SNAPSHOT
Förresten så kom mina glasögon idag! Skål på den! Nu ser jag skitbra :) Dock så har jag en fråga till er andra glasögonbärare. Jag är visserligen inne i en period med huvudvärk, men upplever ändå att huvudvärken förstärktes när jag fick på mig glasögonen. Min optiker säger att det är helt normalt, men hur länge ska jag känna såhär? Känner mig nästan lite vimmelkantig. Jag ska ha glasögonen på mig varje dag i 3 veckor för att vänjas vid dem och efter det kan jag ha dem när jag vill och behöver.

Ska ordna en bättre bild, måste bara ladda kameran! Puss!Kommentarer
Postat av: Mickan

Ser riktigt fina ut! Hoppas huvudvärken släpper snart dock, det är ju superjobbigt att gå runt och ha ont i huvudet jämt och ständigt.

2012-02-14 @ 20:13:19
URL: http://livelovelaugh.blogg.se/
Postat av: Elin

Det ÄR helt normalt, det blir så när ögonen ska vänja sig vid den nya styrkan bara. Så är det när man byter glasögon från en styrka till en annan (även om man byter till svagare), så antar att det blir samma sak när man börjar använda glasögon för första gången också. Jag har inte haft så mkt huvudvärk men däremot känt mig som i en bubbla och nästan lite full! Tror det brukar hålla i sig ett par dagar upp till nån vecka, minns inte exakt. /en som haft glasögon sen hon var ett par år och nu är snart 25

2012-02-14 @ 20:34:49
Postat av: sara

du ser ut att passa riktigt bra i glasögonen! :)

2012-02-14 @ 21:04:22
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman♥

Wow vilken babe!! :) Jag älskar den där modellen på glasögon, å ef. jag inte behöver till mina ögon så har jag många gånger funderat på att köpa ett par med fönsterglas ;)Du passade super fint i dina o min make brukar ofta säga att han får ont i huvudet när han byter glasögon.Hoppas du får njuta lite av ♥-dag, trots smärta! Kram finis!!

2012-02-14 @ 21:19:16
URL: http://roxenmo.se
Postat av: annelie berg

Jag fick mer ont i huvudet än vad jad redan hade när jag fick mina glasögon. Men jag tog av mej dem när det blev för jobbigt och satte på mej dem så fort det lugnade sej :) Blev van väldigt snabbt och idag är det tvärtom, nu får jag ont i huvudet utan glasögon! :)

2012-02-15 @ 15:36:23
URL: http://recently.se
Postat av: Sandra

Ja, tyvärr följer huvudvärken med på köpet. Jag kan uppleva huvudvärk när jag inte använt mina glasögon tillräckligt och sedan tar på dem. Så man måste använda dem med jämna mellanrum...

2012-02-15 @ 23:12:58
URL: http://blueberryroad.blogg.se/
Postat av: ANNA

Du passa jätte bra i dem!

Jag hade samma problem när jag fick glasögon också kändes nästan som jag tog steg i luften om du förstår vad jag menar. Det kommer gå över men jag känner det mer på mitt ena par glasögon än de andra av nån anledning.

2012-02-17 @ 19:09:41
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det tar nog ett tag att vänja sig...

Hoppas dte inte blir långvarigt :/

2012-02-23 @ 08:18:28
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Snygga! :D Jag har haft mina glasögon i typ ett och ett halvt år, tycker fortfarande det kan vara jobbigt att ha dom när jag sitter framför datorn, då det är på långt håll jag inte ser. Men det blir bättre efter ett tag ska du se. :)

2012-02-27 @ 20:32:01
URL: http://borninmay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback