BLIVANDE......Glasögonorm!?


Haha vet ni! Ni som känner mig privat vet att jag inte gillar att köra bil längre. Tycker inte om när det går för fort och får huvudvärk lätt. Jag våndas varje gång jag måste köra. Jag kisar när jag ser på tv på Skönborg, de har så långt mellan tv och soffan ;-) (det har mamma klagat på LÄNGE, att jag kisar alltså) och jag totalvägrar att köra bil längre sträckor, särskilt om det är mörkt ute. Jag har väl tänkt tanken på att min syn måste blivit sämre senaste halvåret, men inte tagit tag i det. Så igår fick jag tid hos en optiker, redan samma dag, och jovisst ser jag dåligt. På långt håll. Jag är alltså närsynt. Inte så konstigt att jag vägrat köra bil... Känns skönt att äntligen ha fått en förklaring till varför jag känt som jag gjort. Förhoppningvis ska jag tycka att det är kul att köra bil i fortsättningen ;-)

Beställde mina glasögon igår
, och det tar ca 10 dagar innan jag får hem dem. De ser ut som på bilden, fast de är i guld. Både jag och min optiker tyckte att jag klädde i dem. Å söta Anna som stack in huvudet i butiken när hon var på fikabreak tyckte också att jag skulle ha dem. Så, så fick det bli.

Nu blir det JOBB, men vi hörs ju sen! KRAM

Å förlåt för jag inte hunnit svara på era kommentarer senaste tiden, ska försöka ta tag i det under dagen ;-)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Guld? Du som alltid bär silver. :)

2012-02-01 @ 08:46:59
URL: http://thisiscamilla.blogg.se/
Postat av: Jennifer på Fashioncut

Åhå! Jag som har terminalglas och börjar se dåligt på långt håll med för att jag sitter för mycket vid datorn ^^ Fick order om att "träna" mit långa seende sist jag var hos optikern ;)

2012-02-01 @ 09:23:10
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet, men silver passade inte alls eftersom mitt hår är så guldigt och mina ögon är guldbruna :-) har ju mycket guldsmycken också :-)Ja, men när det gått så långt att man inte ens vill köra bil så var det absolut dags för glasögon. Tyvärr! Kommer bara ha de nör jag kör bil :-)

2012-02-01 @ 09:25:11
Postat av: susanna

vet precis hur du känner, blir såå mycket bättre med glajjor/linser :-)

2012-02-01 @ 14:56:38
URL: http://susannna.blogg.se/
Postat av: Ida

Såg dig på första sidan idag.. =)Glasögon kan vara sådär, själv opererade jag mina ögon för drygt 3 år sen..

2012-02-01 @ 15:18:13
URL: http://festisandi.blogg.se/
Postat av: Henrik Stigell

Linser uteslutet? :)

2012-02-01 @ 16:29:18
URL: http://www.familjen-stigell.com
Postat av: Sandra

Välkommen i klubben! Glasögon som passar ens personliga stil blir mer som en accessoar när man har vant sig vid dem :). Kram S

2012-02-01 @ 16:50:38
URL: http://blueberryroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback