång vi åkte dit. De kör ju som galningar och vänstertrafiken gör det hela ännu snurrigare. Men det var värt det. Tusen gånger om. Väldigt fint och klart vatten! Dessutom skönt att få vara ensamma.

Vi hörs senare.
Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Wiwi

guuuuuu vilken läcker tattoo du har!!!!

2010-09-29 @ 10:32:07
URL: http://wiwis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback